Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Dolazak do sredstava za klađenje

Gigi

Recommended Posts

Pozdrav. Pročitao sam dosta toga ovdje i zaključio da ima dovoljno kompetentnih osoba koje mi mogu dati savjet i pomoći. Kladim se već par godina, ali to nije bilo ništa ozbiljno, lupao sam listiće i proklinjao taj jedan par što me sruši. Počeo sam raditi, odvojio stotinjak eura i pokušao sa singlovima od 5-10 eura. Išlo je dobro, ali onda sam krenuo loš niz pa moje forsiranje i banka se otopila. Loša samokontrola, premala banka i sad sam na nuli. 

Želim pristupiti ozbiljnije klađenju, ali jednostavno nemam dovoljnu količinu novaca za to. E sad, da se ne kladim par mjeseci dok ne skupim ili imate neki drugi savjet kako dođi do novaca za klađenje? Možda da probam neki sistem gdje treba manja količina novaca? (iako nisam pobornik istih)

Trebam ja još dosta iskustva, samokontrole i znanja za ozbiljno klađenje, ali zanima me to i želim napredovati i naravno zarađivati. Znam da su počeci teški i da će biti još puno uspona i padova, ali banka mi se ne smije ovako lako otopiti.

Eto svi savjeti su dobrodošli, pa ćemo vidjeti :)

Nema neke velike filozofije, više manje je sve već napisano ovdje na forumu. 1-3 para, ja bi rekao u zadnje vrijeme da rađe povećam ulog za sitno nego dodat još 1 par maloga koef na kojem onda znam pasti, makar taj mali koef bio opravdan dobrim infom tipa gostima fale 4-5 igrača iz prvog tima itd, lopta je okrugla i loših ili čudnih rezultata će uvijek biti.

Naravno, najbolji savjet je da se uopce ne počineš kladiti ako ako već imaš nešto para sa strane onda ti je potreban sistem s kojim si čisto u glavi, npr, uplati 100 eura na račun i ulaži po sistemu unita, npr 1 unit ti je 10 eura dok je 5 unita 50 eura, te za svaki tiket odredi ulog,a samim time ti taj ulog predstavlja i sigurnost prolaska tiketa. Npr ulog 1/10 ćeš staviti na 2 para po svaki koef 1,50, gdje postoji neki info ili tvoj ostjećaj za te parove ili tuđa analiza, gdje ti je profit 1,25 unita, tj 12,5 eura pri dobitku, a kada nađeš neki još bolji single gdje je koef isto 1,50 ali si stvarno siguran u taj par staviti ćeš 4 unit, 40 eura ali ti je dobitak 60 eura..Znaći 1 par manje, u startu 50% veće šanse za pogodak, ali si riskirao više da bi dobio više..
Kada i ako izgubiš svih 100 eura, uzmi pauzu koji tjedan ili mj, i kreni ispočetka ako imaš volje i misliš da ćeš moći vratiti tih 100 eura plus zaraditi još više kroz koji mj.
Po meni, sa tom bankom na razini od 1 mj, da imaš 50 eura profita, je dobro. Sve ovisi o tebi i koliko si jak u glavi, i ono najbitnije koje se parove odlučiš igrati. Ja sam znao satima pisati i čitati analize od drugih, te bio siguran u neki par jer su sve činjenice na mojoj strani, ali tijek utakmice ide skroz suprotno te se tu lako izgubi samopouzdanje te igramo neke tikete samo kako bi vratio prijašnji gubitak, što definitivno treba izbjegavati. Igraj 1-2 tiketa na dan, sa najbolje izabranim parovima i čekaj rezultate. Izbjegavaj igranje početkom tjedna jer je tada ponuda najslabija i ne isplati se igrati 2. i 3. lige, osim ako nemaš neki jako dobar info. 
Svašta se još može napisati ali eto, možda je ovo neki start. Postavim ti par tikete da vidiš kako ja igram zadnjih par dana, manju su ulozi ali sigurniji parovi i na sreću prolazni. Također moj veliki savjet je potpuno izbjegavati klađenje uživo jer je u 99% slučajeva koef je jako loš, jer je kompjuterski generiran i ne predstavlja value, te ostatak utakmice nepredvidiv, te sam sam a vjerujem kao i ostali znao gubiti dosta. Ako već gledaš i igraš nešta uvijek hvatiti veći ili value koef nego jako mali pa lupiti 100 eura za samo 20 profita, jer po meni takva vrsta klađenja neka potencijala osim ako pojedinac ima stvarno veliku banku i veliko poznavanje toga sporta i određene utakmice. 

k7sz8.jpg

rlj384.jpg

Hvala na odgovoru. Ma sve je stvar u glavi, znam da tu moram poraditi da ostanem hladan kada me ide, ali i kad me ne ide. Forsiranje me ubije jer želim vratiti ono što sam izgubio, što je najveća greška. Zapravo sve znam u teoriji, ali u praksi je sve puno teže

Ubiti razumijem što želiš reći, ne mislim ja odustati, samo trebam strpljivo dići banku jer je sad to najveći problem  :)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Kolega,ja se nadam da ide prema kraju tog lijevoliberalnog ludila.Osnova svega je prvo, sloboda govora a onda cinjenice i istina.Dugacka bi sada bila rasprava o poremecaju svega sto se desilo ali eto i vi ste se unaprijed ispricali zbog "mozebitnog rasizma" a to kaj ste naveli,sve je tocno.Iskreno,ovo je jedini forum na kojem i napisem nekaj.I to jer je sportski.Al vec kad smo se dotakli teme...Eto,u svakom slucaju,zelim vam ugodan dan🙂
    • Eto,kad su nas doveli do toga da se spontano ispričavamo unaprijed. Vrhunac mi je bio ono klečanje na stadionima za rasizam pa pljuvanje na neklečavce-) A kad ubijaju u Afganistanu ljude samo zato što su kršćani,nikom ništa. Reći u Parisu muslimanki da skine crnu gazu s glave veliki je skandal. Doći će kraj i takvom shvaćanju,valjda.
    • Postovani kolega,sve ste lijepo rekli.Politicka korektnost,woke i dei su unistili normalno drustvo.Zato i je doslo do totalnog pada u kvaliteti jer je za dobiti posao bilo bitno da je netko crn,zena,debeo,queer a sposobnost...paaa,to nema veze.I zato Bayern odigra 0-0 sto bi prije bilo nezamislivo.I nemate se sto ispricavati za rasizam.Dosta je bilo ispricavanja za sa svaki k...c.Ti koji se uvriijede za svaki k...c nek ostanu u svoja cetiri zida🙂
    • Ja sam inače (još) fan Bayerna,jer mi je ćaća zaradio mirovinu gradeći mostove i zgrade po Bavarskoj,dosta se nekad gledalo tekmi Bayerna,ali ovaj kadar danas je "sačuvaj Bože". Nije to problem što su potamnjeli,požutjeli, pobalkanili se,nestalo je onog bavarskog duha,napadačkog nogometa,osim kad se treba iživljavati nad malim ekipama i meni rušiti ekstremne hendikepe-(( A šta reći za dovodjenje sadašnjeg trenera kojemu je glavna referenca ispadanje u niži rang natjecanja?! Može zvučati rasistički ,ali ja ne znam uspješne trenere afričkog podrijetla, ne znam je li uopće neki osvojio nogometnu LP.   Ni u ostalim sportovima nije puno drukčija situacija. Dobro je što se može ovdje iznositi svoje mišljenje,bar zasad, dok nas tzv.korektnost skroz ne uništi.  
    • Kvota je rasla na Fener da, ne znam zasto, ali po meni je to ziher, stvarno igraju ludo napadacki, puno centarsuteva a u skoku odlicni napadaci i ne vidim kako ce ovi u otvorenoj igri(a samo tako igraju) parirati Dzeki, EnNesyriu, Tadicu, Talisci a i sucima ako zatreba. Gledao sam ih protiv Rizespora, toje strasno koliki pritisak navijaci rade, doslovno lopta silom ulazi u gol, a uz poguranac od sudaca tad su lako slomili goste, jer za npr ono sto je Ghezzal dobio crveni, nitko iz Fenera ne bi, tako da, jedinica po meni ko kuca. Uostalom, tko hoce biti miran, nek odigra over golove u zavisnosti od pohlepe i bude miran ko mrtvac. Ajax takoder, ziher bas i mislim da ce preuzeti vrh jer ovo sta PSV servira iz vikenda u vikend je jad a jos ih ceka tezak uzvrat s Juveom, dok Ajax doma komotno brani finu prednost 0-2 iz Belgije. Dodatno, i Fener i Ajax imaju odlicnu tradiciju pobjeda s ovim ekipama, pogotovo Fener. Liverpool takoder ziher, al mene on kopka, ne znam, Wolwesi su rupa to se zna, ovisni o Cunhi a taj specijalac je u glavi tanji od folije, kad mu se igra razvali tekmu sam, kad ne onda ekipa ne moze nista i jbg. Liver su suci dobrano zeznuli kontra Evertona, kiks bzvz, crveni Eliota i trenera Slota, sigurno da nije idealna situacija u ekipi, ali od ovih su masu bolji i morali bi ih uzeti, medutim, kazem, sacekao bih uzivo pa vidio stanje na terenu, ionako  Liver ove sezone dosta lomi protivnike u drugim poluvremenima pa se ulovi jos veca kvota, il eventualno odustane od oklade ukoliko ne budu pravi na terenu. Sretno svima, pogotovo s Fenerom i tatom Mourinhom, idem po prolaz u kupu i realnom kladenju, ili dan zalosti, sve je moguce. i da, Osijek ce dati gol Rijeci , sretno
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use