Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

NBA - Nedelja 27.11.2016.

IzudinB

Recommended Posts

27.11.2016 00:00 Indiana - LA Clippers
DeAndre Jordan over 10,5 poena @ 1,85 SuperSport 5/10

Igrač kojeg jednostavno moram ispratiti protiv Indiana Pacersa, jer Indiana ove godine je vrlo loša u obrani visokih igrača, kao i u obrani skoka. DeAndre Jordan je igrač koji živi od serviranja Chris Paula, od alley-oupova, cuteva i pick&rolla. Ako pogledamo koliko Indiana prima u akcijama, koje su uglavnom za visoke igrače, većinom je u donjem dijelu ljestvice.
Tako da u obrani P&R(roll mena) je primila ukupno 156 poena(1.03PPP, #28.u ligi), obrani post-up primila 147 poena(0.99PPP, #30.u ligi), obrani cut-a primila 166 poena(1.22PPP, #24.u ligi), obrana putbacksa 111 poena(1.09PPP, #25.u ligi).
Kad ovo sve zbrojimo ovo ide uvelike na korist D.Jordanu, jos kad vidimo da je Indiana treća najgora ekipa po dopuštenim ofenzivnim skokovima, ništa drugo ne preostaje nego očekivati njegovih +11 poena, jer bit će tu tip-inova, putbackova, dunkova ugl. svega mrgreen1.gif. 
S obzirom na mane ekipe Indiane, nadam se da će Doc Rivers forsirati unutarnju liniju D.Jordana i Griffina, a Jordan je i jačim ekipama davao preko 10 poena, ja ga u ovoj utakmici vidim na 15-15 učinku. Sretno!

Jeff Teague over 14.5 @1.85 unibet

Jos jedan must-take tip po ovoj granici, ubedljivo najnizoj. George je out veceras, a samim tim Teague postaje prva napadacka opcija Pacersa. U nekoliko prethodnih meceva je pokazao da ga se moze igrati kad je PG out jer je isao preko. Prosle sezone (doduse u dresu Atlante) isao oba puta preko Clippersa. Ide na C. Paula koji jeste dobar defanzivac ali ipak ce Teague trositi lopte veceras i verujem da uz koje bacanje ide na 15+ poena

prije 17 minute, 8laz said:

Slovenacke estave jedini gdje mozes komb igrace ali zato ponekad granica razlikuje za nekoliko poena 

to nije istina, na tonybetu možeš kombinirati po več igrača, ali na dva igrača over/under ti je max ulog 28-30e. Odvisno od koeficijenta. A kod nas na e-stavah možeš igrat najmanje 3 pare ako hočeš kladit. Kod nas nemožeš igrati singel utakmice. razen koje, a jih je vrlo malo. Sam sam iz slovenija i zato pričam malo loše vaš jezik ;)

prije 12 minute, Nejc36 said:

to nije istina, na tonybetu možeš kombinirati po več igrača, ali na dva igrača over/under ti je max ulog 28-30e. Odvisno od koeficijenta. A kod nas na e-stavah možeš igrat najmanje 3 pare ako hočeš kladit. Kod nas nemožeš igrati singel utakmice. razen koje, a jih je vrlo malo. Sam sam iz slovenija i zato pričam malo loše vaš jezik ;)

Da to je istina nisam jos cuo za tonybet.. pa i ja sam iz slovenije zato i kazem :) hvala na ispravku ?Uglaunom ne isplati se odigrat po ovakoj granici

Portland-Houston

Portland (9-9) docekuje Houston (10-6). Biti ce ovo drugi njihov dvoboj prvi je otisao na stranu Houstona u Toyota Centru prije 10 dana. Portland je veceras domacin i pokusati ce na domacem parketu upisati pobjedu. Nece im biti lako jer Rocketsi su u dobrom nizu u zadnjih pet utakmica upisali su cetri pobjede. James Harden igra odlicnu sezonu,Mike D'Antoni je brzo pohvatao konce u ovoj momcadi i Rocketsi djeluju jako dobro. Portland s druge strane predvoden je duom Lilliard i McCollum, no glavna slabost im je losa obrana. Primaju dosta koseva i dolazak napadacki orijentirane momcadi Rocketsa nikako ne izgleda dobro za njih. Ovdje tipujem na pobjedu Houstona koji ce vjerujem pokriti ovaj hendikep. Biti ce ovo utakmica na puno koseva no slabija obrana Portlanda na kraju ce ipak biti prevaga na strani Rocketsa. 

Tip: -2,5 Rockets

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use