Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 3.12.2016.

Goksim

Recommended Posts

Rukomet
Pick Szeged - Celje
TIP: 1 (1,20)

Celje je doma izgubilo od istog protivnika 25-31, sada dolaze bez najboljeg igraca koji zabija 7-10 golova po tekmi, ocekujem domacu pobjedu sa 5+ golova

Rusija - Hrvatska
TIP: 1 (1,20)

Ponedjeljak, europsko prvenstvo, Hrv u dream team skupini s Ruskinjama, Norvezankama i Nizozemkama, tesko da ce osvojiti bod nase. Dakle Svjetske prvakinje i Olimpijske prvakinje

Uz West Ham - Arsenal x2, Leipzig - Schalke 1x, Dinamo - Rijeka 1x, Barcelona - Real 1x, Granada - Sevilla x2

Sloboda Tuzla - Krupa @ 1 --> 1,70
Željezničar - Čelik Zenica @ 1 --> 1,15

Sloboda danas po meni favorit. Dešavajna u klubu su se znatno poboljšala, besplatan ulaz danas u Tuzli, lijepo vrijeme za igrati. Par povrijeđenih igrača ali mislim da će to Jagodić sve fino posložiti. Glavni konkurent za ligu 6 im je upravo Krupa koja ih je dobila na svom terenu visokih 3:0. Sloboda već 8 utakmica ne zna za poraz, prošlo kolo su upisali prvu gostujuću pobjedu tako da mislim da i radi toga ne bi smjeli danas kiksati na svom terenu. Nakon ove utakmice desit će se nove promjene u klubu, još uvijek se ne zna da li će stari predsjednik da se vrati. Ozbiljni ljudi su u planu da preuzmu klub u svoje ruke tako da bi današnjom pobjedom sve moglo da dođe na svoje nakon ove zimske pauze.

Željo danas favorit, nema se tu šta mnogo pisati. Dobili su Zrinjskog u gostima 0:4, u odličnoj su formi, sa druge strane Čelik u nikada lošijoj situaciji, tako da mislim da tu ne bi trebalo biti nikakvih iznenađenja danas.

Pozdrav svima!

Novi sam clan, ali takoder vec dugo kao gost pratim ovaj forum i sad kad imam vise vremena ukljucit cu se u rasprave i objave.

Za danas, subota 3.12. moji prijedlozi su:

1. Atletico Madrid - Espanyol  1  0:0

Barcelona i Real danas imaju kljucan mec, ali ima ga i Simeoneov Atletico. Atleticu je ovo izvrsna prilika da smanji zaostatak za vodecima. U dobroj su formi zadnje tri utakmice, prosli su u kupu, osigurali prvo mjesto u skupini Lige prvaka i pobijedili su Osasunu glatko. Espanyol se polako dize i pocinje ostvarivati bolje rezultate, ali Atleticu je jaca i bolja momcad i ovdje bi morali uzeti bodove. 

2. Metz - Lyon  2  VOID  domaći navijači bacili petardu na Lyonovog golmana, utakmica prekinuta

Metz izgubio od Nancy-a u derbiju 4-0. Ostali bez 4 vazna prvotimca i jos otprije su im tri igraca out (ujedno i prvi strijelac koji je danas pod upitnikom za nastup). Lyon je ovaj tjedan pobijedio Nantes sa 6-0 i preko tjedna igra susret protiv Seville u Ligi prvaka koji bi trebao odluciti tko ce proci dalje. Trener Lyona je izjavio kako igraci razmisljaju o Sevilli ali da je njemu cilj uzeti tri boda danas. Imaju odlicni priliku i u zaletu su nakon visoke pobjede. Vjerujem da ne bi trebalo biti problema.

3. Tottenham - Swansea 1  5:0

Tottenham svoj prvi poraz dozivio protiv Chelsea. Trener Tottenhama je naglasio da im je ovo bio prvi tjedan u kojem su se mogli odmoriti jer nisu imali utakmicu preko tjedna. Tottenham je bolja momcad i ima pozitivan skor sa Swansijem, leze im kao ekipa i ne bi trebalo bit vecih problema. Swansea je u proslom kolu u cudesnoj zavrsnici pobijedio Crystal Palace. Luda utakmica, prvo je Swansea vodio 3-1 da bi Palace dosao na 3-4 i onda Llorente postize dva gola u sudackoj nadoknadi i okrece na 5-4. Prva pobjeda Swansea nakon 1. Kola prvenstva. Danas idu na noge Tottenhamu koji mora uzimati doma bodove protiv ovakvih momcadi.

Žene spust Lake Louise 20:30h

L.Gut vs I.Stuhec 1 @1,55 supersport

K.Kling vs S.Goggia 1@ 1,65 supersport

http://www.fis-ski.com/alpine-skiing/events-and-places/event=39159/race=86920/?season=2017&discipline=&gender=all&race_id=86919&sector=AL

Nemam pisat vremena sa treninga ali švicarka i šveđanka su bile puno uvjerljivije,no na samoj utrci se dogodilo iznenanđenje u prvom spustu ove sezone sa pobjedom slovenke Stuhec i drguoplasirane talijanke Goggie.na početku skijaških sezona znaju se dešavat takve stvari ali nije često,pa mislim da bi ipak danas favoriti trebali doć više do izražaja jer je sigurno ovo iscrpilo više emotivno slovenku i talijanku nego fizički.Sve 4 skijašice su bile unutar 0.7s.Kladionice su opet postavile Gut i Kling za favorite i koeficijenti u duelu nisu toliko veliki ali baš iz razloga jer sigurno emocije rade svoje...usporedio bi to Čilić vs Đoković pa Čilić drugi dan gubi bez ispaljenog metka protiv Isnera.

prije 8 sati, mario007 said:

Evo kao novi clan da se  i ja malo ukljucim o ovim kartonskim analizama.Jedan popodnevni tripl:

13:00 Granada-Sevilla preko 4.5 kartona,1.70 koef.

15:00 Dinamo-Rijeka preko 5.5 kartona,1.85 koef.

16:15 Barcelona-Real preko 6.5 kartona,1.70 koef.

prije 2 sati, A1miR said:

Pozz. Novi sam 'registrovani' clan na forumu - Pod navodnicima 'registrovan', jer dugo vremena pratim forum kao gost. Pa buduci da redovno citam prognoze, red je da i ja nesto, sto mi se danas cini izglednim, napisem.

prije 33 minute, JoleTips said:

Pozdrav svima!

Novi sam clan, ali takoder vec dugo kao gost pratim ovaj forum i sad kad imam vise vremena ukljucit cu se u rasprave i objave.

Dobrodosli na forum :) Uvek je prijatno videti nove clanove i sto vise analiza. Sretno sa pickovima danas!

Juventus - Atalanta

Atalanta daje gol@1,73  bet365

Vidim value u ovom tipu, Juventus ne briljira u zadnje vrijeme, ove sezone su na domacim utakmicama primali gol od Sassuola, Fiorentine, Udinesea, Sampdorie i Napolija dok Pescara i Cagliari nisu uspjeli zabiti Buffonu.

U proslom kolu su u Genoi dobili cak tri gola, za danasnju utakmicu ce im nedostajati dva vazna stopera bonucci i Barzagli.

Atalanta je u odlicnoj formi, u zadnjih 9 kola imaju 8 pobjeda i jedan remi. Pobjedili su u tom razdoblju i Inter i Napoli i Romu, dok samo Fiorentini nisu uspjeli zabiti gol u tih 9 utakmica.

RB Leipzig-Schalke 04     X2     1,90          SuperSport

Serija Leipziga negdje mora stat i ovo je ta utakmica...U pre dobroj formi je Schalke da nebi danas u Leipzigu uzeli mozda i sva 3 boda...U Europskoj ligi su pomeli konkurenciju i osigurali 1.mjesto, a melju sve pred sobom i u domacem prvenstvu.Po meni je Schalke jako podcijenjen ovakvom kvotom.

Evo i od mene nešto danas,bez nekih uloga nek svatko igra po svome, bogat dan pa će biti i dosta listića :D

Dinamo - Rijeka BTS NO 1.60

Inače dosta volim ove oklade a ovdje moram uzeti. Derbi je ovdje baš derbi,jer ako Dinamo ovdje napravi neki kiks bit će dosta problema i prvenstvo iako još nije ni prvio dio sezone gotov bit će pod ? Dinamo ima dosta problema u ofanzivi,teško zabijaju golove što je dosta vidljivo, s druge strane Rijeka je dosta inteligentna momčad i imaju mozga u veznom redu a i solidnu obranu koja je u dosta utakmica zadržala mrežu netaknutom. Velik je ulog pa tako ne mislim da će biti puno srljanja i pretjerano efikasne i atraktivne igre.

Barcelona - Paris X2 1,70

Radi se o derbiju Lige Prvaka i dvoboju 2 ekipe koje trenutno drže vrh grupe A ispred Flensburga,Veszprema i Kiela. PSG je jednostavno dream team rukometa i imaju velike motive ovdje te su glavni favoriti za Ligu Prvaka. Ekipa je stvarno prestrašno kvalitetna i "debela" sa uvijek 2 kvalitetna igrača na bilo kojoj poziciji. Isto tako Karabatić se vraća u Barcelonu u Blaugranu te će i to biti veliki motiv. 

17:30 Olimpija - Innsbruck Pobjednik 1 trećine?  2 - 1,65 wwin

Za ovaj mec nemam sta puno pisati.Olimpiju sam neki dan analizirao u mecu protiv Salzburga i tada sam prosao tip.Situacija je ista ako ne i gora danas.Oni su  posljednja momcad lige, a obzirom na to sta se sve desava u ovom klubu cini se da ce tako i ostati do kraja.U 26 utakmica osvojili su 17 bodova.Imaju skor od 7 pobjeda (5p.p) i 19 poraza (1p.p) sa gol razlikom 56:113.Na domacem ledu imaju 5 pobjeda (4p.p) i 9 poraza sa gol razlikom 31:60.U zadnjih 5 utakmica imaju 2 pobjede i 3 poraza, a zadnji mec izgubili su od Salzburga 7:2 u gostima.Trener Bojan Zajc pred danasnji mec ima zaista puno problema., bas kao i protiv SalzburgaU momcadi nedostaju Kristaps Bazevics (D,24,2+8), Raphaël Bussières (LW/RW,22,4+12), Kristjan Čepon (D,24,0+1), Jeff Frazee (G,21gp, 3.61GAA), Sacha Guimond (D,24,5+9), Jonathan Harty (D,22,5+8), Chris Langkow (C,24,9+12), Tim Ograjenšek (RW,24+2+2), Žiga Pešut (LW,15,7+7), Maks Selan (D,15,2+2).Cini se da se oporavio  Jakob Raišp (G,4gp, 6.92GAA) iako je u mecu protiv Salzburga na golu bio mladi Tilen Spreitzer a na tom mecu Salzburg im je uputio 57 suteva od cega je Spreitzer odbranio 47.

Innsbruck je 5 momcad lige sa 44 boda iz 25 utakmica.Imaju skor od 14 pobjeda (3p.p) i 11 poraza (5p.p) sa gol razlikom 95:90.U gostima su odigrali 12 utakmica i upisali 3 pobjede (1p.p) i 9 poraza (4p.p) sa gol razlikom 38:52.Nakon 3 vezane domace pobjede KAC 3:2, Bolzano 6:2 i Dornbirn 3:2, sinoc su porazeni od Graza u gostima sa 9:2.Zanimljivo poveli su u tom mecu u 3 minutu, a onda su primili 9 golova, da bi Clark postigao i zadnji gol za konacnih 9:2.Trener Rob Pallin nema nekih vecih i bitnih izostanaka.Sinoc je posle 5 primljenih golova vadio  Andy Chioda (G,24gp, 3.29GAA) i stavio Manuel Litterbacha ali u danasnjem duelu opet na gol ide Chiodo.

Sto se tice statistike, Olimpija ima 259 kaznenih minuta, dok je Innsbruck  zasad na 322 kaznene minute.Olimpija ima najgori penalty killing lige sa 72,4%, mada ni Innsbruck nije bolji, odma iznad Olimpije sa 76,5%.Powerplay je zato debelo na strani Innsbrucka koji ima 24,7% sto je drugi procenat lige, dok je Olimpija na 8,5% sto je ubjedljivo najgore u ligi.

U 2 ovosezonska duela ovih ekipa, obje momcadi su upisali domace pobjede.Olimpija je dobila kuci sa 4:3 nakon produzetaka, dok je Innsbruck na svom ledu slavio sa 7:2.

Obzirom na sve izostanke domace ekipe ja moram igrati ovaj tip.Innsbruck je napadacki zaista mocan sa Lammerson, Spuergonom, Clarkom i Smithom, dok Olimpija sa ovakvom ekipom bez ovoliko kljucnih igraca nema sta da trazi u ovoj ligi slobodno cu reci.Iako Innsbruck igra nesto slabije u gostima mislim da su danas apsolutni favoriti te se nadam da ce krenuti ozbiljno jos od 1/3.

prije 2 sati, meruve said:

17:30 Olimpija - Innsbruck Pobjednik 1 trećine?  2 - 1,65 wwin  0-1

Prosao je tip ali ovi iz Olimpije su podvalili danasnje informacije.Gledam postave i vidim da igraju pojedini igraci koji su najavljeni da nece igrati, tako da oprez ubuduce.

http://www.rezultati.com/utakmica/EkeGUZzE/#postave;1

Yong Boys - Basel     vise od 2,5 gola   1,68 unibet

Ovo utakmicu jednostavno moram odigrati, a i kvota nije losa. Sastaju se dvije momcadi u cijim susretima rijetko kad manjka golova. Zadnjim 5 medjusobnih susreta kada je momcad YB bila domacin samo jednom ovaj tip nije prosao, a u ostala 4 susreta je bilo obilje golova (5,7,6,4), pa se nadam da ce i veceras nastaviti sa ovom tredicijom. YB su izuzetno raspolozeni kod kuce i u 8 utakmica su svaki puta prelazili ovu granicu i trenutno su na prisjeku od 5 golova po utakmici, dok Basel u 8 gostujucih utakmica samo jednom nije prosao ovu granicu i trenutno su na prosjeku od 3,8 golova po utakmici. Sve u svemu se nadam da ce obje momcadi i veceras biti raspolozene kao i u vecini dosadasnjih utakmica. Sretno ;).

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use