Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 27.11.2016.


Goksim

Recommended Posts

Napokon počinju i zimski sportovi :D

LMZRdT3.png

Mikaela Shiffrin je prošle sezone ostvarila fantastične rezultate u slalomi i to je glavni razlog da je favorit danas. Složio bi se da ima najvše šansi uzeti 100 bodova na otvaranju sezone, ali nikako ne toliko koliko sugerira koeficijent od 1,25. Pa da Hirscher vozi slalom u konkurenciji sa ženskom konkurencijom ne znam dali bi stavio tako mali koeficijent. Karikiram, ali ovakav koeficijent nije bio niti na Janicu kada je bila u najboljoj formi a nisam ga viđao niti na Lindsey Vonn na koju sam se volio kladiti kada je bila u najboljoj formi i ostavljala konkurenciju za po 1,5-2,5 sekunde.

Jednostavno koeficijent od 1,25 na Shiffrin je bezobrazan. Otvaranje je sezone i puno je upitnika. Pitanje je tko je u kakvoj formi, a pogotovo u kakvoj je formi Shiffrin. Ponavljam, početak je sezone, forma se tempira za druge mjesece, svakako ne za studeni...

Shiffrin ove sezone trenira novi trener, Mike Day, trener koji je trenirao Teda Ligetyja i koji je zaslužan što je Ted ostvarivao fantastične rezultate u veleslalomu. Shiffrin je u pripremama za ovu sezonu najviše radila, pogađate, upravo na veleslalomu, te je izjavila da želi izaći iz "comfort zone" što podrazumjeva slalom, i unaprijediti svoje vještine i u drugim disciplinama. Ovo automatski znači da će manje trenirati slalom ove sezone, naravno neće ga zaboraviti voziti, ali pitanje je hoće li biti toliko uvjerljivo dominantna kao prošle sezone. 

Dovoljna je jedna greška ove 21-godišnjakinje, da Shiffrin ispadne ili izgubi 1-2 sekunde i brzinu koji bi joj uništile šanse za pobjedu. 

Da je koeficijent 1,80-2,00 na Shiffrin nebi ovo sugerirao, ali s obzirom da sve druge skijašice bookamkeri toliko podcjenjuju mislim da je pametno rasporediti uloge na drugih par favorita.

Link to comment
Share on other sites

Premier liga

Watford - Stoke City (13:00)
Sudac: Martin Atkinson (3.80)
Prosjek ekipe 1: 2.50
Prosjek ekipe 2: 1.92
fn5cLyX.png

Arsenal - AFC Bournemouth (15:15)
Sudac: Mike Jones (2.14)
Prosjek ekipe 1: 1.42
Prosjek ekipe 2: 1.67
uBvBOzp.png

Manchester United - West Ham United (17:30)
Sudac: Jonathan Moss (5.00)
Prosjek ekipe 1: 2.33
Prosjek ekipe 2: 2.83
SzrqRvr.png

Southampton - Everton (17:30)
Sudac: Craig Pawson (3.29)
Prosjek ekipe 1: 1.83
Prosjek ekipe 2: 2.25
1bChGHL.png

Primera

Villarreal - Alavés (12:00)
Sudac: Alberto Undiano Mallenco (4.33)
Prosjek ekipe 1: 1.50
Prosjek ekipe 2: 3.33
O5Wx7Ez.png

Osasuna - Atlético Madrid (16:15)
Sudac: Antonio Miguel Mateu Lahoz (7.50)
Prosjek ekipe 1: 2.75
Prosjek ekipe 2: 2.17
52L3cZ2.png

Celta Vigo  - Granada (18:30)
Sudac: Jesús Trujillo (3.80)
Prosjek ekipe 1: 3.25
Prosjek ekipe 2: 2.42
LI08I1a.png

Real Sociedad - Barcelona (20:45)
Sudac: Jesús Gil Manzano (6.33)
Prosjek ekipe 1: 2.08
Prosjek ekipe 2: 2.17
klIISm7.png

Serie A

Palermo - Lazio (12:30)
Sudac: Marco Guida (4.60)
Prosjek ekipe 1: 2.77
Prosjek ekipe 2: 2.31
GAWAxdY.png

Bologna FC - Atalanta (15:00)
Sudac: Maurizio Mariani (4.83)
Prosjek ekipe 1: 1.69
Prosjek ekipe 2: 2.31
lFIyfZ9.png

Cagliari - Udinese (15:00)
Sudac: Luca Pairetto (5.00)
Prosjek ekipe 1: 2.77
Prosjek ekipe 2: 2.15
awhUoGQ.png

FC Crotone - UC Sampdoria (15:00)
Sudac: Fabio Maresca (5.60)
Prosjek ekipe 1: 2.08
Prosjek ekipe 2: 2.38
6hiUXoS.png

Genoa CFC - Juventus (15:00)
Sudac: Paolo Silvio Mazzoleni (3.33)
Prosjek ekipe 1: 2.75
Prosjek ekipe 2: 1.85
Rim0YDo.png

AS Roma - Pescara (20:45)
Sudac: Massimiliano Irrati (5.20)
Prosjek ekipe 1: 1.69
Prosjek ekipe 2: 2.08
sd71eOq.png

Link to comment
Share on other sites

Oostende - Genk     vise od 2,5 gola  Unibet   1,70

                                 azijski zbroj golova  vise od 3 gola   2,17

 

Ovaj tip igram iskljucivo radi statistike. U zadnjih 5 medjusobnih meceva su prelazili granicu od 2,5 gola (3,3,4,5,5) i vjerujem da ce i danas. Idemo malo statistike, Oostende je do sada u 15 kola na 28-18, a Genk ja na 20-19, sto nam daje projsek od 3,1 odnosno 2,6 golova po utakmici. Medjutim ako pogledamo domace utakmice Oostendea ooda imamo identican prosjek od 3,1 gola po utakmici,a gostujuci Genka je 2,9 gola po utakmici. Genk do sada skoro svaki put ispostovao sto se golova tice, pa se tako nadam da ce i danas. Sretno;).

Link to comment
Share on other sites

Manchester United - West Ham

United će dočekati West Hama na Old Traffordu na prvom od dva susreta u narednih tjedan dana, gdje će domaćini biti u nadi da će dobiti psihološku prednost pred utakmicu sa Čekićarima ponovo u srijedu u Liga kupu.

Međutim, domaćini su također imali utakmicu sredinom tjedna na Old Traffordu protiv Feyenoorda u Europskoj ligi, a iako su pobijedili sa 4-0, tako učestale utakmice u kratkom roku će da uzmu svoj danak. Ova pobjeda nad Feyenoordom je bila četvrta, dok su imali dva remija i dva poraza u posljednjih osam utakmica Manchester Uniteda. Kod kuće su neporaženi u osam utakmica, te su pobijedili pet, ali su bili vrlo loši u gostima i veliki broj bodova su izgubili što znači da su trenutno na šestoj poziciji u Premier ligi.

Španjolski plejkmejker Juan mata opet se upisao u listu strijelaca u srijedu, gdje je u posljednje dvije utakmice postigao dva gola. On je sada zabio pet u svim natjecanjima, te je postigao njih četiri na Old Traffordu. Dobra oklada je da Juan Mata postiže gol u bilo koje vrijeme, ukoliko želite da igrate tu okladu. Marouane Fellainijev povratak se očekuje u nedelju, ali obrambeno partnerstvo Eric Bailly i Chris Smalling će biti van terena još nekoliko tjedana, a James Wilson je dugoročno odsutan.

West Ham je izdržao strašan početak sezone prije nego što su pobijedili tri utakmice u nizu u listopadu. Međutim, njihova forma je ponovo pala, sa kolapsom na White Hart Laneu prošlog vikenda, čineći taj poraz drugim u posljednje tri utakmice. To ih je poguralo na 17. poziciju u Premier ligi, a uz njihovo ispadanje iz doigravanja za grupnu fazu Lige prvaka, odlična prošla sezona se čini udaljenim sjećanjem sada. U gostima je njihova forma čak i gora nego na prilično razočaravajućem Olimpijskom stadionu. Oni su izgbuili pet od svojih šest utakmica u gostima u Premier ligi, primajući razočaravajućih 14 golova u tom procesu. Očekuje se povratak Gokhan Torea za Čekićare, ali Reece Oxford i Arthur Masuaku će morati pričekati do sljedećeg vikenda. Andy Caroll i Sam Byram će također propustiti ovu utakmicu.

Ovaj grozni obrambeni rekord je rezultirao u četiri od njihovih šest utakmica u gostima, zaključno s više od tri postignuta gola po utakmici, dok je Manchester United vidio barem tri gola u četiri od posljednjih devet utakmica. Ovo, plus loša forma West Hama u gostima čini kvotu na Manchester United 1.45, a više od 2.5 gola izgledaju vrlo razumni prijedlozi.

Lyon - PSG

14. kolo u Ligue 1. se zaključuje utakmicom između Lyona i vladajućeg prvaka PSG-a na Parc Olympique Lyonnais stadionu.

Uvijek je vrhunac sezone u Francuskoj ligi 1, kada se ove dvije ekipe sastanu i ovu nedelju se svrstavaju među prva četiri meča diljem Europe. Ova dva kluba dominiraju francuskim nogometom u posljednjih 15 godina. Međutim, PSG je održao taj plaš kao jedan od najboljih u ligi, nakon što je Lyon posustao u osvajanju naslova 2000-ih godina.

Parižani će u ovu utakmicu ući kao favoriti i nadati se da će pobijediti ovu utakmicu i nastaviti loviti Nice na vrhu lige. PSG je pobijedio Nantes sa 2-0 prošlog vikenda kako bi osigurao svoju devetu domaću pobjedu ove sezone i trenutno sjede na drugom mjestu sa Monacom, gdje imaju 29 bodova - tri iza Nice, koji također igrau ove nedelje protiv Bastije.

Unai Emeryjeva momčad je izvukla 2-2 u gostima protiv Arsenala u Ligi prvaka sredinom ovog tjedna i već su bili puno bolja ekipa u Londonu. Rezultat je uglavnom bio nebitan, jer se PSG već kvalificirao u osminu-finala. Međutim, njihova impresivna izvedba pokazuje da su na najboljem nivou. Unai Emery ima potpuno spremnu momčad na raspolaganju kada bude putovao u nedelju na Parc Olympique Lyonnais stadion. Većina igrača koji su igrali protiv Arsenala bi trebali imati svoje mjesto u početnom sastavu i u ovoj utakmici, ali bit će zanimljivo vidjeti hoće li bek Serge Aurier da se vrati nakon što je nedavno bio povezan sa transferom u Manchester City.

Lyon će biti pun samopouzdanja također, kada se budu suočavali sa braniteljima titule i ulaze u ovaj susret poslije pozitivnog rezultata u Ligi prvaka. Les Gones kako ih u Francuskoj zovu, pobijedili su u gostima protiv Dinamo Zagreba sa minimalnim rezultatom (0-1), zahvaljujući Alexandre Lacazetteovom golu i zadržali svoje nade za kvalfikacije u osminu-finale živim, a također su prošlog vikenda nadogradili svoju formu u Francuskoj ligi 1. Pobjeda od 0-1 protiv Lillea prošlog vikenda je bila treća pobjeda u nizu za Bruno Genesiovu momčad koja je trenutno na četvrtom mjestu na tabeli. Lacazetteovi golovi su bili ključni za nedavni napredak Lyona i sa 10, koje je već zabio, mislim da bi mogao i u ovoj utakmici postići barem jedan.

Ovo bi trebala biti odlična utakmica sa obje momčadi koje su u rastućoj i dobroj formi od početka sezone, a teško je predvidjeti točan ishod, jer Lyon ima prednost domaćeg terena. Krilni igrač Rachid Ghezzal neće nastupiti za Lyon zbog ozljede zadnje lože, dok iskusni bek Christophe Jallet još uvijek je upitan zbog problema sa leđima. Bruno Genesio će zadržati istu postavu koja je igrala protiv Dinama sredinom tjedna.

Uistinu su uzrujali PSG sa pobjedom od 2-1 prošle sezone, međutim, to ne može biti jamstvo da će ponoviti isti rezultat i ovog puta, unatoč činjenici da će Parižanima dati vrlo tešku borbu. Tako da s kontinuiranim golovima posljednjih utakmica između ove dvije ekipe s najmanje tri gola u posljednjih pet susreta, ja ću podržati okladu sa više od 2.5 gola koji bi lagano trebali ovdje da prođu.

Link to comment
Share on other sites

Real Sociedad - Barcelona

Real +1,5@1,61  Marathon

oba daju gol@1,70  Marathon

 

Real je najvece iznenadjenje(ugodno) dosadasnjeg dijela sezone, nalaze se na 5.mjestu sa samo 4 boda manje od danasnjeg protivnik. a u ovaj susret ulaze sa odlicnim nizom od cetiri pobjede.

Barcelona igra lose ove sezone, igra se jako sporo i sve se svodi na individualne bljeskove najbolji igraca, kako su Suarez i Neymar u losoj formi, najveci dio tereta pada na Messija, dok on igra dobro i Barcelona skuplja bodove. Tokom tjedan su odradili utakmicu LP protiv Celtica u Glasgowu, pobjedili 0:2 ali to opet nije bila prava Barca. Nakon ove utakmice, iducu subotu je na rasporedu El Clasico i u slucaju dva negativna rezultata mogla bi se opasno zatresti stolica L.Enriqueu.

Za danasnji susret Realu cce nedostajati R.Pardo(3/0) i Bergara(4/0) dok kod Barcelone nema ozljedjenih Inieste(5/0) i Umtitija(6/0). Turan je upitan za nastup zbog visoke temperature.

Anoeta je(uz S.Bernabeu) vjerojatno najteze gostovanje za Barcelonu, ovdje nisu upisali pobjedu otkako se Real vratio u Primeru, u tih 6 sezona su pet puta porazeni, samo jednom osvojili bod. Real je ove sezone dozivio poraz na svom terenu samo od Real Madrida u prvom kolu.

Barcelona koja nije uvjerljiva i dominantna ove sezone ce opet imati problema u San Sebastianu i ocekujem zanimljivu i neizvjesnu utakmicu.

Link to comment
Share on other sites

Osasuna - Atletico Madrid

Diego Simeone, trener madridskog Atletica, vjerojatno ne pamti takvu krizu rezultata u ovom klubu otkako je došao na tu dužnost.
Atletico je, naime, izgubio posljednje dvije gostujuće utakmice u Primeri, a na sve se nadovezao težak poraz u velikom derbiju protiv Reala (3-0) na Vicente Calderonu. U gostima je, pak, Atletico gubio od Seville (1-0), pa od Real Sociedada (2-0).
I općenito gledano trenutačno šesti Atletico ne igra dobro ove sezone u gostima gdje je po dva puta pobjeđivao, remizirao i gubio. No, današnja bi utakmica trebala poslužiti Atleticu kao savršena da malo popravi te brojke koje nisu prikladne ugledniku kao što je Atletico.
Gostovanje kod Osasune, tek devetnaeste momčadi na ljestvici, vjerojatno je jedan od lakših ogleda koji se mogu odraditi u ovom trenutku u Primeri. U gostima Osasuna još i igra za prolaznu ocjenu (u posljednje vrijeme pobjede kod Eibara ili 1-1 kod Athletica), no na domaćem terenu je Osasuna jedina uz Granadu bez pobjede dosad u Primeri (dva remija i četiri poraza).
Atletico ovaj put nema pravo na pogrešku i mora ugrabiti tri boda koja će stabilizirati klub.

Hertha - Mainz 05

Berlinska Hertha jedina je momčad u Bundesligi koja se i dalje može pohvaliti sa savršenim učinkom na domaćem terenu.
U Berlinu je Hertha dosad odigrala pet utakmica i svih pet dobila (gol-razlika 11-2). Pokušat će njeni nogometaši nastaviti s tom serijom i ove nedjelje kada utakmicu 12. kola igraju protiv Mainza. I vjerujemo da će uspjeti u tome.
U Berlinu su se dosad loše proveli Freiburg, Schalke, Hamburg, Koln i u posljednjem ogledu Borussia Mönchengladbach koja je izgubila sa čak 3-0. Općenito gledano Hertha već treću sezonu djeluje izuzetno dobro, a homogenost i pozitivna kemija te momčadi posebno se očituje u domaćim utakmicama.
Mainz je prije ovog kola bio osma momčad na ljestvici i ne može se reći da je bio nekonkretan gost dosad (dvije pobjede, remi i tri poraza). No, u usporedbi s Herthom ipak moramo naglasiti da Mainz kvalitativno zaostaje, a to će pokazati i ovih 90 minuta.
Predobro domaćin igra na domaćem terenu da bi tražili druge, ipak iznenađujuće rezultate u ovoj utakmici. Mainz je često gubio u posljednje vrijeme u gostima (2-1 kod Greuther Fürtha u DFB Pokalu, 6-1 kod Anderlechta u Europa ligi i 3-1 kod Leipziga u prvenstvu).

Standard L.-Waregem

Apsolutni hit belgijskog prvenstva poslije petnaesta odrađenih kola je Waregem. U pitanju je vodeća momčad na ljestvici koja je već dosad skupila priličnu prednost pred konkurencijom.
Club Brugge, uz utakmicu više, zaostaje tri boda. Treći Oostende pet, pa Gent i Charleroi po šest bodova. Bude li Waregem uspješan ove nedjelje mogao bi dodatno pobjeći svojoj pratnji.
Waregemu današnja utakmica neće biti niti malo lagana jer gostuje kod Standarda (deveto mjesto) koji je dosad sjajno obavljao domaće utakmice (pet pobjeda, remi i poraz, razlika pogodaka 14-2). No, Waregemu je suparnik bio težak i u prošlom kolu (domaća utakmica protiv Anderlechta), pa je pobijedio 3-2. Imao je i ranije teške testove, pa je uglavnom uspješno prolazio sve zamke. U gostima ove sezone Waregem ima pet pobjeda u sedam utakmica.
Standard bi mogao osjećati određeni umor jer je tijekom tjedna gostovao u Vigu i odigrao tešku utakmicu protiv Celte (1-1). U Liegeu nikome nije lako pobijediti, no Waregem igra dovoljno dobro da mu vjerujemo čak i danas.

Link to comment
Share on other sites

Bologna-Atalanta 2 2.78 Marathon

Talijane ne volim nikako igrati, ali ovaj par mi je upao u oko. Atalanta je jedno od ugodnijih iznenađenja u ligi. Nakon ne baš bajnog ulaska u novu sezonu, proigrali su i u posljednjih 8 utakmica imaju 7 pobjeda i jednu neriješenu, a trenutno su na nizu od 5 vezanih pobjeda. Padali su: Crotone, Napoli, Inter, Pescara, Genoa, Sassuolo i u posljednjem kolu Roma, a bod im je uzela jedino Fiorentina. Bologna je post od 2 mjeseca bez pobjede prekinula prošli vikend pobjedivši očajnog Palerma koji je čak i poveo. Trenutno se nalaze izvan zone ispadanja a tome mogu najviše zahvaliti činjenici da u ligi ima previše očajnih ekipa ove sezone. Kod Atalante nema prvog golmana Berishe, ali mijenjat će ga Sportiello koji je također dobar golman i tu ne bi trebalo biti problema. Na osnovu forme ove dvije ekipe jednostavno moram probati Atalantu koja bi pobjedom mogla zauzeti čak i treće mjesto. Ulog naravno niži jer su to Tale.

Link to comment
Share on other sites

Osijek - Dinamo 1X  2.25

Danas igram opet protiv Dinama iako sam njegov navijač , naime ko je god pratio Dinamo malo više ove sezone mogao je vidjeti da su dosada odigrali tek jednu poštenu tekmu , i to onu protiv Hajduka u 8 mjesecu na prepunom Poljudu gdje su ih razbili 4:0 , ostalo sve jako loše , u Ligu prvaka na jedvite jade prošli i po meni nezasluženo , Osijek ih je već dobio u gostima ove sezone minimalnim rezultatom 1:0 a od tada se malo toga promjenilo , istina došao je novi trener ali on dosada nije pokazao ništa posebno , gubio je od Seville i Lyona , remizirao sa Hajdukom i slabašnom Istrom i na jedvite jade uspio dobiti propali Split 1:0 , kao i Bjelovar u kupu 2:1 ... ugl Dinamo se muči sa svima to je očigledno . Sa druge strane netko tko je gledao Dinamo u Ligi prvaka možda se nebi složio ali činjenica je da oni punoo bolje igraju u Ligi prvaka , igrači imaju tu želju za dokazivanjem i večim transferom , dok ih za ove domače utakmice boli džon , jednostavno 11 titula za redom svakom dosadi :P . Osijek je dobra domačinska momčad kojoj je zadnji poraz doma bio u 7 mjesecu od Rijeke 1:0 . danas ne igra Ejupi pa je to vjerojatno toliki razlog ovolike kvote , međutim Osijek ima dosta dobrih igrača koji bi trebali parirati Dinamu : Boban , Perošević, Petrovikij, Vojnović , Barišič , Mikulić... Dinamu je palo samopuzdanje nakon zadnjih poraza i remija dok Osijek ulazi u ovu utakmicu u ovu utakmicu malo hrabriji jer imaju 3 pobjede za redom , plaće stižu na vrijeme i nema pritiska u klubu kao prošle godine . Također treba napomenuti da je Osijek i prošlih godina kada je bio u daleko težem financijskom stanju znao uzimati bod/ove Dinamu , tako u posljednjih 6 utakmica na domaćem terenu protiv Dinama imaju 3 remija , 1 pobjedu i 2 poraza. Po meni sve upučuje na dvoznak Osijeka .

Hajduk - Inter X2 3,00

Ovo bi igrao na neki manji ulog, Inter je često znao uzimati bod/ove Hajduku u gostima , tako u posljednjih 6 utakmica Hajduk ima 2 pobjede , Inter 2 i jedan remi. Zadnju utakmicu u 5 mjesecu koja se igrala na Poljudu Inter je upisao 2:0 pobjedu , očito imaju neku formulu za Hajdukovce , Inter je solidna momčad 1.HNL , trenutno se nalaze na 5 mjestu dok je Hajduk na 4 mjestu ali sa 10tak bodova više od Intera , također Hajduk doma ima 9 pobjeda za redom a naravno da tome jednom mora doći i kraj a vjerujem da će to biti i danas. Inter je čvrsta momčad sa nogama na zemlji koja zna da nema šta tražiti u borbi za Europu ali ipak znaju da mogu namučiti velike klubove HNL-a . Uzeli su 3 boda Lokomotivi prije 2-3 tjedna na njiohovom terenu , Dinamo ih je dobio jedva minimanim rezultatom kao i Rijeka , s Osijekom su remizirali kao gosti 1:1 . Sve u svemu mislim da se ovo isplati probat , također prošlo kolko Hajduk je dobio Lokomotivu 1:0 dok je i Inter u gostima prijed dva kola tu istu Lokomotivu dobio isto 1:0

Sretno

Link to comment
Share on other sites

16:30 Salzburg - Admira Domaćin postiže gol u oba poluvremena? DA - 1,68 wwin

Salzburg je 3 momcad lige sa 28 bodova iz 15 utakmica.Imaju skor 8-4-3 uz gol razliku 28:13.Kao domacini na svojoj Red Bull Arena u 7 utakmica imaju skor 5-1-1 uz gol razliku 13:5.Bili su u seriji od 4 pobjede u svim takmicenjima, a onda su istu prekinuli porazom kod Mattersburg 2:1 (tada sam ih igrao i pao), da bi se vratili pobjedama u derbiju protiv Rapida kojeg su kao domacini savladali 2:1.U EL protiv Krasnodara igrali su 1:1 u gostima, mada im to i ne znaci puno.Trener Óscar García u danasnjem mecu ne moze racunati na Wanderson (napadac,9/1), Soriano (napadac,11/6), dok je Schwegler (odbrana,1/0) trenirao sa ekipom ali nije sigurno da ce se naci u kadru za danasnji mec.

Admira zauzima 8 mjesto tabele sa 16 bodova iz 15 utakmica.Imaju skor 5-1-9 uz gol razliku 14:29.Kao gosti odigrali su 7 utakmica i upisali skor 2-0-5 uz gol razliku 5:16.Oni su bili u seriji od 4 kola bez pobjede, a istu su prekinuli u proslom kolu kada su na domacem terenu dobili Wolfsberger 4:1.Trener Ernst Baumeister u danasnjem mecu nece moci racunati na Ante Roguljic (sredina,3/0), Lukas Grozurek (sredina,7/2), Ilter Ayyildiz (sredina,2/0), Maximilian Sax (sredina,13/1) i Dominik Starkl (napadac,14/0).

Prvi duel ovih ekipa zavrsen je pobjedom Salzburga 4:0 u gostima.Ocekujem da domacini dobiju i danas, a kladim se da ce u oba poluvremena dati gol.Iako su bez Soriana, i dalje imaju potencijala u napadu, a dolazi im jedna od gorih odbrana lige.

13:00 Metalleghe - Sarajevo Dupla šansa i zbr. golova (3.5) u regularnom vremenu? X2/M
1,60 wwin

Metalleghe zauzima 10 mjesto tabele sa 12 bodova iz 16 utakmica.Imaju skor 3-3-10 uz gol razliku 14:24.Obzirom da ne igraju na domacem terenu nego u Travniku, evo skora sa Pirote, 1-3-4 sa gol razlikom 5:11.U zadnjih 5 utakmica imaju pobjedu, remi i 3 poraza, dva vezana Vitez 1:0 i Radnik 1:0.Trener Mato Neretljak u danasnjem mecu nece moci racunati na suspendovane Benovic (odbrana,9/0) i Karađuz (odbrana,7/0), dok su povrijeđeni Pezo (sredina,10/1) i Popovic (napadac,14/2).

Sarajevo trenutno zauzima 5 mjesto tabele sa 28 bodova iz 16 utakmica.Imaju skor 7-7-2 uz gol razliku 22:13.Kao gosti na 8 utakmica imaju skor 2-5-1 uz gol razliku 6:5.Vezali su 3 uzastopne pobjede, Celik 4:0, Krupa 1:0 i Mladost 4:3.Trener Mehmed Janjos u danasnjem mecu nece moci racunati na Hodzica (odbrana,14/0), dok se u ekipu vracaju Ivetic (odbrana,8/0), Almir Bekic (sredina,11/0) i Mersudin Ahmetovic (napadac,15/7).

Odlucio sam se za malo cudan tip, i ja sam to sad gledao u wwin kladionici.Dakle x2 na Sarajevo, inace pobjeda se placa 1.23 i manje od 3.5 gola, donosi kvotu 1.60 sto je meni sasvim ok.Iako je Metalleghe u problemima oko sastava, sumnjam da ce bas danas da primaju 4 gola, ili eventualno da oni Sarajevo dobiju sa vise golova.Iako su prvi mec ovih ekipa dobili fudbaleri iz Jajca sa 2:1 na Kosevu, bio je to neki drugi period, sada su stvari drugacije.

19:00 FMP Beograd - Buducnost (B.Savovic) -11,5+ over - 1,85 wwin

FMP trenutno 11 momcad lige sa skorom 3-7, kuci 2-2.Imaju dva vezana poraza, Olimpija i MZT.Nedavno su otpustili i Slobodana Klipu, a na njegovo mjesto je doveden Branko Maksimović, dosadašnji trener Zvezdinih juniora, a Klipa se vraca voditi upravo juniore Zvezde.

Buducnost je također mijenjala trenera nedavno, dosao je grcki strateg Zouros i on ovih dana vec trazi pojacanja na poziciji centra.Inace Buducnost je na skoru 9-1, u gostima 4-1.Nakon tog iznenađujuceg poraza od Karposa, uslijedila je pobjeda nad Olimpijom 84-74.Zouros bi u ovom mecu mogao biti bez Shawn Jamesa, koji je upitan.

Ja sam se odlucio na over poena Borisa Savovica.On ove sezone u prosjeku igra 26 minuta po mecu i postize 10.7pts za to vrijeme.Ima postotke suta 43,8% za 2, 31,3% za 3 i 77,4% slobodna.Ovu granicu presao je na 4 od 10 meceva.U zadnjem protiv Olimpije igrao je na svom prosjeku minuta a ubacio je 16pts, 5/5 sut za 2, 1/2 trojke i 3/3 slobodna.U tom mecu nije igrao James koji je i danas upitan, a najefikasniji za Buducnost bili su upravo Savovic i Popovic sa po 16pts.Ocekujem da pređe ovu granicu i danas, a pogotov ako ne bude Jamesa, jer svojom visinom moze igrati ispod kosa bez problema, a cesto puca i trojke.

Link to comment
Share on other sites

prije 4 minute, meruve said:

16:30 Salzburg - Admira Domaćin postiže gol u oba poluvremena? DA - 1,68 wwin

Salzburg je 3 momcad lige sa 28 bodova iz 15 utakmica.Imaju skor 8-4-3 uz gol razliku 28:13.Kao domacini na svojoj Red Bull Arena u 7 utakmica imaju skor 5-1-1 uz gol razliku 13:5.Bili su u seriji od 4 pobjede u svim takmicenjima, a onda su istu prekinuli porazom kod Mattersburg 2:1 (tada sam ih igrao i pao), da bi se vratili pobjedama u derbiju protiv Rapida kojeg su kao domacini savladali 2:1.U EL protiv Krasnodara igrali su 1:1 u gostima, mada im to i ne znaci puno.Trener Óscar García u danasnjem mecu ne moze racunati na Wanderson (napadac,9/1), Soriano (napadac,11/6), dok je Schwegler (odbrana,1/0) trenirao sa ekipom ali nije sigurno da ce se naci u kadru za danasnji mec.

Admira zauzima 8 mjesto tabele sa 16 bodova iz 15 utakmica.Imaju skor 5-1-9 uz gol razliku 14:29.Kao gosti odigrali su 7 utakmica i upisali skor 2-0-5 uz gol razliku 5:16.Oni su bili u seriji od 4 kola bez pobjede, a istu su prekinuli u proslom kolu kada su na domacem terenu dobili Wolfsberger 4:1.Trener Ernst Baumeister u danasnjem mecu nece moci racunati na Ante Roguljic (sredina,3/0), Lukas Grozurek (sredina,7/2), Ilter Ayyildiz (sredina,2/0), Maximilian Sax (sredina,13/1) i Dominik Starkl (napadac,14/0).

Prvi duel ovih ekipa zavrsen je pobjedom Salzburga 4:0 u gostima.Ocekujem da domacini dobiju i danas, a kladim se da ce u oba poluvremena dati gol.Iako su bez Soriana, i dalje imaju potencijala u napadu, a dolazi im jedna od gorih odbrana lige.

13:00 Metalleghe - Sarajevo Dupla šansa i zbr. golova (3.5) u regularnom vremenu? X2/M
1,60 wwin

Metalleghe zauzima 10 mjesto tabele sa 12 bodova iz 16 utakmica.Imaju skor 3-3-10 uz gol razliku 14:24.Obzirom da ne igraju na domacem terenu nego u Travniku, evo skora sa Pirote, 1-3-4 sa gol razlikom 5:11.U zadnjih 5 utakmica imaju pobjedu, remi i 3 poraza, dva vezana Vitez 1:0 i Radnik 1:0.Trener Mato Neretljak u danasnjem mecu nece moci racunati na suspendovane Benovic (odbrana,9/0) i Karađuz (odbrana,7/0), dok su povrijeđeni Pezo (sredina,10/1) i Popovic (napadac,14/2).

Sarajevo trenutno zauzima 5 mjesto tabele sa 28 bodova iz 16 utakmica.Imaju skor 7-7-2 uz gol razliku 22:13.Kao gosti na 8 utakmica imaju skor 2-5-1 uz gol razliku 6:5.Vezali su 3 uzastopne pobjede, Celik 4:0, Krupa 1:0 i Mladost 4:3.Trener Mehmed Janjos u danasnjem mecu nece moci racunati na Hodzica (odbrana,14/0), dok se u ekipu vracaju Ivetic (odbrana,8/0), Almir Bekic (sredina,11/0) i Mersudin Ahmetovic (napadac,15/7).

Odlucio sam se za malo cudan tip, i ja sam to sad gledao u wwin kladionici.Dakle x2 na Sarajevo, inace pobjeda se placa 1.23 i manje od 3.5 gola, donosi kvotu 1.60 sto je meni sasvim ok.Iako je Metalleghe u problemima oko sastava, sumnjam da ce bas danas da primaju 4 gola, ili eventualno da oni Sarajevo dobiju sa vise golova.Iako su prvi mec ovih ekipa dobili fudbaleri iz Jajca sa 2:1 na Kosevu, bio je to neki drugi period, sada su stvari drugacije.

19:00 FMP Beograd - Buducnost (B.Savovic) -11,5+ over - 1,85 wwin

FMP trenutno 11 momcad lige sa skorom 3-7, kuci 2-2.Imaju dva vezana poraza, Olimpija i MZT.Nedavno su otpustili i Slobodana Klipu, a na njegovo mjesto je doveden Branko Maksimović, dosadašnji trener Zvezdinih juniora, a Klipa se vraca voditi upravo juniore Zvezde.

Buducnost je također mijenjala trenera nedavno, dosao je grcki strateg Zouros i on ovih dana vec trazi pojacanja na poziciji centra.Inace Buducnost je na skoru 9-1, u gostima 4-1.Nakon tog iznenađujuceg poraza od Karposa, uslijedila je pobjeda nad Olimpijom 84-74.Zouros bi u ovom mecu mogao biti bez Shawn Jamesa, koji je upitan.

Ja sam se odlucio na over poena Borisa Savovica.On ove sezone u prosjeku igra 26 minuta po mecu i postize 10.7pts za to vrijeme.Ima postotke suta 43,8% za 2, 31,3% za 3 i 77,4% slobodna.Ovu granicu presao je na 4 od 10 meceva.U zadnjem protiv Olimpije igrao je na svom prosjeku minuta a ubacio je 16pts, 5/5 sut za 2, 1/2 trojke i 3/3 slobodna.U tom mecu nije igrao James koji je i danas upitan, a najefikasniji za Buducnost bili su upravo Savovic i Popovic sa po 16pts.Ocekujem da pređe ovu granicu i danas, a pogotov ako ne bude Jamesa, jer svojom visinom moze igrati ispod kosa bez problema, a cesto puca i trojke.

Uoči današnjeg susreta 17. kola BH Telecom Premijer lige BiH, između Metalleghe BSI i FK Sarajevo, došlo je do malih izmjena. Naime, pravdu na susretu u Travniku trebao je dijeliti Antoni Bandić, ali zbog saobraćajne nesreće koju je imao prije nekoliko dana, on ipak nije u stanju ispuniti zadatak. Umjesto Bandića, na stadion "Pirota" stići će kontroverzni sudac iz Bihaća, Edin Jakupović. Pomoćnici Jakupoviću biti će Davor Beljo, Elvis Prošić, Darko Obradović, Goran Paradžik i Tomislav Čuić. Za posmatranje suđenja biti će zadužen Antonio Blažević, dok će funkciju delegata obnašati Ferid Čović. Za bezbjednost će se pobrinuti Željko Pušić. Ukupno devet službenih lica će kontrolirati današnji duel između ova dva kluba.   Ovaj sudija je u par navrata oštetio Sarajevo, a suspendovan je nakon utakmice Sarajevo-Željo ( Sarajevo izgubilo 1-0 za šta je on bio zasluzan)

Link to comment
Share on other sites

Evo u svim nogometnim parovima ja cu ipak nesto drugo.

 

finale davis cup

 

Čilić - Delpo 1 @ 2.75

Dvojka na delpa nema smisla jer davis cup je ipak prica za sebe i tu svako svakoga moze dobiti. Citajuc razno razne portale i novine, dolazi se do zakljucka da argentini malo toga ide u prilog. Naime od osnutka davis cupa samo dva puta se dogodilo da je okrenuto 2:1. U zadnjih 10 godina 8/10 puta je naslov osvajao onaj koji uzme parove. Hrvatska 2:1 nikada nije ispustila neovisno o fazi natjecanja, a argentina je vec izgubila 4/4 finala. Jedina stvar koja ide u prilog argentini je H2H delpa i cilica (10:2 za delpa). Ako u to polazu nade i delpo dobije, onda u mecu karlovica i delbonisa im i to otpada jer tamo karlo vodi 3:1 (sve na hardu igrano). Marin cilic je ove sezone dosao do renkinga karijere, uzeo masters1000, jedini je u delpa dobio murraya i noleta ove sezone i sa pravom mu mogu dati vise sanse nego sto to kladionice misle. Moze se rec posto sam iz hrvatske da nisam bas objektivan ali cinjenica je da marin cilic ima nestvaran ucinak na domacem terenu (indoors, umag, davis cup). Naime cilic na hrvatskim terenima ima skor 40:5, od cega su dva poraz od djokovica i murraya. Prema tome kvota od 2.75 je daleko previsoka. Mozda je tolka jer je cile ispustio skoro 2:0, a delpo relativno lagano nadigrao karlovica. Danas ipak ce delpo imati puno tezi zadatak jer karlovic nije mogao igrati sa njim te kada mu nije uspjelavo brzo zavrsavati poene s mreze tu je nestala svaka karloviceva nada. Cilic je ipak igrac koji moze parirati delpu u izmjenama i ako svede delpotorve forhand winnere na minimum (s tim forhandom delpo moze razmontirati svakog igraca na touru ako mu se dozvoli) onda marin ima velike sanse da donese 3. bod

 

sretno

 

(ako ove padne igram karlovica @ 1.44)

Link to comment
Share on other sites

pozdrav ljudovi.... :D

VLHOVA P. 1.-6.mjesta 

Slalom, koef. 1,40 

Ovu okladu treba uzeti kao da se kladite 2.-6.-og mjesta, jer se zna tko će vjerojatno biti prvi... 

Gledao sam prošlu utrku slaloma i moram reći da je veliki talent... mislim da je koeficijent skoro pa savršen za ovaj raspon mjesta u konacnom poretku ove utrke... naravno da jedna mala greška i sve propada, ali ipak sam se odlučio ispratiti nju... 

 

SRETNO..!!!!

Link to comment
Share on other sites

prije 1 sat, Lolek222 said:

Evo u svim nogometnim parovima ja cu ipak nesto drugo.

 

finale davis cup

 

Čilić - Delpo 1 @ 2.75

Dvojka na delpa nema smisla jer davis cup je ipak prica za sebe i tu svako svakoga moze dobiti. Citajuc razno razne portale i novine, dolazi se do zakljucka da argentini malo toga ide u prilog. Naime od osnutka davis cupa samo dva puta se dogodilo da je okrenuto 2:1. U zadnjih 10 godina 8/10 puta je naslov osvajao onaj koji uzme parove. Hrvatska 2:1 nikada nije ispustila neovisno o fazi natjecanja, a argentina je vec izgubila 4/4 finala. Jedina stvar koja ide u prilog argentini je H2H delpa i cilica (10:2 za delpa). Ako u to polazu nade i delpo dobije, onda u mecu karlovica i delbonisa im i to otpada jer tamo karlo vodi 3:1 (sve na hardu igrano). Marin cilic je ove sezone dosao do renkinga karijere, uzeo masters1000, jedini je u delpa dobio murraya i noleta ove sezone i sa pravom mu mogu dati vise sanse nego sto to kladionice misle. Moze se rec posto sam iz hrvatske da nisam bas objektivan ali cinjenica je da marin cilic ima nestvaran ucinak na domacem terenu (indoors, umag, davis cup). Naime cilic na hrvatskim terenima ima skor 40:5, od cega su dva poraz od djokovica i murraya. Prema tome kvota od 2.75 je daleko previsoka. Mozda je tolka jer je cile ispustio skoro 2:0, a delpo relativno lagano nadigrao karlovica. Danas ipak ce delpo imati puno tezi zadatak jer karlovic nije mogao igrati sa njim te kada mu nije uspjelavo brzo zavrsavati poene s mreze tu je nestala svaka karloviceva nada. Cilic je ipak igrac koji moze parirati delpu u izmjenama i ako svede delpotorve forhand winnere na minimum (s tim forhandom delpo moze razmontirati svakog igraca na touru ako mu se dozvoli) onda marin ima velike sanse da donese 3. bod

 

sretno

 

(ako ove padne igram karlovica @ 1.44)

Po meni pick dana ovet 3.5 seta po kvoti 1.5

Ja naprosto nevidim nacin da ovo neko podere 3;0 i cisto sumljam u to

Link to comment
Share on other sites

Karlovic - Delbonis TB prvi set @1.79 marathonbet

Mec pocinje za desetak minuta, ovde ce se odluciti pobednik celog turnira, znaci mec od ogromne vaznosti. Posle ove duge drame na mecu Cilic-Delpotro, koji je stvarno bio spektakl za gledanje, Karlovic ima sansu resiti stvar, ali sumnjam da ce to biti lagan posao jer je Delbonis isto motiviran i videli smo kad je Cilicu uzeo 2 seta posle 2:0. Dosad su svaki put njih dvojica igrali prvi set u tie breaku, mislim da ce i danas jer je mec od velike vaznosti pa ocekujem maksimalnu ozbiljnost i strpljivost sa obe strane, te minimalan broj brejk lopti...

Link to comment
Share on other sites

prije 8 sati, meruve said:

16:30 Salzburg - Admira Domaćin postiže gol u oba poluvremena? DA - 1,68 wwin

Salzburg je 3 momcad lige sa 28 bodova iz 15 utakmica.Imaju skor 8-4-3 uz gol razliku 28:13.Kao domacini na svojoj Red Bull Arena u 7 utakmica imaju skor 5-1-1 uz gol razliku 13:5.Bili su u seriji od 4 pobjede u svim takmicenjima, a onda su istu prekinuli porazom kod Mattersburg 2:1 (tada sam ih igrao i pao), da bi se vratili pobjedama u derbiju protiv Rapida kojeg su kao domacini savladali 2:1.U EL protiv Krasnodara igrali su 1:1 u gostima, mada im to i ne znaci puno.Trener Óscar García u danasnjem mecu ne moze racunati na Wanderson (napadac,9/1), Soriano (napadac,11/6), dok je Schwegler (odbrana,1/0) trenirao sa ekipom ali nije sigurno da ce se naci u kadru za danasnji mec.

Admira zauzima 8 mjesto tabele sa 16 bodova iz 15 utakmica.Imaju skor 5-1-9 uz gol razliku 14:29.Kao gosti odigrali su 7 utakmica i upisali skor 2-0-5 uz gol razliku 5:16.Oni su bili u seriji od 4 kola bez pobjede, a istu su prekinuli u proslom kolu kada su na domacem terenu dobili Wolfsberger 4:1.Trener Ernst Baumeister u danasnjem mecu nece moci racunati na Ante Roguljic (sredina,3/0), Lukas Grozurek (sredina,7/2), Ilter Ayyildiz (sredina,2/0), Maximilian Sax (sredina,13/1) i Dominik Starkl (napadac,14/0).

Prvi duel ovih ekipa zavrsen je pobjedom Salzburga 4:0 u gostima.Ocekujem da domacini dobiju i danas, a kladim se da ce u oba poluvremena dati gol.Iako su bez Soriana, i dalje imaju potencijala u napadu, a dolazi im jedna od gorih odbrana lige.

13:00 Metalleghe - Sarajevo Dupla šansa i zbr. golova (3.5) u regularnom vremenu? X2/M
1,60 wwin

Metalleghe zauzima 10 mjesto tabele sa 12 bodova iz 16 utakmica.Imaju skor 3-3-10 uz gol razliku 14:24.Obzirom da ne igraju na domacem terenu nego u Travniku, evo skora sa Pirote, 1-3-4 sa gol razlikom 5:11.U zadnjih 5 utakmica imaju pobjedu, remi i 3 poraza, dva vezana Vitez 1:0 i Radnik 1:0.Trener Mato Neretljak u danasnjem mecu nece moci racunati na suspendovane Benovic (odbrana,9/0) i Karađuz (odbrana,7/0), dok su povrijeđeni Pezo (sredina,10/1) i Popovic (napadac,14/2).

Sarajevo trenutno zauzima 5 mjesto tabele sa 28 bodova iz 16 utakmica.Imaju skor 7-7-2 uz gol razliku 22:13.Kao gosti na 8 utakmica imaju skor 2-5-1 uz gol razliku 6:5.Vezali su 3 uzastopne pobjede, Celik 4:0, Krupa 1:0 i Mladost 4:3.Trener Mehmed Janjos u danasnjem mecu nece moci racunati na Hodzica (odbrana,14/0), dok se u ekipu vracaju Ivetic (odbrana,8/0), Almir Bekic (sredina,11/0) i Mersudin Ahmetovic (napadac,15/7).

Odlucio sam se za malo cudan tip, i ja sam to sad gledao u wwin kladionici.Dakle x2 na Sarajevo, inace pobjeda se placa 1.23 i manje od 3.5 gola, donosi kvotu 1.60 sto je meni sasvim ok.Iako je Metalleghe u problemima oko sastava, sumnjam da ce bas danas da primaju 4 gola, ili eventualno da oni Sarajevo dobiju sa vise golova.Iako su prvi mec ovih ekipa dobili fudbaleri iz Jajca sa 2:1 na Kosevu, bio je to neki drugi period, sada su stvari drugacije.

19:00 FMP Beograd - Buducnost (B.Savovic) -11,5+ over - 1,85 wwin

FMP trenutno 11 momcad lige sa skorom 3-7, kuci 2-2.Imaju dva vezana poraza, Olimpija i MZT.Nedavno su otpustili i Slobodana Klipu, a na njegovo mjesto je doveden Branko Maksimović, dosadašnji trener Zvezdinih juniora, a Klipa se vraca voditi upravo juniore Zvezde.

Buducnost je također mijenjala trenera nedavno, dosao je grcki strateg Zouros i on ovih dana vec trazi pojacanja na poziciji centra.Inace Buducnost je na skoru 9-1, u gostima 4-1.Nakon tog iznenađujuceg poraza od Karposa, uslijedila je pobjeda nad Olimpijom 84-74.Zouros bi u ovom mecu mogao biti bez Shawn Jamesa, koji je upitan.

Ja sam se odlucio na over poena Borisa Savovica.On ove sezone u prosjeku igra 26 minuta po mecu i postize 10.7pts za to vrijeme.Ima postotke suta 43,8% za 2, 31,3% za 3 i 77,4% slobodna.Ovu granicu presao je na 4 od 10 meceva.U zadnjem protiv Olimpije igrao je na svom prosjeku minuta a ubacio je 16pts, 5/5 sut za 2, 1/2 trojke i 3/3 slobodna.U tom mecu nije igrao James koji je i danas upitan, a najefikasniji za Buducnost bili su upravo Savovic i Popovic sa po 16pts.Ocekujem da pređe ovu granicu i danas, a pogotov ako ne bude Jamesa, jer svojom visinom moze igrati ispod kosa bez problema, a cesto puca i trojke.

Koliko je dao Savovic na poluvremenu zna li iko?

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use