Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 23.11.2016.


Goksim

Recommended Posts

R. James 8,5 više @1,85.  (Lietkabelis - Cedevita)

James je trenutno odlaskom Jacksona postao primarni play u ekipi iako Cedevita ima par suigrača koji sigurno mogu prevesti loptu u drugo polje i organizirati napad ( Katić,Krušlin,Babić a ponekad i Tomas) James bi trebao najviše profitirati odlaskom Jacksona ( dok nema Boatrighta koji je dostupan tek protiv MZT-a za vikend,
Rashad je na prosjeku od 9 poena u Eurocupu uz nešto malo manje od 17 minuta provedenih na terenu, zadnja utakmica protiv Gran Canarie te 19 poena. Ne mogu trenutno tražiti prosjeke u Abi ali opet mislim da je ovo pik dana što se tiče Eurocupa.

 

Iako je otišao Jackson opet mislim da bi Cedevita koja je u naletu sa 7 pobjeda uzastopce mogla u gostima do pobjede... :):)

Link to comment
Share on other sites

Hokej-Njemacka 1. liga

Nurnberg-DEG Metro 1 1.80 (b365)

Nurnberg je favorit u ovoj utakmici, u zadnjih 7 utakmica ima 7 pobjeda(4 u regularnom dijelu, 3 u OT) i drugi su na ljestvici, i Dussedolrf je drugi, al odozada. Imaju u zadnjih 7 5 poraza. U top 20 strijelaca lige kod Nurnberga imam cak 4 igraca(Reimer, Ehliz, Pfoderl, Reinprecht) dok od DEGa nema nitko. Takoder i branici Nurnberga Jurcina, Festerling i Blacker su medju vodecima po +/-.

DEGu ce faliti Haase i Daschner, vrace se Conboy. Domacin kompletan, nadam se da nece bit iznenadenja i da domacin uzima ovo u regularnom dijelu.

Link to comment
Share on other sites

Arsenal-PSG over 10,5 kornera 2,01 Wwin 

Jedna zanimljiva oklada koja mi je upala u oko. Ovaj tip prvenstveno baziram na njihovoj prvoj utakmici koju sam imao prilike gledati. Igralo se jako otvoreno, znam da sam se čudio količini kornera i mislim da je over došao već nakon pola sata igre, a na kraju ih je bilo 18. Što se statističkog dijela tiče, evo nekoliko njihovih zadnjih utakmica.
PSG - vs Nantes 4, vs Rennes 9, vs Basel 10, vs Lille 3, vs Marseille 9 itd.
Arsenal - vs Manchester United 4, vs Tottenham 7, vs Ludogorec 5, vs Sunderland 8, vs Reading 7, vs Middlesbrough 8 itd.
I jedni i drugi imaju odlične igrače sa strana koji prave probleme obranama: Matuidi, Veratti, Di Maria, Ramsey, Walcott... Ovo će biti ujedno i borba za prvo mjesto u grupi tako da očekujem dobru i borbenu utakmicu. Kada se sve uzme u obzir mislim da se ovo isplati probati.

Link to comment
Share on other sites

Vidim da canca razmislja u istom smjeru kao i ja. Ja imam jedan tiket za sada, a eto i jedan moj par je canca objasnio

 

Arsenal - Psg over 8.0 corners @ 1.40

Rostov - Bayern 2 @ 1.29

uk kof = 1.80

 

dakle korneri su objasnjeni u cancinom postu, a kod mene je over 8.0 iz sigurnosnih razloga.

 

Bayern dolazi u rusiju po 3 boda i nadu da moze na kraju na domacem terenu doci do prvoga mjesta u skupini. Zanimljivo je da u obje ekipe fale prvi golmani sto je dakako veci hendikep za rostov nego za bayern. Ne igram nikakve hendikepe niti nista jer rostov je bio tvrd orah za svoja oba dosadasnja protivnika.

 

Ono sta ja jos predlazem je:

Ludogorets - Basel 1 @ 2.60

ludogorets-Basel over 5.0 cards @ 2.00

 

biti ili ne biti utakmica za obje ekipe. Pobjednik vecerasnjeg susreta 99% je siguran za europa ligu jer u zadnjem kolu oboje imaju teske utakmice (Arsenal i PSG). U prvoj utakmici u baselu odigrali su 1-1. Ove momcadi su u zadnje 3 godine odigrali dosta utakmkca i H2H je 1-1-3 za basel. Medjutim bugari su sada puno bolja momcad nego prije 1-2 godine. I arsenal i psg su tesko dobivali u bugarskoj (protiv PSG-a su vodili 1-0 i fulali penal za 2-2, a protiv arsenala su imali 2-0 a bez bodova su ostali onom majstorijom mesuta ozila u finisu dvoboja). Sto se tice skora bugara na domacem terenu on je fantastican, pokleknuli su tek u pred vec spomenutim arsenalom i psg-om, te prosle sezone u 35.kolu prvenstva u njima vec ne vaznoj utakmici.

s obzirom na tezinu utakmice a i sudca (atkinson), po meni je over kartona dosta izlgedan. Uzeo sam 5.0 jer na 4.5 kof 1.66, pa ako bude 5 bit ce void a ako bude 6+ dobitak je znatno veci nego da smo uzeli 4.5.

 

za oprezne moze i Ludogorets DNB @ 1.80

 

sretno

Link to comment
Share on other sites

Moj pregled ponude LS za danas (osim Bayerna koji pocinje za par minuta).

Besiktas - Benfica

Jako bitan mec za oba tima koji moze lako odrediti prolazak dalje jednih ili drugih. Besiktas ima zadnje kolo u gostima protiv Dinama iz Kijeva a Benfica protiv Napolija. Kako trenutno stanje na tabeli pokazuje, danas bi i bod odgovarao Benfici koja ima bod vise od Besiktasa. Oba tima su svesna visine uloga u ovom mecu, sumnjam da cemo gledati lepu otvorenu igru i mec sa puno sansi pa idem sa malo riskantnijim tipom a to je X po kvoti 3.40

Kao sto Lolek rece, ja bi ovo preskocio sto se kartona tice jer sudi Skomina, koji ladno moze pokazati i samo 1-2 kartona bez obzira sto se radi o ovakvom mecu. Osim toga postoji sansa da dugo rezultat bude 0:0 a to i nije bas najbolje za kartone.

Arsenal - PSG

Najtezi mec danas za prognoziranje konacnog ishoda. Sigurno ce ovaj duel odrediti prvog u grupi, a to je vazno jer se onda mogu izbeci najjaci rivali. Arsenal je prvi zbog bolje gol razlike, medjutim zadnje kolo gostuju Baselu a PSG ima kod kuce protiv Ludogoretsa (znaci mogu lako dobiti sa 3 razlike i ukoliko Arsenal dobije minimalno eto problema po Arsenal). Navijaci Arsenala dobro znaju to prokletstvo poslednjeg kola grupne faze LS, gde je Arsenal redovno bas tad ispustao prvo mesto i isao na teze protivnike. Da li ce Wenger ponovo izvesti rezervni sastav protiv Basela? Tesko je reci. Arsenal i dalje ostaje tvrda ekipa kod kuce za odneti sav plen, vec 17 meca ne znaju za poraz i mislim da ce i danas biti neporazeni. Postoji sansa da Sanchez ode na klupu a Giroud nastupi. Slazem se sa predlozima oko kornera, over 8.5 i 9.5 kornera mi deluje skroz  izgledno, kao i dupla sansa na Arsenal. Takodje, moze se probati i over 4.5 cards jer sudi Felix Brych koji je jako dobar za kartone.

Atl. Madrid - PSV

Ukratko, no bet match za mene, Atletico ce verovatno dobtii ovde ali mi se ne da igrati ga po 1.35, oba tima u ne tako preterano dobroj formi, a i napadi zakazuju tako da i mozda manje 2.5 gola bi moglo, ali ipak preskacem...

Celtic - Barcelona

Celtic nema srece protiv Barcelone jer uglavnom idu na njih u trenucima kad Barcelona treba iskaliti bes na nekog. Tako je bilo i u onom prvom mecu kad je za vikend Barcelona izgubila kod kuce od Alavesa pa onda napunila Celtic sa 7:0. Za vikend je Barcelona ponovo kod kuce odigrala 0:0 protiv Malage. Bili su bez Messija, a veceras ce sigurno hteti naplatiti i za tu propustenu sansu a i za onaj poraz protiv Cityja pa verujem u pobedu gostiju. Isto dobar pick je gol u prvom pol @1.24.

Ludogorets - Basel

Definitivno mec za vise kartona. Ovo je najvazniji duel za oba tima jer ko izvuce bolji rezultat je najverovatnije treci i ide u LE a to znaci puno za ovakve klubove koji nisu giganti sto se finansija tice. I jedni i drugi su svesni da ce zadnje kolo biti jako tesko jer igraju protiv favorita, Ludogorets je uspeo izvuci X u gostima (umalo su taj mec i dobili) a sada igraju ispred svojih navijaca, tako da dajem njima blagu prednost. Isto nije lose odigrati vise golova jer ukoliko jedni povedu sigurno ce biti jurisanje i otvorena igra.

Monchengladbach - Man City

Ovde idem sa 2 na goste, za vikend su imali vise srece nego pameti protiv C. Palace-a jer nisu zasluzili pobedu ali su na kraju slavili sa 1:2. Imaju ponovo srece jer je M'Gladbach u losoj formi i ne znaju za pboedu vec 4 kola, a poslednja 2 od ta 4 su porazi. City bi pobedom ovde resio prolaz a to ne bi bilo lose buduci da ih u prvenstvu ceka bitka za sami vrh.

Napoli - Din Kiev

Sta ja znam, meni je svaki mec na Napoli no bet. Sigurno su ovde favoriti  i realno imaju bolji tim, ali uvek kad na njih odigram nekako sa strahom cekam kad ce kiksnuti, jednostavno nemam toliko poverenja u ekipe poput njih, pa ih radje izbegavam. Posto igraju na dosta kornera mozda Napoli first to 5 corners? :unsure:

 

Link to comment
Share on other sites

prije 2 sati, maestro81 said:

R. James 8,5 više @1,85.  (Lietkabelis - Cedevita)

James je trenutno odlaskom Jacksona postao primarni play u ekipi iako Cedevita ima par suigrača koji sigurno mogu prevesti loptu u drugo polje i organizirati napad ( Katić,Krušlin,Babić a ponekad i Tomas) James bi trebao najviše profitirati odlaskom Jacksona ( dok nema Boatrighta koji je dostupan tek protiv MZT-a za vikend,
Rashad je na prosjeku od 9 poena u Eurocupu uz nešto malo manje od 17 minuta provedenih na terenu, zadnja utakmica protiv Gran Canarie te 19 poena. Ne mogu trenutno tražiti prosjeke u Abi ali opet mislim da je ovo pik dana što se tiče Eurocupa.

 

Iako je otišao Jackson opet mislim da bi Cedevita koja je u naletu sa 7 pobjeda uzastopce mogla u gostima do pobjede... :):)

James ne igra ili??

Link to comment
Share on other sites

pozdrav ljudovi...  :D

htio sam napisat analizu za Besiktas - Benfica ali sam kasno shvatio da su počeli pa ću se osvrnuti na Celtic - Barca

tip:  Barca over 5 kornera    koef. 1,66  bet 365

Celtic očajan u LP, u prošloj tekmi između ova dva kluba, Barca imala 9 kornera, a kako se u igru vraća "MSN" ovu granicu ne bi trebao biti problem prijeći...

SRETNO...!!!

 

edit: OSTALI NA 5 KORNERA ... 

Link to comment
Share on other sites

moj drugi tip:

ATLETICO - PSV 

oba daju gol i 3+  NE     koef. 1,45  SS

Prošli međusobni susret je odigran rezultatom 0:1 za španjolce, a kako su u posljednje dvije tekme u španjolskoj ligi izgubili, mislim da neće srljati pod svaku cijenu zabijat golove jer su 1. na ljestvici sa max brojem bodova i bitnije im je prvenstvo, a psv nije momčad protiv koje treba ići "va bank"...

SRETNO !!!

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use