Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

NBA - Petak 25.11.2016.

IzudinB

Recommended Posts

Gobert under 10,5 1.85 Wwin

Večeras nas čeka zanimljiv duel između Utaha i Atlante, a kao najbolji par iz te utakmice čini mi se under Goberta. Centar Utaha ove sezone je na prosjeku od 10,5 poena ; 10,6 skokova i 2,3 blokada. Po utakmicama to je izgledalo ovako: Portlandu 12, Lakersima 13, Clippersima 8, Spursima 5 i 6, Dallasu 12, New Yorku 13, Phili 8, Charlotteu 7, Orlandu 13, Miamiju 12, Memphisu 6, Chicagu 16, Houstonu 12, Denveru 9 i 19. Danas ga čeka težak posao u reketu jer ide na Howarda koji odlično brani reket. Howard je ostavljao i puno bolje napadačke centre u underu (npr. ostavio je jednog Cousinsa na 14 poena). Očekujem da Utah napada sa izvana, da dosta koriste šut, još se i Hill vratio i na osnovu svega mislim da se isplati odigrati ovaj tip.

canca odlično si primjetio goberta,baš sam ga ja mislio postavit ali si me preduhitrio, ja sam ga odigro u PSK 11.5 under 1,85

također drugi tip koji je vrlo izgledan veceras i kojeg sam spojio s gobertom je whiteside koji ide na gasola, a svi znamo da je on daleko najbolji obrambeni centar u ligi. nisam ga uspio uhavtit nažalost kad je granica bila 18,5 ali zato jesam na 17,5 u PSK po 1,70  hasan često ulazi u probleme s faulima, +gasol kao što sam reko odličan u obrani i još jedan važan podatak da ga je gasol na prošle dvije utakmice ostavio na 5 i 9 poena a hasan je tada igro 35 i 29 minuta.

da rezimiram H.Whiteside 17,5 under PSK 1,70  i  R.Gobert 11,5 under PSK 1,85

Sacramento-Houston

Kingsi (6-9) na svome parketu tražiti će nastavak pobjedničkog niza, drugi puta ove sezone povezali su dvije pobjede. U naletu su što se tiče ofezivnih brojki, u zadnjih dva od tri susreta ubacili su minimalno 115 poena. Današnji potivnici su Rocketsi (9-6) ekipa koja pod D`Antonijem igra ofezivnu košarku. James Harden kao i ostatak ekipe imali su noć za zaborav protiv Raptorsa na domaćem parketu, izgubili su puno lopti i to je na kraju presudilo dvoboj. Harden je osim što postiže gotovo 29 poena po utakmici, prsječno daje 12,5 asista. Ne vjerujem da će Harden dvije utkmice zaredom biti loš, protiv Raptorsa od 28 izgubljenih lopti njegovh je bilo čak 12. Unatoč tome što Kingsi ovaj dvoboj dočekuju u pobjedničkom nizu prednost dajem Rocketsima. Houston igra dobro, vjerujem da su izvukli pouku iz prošle utakmice i da će večeras biti oprezniji sa loptom. Biti će ovo utakmica sa puno poena, ali na kraju očekujem pobjedu Houstona od najmnje 4 poena razlike.

TIP:Rockets -3,5 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use