Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 29.11.2016.


Goksim

Recommended Posts

Liverpool - Leeds

Liverpool je možda pobijedio Sunderlanda sa 2-0 u subotu, ali to nije baš teklo onako kako je trebalo.

Zvijezda ekipe Phillipe Coutinho se ozlijedio u prvom poluvremenu, a obrambena strana Sunderlanda je frustrirala domaćine većinu utakmice. Na kraju Divock Origi je pronašao način do gola prije nego što je James Milner pogodio sa bijele točke u sudijskoj nadoknadi.

Liverpool drži rekord neporaženosti sa 14 utakmica u svim natjecanjima,  a 11 njih koje su završile pobjedom. U EFL kupu su igrali sa Burton Albionom i Derbyjem, a zatim su pobijedili i Spurse. Oni ni u EFL kupu ne prave velike promjene u sastavu, valjda zbog nedostatka europskih natjecanja. Niz njihovih zvijezda je igralo u kup utakmicama ove sezone, tako da možemo i ovdje očekivati barem nekoliko igrača iz prve postave. Uz Roberto Firmina i Phillipe Coutinha ozlijeđene, vjerojatno da će Sadio Mane igrati sa Divockom u napadu. Origi već ima dva pogotka u o vom natjecanju i postigao je svoj prvi gol u ligi u subotu. Mislim da će on i Sadio Mane biti glavna prijetnja, s toga očekujem pogodak od makar jednog od ova dva igrača. Phillipe Coutinho je zaradio ozljedu tijekom vikenda, dok su Roberto Firmino i Adam Lallana odsutni najmanje još tjedan dana. Danny Ings i Sheyi Ojo su također van terena, kao i Adam Bogdan. Daniel Sturridge je također pod sumnjom za ovu utakmicu.

Leeds nije u najgoroj formi također. Pobijedili su Rotherhama u subotu što im je bila četvrta pobjeda, dok su ostvarili još dva remija i jedan poraz u posljednjih sedam utakmica. Jedna od njih je bila pobjeda na penale protiv Norwicha u posljednjem kolu EFL kupa, ali putovanje na Anfield bi moglo biti nešto složenije. U gostima su izgubili od Nottingham Foresta, Bristol Cityja i Derbyja u posljednjih sedam utakmica, a suočavaju se sa ekipom koja je pobijedila sedam i remizirala jednu od posljednjih osam kod kuće ove sezone. Pablo Hernandez je još uvijek ozlijeđen i neće nastupiti, dok se Pontus Jansson vraća sa suspenzije.

Doda li se tome činjenica da kada i rotiraju svoju momčad imaju mnogo bolju kvalitetu i prednost i možemo vidjeti da su domaćini zbog toga veliki favoriti. Pet od posljednjih osam utakmica na Anfieldu smo vidjeli barem dva gola, a četiri utakmice su završile sa tri ili više golova, s toga ne bi bilo loše odigrati ni na golove u ovoj utakmici.

Dijon - Monaco

Nogometaši Monaca pokušat će ovog utorka nastaviti sa sjajnim nizom i igara i rezultata koji ih prate, praktički, od samog starta sezone.
Monaco zbilja uživa u sjajnoj sezoni gdje je dosad već osigurao plasman u osminu finala Lige prvaka, a i u domaćem je prvenstvu sve bliže samom tronu. U ovom trenutku, prije 15. kola, Monaco kao drugoplasirani zaostaje samo jedan bod za vodećom Nicom.
Ovog utorka Monaco gostuje kod Dijona, četrnaeste momčadi na ljestvici te predviđamo novi dobar rezultat i tri boda za nemjerljivo kvalitetniju momčad, a to je Monaco.
U posljednjih sedam utakmica, u prvenstvu i Ligi prvaka, Monaco je ostvario impresivnih šest pobjeda i samo jedan remi, uz razliku pogodaka od čak 25-4!
Iako Dijon uglavnom skuplja bodove na domaćem terenu (od ukupno 14 bodova Dijon je 12 osvojio pred svojim navijačima) ne vjerujemo da će uspjeti zaustaviti pohod Monaca. Ima Dijon tri pobjede i tri remija na svom stadionu, uz samo jedan poraz, no ako je netko vruć u francuskom Le Championnatu onda je to Monaco, i ovih će 90 minuta jasno pokazati tu veliku razliku u kvaliteti.

Lokomotiva Zg.- Rijeka

Prvi će utakmicu četvrtfinala hrvatskog nogometnog Kupa u utorak odigrati u Zagrebu nogometaši Lokomotive i Rijeke.
Ogromna je razlika u kvaliteti (i samim rezultatima) ove sezone između ova dva sastava. Rijeka je debelo na prvom mjestu prvenstvene ljestvice (14 pobjeda i samo tri neodlučena rezultata), dok Lokomotiva proživljava najgoru sezonu u bližoj prošlosti (tek osmi na ljestvici, samo četiri pobjede, dva remija i čak 11 poraza).
Ono što je dosta bitno napomenuti jest činjenica da je u posljednje vrijeme Lokomotiva ponovno uplovila u vrlo loše razdoblje: ima pet poraza zaredom, a niti jednom u tih pet utakmica igrači Lokomotive nisu postigli pogodak.
I u onim sezonama kada je Lokomotiva bila ne samo stabilan prvoligaš, već i opasnost za one najbolje, ta je zagrebačka momčad teško pronalazila lijek protiv Rijeke, kluba koji im je očigledno vrlo neugodan suparnik. Naime, Rijeka protiv Lokomotive ima niz od čak osam pobjeda: ove sezone je Rijeka doma slavila 1-0, a u Zagrebu 2-0.
Iako je riječ o Kupu gdje iznenađenja nisu rijetkost, ovdje je jedino logično uperiti prst prema Rijeci i njenoj pobjedi.

Lille - Caen

Jedna od dvije utakmice 15. kola francuskog Le Championnata ovog utorka je i ona između Lillea i Caena.
Premda je godinama Lille bio itekako uzoran prvoligaš koji je prvenstveno bio iznimno nemilosrdan domaćin, ova je sezona pokazala potpuno drugačiju sliku tog kluba. Trenutačno je Lille u opasnoj zoni ispadanja, na pretposljednjem 19. mjestu, te je očito pred tim klubom sumorna i vrlo neugodna sezona.
Čak je i „neosvojiva tvrđava“, što je bio simbol njihovog stadiona, postalo mjesto gdje mnogi uzimaju bodove. Lille je dosad izgubio čak četiri od sedam domaćih utakmica, što automatski pali alarm kod Lillea čak i u trenucima kada im u goste, kao večeras, stiže ispodprosječni Caen.
Na 15. mjestu se nalazi Caen s vrlo lošim brojkama ostvarenim u gostima. Caen na strani ima samo jedan remi (i čak šest poraza). S tri postignuta pogotka Caen ima najslabiji gostujući napad, a s 12 primljenih golova jednu od najgorih gostujućih obrana.
No, i takav slabašni Caen mogao bi biti problematičan suparnik Lilleu koji definitivno nije u formi i doslovno se muči u apsolutno svakom prvenstvenom nastupu.
Ako Lille danas neće slaviti onda su problemi u tom klubu i veći nego što mislimo. Mi ipak nećemo predvidjeti takvo što, već ćemo možda i najviše zbog „stare slave“ i nekih tradicija, koje su se možda ugasle, glasati za domaćina.

Empoli - Cesena

Jedna od utakmica četvrtog kola talijanskog Kupa je i ona između Empolija i Cesene. Favorit bi trebao biti domaćin i vjerujemo u njegov proboj dalje u Kupu.
Zanimljivo je navesti kako je Empoli sedamnaesta momčad prve lige, baš kao i Cesena, ali u drugoligaškom okruženju. Taj veliki prostor između ova dva kluba i oslikava razliku u kvaliteti. Empoli je unatoč svim svojim boljkama mnogo bolja momčad i to bi trebalo pokazati ovih 90 minuta.
Empoli je dosad kao domaćin u Serie A ostvario samo jednu pobjedu (sredinom rujna protiv Crotone, 2-1), a uz to ima dva remija i čak pet poraza. Ima i četiri domaća poraza (u zadnjih pet utakmica), no donekle je opravdanje nevjerojatno težak raspored u ovoj fazi sezone (gubio je Empoli doma od Intera 2-0, Juventusa 3-0, Fiorentine 4-0 i Milana 4-1). Bod je uspio uzeti Romi (0-0).
No, dok Empoli gubi od giganata talijanskog klupskog nogometa, Cesena to čini protiv mnogo slabijih suparnika, pa tako Cesena ovaj meč dočekuje s tri vezana gostujuća poraza u drugoj ligi. I to je loša najava današnjeg ogleda.
Iako Empoli, ponavljamo, nije čvrsta karika u talijanskoj Serie A, za Cesenu bi ipak trebao biti dovoljno jak.

Link to comment
Share on other sites

Ambri Piotta-Bern x2=1.41

Kvote na Bern su i više nego isplative jer su se kladionice previše vodile time što je Ambri u zadnja dva kola stigao do  dvije pobjede nakon dugog niza poraza. Ipak, igrali su protiv Biela i Servettea što su ekipe koje nisu rangu branitelja naslova Berna koji se već dosad fino uigrao i posložio s novim trenerom i pojačanjima koja su stigla te igraju vrlo stabilno i drže visoku konstantu. U zadnjih deset susreta pokazali su iznimno dobar hokej u oba pravca i poraženi su samo jednom i to od Klotena s čak 8:1 no bio je to dan kad je protivniku sve ulazilo i brzo su se oporavili od tog debakla jer su svjesni da to nije njihova prava vrijednost i da je taj kiks bio samo iznimka. Nakon tog teškog poraza uzeli su pobjedu u vječnom derbiju protiv Davosa a u zadnjem kolu su uzeli sva tri boda kod Biela s čime su se vodećem Zurichu približili na samo bod zaostatka. Imaju i dva susreta manje od njih tako da im je ovaj meč jako bitan u njihovom pohodu na vrh a Bern i realno gledano nije ekipa koja si dopušta kikseve protiv autsajdera lige kad se bore za lidersku poziciju. Nakon dugo vremena Bern je odnedavno kompletan a nisu ni čekali kraj godine za nova pojačanja pa su u međuvremenu doveli nekoliko jako dobrih domaćih igrača te još nekoliko stranaca od kojih je najnovije pojačanje mladi i obećavajući Šveđanin Andersson koji je stigao iz AHL-a. Bern uz Zurich ima daleko najkvalitetniji i najkompletniji roster lige te se očekivano nalaze ovako visoko ali njihovi apetiti tu ne staje jer novi trener Finac Jalonen inzistira na visokom ritmu i disciplini te želi bodove iz svakog meča. Ambri- radi se o najlošijem timu lige koji je izgubio mnogo bitnih igrača u predsezoni te se itekako osjetilo na rezultatima budući da drže fenjer lige i ne izgledaju kako da će odjednom dići kao feniks. Počelo se u zadnje vrijeme i šuškati kako će ih napustiti još nekolicina stožernih igrača jer su im šanse za doigravanjem već sad minimalne te očekujemo od Berna da danas stigne do važnih bodova i potvrdi razliku u kvaliteti.

Link to comment
Share on other sites

3 dana za redom meni sve padovi :unsure:

Ako danas ne dobijem ostavljam se klade na neko vrijeme

Idemo sa zihericama 

Lokomotiva -Rijeka 2 1,80

Neda mi se danas pisat pa cu samovreci da je Rijeka puno bolja momcad ok Lokosa koji su trenutno u ku*cu, proslo kolo izgubili od Slavena 2:0, doma imaju 3 poraza za redom . Rijeka s druge strane upisala pobjedu 2:0 nad Cibalijom  , u gostima vec 15 utakmica nemaju poraz a zadnjih 5  4 pobjede i 1 poraz.Znam da slj kolo igraju sa Dinamom i da ce odmarati neke igrace no posto se cetvrtfinale igra na  jednu dobivenu dns bi se trebali potruditi i  razbiti propale Lokose.

Dijon - Monaco 2 1,70

Nema se sta reci , Monaco ako danas pobjedi preuzima 1 mjesto od Nice na jedan dan. Nice im bjezi samo bod pa su jos uvijek u borbi za titulu i to nesmiju ispustiti. Domacin se nalazi na 14 mjestu i ima 3 poraza zaredom, sastali su se jednom u kupu prije 3 godine i Monaco je dobio isto u gostima 2:0. Gost je puno kvalitetnija momcad i ako ovo ne dobije onda ne znam sta ce

 

Ako ovo ne prode onda stvarno , posebno drugi par

Link to comment
Share on other sites

Lokomotiva (h:1:0) - Rijeka x 3.3 ss
 

Rijeka je puno kvalitetnija momčad i kao što je već gore napisano ima niz od osam pobjeda protiv Lokomotive. Međutim, riječ je o kup susretu a za vikend ih čeka utakmica protiv Dinama, tako da će Kek odmorit pokojeg bitnog igrača i u slučaju vodstva zatvoriti utakmicu. Rijeka će u utakmicu ući bez Andrijaševića i vjerovatno bez Gavranovića koji su ponajbolji strijelci ove sezone tako da nevjerujem da će biti neka golijada.

 

Link to comment
Share on other sites

pozdrav ljudovi.... :D

IRONI NAHARIYA - FRAPORT SKYLINERS   139,5 koševa VIŠE  1,83  bet365

ako malo bolje pogledamo prošlo kolo košarkaške LP, vidjet ćemo možda i malo prevelik raspon zbroja postignutih koševa po utakmici, u prošlom kolu najmanje koševa dali su Helios Dožale-Banvit i to ukupno 113 (53-60), dok je najviše koševa palo na utakmici Venezia-Saratov, njih čak 197 (106-91).

Ova dva kluba u posljednje dvije tekme prošli su ovu granicu od "malih" 139,5 koševa, što mi nekako daje naslutiti da će i ovaj put biti tako...

Iako Frankfurt ima prosjek od samo 66,5 koševa po utakmci, mislim da će Izraelcima utrpati barem 70 a tako i Izraelci njima, samo da spomenem da Izraelci imaju prosijek zbroja koševa po tekmi 70, tako da ipak mislim da ovo prolazi....

košarka.jpg

Link to comment
Share on other sites


19:00 Altach - Ried  1 - 1,65 wwin

Altach je hit ove sezone u austrijskoj Bundesligi.Trenutno dijele 1 mjesto tabele sa Sturmom sa 33 boda iz 16 utakmica, a veceras ako osvoje 1 ili 3 boda do sutra ce biti prvi na tabeli.Skor momcadi je 10-3-3 uz gol razliku 26:16.Kao domacini na svojoj Cashpoint areni odigrali su 8 utakmica i jos uvijek su bez poraza, skor 6-2-0 uz gol razliku 15:4.Vec su 8 kola bez poraza, a zadnji mec dobili su Mattersburg 2:1 u gostima, a u tom mecu su dosli do pobjede u 95 minutu, imali su igraca manje cijelo 2 poluvrijeme, ali eto na kraju su nagrađeni sa 3 boda.Trener Werner Grabherr u danasnjem mecu ne moze racunati na suspendovanog Ngamaleua (sredina,9/3), dok je Zwischenbrugger (odbrana,2/0) povrijeđen.Dobra vijest je da se u momcad vraca Nicola Zivotic (napadac,7/2) posle oporavka od povrede.

Ried trenutno zauzima 8 mjesto tabele sa 17 bodova iz 16 utakmica.Imaju skor 5-2-9 uz gol razliku 15:24.Kao gosti odigrali su 8 utakmica gdje imaju skor 1-1-6 uz gol razliku 4:14.U zadnjih 6 utakmica imaju pobjedu nad Admira 2:1 i 5 poraza, stim da su vezali poraze od Austrie 2:0 i St.Poltena 2:1 u proslom kolu.U tom zadnjem mecu vodili su na poluvremenu 1:0 ali su golom u 90 minutu ostali bez bodova (mec dosao 1/2).Trener Christian Benbennek u danasnjem mecu ne moze racunati na Florian Hart (odbrana,14/0) i Stefan Nutz (sredina,8/1), dok su upitni Clemens Walch (napadac,11/3) koji je imao gripu ovih dana, te Mathias Honsak (odbrana,16/2) i Patrick Möschl (sredina,12/1) koji su imali neke povrede tako da su danas upitni.

Prvi mec ovih ekipa zavrsen je domacom pobjedom Rieda 2:1, a pobjednicki gol dali su u 89 minutu.Danas ide kec, jednostavno domacin je u boljoj formi, imaju veliki motiv obzirom da bi mogli biti lideri na tabeli.Goosti na ovaj mec dolaze bez dva vazna igraca a jos tri igraca su upitni, te ako oni jos ne budu igrali, mislim da ovde dolazi kec bez problema.


20:00 Laval - Lens Dupla šansa i zbroj golova (3,5) X2M - 1,58 wwin 

Laval zauzima 17 mjesto tabele sa 14 bodova iz 16 utakmica.Imaju skor 3-5-8 uz gol razliku 11:16.Na svom Francis Le Basser odigrali su 7 utakmica i upisali skor 1-3-3 uz gol razliku 6:8.U zadnjih 5 utakmica imaju 2 pobjede i 3 poraza, a zadnji mec igrali su protiv Strasbourga u gostima i izgubili sa 1:0 golom sa penala u 69 minutu.Trener Marco Simone za danasnji mec pozvao je sledece igrace:

Hautbois, Cappone - Afougou, Quintin, Perrot, Appindangoye, Karagiannis - Bayard, Coutadeur, Alla, Moyo, Zeoula, Malonga, Etinof - Al. N'Diaye, Nisikulu.

U momcadi nedostaju Couturier (odbrana,4/0), Monfray (odbrana,9/0), Mukiele (odbrana,16/0), Dembele (sredina,12/0), Kone (napadac,11/0), Viale (napadac,2/0) i Saint Louis (napadac,11/4).

Lens zauzima 5 mjesto tabele sa 26 bodova iz 16 utakmica.Imaju skor 6-8-2 uz gol razliku 21:14.Kao gosti odigrali su 8 utakmica i upisali skor 3-4-1 uz gol razliku 9:6.Nakon poraza od Sochaux 1:0 u gostima, nanizali su 5 utakmica bez poraza, ali imaju 3 remija i 2 pobjede.Zadnji mec igrali su kuci sa Le Havre i dobili su 1:0.Trener Alain Casanova za danasnji mec pozvao je sledece igrace:

Douchez, Vachoux, Duverne, Cvetinovic, Hafez, Lala, Koukou, Bellegarde, Guira, Zoubir, Bostock, Gérard, Bourigeaud, Fortune, Autret, Cristian, Klonaridis.

U momcadi nedostaju Fofana (odbrana,2/0), Ba (odbrana,6/0), Scaramozzino (odbrana,9/0), Chevalier (napadac,2/0).

Odlucio sam se za tip x2 i manje od 3.5 gola za ovu kvotu koja je po meni sasvim ok za tu okladu.Jeste da se pogađaju dva tipa ali nema veze.Laval je ove sezone na 16 meceva njih 14 zavrsio ispod ove granice, isto kao i Lens, stim da kuci imaju 6 od 7 meceva ispod ove granice, a Lens u gostima je svih 8 meceva zavrsio ispod ove granice.


20:00 Le Havre - Strasbourg Dupla šansa i zbroj golova (3,5) 1XM - 1,61 wwin

Le Havre zauzima 6 mjesto tabele sa 26 bodova iz 16 utakmica.Imaju skor 7-5-4 uz gol razliku 18:13.Kao domacini na svom Stade Océane u 7 utakmica imaju skor 3-3-1 uz gol razliku 9:7.U zadnjih 5 utakmica imaju 2 poraza, remi i 2 pobjede, stim da su 2 kola bez pobjede, Amiens 0:0 i poraz od Lens 1:0 u proslom kolu.Trener Oswald Tanchot za danasnji mec pozvao je sledece igrace:

Farnolle, Thuram - Mendy, Chebake, Fortes, Bain, Bese, Cambon - Ayasse, Fontaine, Ferhat, Bonnet, Salles Lamonge, Lekhal - Duhamel, Dembélé, Gimbert.

U momcadi nedostaju Camara (odbrana,2/0), Julan (napadac,5/1), Gory (napadac,3/0).

Strasbourg zauzima 9 mjesto tabele sa 23 boda iz 16 utakmica.Imaju skor 6-5-5 uz gol razliku 18:18.Kao gosti odigrali su 8 utakmica i upisali skor 2-3-3 uz gol razliku 8:10.U zadnjih 5 utakmica imaju 2 poraza i 3 pobjede, a u proslom kolu kuci su dobili Laval sa 1:0.Trener Thierry Laurey za danasnji mec pozvao je sledece igrace:

Bonnefoi, Oukidja ; Bahoken, Blayac, Boutaib,  Dos Santos, Gragnic, Grimm, Guillaume, Lienard, Mangane, Marester, Ndoye, Nogueira, Saad, Salmier, Seka.

U momcadi nedostaju Ndour (odbrana,16/1), Sacko (sredina,10/2), Gonçalves (sredina,10/0).

Odlucio sam se za 1x i manje od 3.5 gola na ovom mecu.Obje ekipe su u dosadasnjih 16 njih 13 zavrsile ispod ove granice, stim da je Le Havre kuci 5 od 7 utakmica zavrsio ispod ove granice, a Strasbourg 6 od 8 utakmica u gostima zavrsio je ispod ove granice.Le Havre ne gubi puno kuci, tek 1 poraz, dok Strasbourg nije los u gostima ali sumnjam da mogu bas do 3 boda.

Link to comment
Share on other sites

prije 38 minute, Thekladionicar said:

Lille - Caen 1

Eupen - Club Brugge 2

NY Rangers - Carolina trećina ili kraj 1

Šta kažete?

ovo nije neka bezveze fejsbuk stranica gdje staviš prijedloge i tražiš mišljenje, ti za ove parove ako smatraš iz nekog razloga da bi bih bilo isplativo odigrati, moraš napraviti analizu te napisati razlog zbog kojega igraš ove parove, sve ostalo je pišanje uz vjetar... 

LOOK UP.... iliti po naški = pogledaj gore - primjera nekoliko.... 

Link to comment
Share on other sites

prije 17 minute, moneyhunter said:

ovo nije neka bezveze fejsbuk stranica gdje staviš prijedloge i tražiš mišljenje, ti za ove parove ako smatraš iz nekog razloga da bi bih bilo isplativo odigrati, moraš napraviti analizu te napisati razlog zbog kojega igraš ove parove, sve ostalo je pišanje uz vjetar... 

LOOK UP.... iliti po naški = pogledaj gore - primjera nekoliko.... 

Sorry...novi sam.

Za sve sam siguran osam ovog Lille...igrat na klubove koji su pri dnu ljestvice lige je uvijek malo riskantno .

Link to comment
Share on other sites

@ikaij99 Uplatio sam nekoliko stotina na obe strane, nisu mi udarili nikakve limite (a ni u ranijim surebetovima). Tu postoji jedan trik ukoliko vam kladionica "ne dozvoli" da uplatite isti listic vise puta, onda samo dodate jos jedan pick sa minimalnom kvotom i uplata bude primljena bez problema. Evo i primera jednog takvog listica, zadnjeg dela uplate ovog surebeta:

eTmJt4U.png?1

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use