Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 22.11.2016.

Goksim

Recommended Posts

prije 5 minute, Vagabundo said:

Dinamo Zagreb - Lyon

Ja bih upozorio na Dinamo Lyon da ne idete sa visokim ulozima. Najgore su mi utakmice gdje protivniku ne treba pobjeda da osigura prolaz dalje. Da će Lyon vijat knock-out fazu je teško za povjerovat, više će ić osigurat Europsku ligu. To mogu sa pobjedom, a mogu i sa nerješenim.

A zašto se Lyon ne bi nadao pobjedi Juventusa, koja je usput dosta realna? Juve pobjedi i Lyon ima sve u svojim rukama. Zaboravite te izjave prije tekme, većina ništa ne znači. Juve će sigurno ići na pobjedu kako bi izbjegao teži ždrijeb koji ga je upravo prošle godine koštao. Neće im biti lako, ali kvalitetniji su od Seville. Kao što je ranije rečeno, pobjedom Lyona i Juvea, Lyon i Sevilla izravno odlučuju o prolasku. U 1/8  se ne mora dobiti Barca ili Bayern. Mogu dobiti jedan Leicester, Leverkusen, Benficu koje obje ove ekipe mogu proći. Lyon će ovdje pobjediti gotovo sigurno, jer i nezainteresirani će uvaljati barem 1 gol. Hendikep vjerojatno dolazi, ali ajde, tu već postoji neki rizik. 

Imate "poklon" od 1.6, ne budite ludi :D

Poštovanje svima, vidim veliki broj raznih analiza i prijedloga za utakmicu Dinamo - Lyon. Iako mi je teško povjerovati, poštujem i pick kolege RedJohna koji je odlučio igrati jedinicu na Dinamo ili možda samo odg 3+ ne. Ipak po meni su puno realnije opcije gdje se tipuje na slavlje Lyona. Čak i unatoč članku u Indexu, gdje se govori da ih ne zanima prolazak dalje u LP. Po meni je to čista glupost, jer pitanje je koga bi im ždrijeb dodijelio u nokaut fazi EL, a i na kraju teksta je predsjednik izjavio da ipak sanja odlučujuću tekmu pred svojom publikom kontra Seville. Dinamo jednostavno ne izgleda kao momčad koja je iole sposobna suprotstaviti se ijednom malo ozbiljnijem sastavu  Europe. Pratim Dinamo već dugi niz godina (veliki zaljubljenik u Dinamo) i mogu reći da dugo nisam vidio lošiju igru i stav na terenu. Dovoljan primjer je i posljednja tekma (ako nije bilo jasno ranije), gdje nam je sumnjivi penal protiv Istre  omogućio makar X (jer Istrin je bio čist,a i imali su solidnu priliku u 70 i nekoj minuti za tri boda), ali puno bitnije je da Dinamo igrom nije uspio stvoriti više od 1-2 prave šanse, koje su ofenzivci prokockali. Protiv Lyona takva igra će biti dostatna tek za poraz od 2-3 razlike. Gosti su ekipa koja ima širok izbor brzih potentih igrača, kakvi Dinamovoj obrani ni kada je bila u puno boljem stanju od ove, nisu odgovarali. Također , iako je možda glupo to spominjati, s obzirom da se ovdje radi o LP, nitko ne govori kako Dinamo ovaj vikend mora na ove sezone teško gostovanje u Osijek. Posebice ako se uzme u obzir forma i igra Dinama. Ne kažem da će biti čuvanja za tu utakmicu, ali doduše sa kakvim žarom igraju Dinamovi igrači, pitanje je koliko se zaista i umore tokom utakmice. U Dinamu su vjerojatno i svjesni da je ovo posljednja prilika da se postigne gol u ovogodišnjoj grupnoj fazi LP, pa čak i ako budu jurnuli naprijed (premda Dinamova juranjava i napadačke akcije izgledaju kao usporena snimka, pogotovo bez Soudanija), to će ostaviti dosta prostora za Lyonove brzance, koji će sigurno tražiti pobjedu ovdje i sportski vjerovati da se, uz povoljan rezultat iz Seville (pobjeda Juvea), mogu potući na svome travnjaku sa Sevillom za prolaz dalje. Sve u svemu mislim da će Lyon danas slaviti. 

Možda po ovome tekstu djeluje da ne navijam za Dinamo, jer teško da ima riječi hvale, ali pristup igrača na terenu je zaista takav, da se one trenutno ni ne mogu napisati. Zato želim samo pomoći ostalim kolegama na stranici. LP

Izjave pre tekme su deo igre, ali nikako apsolutno merilo onoga sto vidimo na terenu. Kao sto je neko ranije napomenuo, ukoliko citamo izjave trenera Dinama trebamo igrati na Dinamo svaki put jer se uvek najavi pobeda, ostaviti srce na terenu itd. 

Trener Lyona nije nimalo naivan, ja mislim da ovim zeli minimalizirati pritisak uoci meca, svi mi koji pratimo moderan fudbal se secamo barem 3-4 situacije Mourinha koji je majstor za ovakve stvari i redovno se koristi istim...

Ukratko, ne mislim da ce ove izjave ista promeniti na terenu, kvalitet naveliko na strani gostiju, i dalje verujem u pobedu Lyona jer u grupi jos nista nije reseno...

• Goksim featured and unfeatured this topic

Uh....ala sam se smorio citajuci tekstove o utakmici Dinamo vs Lyon. Kolege kladionicari, imate 16 utakmica Lige prvaka, 24 utakmice Europske Lige, 8 utakmica Euroleague, i jos milion ostalih dogadjaja, poput ostalih europskih liga u basketu, ili nizih engleskih liga. Mislio sam da ozbiljnijim kladionicarima sama kvota dosta toga govori. Svakako da je Lyon favorit, ali nije kvota tipa Dortmund vs Legija ili Rostov vs Bayern. Dakle, experti iz kladionica znaju ko je u prednosti, ali kao da ostavljaju i malu rezervu, podizuci za nijansu kvotu. Licno, kada sam video listu ponude, toj utakmici sam posvetio par minuta i zaboravio da postoji :) Sto rece neko pre, sacekajte LIVE, pogledajte desetak minuta u kom pravcu se utakmica odvija i udrite.... 

Ja pozdravljam sve kolege, nije ovo nikakva zamerka, samo mi je zao sto ne uzivate u ponudi koja srecom postoji izmedju dva vikenda. Svima puno srece u kladjenju

Marco Reus daje gol na susretu Bvb-Legia 2,00 kvota PSK
Vraća se nakon pola godine izbivanja, i to na poziciju špice. Brz, tehnički potkovan igrač, odlična ekipa za punjenje samopouzdanja nakon dugog izbivanja s terena. Obožavam ga kao igrača (što nije teško zaključiti hehe :D ), Legia je slabašna i mislim da vrijedi za duplanje ovo odigrati! Sretno! :* :D 

prije 23 sati, lamiludi said:

Borussia Dortmund vs Legia Warsaw, tip: gost daje gol (2,20)

Mislim da ovaj tip ima ogromni value po ovoj kvoti. Prva utakmica Legia je izgubila od Borussie 6:0 ali nakon toga igraju vrlo dobro. U domačem prvenstvu same pobjede (i minimalno 2 pogotka na utakmicu), protiv Real Madrida u Ligi Prvaka igrali su 5:1 i drugo utakmicu 3:3, zato mislim da mogu postiči barem jedan gol u ovom susretu što nas čeka. Također dobar podatak je da Legia nema bitnih  ozlijeda igrača i igrat če u jakom sastavu.

Sretno ko prati!

Prvi gol u 10. minuti završio je u Dortmundovi mreži, ovaj tip lagano prolazi. Nadam se da je neko ispratio!

prije sat vremena, MackoReus said:

Marco Reus daje gol na susretu Bvb-Legia 2,00 kvota PSK
Vraća se nakon pola godine izbivanja, i to na poziciju špice. Brz, tehnički potkovan igrač, odlična ekipa za punjenje samopouzdanja nakon dugog izbivanja s terena. Obožavam ga kao igrača (što nije teško zaključiti hehe :D ), Legia je slabašna i mislim da vrijedi za duplanje ovo odigrati! Sretno! :* :D 

Taman dok citan padne gol za 5-2 i ono Reus... bravo

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use