Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 8.12.2016.


Goksim

Recommended Posts

  • Goksim pinned this topic

Grupa A

Uav5REw.png

Zorya - Manchester United

Tamás Bognár (HUN)

Manchester United će željeti da produlji svoju europsku kampanju do proljeća, kada se bude sastao sa debitantima u ovom natjecanju, Zoryom, u nadi da će završiti ovu utakmicu na lagan način. United prolazi dalje ukoliko odigra neriješeno, bez obzira na rezultat između Feyenoorda i Fenerbahcea. United će također proći ako izgube, ali u tom slučaju Feyenoord ne smije pobijediti. Zorya će završiti na četvrtom mjestu bez obzira na sve.

zorya-man-utd

Feyenoord - Fenerbahce

David Fernández Borbalán (ESP)

Oba kluba polažu velike nade u prolazak dalje pred utakmicu u Rotterdamu. Lideri skupine A, Fenerbahce je pobijedio Feyenoorda sa 1-0 kod kuće i proći će dalje sa čak jednim bodom iz ove utakmice. Oni se također mogu kvalifikovati ako izgube, ali onda će zavisiti od rezultata između Zorye i Manchester Uniteda. S obzirom na njihov poraz u Istanbulu, trećeplasirani Feyenoord treba pobijediti sa dva gola razlike da bi prošao dalje. Pobjeda sa jednim golom razlike bi bila dovoljno dobra za Feyenoord, samo ako United izgubi.

feyenoord-fenerbahce

Grupa B

cL2UtTz.png

APOEL - Olympiacos

Carlos Del Cerro Grande (ESP)

Apoel i Olympiakos su već kvalificirani, ali će se na Kipru boriti za prvo mjesto u skupini B. Obje momčadi su prošle dalje. APOEL će na prvo mjesto sa pobjedom i remijem, dok Olympiacos mora pobijediti da bi završio na prvoj poziciji.

apoel-olympiakos

Young Boys - Astana

Clayton Pisani (MLT)

Young Boys i Astana su elminirani iz ovog natjecanja, ali će se boriti za utješno treće mjesto u skupini B. Timovi imaju isto bodova (5), tako da će pobjednik između ova dva tima doći na treće mjesto.

young-boys-astana

Grupa C

dligXWP.png

Anderlecht - St. Etienne

István Kovács (ROU)

Oba tima su prošla dalje, ali susret u Bruxellesu će biti za prvo mjesto u skupini B. Anderlecht će osigrati prvo mjesto i sa remijem, a St. Etienneu je potrebna pobjeda.

anderlecht-st-etienne

Mainz - Gabala

Simon Lee Evans (WAL)

Ova dva tima su već ispala iz natjecanja pred ovaj šesti i posljednji susret u Europskoj ligi, tako da utakmica nema nekog rezultatskog značaja, a azerbejdžanska ekipa će željeti da prekine taj niz od 20 poraza protiv njemačkih ekipa.

mainz-qabala

Grupa D

Kc6ejXl.png

AZ Alkmaar - Zenit

Svein Oddvar Moen (NOR)

Nakon što su već osvojili skupinu D, Zenit želi zaokružiti svoju kampanju sa pobjedom na gostovanju kod AZ Alkmaara, dok i domaćinima treba tri boda kako bi bili sigurni u svoj prolazak dalje. Zenit, koji je osvojio prvo mjesto, može se pridružiti popisu sedam timova koji su pobijedili sve utakmice do sada u grupnoj fazi Europske lige. AZ Alkmaar ima pet bodova, jedan više od Dundalka i Maccabi Tel-Aviva. Nizozemska ekipa prolazi ako izvuče tri boda protiv Zenita, a ako remiziraju, onda i Maccabi Tel-Aviv i Dundalk moraju remizirati. Ukoliko AZ izgubi, a Maccabi i Dundalk odigraju utakmicu bez golova (0-0), onda AZ Alkmaar prolazi dalje.

az-zenit

Maccabi Tel-Aviv - Dundalk

Robert Schörgenhofer (AUT)

Ovaj dvojac još ima nadu za napredovanje u daljnju fazu natjecanja, o čemu će se odlučivati u posljednjem kolu, gdje će oba kluba gledati da svrgnu AZ Alkmaara sa te druge pozicije. Zenit je kao što smo i rekli osvojio ovu skupinu sa pet pobjeda u nizu. Drugi je AZ Alkmaar sa pet bodova, a pridružit će se Zenitu samo ako pobijede, a ako Maccabi i Dundalk remiziraju sa rezultatom od 0-0, onda AZ Alkmaar ima pravo da izgubi u tom susretu. Dundalk i Maccabi imaju četiri boda, jedan iza AZ Alkmaara. Pobjednik iz ovog duela će proći, samo ako AZ Alkmaar ne pobijedi ili odigra neriješeno, dok će remi sa golovima iz ovog susreta svrgnuti AZ Alkmaara, ali samo ako izgube protiv Zenita.

maccabi-dundalk

Grupa E

wrsAO1u.png

Astra - Roma

Hüseyin Göçek (TUR)

Astra ima priliku da zadrži svoju drugu poziciju u skupini E protiv pobjednika navedene skupine Rome kod kuće. Roma ima 11 bodova, te je osvojila ovu skupinu. Astra, koja na drugoj poziciji ima sedam, bježi trećeplasiranoj Austriji Wien za dva boda. Astra će proći ukoliko pobijede, ili Austria Wien ne uspije pobijediti u gostima kod već eliminirane Viktorie Plzen. Međutim, Austria će se kvalificirati ako pobijede, a Astra ne uspije pobijediti protiv Rome. Austria Wien ima prednost golova u gostima u međusobnim duelima između njih i Astre, ukoliko budu imali isto bodova na kraju, Austria Wien će proći dalje.

astra-roma

Viktoria Plzen - Austria Wien

Sergii Boiko (UKR)

Ukoliko Austria Wien želi na tu drugu poziciju koja vodi u sljedeću fazu natjecanja, pobjeda protiv Viktorie Plzen im je vrlo bitna u posljednjem kolu Europske lige u skupini E. Roma je već osvojila prvo mjesto u ovoj skupini sa 11 bodova, dok je Astra sa sedam zauzela drugo mjesto, ali tu je odmah iza i Austria Wien sa pet bodova i oni će željeti da ih svrgnu sa te druge pozicije. Austria Wien će proći dalje ako pobijede u Češkoj, a Astra ne uspije pobijediti Romu kod kuće. Austria ima bolju gol razliku u gostima u međusobnim susretima sa Astrom i ako budu imali isto bodova, Austria Wien će proći dalje. Plzen je već eliminiran, nakon što su uspjeli prikupiti samo tri boda do sada, i ako uspiju pobijediti protiv Austrije, otići će na treće mjesto.

viktoria-plzen-austria-wien

Grupa F

ne7A6Nk.png

Rapid - Athletic Bilbao

Serdar Gözübüyük (NED)

Athletic Bilbao je već prošao u daljnju fazu natjecanja i u posljednjem kolu Europske lige protiv Rapid Wiena (koji ne može završiti bolje od treće pozicije) u skupini F će pokušati da osvoje to prvo mjesto. Athletic i Genk imaju po devet bodova i oni su prošli dalje. Genk, koji igra protiv Sassuoloa u posljednjem kolu, ima prednost u gostujućim golovima protiv Athletica, tako da će oni završiti na vrhu, ukoliko budu imali isto bodova na kraju. Rapid i Sassuolo imaju po pet bodova. Ove dvije momčadi su igrale 1-1 u Austriji i 2-2 u Italiji, što znači da Rapid ima prednost gostujućih golova i ukoliko budu imali isto bodova na kraju Rapid će završiti na trećoj poziciji.

rapid-athletic-bilbao

Sassuolo - Genk

Orel Grinfeeld (ISR)

Genk je također u potrazi za prvim mjestom u skupini F, gdje će se u posljednjem kolu sastati sa Sassuolom, koji će se pozdraviti sa debitantskim učešćem u Europskim natjecanjima. Genk i Athletic imaju po devet bodova. Kao što sam rekao, Genk ima prednost gostujućih golova i ukoliko budu imali isto bodova kao i Athletic, završit će na prvom mjestu.

sassuolo-genk

Grupa G

giIBAco.png

Standard Liege - Ajax

Robert Madden (SCO)

Nakon što su prikupili 13 bodova u prvih pet utakmica, Ajax je osvojio skupinu i održao razliku od sedam bodova na tabeli. Standard i Celta Vigo, imaju šest bodova, dok Panathinaikos ima samo jedan i na dnu tabele i za njih je ovo natjecanje davno bilo gotovo, ali sada igraju protiv Celte i mogu im pokvariti planove za to drugo mjesto. Ako Standard pobijedi, a Celta odigra neriješeno ili izgubi, onda belgijski tim prolazi dalje, dok isto tako važi i za Celtu Vigu. Ukoliko Celta i Standard budu imali isto bodova, niti jedan tim neće imati prednost u međusobnim duelima, jer su oba puta igrali neriješeno (1-1). Zbog toga će se računati njihova gol razlika, gdje Standard trenutno ima +2, a Celta +1.

standard-ajax

Panathinaikos - Celta Vigo

Andris Treimanis (LVA)

Kao što smo i rekli, Celta ovdje treba pobjedu kako bi prošla dalje, ali na drugoj strani Standard mora odigrati neriješeno ili izgubiti. Ukoliko se izjednače na bodovima, onda će odlučivati gol razlika. Panathinaikos više nema nikakvih šansi da se kvalifikuje u sljedeći krug, pokupili su samo jedan bod u pet utakmica.

panathinaikos-celta-vigo

Grupa H

8SbXe7y.png

Braga - Shakhtar

Ali Palabiyik (TUR)

Shakhtar je osvojio skupinu. Oni će se pridružiti timovima koji su ostvarili sve pobjede u Europskoj ligi u grupnoj fazi. Braga ima šest boodva i ona će slijediti svoje goste u sljedeću fazu natjecanja sa pobjedom ili ako Gent, koji ima pet bodova, ne uspije pobijediti već eliminiranog Konyaspora. Braga će proći dalje ukoliko Gent odigra neriješeno. Portugalski tim ima bolju gostujuću gol razliku u međusobnim duelima sa Gentom i u slučaju izjednačenja bodova ova dva tima, Braga će proći.

braga-shakhtar

Konyaspor - Gent

Jakob Kehlet (DEN)

Dok je sudbina Konyaspora u skupini H već zapečaćena, gosti iz Genta dolaze u Tursku znajući da im je pobjedna vrlo bitna i da imaju nade za prolazak dalje. Gent, koji ima pet bodova, prolazi dalje ako pobijede i Braga (šest bodova) ne pobijedi ili odigra neriješeno kod kuće protiv Shakhtara. U slučaju da Gent odigra neriješeno, a Portugalski tim izgubi protiv Shakhtara, onda će imati isto bodova i portugalski tim će proći dalje zbog bolje gol razlike u gostima između ova dva tima. Konyaspor će završiti na četvrtom mjestu bez obzira na sve.

konyaspor-gent

Grupa I

AFUgL47.png

Salzburg - Schalke

Radu Marian Petrescu (ROU)

Sa 15 bodova, Schalke je već osvojio ovu skupinu i oni se također mogu pridružiti timovima koji su ostvarili sve pobjede u grupnoj fazi natjecanja. Salzburg ima četiri boda i ne može uhvatiti drugoplasiranog Krasnodara. Ako Krasnodar izgubi od Nice, a Salzburg pobijedi, ipak će dalje proći Krasnodar zbog bolje gol razlike u međusobnim odnosima ova dva tima.

salzburg-schalke

Nice v Krasnodar

Sandro Schärer (SUI)

Krasnodar je na drugoj poziciji kao što smo i rekli sa sedam bodova, tri iznad Salzburga, a četiri iznad Nice. Proći će dalje bez obzira na rezultat, jer ako se izjednače sa Salzburgom, Krasnodar će proći dalje zbog bolje gol razlike iz međusobnih duela. Ukoliko Nice pobijedi, a Salzburg izgubi ili odigra neriješeno, francuski tim će završiti na trećoj poziciji. U slučaju da budu imali isto bodova, Salzburg će ostati na trećoj poziciji zbog bolje gol razlike u međusobnim duelima.

nice-krasnodar

Grupa J

OdcN1UO.png

PAOK - Liberec

Andre Marriner (ENG)

Trećeplasirani PAOK mora prikupiti više bodova nego Qarabag - koji ima prednost međusobnih duela. Ako PAOK ostvari pobjedu, a Qarabag izgubi ili odigra neriješeno protiv Fiorentine, u tom slučaju PAOK prolazi dalje. Alternativno (ako Qarabag pobijedi), PAOK mora pobijediti u ovoj utakmici i nadati se da će Fiorentina izgubiti sa šest ili više golova razlike. Trenutačno četvrti, Liverec prolazi, ako pobijede i Qarabag izgubi.

paok-slovan

Qarabag - Fiorentina

Ivan Bebek (CRO)

Qarabag će proći dalje sa pobjedom ili remijem, ako PAOK ne pobijedi kod kuće protiv Slovan Livereca. Qarabag ima prednost međusobnih duela nad PAOK-om. Ako PAOK ne pobijedi, Qarabag će proći dalje, ali ukoliko žele na prvu poziciju morat će pobijediti sa 4-0 ili sa razlikom od pet ili više golova. Fiorentina je definitivno prošla dalje, osim ako ne izgube i PAOK pobijedi, u ovom slučaju bi se gledala bolja gol razlika između Qarabaga i Fiorentine. Ako Fiorentina odigra neriješeno prolazi dalje.

qarabag-fiorentina

Grupa K

jRQFW0E.png

Southampton - Hapoel Beer-Sheva

Paolo Tagliavento (ITA)

Jedan od ova dva tima će završiti kao drugoplasirani u skupini G iza Sparta Prahe, gdje oba tima imaju po sedam bodova. Pobjeda za oba kluba bi značila prolaz dalje, dok bi remi sa golovima značio Hapoelov prolazak, jer su ova dva tima u Izraelu igrali 0-0. U slučaju da ova utakmica završi sa 0-0, Southampton će proći dalje zbog ukupne gol razlike.

southampton-hapoel-beer-sheva

Inter - Sparta Praha

Bart Vertenten (BEL)

Sparta je osvojila prvo mjesto u skupini K, tako da im ova utakmica ništa ne znači, jedino ako žele da posljednje kolo zaokruže pobjedom protiv Intera. Nakon što su pobijedili četiri od pet utkamica, Sparta je na vrhu tabele. Inter ima samo tri boda i ne može stignuti Southampton i Hapoel. Utakmica nema nikakav rezultatski značaj.

inter-sparta-prague

Grupa L

QaBUZ90.png

Osmanlispor - Zurich

Matej Jug (SVN)

U grupnoj fazi, po prvi put, Osmanlispor bi mogao proći dalje u posljednjem kolu, dok Zurich također ima šansu da napreduje iz skupine L u kojoj su sve četiri ekipe razdvojene po jedan bod. Osmanlispor će proći sa pobjedom ili remijem, ili sa bilo kojim rezultatom ako druga utakmica između Villarreala i Steaue završi remijem. Zurich će proći dalje ukoliko pobijede.

osmanlispor-zurich

Villarreal - Steaua

Manuel Gräfe (GER)

Villarreal i Steaua imaju po šest bodova i oba se kluba mogu nadati prolasku u sljedeću fazu natjecanja. Villarreal će proći dalje sa pobjedom ili remijem, ako Zurich ne uspije pobijediti u gostima kod Osmanlispora. Steaua će proći dalje sa pobjedom ili remijem koji ne smije biti 0-0 ili 1-1, ali Zurich mora u tom slučaju da izgubi.

villarreal-steaua

Link to comment
Share on other sites

Olimpia Milano - CSKA Moscow 6,5 h2 1,91 unibet 3/10

Ovo moram sada uzeti jer očekujem pad kvote tj propadanje ove granice. Milano je katastrofa momčad,možda se na početku sezone očekivalo nešto više od njih no ekipa igra stvarno katastrofa u Europi,jedan Unics ih bez problema dvoznamenkastom razlikom nabuši.

Jednostavno ovo bi trebalo biti prebrza tekma pa ni z2 po 177,5 nije loš jer obe ekipe imaju artiljeriju ali CSKA je ipak CSKA . Uz Real sigurno najbrža ekipa sa najboljim pojedincima,nema tu puno akcija tj ima ali svaka je generalno pripremljena do 10 sek napada. Milano nema s čime da im odgovori po meni.

 

Link to comment
Share on other sites

Qarabag - Fiorentina over 3.5 cards @1.76 unibet

7qBOctr.png?1

Unibet izbacio granice na nekim tekmama a ovde ponudio 3.5 sto je fulano za jedan ceo karton. bet365 je izbacio na 5.0, sudi Bebek a svi znamo da u ogromnoj vecini meceva Bebek ide na 5+ kartona. Ovo je po meni jako siguran par za jaci stake, u grupi jos nista nije odluceno igra se kod Qarabaga, obe ekipe solidne sto se kartona tice, Fiorentina je znala dobiti crveni i kad nisu morali a vodili su 2:0 ili 3:0 tako da svakako value. 

Prepravice ovo unibet 100% , ko planira igrati kartone na ovom mecu nek pozuri :)

Link to comment
Share on other sites

prije 8 sati, JackieJack said:

Qarabag - Fiorentina over 3.5 cards @1.76 unibet">unibet

7qBOctr.png?1

Unibet izbacio granice na nekim tekmama a ovde ponudio 3.5 sto je fulano za jedan ceo karton. bet365 online kladionica">bet365 je izbacio na 5.0, sudi Bebek a svi znamo da u ogromnoj vecini meceva Bebek ide na 5+ kartona. Ovo je po meni jako siguran par za jaci stake, u grupi jos nista nije odluceno igra se kod Qarabaga, obe ekipe solidne sto se kartona tice, Fiorentina je znala dobiti crveni i kad nisu morali a vodili su 2:0 ili 3:0 tako da svakako value. 

Prepravice ovo unibet">unibet 100% , ko planira igrati kartone na ovom mecu nek pozuri :)

Grupa J

OdcN1UO.png

Qarabag - Fiorentina

Ivan Bebek (CRO)

Qarabag će proći dalje sa pobjedom ili remijem, ako PAOK ne pobijedi kod kuće protiv Slovan Livereca. Qarabag ima prednost međusobnih duela nad PAOK-om. Ako PAOK ne pobijedi, Qarabag će proći dalje, ali ukoliko žele na prvu poziciju morat će pobijediti sa 4-0 ili sa razlikom od pet ili više golova. Fiorentina je definitivno prošla dalje, osim ako ne izgube i PAOK pobijedi, u ovom slučaju bi se gledala bolja gol razlika između Qarabaga i Fiorentine. Ako Fiorentina odigra neriješeno prolazi dalje.

qarabag-fiorentina

Fantastično uočeno i ovo definitivno treba iskoristiti. Razlika od 1,5 kartona je izuzetno puno a granica od 3,5 za utakmicu koju sudi Bebek a ima rezultatski značaj je IMO ludost. Dakle, kao što je već napisano ništa nije sigurno u ovoj grupi. 

Dakle Bet365 je kao granicu postavio 5,0 kartona što je IMO realna granica.

xiSBbnv.png

Unibet je pak izašao sa granicom od samo 3,5 kartona, što je izuzetno malo pogotovo za utakmicu natjecateljskog karaktera. Bebek jako voli davati kartone i jedan je od sudaca koji rijetko praštaju. Mislim da sa njim na forumu imamo, od svih sudaca, najbolji skor i da u barem 80% slučajeva oklade, kada on sudi i kada na forum sugeriramo bet oklade prolaze. 

ltKRO4C.png

Razlog za nižu granicu je vjerojatno statistika. Naime i jedna i druga ekipa su do sad dobili samo 9 kartona u 5 utakmica. Dakle, svaka u prosjeku dobiva 1,8 karton po utakmici. Međutim treba uzeti u obzir da je ovo zadnje kolo, da je značaj utakmice puno veći te da sudi Bebek.

Unibet računa i eventualni crveni karton kao dva kartona, tako da je unibet uz bet365 savršena kladionica za igrati overe kartona.

TIP: OVER 3,5 KARTONA

Btw. uz sve navedeno unibet trenutno ima i promociju Advent kalendar, gdje svaki dan daju različite nagrade, neke od njih su i potpuno besplatne, pa preporučujem da otvorite račun ako već niste. Više o UnibetAdvent kalendaru

iXT455G.png

Link to comment
Share on other sites

FC Salzburg – FC Schalke

Referee: Radu Petrescu (ROU)

 

Villarreal – Steaua Bucureşti

Referee: Manuel Gräfe (GER)

 

Osmanlıspor – FC Zürich

Referee: Matej Jug (SVN)

 

PAOK FC – Slovan Liberec

Referee: Andre Marriner (ENG)

 

Qarabağ FK – Fiorentina

Referee: Ivan Bebek (CRO)

 

Konyaspor – KAA Gent

Referee: Jakob Kehlet (DEN)

 

SC Braga – Shakhtar Donetsk

Referee: Ali Palabiyik (TUR)

 

Sassuolo Calcio – KRC Genk

Referee: Orel Grinfeeld (ISR)

 

Rapid Wien – Athletic Club

Referee: Serdar Gözübüyük (NED)

 

Astra Giurgiu – AS Roma

Referee: Hüseyin Göçek (TUR)

 

Viktoria Plzeň – Austria Wien

Referee: Sergii Boiko (UKR)

 

AZ Alkmaar – FC Zenit

Referee: Svein Oddvar Moen (NOR)

 

Maccabi Tel Aviv – Dundalk FC

Referee: Robert Schörgenhofer (AUT)

 

Anderlecht – AS Saint Étienne

Referee: István Kovács (ROU)

 

FSV Mainz – Qabala SC

Referee: Simon Lee Evans (WAL)

 

Apoel – Olympiacos

Referee: Carlos Del Cerro Grande (ESP)

 

Young Boys – FC Astana

Referee: Clayton Pisani (MLT)

 

Feyenoord – Fenerbahçe

Referee: David Fernández Borbalán (ESP)

 

Zorya Luhansk – Manchester United

Referee: Tamás Bognár (HUN)

 

Inter Milano – Sparta Praha

Referee: Bart Vertenten (BEL)

 

Southampton – Hapoel Beer Sheva

Referee: Paolo Tagliavento (ITA)

 

OGC Nice – FC Krasnodar

Referee: Sandro Schärer (SUI)

 

Panathinaikos – Celta Vigo

Referee: Andris Treimanis (LVA)

 

Standard Liège – Ajax

Referee: Robert Madden (SCO)

Link to comment
Share on other sites

Unibet je dodao još kartona u ponudu a ovo su IMO preniske granice i očekujem da do početka utakmice budu drugačije postavljene, kako granice tako i koeficijenti. Drugim riječima tko planira odigrati neka i požuri...

Viktoria Plzen - Austrija Beč

SuperSport je granicu za kartone postavio na IMO realnih 5,5 kartona.4XJmTEd.pngUnibet je pak tržište otvori sa 3,5 kartona što je potpuno promašena granica. Naime, to je za čak dva kartona manja granica od granice koje imaju gotovo sve druge kladionice. Utakmicu sudi Sergii Boiko (UKR) koji ima izuzetno visok prosjek kartona (4,38) u međunarodnim utakmicama.6tFBAil.png

A pazite ovo. Viktoria Plzen je treća najnekorektnija ekipa Europske lige sa čak 3,4 kartona po utakmici! Dakle, samo oni bi trebali imati kao granicu prosjek koji je postavljen za cijelu utakmicu. Austrija Beč pak ima prosjek od 2 kartona po utakmici. Ono što je bitno napomenuti jest da utakmicu vodi sudac koji, barem prema statistici, voli davati kartone. Isto tako, važnost utakmice je za goste velika tim više jer Astra igra sa Romom i lako je moguće da će Roma u mix sastavu odraditi posao za austrijance...

TIP: Over 3,5 kartona

 

PAOK - Slovan Liberec

SuperSport daje granicu od čak 5,5 kartona a još ne računaju i eventualni crveni karton. 

0ET2EnA.png Unibet je kao granicu postavio samo 3,5 kartona a uz to računa i eventualni crveni karton.

essJzN1.png 

PAOK mora pobjediti ako želi proći dalje, a još mu se mora posložiti i drugi rezultat. Koef. na PAOK je 1,45 i prijetnja ovoj okladi je rano veliko vodstvo. Slovan Liberec ima bolji H2H od Qarabaga te bi pobjedom, uz vjertar u leđa Fiorenitne prošao dalje. Dakle, nije da igraju za ništa, biti će i oni itekako motivirani. Utakmicu sudi  Andre Marriner (ENG). Ako se pitate koliko kartona su ove dvije ekipe dobivale u Europskoj ligi do sad, PAOK je jedna od najnekorektnijih momčadi sa čak 3 kartona po utakmici a i Liberec sa 2,2 kartona po utakmici nije puno dalje. I sama matematika, ako ćemo vaditi neki prosjek iz prosjek kartona ekipa, daje granicu od 5,0 ili 5,5 kartona. Granica od 3,5 kartona Unibeta je preniska i vjerujem da je ovo vrijedno rizika. 

TIP: Over 3,5 kartona

 

Braga - Shakhtar

SuperSport i druge zemaljske kladionice ovdje daju granicu od 4,5 kartona.
yqbmIWF.pngUnibet pak ima granicu od samo 3,5 kartona, te računa i eventualni crveni karton. Shakhtar se kvalificirao, međutim Bragi treba pobjeda a koeficijent od 1,90 sugerira da do nje neće biti tako lako doći. Utakmicu sudi Ali Palabiyik (TUR), ne toliko iskusan turski sudac koji ima sodlinu statistiku. Nisam gledao utakmicu koju je vodio pa ne mogu puno reći o njegovom stilu suđenja.

UodGk37.png

TIP: Over 3,5 kartona

Nadam se da će se i drugi pridružiti sa prijedlozima pa da odradimo dobro i profitabilno ovo zadnje kolo Europske lige. Ima jako puno utakmica i informacija i teško sve može pokriti jedna osoba, pa se nadam da ćemo jedni drugima pomoći te biti zadovoljni nakon što se odigraju sve utakmice ;)

Link to comment
Share on other sites

 

Jokerit-Slovan B.  1  1,55

Sve je predhodnih dana receno za Slovan, danas ponovo fali puno igraca.

 

Kubalik T.

(Ozljeda donjeg dijela tijela)

Luza P.

(Ozljeda donjeg dijela tijela)

Meszaros A.

(Ozljeda donjeg dijela tijela)

Nedorost V.

(Ozljeda donjeg dijela tijela)

Novak F.

(Bolest)

Skalicky P.

(Ozljeda gornjeg dijela tijela)

Smolenak R.

(Ozljeda gornjeg dijela tijela)

Starosta T.

(Bolest)

Stastny A.

(Ozljeda donjeg dijela tijela)

Valsky J.

(Ozljeda gornjeg dijela tijela)

Viedensky M.

(Ozljeda donjeg dijela tijela)

Zigo T.

(Ozljeda donjeg dijela tijela

Link to comment
Share on other sites

Villarreal - Steaua

Nevjerojatno gužva i dalje traje u skupini L Europa lige. Stvarno je raritetno da i dalje svaka od momčadi može biti i prva i posljednja na kraju, a ostalo je za odigrati još jedno kolo.
Turski Osmanlispor vodi na ljestvici sa sedam bodova, a po šest imaju preostala tri kluba, Villarreal, Zürich i Steaua. Jedna od dvije utakmice zadnjeg kola ove skupine je susret Villarreala i bukureštanske Steaue na Madrigali.
Na papiru je Villarreal favorit, a i objektivno ne treba previše filozofirati o tome tko je jači u ovom sučeljavanju. No, činjenica je isto tako da zadnjih tjedana Villarreal igra vrlo skromno i pitanje je koliko će ti slabi rezultati utjecati na večerašnju predstavu.
U prvenstvu Villarreal ima samo jednu pobjedu, remi i čak tri poraza u zadnjih pet nastupa. Gubio je kod Eibara i Athletica, pa doma šokantno od Alavesa, a u zadnjem kolu je odigrao mršavih 0-0 kod slabog Leganesa.
No, dobra je vijest za Villarreal ta da i Steaua u svom „dvorištu“ igra loše. Izgubila je glatko gradski derbi od Dinama (3-1), izgubila je i od Concordia Chiajne.
Duel je ovo, dakle, dvije ranjene momčadi, a u ovom trenutku bi se lakše iz svih tih problema mogao izvući Villarreal. Bolji je, a i igra na svom stadionu.

PAOK - S.Liberec

U skupini J Europa lige prije posljednjih 90 minuta na prvom je mjestu Fiorentina (10 bodova). Slijedi sa sedam Qarabag i PAOK, dok četiri boda ima Slovan Liberec.
Solunski PAOK u posljednjem kolu igra na domaćem terenu protiv Slovana i vlastitu sudbinu drži u svojim rukama. No, da bi bio siguran mora napraviti ono što mu dosad nije uspjelo: pobijediti na vlastitom travnjaku.
Nevjerojatno izgleda da PAOK na svom „vrućem“ terenu ne da nije pobijedio, već da u dvije utakmice nije postigao niti jedan pogodak (0-0 protiv Fiorentina, poraz 1-0 od Qarabaga). No, igrao je dobro u gostima, pa je između ostaloga slavio i protiv današnjeg suparnika na strani (2-1 kod Slovana).
Vjerujemo u PAOK bez obzira na te statističke podatke, ali i bez obzira na činjenicu da u posljednje vrijeme ta momčad vrlo loše igra i u prvenstvu. Izgubio je PAOK tri utakmice zaredom, a čak nije slavio niti u Kupu (0-0 protiv Trikale).
No, i forma Slovana je loša, taj je sastav bez pobjede u češkom prvenstvu tijekom posljednjih šest utakmica (tri remija i tri poraza).
Krajnji je trenutak da vrući teren (kakav je svaki grčki) bude koban po gosta. PAOK je i objektivno nešto jača momčad od Slovana, tako da vjerujemo u prekid negativne tradicije PAOK-a.

Zorya - Manchester United

Zoryini nastupi u grupnoj fazi Europske lige su prošli baš kako su mnogi očekivali - loše. Oni ulaze u finalnu grupnu utakmicu bez ikakvih šansi da se kvalifikuju u narednu fazu natjecanja, jer nisu uspjeli pobijediti niti jednu utakmicu.

Fenerbahce, Manchester United i Feyenoord su odvojeni samo za tri boda, što znači da svaki od njih može uzeti prvo mjesto  u skupini i nitko nije siguran od eliminacije iz Europske lige. Zorya mora pobijediti ukoliko žele dati šansu Feyenoordu da dođe na prvu poziciju, ali Feyenoord mora pobijediti Fenera u tom slučaju. Pobjede nisu baš lahko dolazile za Zoryu u posljednje vrijeme. Izgubili su 3-2 protiv Dnipra tijekom vikenda, gdje im je to bila šest utakmica bez pobjede, tri od njih su završile porazom. Kod kuće su izgubili posljednje dvije utakmice, tako da ova utakmica nije pretjerano obećavajuća za njih. Desni bek Mykyta Kamenyuka je ozlijeđen i neće nastupiti na ovoj utakmici.

Manchester Unitedova nedosljedna sezona se nastavila tijekom vikenda, gdje su Evertonu podarili penal u posljednjim minutama susreta i podijelili bodove. To je šesta utakmica bez poraza Uniteda, ali oni su u tom periodu imali neke impresivne pobjede i tužne remije. Očekivalo se da će Europska liga biti na dnu liste prioriteta za Jose Mourinha na početku ove sezone, ali je njihova masivno kolebljiva kampanja u Premier ligi značila da se moraju potruditi u kup i europskim natjecanjima, gdje će im eventualno osvajanje Europske lige donijeti mjesto u Ligi prvaka bez obzira na poziciju u Premier ligi. Ne očekujte da će Jose Mourinho izostaviti neke ključne igrače iz ove utakmice. Luke Shaw je pod manjom sumnjom protiv Zorye, dok su Chris Smalling i Eric Bailly još uvijek van terena. James Wilson će također biti van terena.

Od Zlatana Ibrahimovića se očekuje da će praviti velike probleme obrani Zorye. Švedski veteran je svoju karijeru u Manchester Unitedu započeo u nevjerojatnom stilu i sada je postigao šest golova u posljednjih šest nastupa. Velike su šanse da će ga postići i protiv Zorye.

Zorya je sa svim svojim ograničenjima u europskom natjecanju, barem uspjela postići po gol u obje utakmice kod kuće do sada. U stvari, oni su postigli u svih 12 utakmica kod kuće ove sezone, a Manchester United je uspio održati samo dvije od deset utakmica bez primljenog gola u gostima ove sezone. Ne mogu vam reći da će Zorya uspjeti zadržati Manchester United u ovoj utakmici, ali sigurno će postići makar jedan gol, statistički gledajući.

Feyeenoord - Fenerbahce

Ove dvije ekipe će se boriti za mjesto koje vodi u narednu fazu natjecanja u Europa ligi. Jedan od ova dva će se vjerojatno pridružiti Manchester Unitedu u top dva u posljednjem kolu, gdje se očekuje prolaz Uniteda uprkos tome što imaju još jednu utakmicu za odigrati. Od njih se očekuje da će ispratiti Zoryu i rezervirati svoje mjesto u nokaut fazi pobjedom.

To ostavlja jedno mjesto za druga dva kluba koja se bore, a to su Feyenoord i Fenerbahce. Mogu li lideri iz nizozemskog prvenstva iskoristiti prednost domaćeg terena i okrenuti ovaj susret u svoju korist? To će vjerojatno biti vrlo tijesna utakmica, gdje će se ekipe bojati da prime gol, što bi im dodatno otežalo posao. Pogreške na obje strane bi mogle završiti ovaj sukob, jer su obje momčadi fantastične u obrani.

Fenerbahce će vjerojatno igrati malo opreznije nego inače, jer znaju da ih remi vodi u sljedeću fazu. Oni imaju jaku gostujuću formu pred ovu utakmicu, što im daje velike šanse za kvalifikacije. Primili su samo 0.83 gola po utakmici u njihovim ligaškim utakmicama u gostima, tako da možete očekivati savršeno parkiranje autobusa na ovoj utakmici. Izgubili su samo 17% svojih gostujućih utakmica, a da li mogu zadržati tu formu i u Rotterdamu?

46% Fenerovih utakmica u ligi je išlo preko 2.5 gola ove sezone, tako da nisu baš davali mnogo golova. U međuvremenu, Feyenoord će biti siguran da može zadržati protivnike da ne postignu gol, jer su i oni do sada ove sezone primili samo 0.75 golova po utakmici, dok još uvijek nisu izgubili utakmice na De Kuipu. Dobra oklada na ovu utakmicu je da će biti manje od 2.5 gola. Fenerbahceova jedina zabrinutost je okrenuta prema Uygaru Zeybeku, dok se Jermain Lens vraća u momčad. Napadač Fernandao će propustiti utakmicu, jer nije uključen u njihovu momčad za Europsku ligu.

Feyenoord nije primio gol kod kuće u Europa ligi do sada. Jedna briga za njih je postizanje golova u Europi. Oni pretvaraju samo 8% svojih šansi u golove kod kuće. Dok je to bilo dovoljno za šest bodova ovdje, to je još jedna zabrinutost protiv Feyenoorda i njihove obrane, jer oni ne puštaju baš tako lako da se priđe golu. Kenneth Vermeer će propustiti i ovu utakmicu za Feyenoord, dok će braniči Sven van Beek i Terence Kongolo također biti van terena.

Vjerojatno nećemo gledati baš lijepu nogometnu utakmicu u ovom duelu, ali prvi njihov duel u ovoj skupini je završio kao pobjeda od 1-0 za Fenerbahce, a također mislim da će to biti slučaj i ovdje. Tako da predlažem okladu da oba tima ne daju gol.

Standard L. - Ajax

Nogometaši Ajaxa suvereno su već ranije osigurali čelnu poziciju na ljestvici skupine G. Prije zadnjeg kola imaju 13 osvojenih bodova.
No, iza Ajaxovih leđa se vodi borba Standarda i Celte za drugo mjesto i prolaz dalje. Oba sastava imaju po šest bodova, dok je još od ranije prežaljen na zadnjem mjestu Panathinaikos (samo jedan osvojeni bod).
Zanimljivo je da su, osim što imaju isti broj bodova, Celta i Standard odigrali dvije istovjetne međusobne utakmice (obje 1-1), pa će u slučaju istog broja bodova o prolazu odlučivati gol-razlika. Standard je nešto bolji, ima +2, a Celta +1.
Ovog četvrtka će te dvije momčadi ganjati ne samo pobjedu, već i slavlje sa što više pogodaka razlike: Standrad doma protiv Ajaxa, a Celta u Ateni.
Dakle, pobjeda Standard protiv amsterdamskih kopljanika trebao bi biti par kojeg ne smijete propustiti ovom prilikom, a hazarderima bi čak preporučili i igranje hendikepa na domaćina. Ajax možda jest bolja momčad, ali manjak motiva sigurno će otupiti gostujuće mogućnosti.

 

--> NBA PODFORUM ZA ČETVRTAK <--

Link to comment
Share on other sites

Sve od 17:00 pocinju:

1)Qarabag-Fiorentina preko 4.5 kartona,1.70 koef.

2)Paok-Liberec preko 4.5 kartona,1.85 koef.

3)Osmanlispor-Zurich preko 4.5 kartona,1.85 koef.

Psk

______________________________________________________________________________________________________

1)Sudi don Ivan ....

2)Bitan susret za jedne i druge,zna se kakva amosfera se stvara na Paokovom stadionu,grcki ludi mentalitet kako kod navijaca,tako kod igraca od kojih danas ocekujem pravu ratnicku utakmicu.Liberec sam iz prosle sezone EL zapamtio,sjecam ih se kao ekipu koja je te prosle sezone uvjerljivo najvise mesarila i dobijala kartone.Ove sezone su se malo smirili,ali vjerujem kako im je danas over neizbjezan.

3)30,19,20,20,22,-to su brojke Zurichovih faulova u ovih 5 utakmica,da se ne zovu Zurich pomislio bi da su neka Istra ili Split po broju faulova koje rade,takvu nekakvu grubost i dansas od njih ocekujem buduci da im je ovo susret sezone.Tu imamo i Osmanlispor, tursku momcad kojoj ludih glava sigurno ne fali.

Link to comment
Share on other sites

Qarabağ FK – Fiorentina
Sudac: Ivan Bebek (CRO)
J1lkKb5.png

Villarreal – Steaua Bucureşti
Sudac: Manuel Gräfe (GER)
BRUo7Y7.png

Feyenoord – Fenerbahçe
Sudac: David Fernández Borbalán (ESP)
tOTN69h.png

Maccabi Tel Aviv – Dundalk FC
Sudac: Robert Schörgenhofer (AUT)
4MuR94X.png

Zorya Luhansk – Manchester United
Sudac: Tamás Bognár (HUN)
oOdbCxj.png

Panathinaikos – Celta Vigo
Sudac: Andris Treimanis (LVA)
yagkpgx.png

Southampton – Hapoel Beer Sheva
Sudac: Paolo Tagliavento (ITA)
VlwrxQm.png

Standard Liège – Ajax
Sudac: Robert Madden (SCO)
F1EzVAv.png

Link to comment
Share on other sites

Triple iz wwin-a...

18:30 Alina Wojtas 3.5 + 1.85

Poljskoj ce trebati cudo da prode dalje,ali danas je sve moguce pa cemo vidjeti sta ce se desiti protiv Njemica danas.Poljska je reprezentacija koja ima spoj iskustva i mladosti.Wojtas je proslu sezonu gotovo cijlu propustila pa i pocetak ove malo radi bas teske povrede.Obozavaju ju je u Larviku,igra fino ima dobar sut a i ima veliku ovlast u ovoj reprezentaciji.Protiv Francuske je europsko otvorila sa 3 gola iz 6 pokusaja te da bi onda u drugom mecu protiv reprezentacije Holandije zabila 5 golova iz cak 17 pokusaja.Podigla joj se i minutaza a mislim da trener ima povjerenja u nju i pustace je da uzme i koji sut vise da vrati samopouzdanje.Dosta bitan mec,te mora povuci uz jos par starijih ovih Poljski igracica.Zaboravio sam napisati da igra na poziciji lijeve vanjske.te je barem vidim na nekih 5 golova danas,online je granica za gol veca i kvota pada za over.

18:30 Carmen Martín 5.5 + 1.65

Spanija dosta godina ima jedan te isti roster,jedan te isti sistem igre i opet ne mogu napraviti dugo neki veci rezultat a i danas bogami ako ne pobjede ubjedljivo ispadaju.Spanija je prvo prvenstvo otvorila porazom od Svedske 25-19 da bi onda u drugom kolu recicemo neocekivano kiksnule i protiv Srbije i izgubile 23-25.Carmen je ponajbolja igracica Spanije na ovome prvenstvu,slovi za jedno od najboljih desnih krila svijeta.Zabila je u prvom kolu 6 golova iz 9 pokusaja dok je protiv Srbije imala 7 golova iz 9 pokusaja,puca sedmerce a kada dodamo da Spanljolska vanjska linija ne funkcionise najbolje da se muce,najcesce potraze krila koja daju te golove.Spletom okolnosti prosli mec protiv Srbije,Spaniji se ozlijedila ponajbolja igracica Mangue i za nju je ovo prvenstvo zavrsilo,isto tako za danasnji mec je upitan i nastup Pene koja je krvavila prosli mec.Martin bi danas trebala biti prva napadacka opcija u napadu Spanije,igrat ce sigurno citav mec te ukoliko zele prolaz dalje i pobjedu danas to nece uspjeti bez Martinih standardnih 6-7 golova.I Svedska i Srbija kontra Slovenije su imale po 5 fastbrejkova,a to Martin rado isprati i tu bi mogla barem dati 1-2 lagana gola,barem ja ocekujem.

20:45 Isabelle Gulldén 4.5 + 1.60

Svedska odlicno otvorila prvenstvo pobjedom protiv Spanije i onda kiksnula protiv Slovenije neocekivano.Danas pred domacom publikom ce sigurno ici na pobjedu jer im je potrebna.Gullden je ponajbolja Svedska igracica ikada po mom nekom ukusu,vidi se koliko je publika voli cim da neki gol ili dobije loptu,ovacije na sve strane.Otvorila je prvenstvo sa 2 gola iz 6 pokusaja,ali onda protiv Slovenije se vidilo da je glavna igracica i postigla cak 10 golova iz 16 pokusaja.Istina da ima lose procente suta i da je 7m izvlace no danas vjerujem da ce uzeti dosta vise suteva jer Svedski je neophododna pobjeda a bez nje to nece moci.Igrat ce koliko god bude trebalo.Igra na poziciji playmakera odnosno ta srednja vanjska gdje je Srbija primala dosta golova i protiv Slovenije i protiv Spanije,iako nijedna od tih reprezentacija nema ovakvu srednju vanjsku jer je Gullden igracica za sebe,ponajbolja svih vremena.I u ligi prvaka je sa Bukurestom igrala dobro,bila najbolji strijelac te vjerujem da ce danas imati dodatan motiv u vidu navijaca da bude jedan od najboljih strijelaca Svedske a i realno ako zele pobjedu danas,bez Gulldenovih 5-6 golova tesko ce to ostvariti.U prva dva kola Srbija je 'napravila' 5 i 4 sedmerca,neka 3 bi bila sasvim dovoljna za Gullden.

Link to comment
Share on other sites

Braga-Shakhtar 1 2.06 Wwin 

Ista stvar kao sa Kopenhagenom jučer, samo manji ulog jer je ipak ovo Europska liga ili popularna Liga lopova. Shakhtar je protutnjao ovom grupom, nalaze se na prvom mjestu sa maksimalnim brojem bodova iz pet odigranih utakmica. Braga je trenutno druga sa 6 bodova. Ovdje idu na pobjedu jer Gent koji ima bod manje igra u isto vrijeme protiv Konyaspora. Gledajući formu, Braga se nalazi u solidnoj, izvukli su važan x na gostovanju kod Genta, razbili Feirense 6:2, a očekivano izgubili na gostovanju kod Porta 1:0. Shakhtar se nalazi u brutalnoj formi i poraza nemaju od kolovoza kada su izgubili od Young Boysa u kvalama za Ligu prvaka. Mislim da je vrijeme i da se taj niz prekine. Shakhtaru ovo nije bitna utakmica, bitnija im je za vikend protiv Dynamo Kieva. U Portugal su stigli bez kapetana Srne, beka Ismailyja, stopera Rakickog, napadača Eduarda i veznjaka Stepanenka.

Link to comment
Share on other sites

Nice - Krasnodar  Krasnodar daje ili Krasnodar pobjeda

Nice je zadnja u skupini dok je Krasnodar vec osigurao plasman. Razlog zasto igram ovo je zato sto Nice za vikend igra veliki derbi sa PSG-om i ova utakmica njima nema nikakav rezultatski znacaj. Krasnodaru je ovo zadnja utakmica u ovoj godini, zbog ruske zime i oni nemaju nikakav imperativ odmarati igrace. Ovdje mogu dati sve od sebe i pobijediti Nicu kojoj ova utakmica vise dode ko teret i odmarat ce neke kljucne igrace za veliki derbi za vikend.

 

Panathinaikos - Celta  Celta daje ili Celta pobjeda

Celta je zeznula stvar. Proslo kolo odigrali su 1-1 kod kuce sa Standardom i ostavili veliku sansu Standardu da se plasira dalje. Celtin hendikep je danas izostanak Iaga Aspasa, njihovog glavnog golgetera. Situaciju oko prolaska su napisali kolege sa foruma gore i razlog zasto igram je taj jer Panathinaikos je posljednji, danas su sa novim trenerom i imaju jos utakmica za igrat. Vjerujem da ce odmarati neke prvotimce jer im ova pobjeda nista ne bi trebala predstavljati. Celta mora pobijediti i mislim da ce dat sve od sebe da to ucine.

 

Standard Liege - Ajax  pobjeda Standard

Standardov trener je izjavio da je ovo za njih kljucna utakmica. Ajax je osigurao prvo mjesto i danas je za njih ovo prilika za rezerve da odmore prvotimce. Tecaj na Standard je vec u padu i oni ce ici 100% na pobjedu jer na taj nacin mogu zavrsit ispred Celte u borbi za plasman. Ne vidim bolji priliku od ove protiv nemotiviranog Ajaxa na domacem terenu.

Link to comment
Share on other sites

Vidim ja svi vi ovu "ligu mafije" igrate.

Dugo nisam pisao jer nemam vremena za analize..

Danas sam odlucio uzeti KHL šta najviše i pogađam..

St.Petersburg - Dyn.Moscow

Igram tip(ove):

1 1,40

Domaćin daje 3+ golova 1,50

Dakle računica je jasna St.P. doma je ubitačan,u 20 utakmica zabili su 100golova(primili28) što je fascinirajuće(5po tekmi). napad kod kuće izgleda strašno. u goste im dolazi Moscow-ski Dynamo. koji u gostima ništa extra. ovo gledam kao mali derbi jer je Dynamo iz Moskve kao i CSKA. svi znamo kakvi su to derbiji. Kovalchuk i društvo izgledaju fantastično. vraćaju se s turneje s skorom 5/5 i mislim da će to danas nastaviti, dok je dynamu ovo prva gostujuća na turneji. imaju 4/4 od doma. napominjem DOMA! prosla turneja 3/6 s tima da su sve 3 pobjede dosle kroz produzetke.   

Neznam dali tko nedostaje Dyn.Moscoow (ako tko ima info slobodmo). mislim da je St.P kompletan i da neće biti problema i da pobjeda nije upitna.

Link to comment
Share on other sites

prije 32 minute, JoleTips said:

Nice - Krasnodar  Krasnodar daje ili Krasnodar pobjeda

Nice je zadnja u skupini dok je Krasnodar vec osigurao plasman. Razlog zasto igram ovo je zato sto Nice za vikend igra veliki derbi sa PSG-om i ova utakmica njima nema nikakav rezultatski znacaj. Krasnodaru je ovo zadnja utakmica u ovoj godini, zbog ruske zime i oni nemaju nikakav imperativ odmarati igrace. Ovdje mogu dati sve od sebe i pobijediti Nicu kojoj ova utakmica vise dode ko teret i odmarat ce neke kljucne igrace za veliki derbi za vikend.

 

Panathinaikos - Celta  Celta daje ili Celta pobjeda

Celta je zeznula stvar. Proslo kolo odigrali su 1-1 kod kuce sa Standardom i ostavili veliku sansu Standardu da se plasira dalje. Celtin hendikep je danas izostanak Iaga Aspasa, njihovog glavnog golgetera. Situaciju oko prolaska su napisali kolege sa foruma gore i razlog zasto igram je taj jer Panathinaikos je posljednji, danas su sa novim trenerom i imaju jos utakmica za igrat. Vjerujem da ce odmarati neke prvotimce jer im ova pobjeda nista ne bi trebala predstavljati. Celta mora pobijediti i mislim da ce dat sve od sebe da to ucine.

 

Standard Liege - Ajax  pobjeda Standard

Standardov trener je izjavio da je ovo za njih kljucna utakmica. Ajax je osigurao prvo mjesto i danas je za njih ovo prilika za rezerve da odmore prvotimce. Tecaj na Standard je vec u padu i oni ce ici 100% na pobjedu jer na taj nacin mogu zavrsit ispred Celte u borbi za plasman. Ne vidim bolji priliku od ove protiv nemotiviranog Ajaxa na domacem terenu.

Nica odmara dosta igraca ali se vraca Baloteli

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use