Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 22.11.2016.

Goksim

Recommended Posts

Evo, nadam se da je nekome barem  upala moja analiza u oči gdje sam skinuo kvotu 25 na tiket te single Reus daje gol kvote 2. Ako neko još nije vidio, sad ću tu još jednom iskopirat analize da vidite! Nadam se da će i sutra tako ići! :)

"Pozdrav svima!

Rosa Radom-Lyon (liga prvaka košarka) 142,5 poena više 1,70
Kratko samo, obje ekipe i u njihovim matičnim ligama i u ligi prvaka prosječno po tekmi idu iznad ove granice.

CSKA Moscow-Bayer Leverkusen 3,5 žutih kartona više 1,70
Bayer u Rusiju dolazi nakon epskog poraza od Leipziga te će se probati iskupiti za taj poraz. No, svi znamo kako u Rusiji rijetko ko dolazi bodova na njihovom tvrdom i hladnom terenu. CSKA se nalazi na zadnjem mjestu, ali svejedno se neće predat, pogotovo ne na svom domaćem terenu dokle god da postoje šanse, makar one za Europsku ligu. Susret sudi Alberto Undiano Mallenco, Španjolac, koji je ove sezone 3 puta otišao ispod ove granice (u španjolskoj ligi, 3 kartona na sve 3 tekme). Inače bez problema daje nekoliko kartona više od ove granice, šta je velki plus za ovu okladu. Točka na i je to što obje momčadi imaju velke mnotive u ovoj utakmici, CSKA da prezimi makar u Europa ligi, a Bayer iskupljenje za poraz od Leipziga te prolaz dalje u Ligi prvaka.

Sevilla-Juventus 2 3,00
Sevilla na prvom mjestu u ovoj skupini, a Juventus drugi na 2 boda zaostatka. Juventus će od početka ući u meč s željom da dobe Sevillu i prvo mjesto, gdje po meni pripadaju. Po meni jača su i ozbiljnija ekipa. Sevilla se za vikend dosta namučila za sva 3 boda protiv Deportiva, dok Juve prošetao Pescarom, stoga su po meni i odmorniji. No bit će tvrda utakmica, al mislim da Juventus ima kvalitetniju momčad, s puno više dobrih, štoviše odličnih individualaca. 

Kopenhagen-Porto zbroj žutih kartona 4,5 više 1,75
Neću previše duljit u svezi ovog picka. Arbitar Milorad Mažić sudi ovu tekmu, svi koji imalo prate nogomet znaju kako je strog te dijeli dosta kartona! Još k tome u toj skupini se bore svi osim Club Bruggea za prezimljavanje u Ligi prvaka. Leicester je 99% tog zadatka obavio, i sad nam ostaju ova dva kluba, koji danas međusobno igraju. Dat će sve od sebe da osvoje bodove, stoga bit će po meni dosta agresive u igri. I još k tome, Mažić je, usporedbe radi, prije nekoliko tjedana sudio meč Europske lige Fenerbahče-Manchester United, derbiju njihove skupine, u kojoj je isto borba za prezimljavanje. Podijelio je 8 žutih kartona! :)

Sporting-Real Madrid 2 1,70
Real se zajebavo u prošlom kolu protiv Legije, gdje je odigrao 3:3. Ne gori im, mogu oni i 2. ostat u skupini, ali svejedno, za vikend dobili gradskog rivala Atletico Madrid s 3:0 i sigurno su u Portugal došli s puno elana, volje, dobre atmosfere. Modrić i Kovačić rasturaju vezom, za napad ne treba nešto previše pričat. Probat će se iskupiti za remi s Legijom. Osim Kroosa, nemaju bitne ozljede. 

Ukupna kvota 25,8. Možda bi se za neku veću sigurnost ovaj tiket mogao osigurat s dvoznakom u dvoboju Sevilla Juventus (x2) te maknut ovu košarku, jer je tu svašta moguće, no po meni bi ovo moglo proći! Sretno danas! :)" <- Prva analiza

"Marco Reus daje gol na susretu Bvb-Legia 2,00 kvota PSK
Vraća se nakon pola godine izbivanja, i to na poziciju špice. Brz, tehnički potkovan igrač, odlična ekipa za punjenje samopouzdanja nakon dugog izbivanja s terena. Obožavam ga kao igrača (što nije teško zaključiti hehe :D ), Legia je slabašna i mislim da vrijedi za duplanje ovo odigrati! Sretno! :* :D " <- Druga analiza

Laku noć! :) :*

Samo bi skrenuo pažnju da LIVE komentari idu u live podforum

http://www.svijetkladjenja.com/forum/topic/4941-utorak-22112016-live/

Jer ovako imamo Live rasprave na dva mjesta pa je malo nepraktično sve pratiti.

Dakle sve vezano za analize utakmica u Dnevnu temu, kao i uvijek do sada, a sve vezano uz Live klađenje u za to predviđenu temu te u Chat u desnom izborniku

BWtHs0A.png

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use