Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 8.12.2016.

Goksim

Recommended Posts

Southampton-Hapoel BerSheeva   (2,5) vise  1,90    ili   (zzk3,5) vise  1,75      SuperSport

Vrlo zeznuta situacija u ovoj grupi...Hapoelu pase svaki remi osim 0-0 i pobjeda naravno...U svakom slucaju tu ce se morat otvorit i ic na maksimalni rizik...Southampton to zna iskoristit pogotovo na svom terenu...Bez obzira sto Southamptonu igra i 0-0 oni se na svom terenu sigurno nece branit sto je dobro za ovu okladu i ovo bi mogla danas bit odlicna utakmica za gledanje sa puno prilika...Treba dodat da je Hapoel bez ozljeda, u prvenstvu su 1. sa 10 bodova razlike nad drugim i mislim da su maksimalno napaljeni za ovu utakmicu i igrat ce maksimalno agresivno i pozrtvovno kako bi nadoknadili kvalitetu domace ekipe, samim tim bi trebalo biti i ostrijih startova, prigovora, kacenja i ostalog pa i dosta kartona.

EA7 Milano-CSKA Moskva    Vorontsevich A.     8,5     vise      1,85     SuperSport

Ne igra De Colo, ne igra Teodosic...A na ovakvog sutera stavit ovu granicu je po meni velika greska, postotak zabijenih trica mu je 62%(18/29), a treba dodat da uz Teodosica i Hinesa ima najvecu minutazu...Kako je do sad Teodosic uzimao suteve umjesto ozlijeđenog De Coloa, tako bi sad ovaj igrac trebo umjesto Teodosica.

Pozdrav svima :) 

Deportes Temuco-U.Catolica  tim2 3+ (2,50) bet365

Domaćim je u katastrofalnoj formi izgubili su zadnje 4 utakmice od kojih su dve bile kod kuće i u obe su primili po 3 gola i to od ekipa koje su slabije od Catolice,uz to sve pronašao sam informaciju da će im danas faliti 8 bitnih igrača i da če u timu imati samo 13 profi igrača. Gosti su u potpuno drugačijoj formi vodeća su ekipa prvenstva,a u prvenstvu nisu izgubili već 8 utakmica na 4 od poslednjih 5 utakmica u gostima su postigli 3 ili više golova. Što se tiče međusobnih susreta zadnjih 7 je dobila Catolica uz gol razliku 24:8. Mislim da se ovo isplati odigrati.Ako neko želi sigurnije tu je tip: 2 (1,58) bet365 ; 2/2 (2,35) Bet 365

I još jedan malo luđi za minimalo: 6+ (7,00) bet365

prije 37 minute, Silviyo1302 said:

Ima li neko info u kakvom ce danas sastavu Ajax istrcat s obzirom da su osigurali 1.mjesto, a za vikend igraju tesku utakmicu u gostima kod Twentea koji ove sezone na svom terenu ima samo 1 poraz u 7 utakmica !?

Trener Peter Bosz je pritom isprobao neke mlađe igrače, a isto će napraviti i večeras u Liegeu jer do kraja godine klub iz Amsterdama ima još dva dvoboja u prvenstvu i jedan u Nizozemskom kupu.

- Zadovoljan sam napretkom svoje momčadi, prvi smo u skupini, sustigli smo Feyenoord u prvenstvu i želim da završimo godinu u istom ili još boljem raspoloženju. I za ovu utakmicu smo se maksimalno pripremili, a bit će opet promjena u sastavu jer su mladi igrači i prošli put odlično odgovorili zahtjevima - pojašnjava trener Ajaxa Peter Bosz, a pet ključnih igrača Gudelj, Traore, Schöne, Sanchez i Sinkgraven dobili su poštedu, dok desni bek Tete ima problema s ozljedom i vjerojatno ni on neće startati.

- Znamo da nas očekuje paklena atmosfera na stadionu Standarda i da domaćin mora pobijediti, ali pritisak je na njima, dok ćemo mi nastojati odigrati mirno i čekati svoje šanse - podvukao je kormilar gostiju Peter Bosz, koji je najavio ofenzivnih 4-3-3.

prije 41 minute, JackieJack said:

Cetvrtak je i Liga Evrope, a kakav bi to bio cetvrtak bez surebetova :D

Inter - Sparta P vise 4,5 kartona @3.52 Wwin
Inter - Sparta P manje 4.5 kartona @1.74 10bet" rel="external">10bet/ @1.72 unibet" rel="external">unibet

Znaci preko 16% ciste zarade, izvol'te clanovi, pocastite se i zadebljajte banke :) 

Zna li neko koji je limit na unibetu kad se igraju kartoni?

prije 5 minute, LaBestiaNegra said:

Zna li neko koji je limit na unibetu kad se igraju kartoni?

Pa i nema ga baš, pogotovo ako nećeš singlati nego igraš isti par u kombinaciji sa još jednim parom, dakle double i taj drugi par mjenjaš. 

Dakle listić1 fiksni par + 1,01, pa listić 2 fiksni par + par drugi (npr 1,05) pa listić 3...

prije 1 minutu, Goksim said:

Pa i nema ga baš, pogotovo ako nećeš singlati nego igraš isti par u kombinaciji sa još jednim parom, dakle double i taj drugi par mjenjaš. 

Dakle listić1 fiksni par + 1,01, pa listić 2 fiksni par + par drugi (npr 1,05) pa listić 3...

Mislio sam singlirat ove kartone,ali nisam siguran  dali ima recimo limit.ako bi uplatio na 1000e 

prije 2 minute, Goksim said:

Ista prica i sa Wwinom koji nekad ne dozvoljava ponavljanje istih listica, ista fora, prvi uplatis u singlu sto vise dozvole, a onda vezes sa nekom minimalnom kvotom: 

0BXsF9F.png?1

Eto jedan od listica kao primer.

Sto se 10beta tice, do 950 moze se uplatiti bez problema a i preko samo se saceka minut-dva da odobre uplatu listica...

Evo odigrao sam ova dva para, čisto za duplanje. Ako to prođe, poslije ću objaviti još nekoliko parova. Pa krenimo:
1.PAOK-Slovan Liberec 1
PAOK konačno mora nekoga doma dobiti šta se tiče Europske lige, ova utakmica im je biti ili ne biti. Ova utakmica odlučuje za njih da li će prezimiti. Liberec će biti dočekan vjerojatno u paklenoj atmosferi grčkih navijača, koji će biti 12. igrač PAOKA, koji je na domaćem terenu zasigurno u boljoj formi nego li je Slovan u gostujućim tekmama!

2.Qarabaq-Fiorentina zbroj žutih kartona 4,5 više
Ne znam da li da šta pišem, sve je napisano već prije. Sudi Bebeg kojemu je mačji kašalj podijeliti 5 kartona, u toj skupini još ništa nije riješeno, ekipe dosta agresivne, Fiorentina kad i nije napeto zna dobiti dosta žutih, a ponekad i crveni karton!

3.Braga-Shaktar Donetsk Braga daje gol
Shaktar već osigurao prolaz skupine. Vrlo vjerojatno će istrčat u mješanom sastavu, jer ih u ponedjeljak ćeka gostovanje kod Dinama iz Kyeva. A Braga mora krenuti od prve minute napadački, kako bi osigurala prezimljavanje u Eugropi.

Ako ovo ne prođe, ja stvarno ne znam šta hoće. Sretno danas, stvarno bi nas konačno mogla pomaziti! ;)

Capture.PNG

Tko je gledao Fiorentinu zna šta je nesreća. Promašio sam kartone, za jedan karton. Prvo poluvrijeme čista agresiva, svirano 20 faula, drugo puno manje faula Bebek svirao, al opet svi fauli koje je svirao su bili dosta agresivni, i mogao je bez problema podijeliti još jedan žuti... 

Rekao sam da ako prođe tiket da ću postaviti parove. Nije prošao, ali ću postaviti sliku listića koji sam ja odigrao, bez analie, po meni je sve to izanalizirano već od kolega. Pa sretno onda..

Capture.PNG

prije 8 sati, Silviyo1302 said:

Southampton-Hapoel BerSheeva   (2,5) vise  1,90    ili   (zzk3,5) vise  1,75      SuperSport

Vrlo zeznuta situacija u ovoj grupi...Hapoelu pase svaki remi osim 0-0 i pobjeda naravno...U svakom slucaju tu ce se morat otvorit i ic na maksimalni rizik...Southampton to zna iskoristit pogotovo na svom terenu...Bez obzira sto Southamptonu igra i 0-0 oni se na svom terenu sigurno nece branit sto je dobro za ovu okladu i ovo bi mogla danas bit odlicna utakmica za gledanje sa puno prilika...Treba dodat da je Hapoel bez ozljeda, u prvenstvu su 1. sa 10 bodova razlike nad drugim i mislim da su maksimalno napaljeni za ovu utakmicu i igrat ce maksimalno agresivno i pozrtvovno kako bi nadoknadili kvalitetu domace ekipe, samim tim bi trebalo biti i ostrijih startova, prigovora, kacenja i ostalog pa i dosta kartona.

EA7 Milano-CSKA Moskva    Vorontsevich A.     8,5     vise      1,85     SuperSport

Ne igra De Colo, ne igra Teodosic...A na ovakvog sutera stavit ovu granicu je po meni velika greska, postotak zabijenih trica mu je 62%(18/29), a treba dodat da uz Teodosica i Hinesa ima najvecu minutazu...Kako je do sad Teodosic uzimao suteve umjesto ozlijeđenog De Coloa, tako bi sad ovaj igrac trebo umjesto Teodosica.

Strava i uzas...

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use