Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 22.11.2016.

Goksim

Recommended Posts

prije sat vremena, RedJohn said:

Ne uspoređivam. Samo vam dajem do znanja da ste me prošli put popljuvali a ja vas svojim tipom izdominirao.
Sad si napisao hrpu bezveznih statistika, umjesto da se analizira utakmica, što je jedini i ispravni put.
Ja ću uzet sigurnu lovu na ODG + 3, NE .Ko hoće neka uzme, ko neće ne treba.

Taman počeo pisat za Mažića,kad ono ti sve već napisao i slažem se sa svim rečenim,nemam što za dodati...

Pozdrav svima!

Rosa Radom-Lyon (liga prvaka košarka) 142,5 poena više 1,70
Kratko samo, obje ekipe i u njihovim matičnim ligama i u ligi prvaka prosječno po tekmi idu iznad ove granice.

CSKA Moscow-Bayer Leverkusen 3,5 žutih kartona više 1,70
Bayer u Rusiju dolazi nakon epskog poraza od Leipziga te će se probati iskupiti za taj poraz. No, svi znamo kako u Rusiji rijetko ko dolazi bodova na njihovom tvrdom i hladnom terenu. CSKA se nalazi na zadnjem mjestu, ali svejedno se neće predat, pogotovo ne na svom domaćem terenu dokle god da postoje šanse, makar one za Europsku ligu. Susret sudi Alberto Undiano Mallenco, Španjolac, koji je ove sezone 3 puta otišao ispod ove granice (u španjolskoj ligi, 3 kartona na sve 3 tekme). Inače bez problema daje nekoliko kartona više od ove granice, šta je velki plus za ovu okladu. Točka na i je to što obje momčadi imaju velke mnotive u ovoj utakmici, CSKA da prezimi makar u Europa ligi, a Bayer iskupljenje za poraz od Leipziga te prolaz dalje u Ligi prvaka.

Sevilla-Juventus 2 3,00
Sevilla na prvom mjestu u ovoj skupini, a Juventus drugi na 2 boda zaostatka. Juventus će od početka ući u meč s željom da dobe Sevillu i prvo mjesto, gdje po meni pripadaju. Po meni jača su i ozbiljnija ekipa. Sevilla se za vikend dosta namučila za sva 3 boda protiv Deportiva, dok Juve prošetao Pescarom, stoga su po meni i odmorniji. No bit će tvrda utakmica, al mislim da Juventus ima kvalitetniju momčad, s puno više dobrih, štoviše odličnih individualaca. 

Kopenhagen-Porto zbroj žutih kartona 4,5 više 1,75
Neću previše duljit u svezi ovog picka. Arbitar Milorad Mažić sudi ovu tekmu, svi koji imalo prate nogomet znaju kako je strog te dijeli dosta kartona! Još k tome u toj skupini se bore svi osim Club Bruggea za prezimljavanje u Ligi prvaka. Leicester je 99% tog zadatka obavio, i sad nam ostaju ova dva kluba, koji danas međusobno igraju. Dat će sve od sebe da osvoje bodove, stoga bit će po meni dosta agresive u igri. I još k tome, Mažić je, usporedbe radi, prije nekoliko tjedana sudio meč Europske lige Fenerbahče-Manchester United, derbiju njihove skupine, u kojoj je isto borba za prezimljavanje. Podijelio je 8 žutih kartona! :)

Sporting-Real Madrid 2 1,70
Real se zajebavo u prošlom kolu protiv Legije, gdje je odigrao 3:3. Ne gori im, mogu oni i 2. ostat u skupini, ali svejedno, za vikend dobili gradskog rivala Atletico Madrid s 3:0 i sigurno su u Portugal došli s puno elana, volje, dobre atmosfere. Modrić i Kovačić rasturaju vezom, za napad ne treba nešto previše pričat. Probat će se iskupiti za remi s Legijom. Osim Kroosa, nemaju bitne ozljede. 

Ukupna kvota 25,8. Možda bi se za neku veću sigurnost ovaj tiket mogao osigurat s dvoznakom u dvoboju Sevilla Juventus (x2) te maknut ovu košarku, jer je tu svašta moguće, no po meni bi ovo moglo proći! Sretno danas! :)

Fc Copenhagen vs porto Liga Prvaka

Najpre se izvinjavam svim posetiocima portala na ovom postu. Ovaj moj tekst nije predlog za kladjenje, ali sam zeleo da podelim sa vama samo nekoliko informacija oko utakmice FC Copenhagen vs Porto. Napominjem da ovaj par nisam ni dotakao u razmatranju za kladjenje.
Ja ne mogu da verujem da u Evropi postoji ekipa kao FC Copenhagen. Mogu da razumem da dansko prvenstvo ne spada u top evropskih prvenstava, ali ne mogu da razumem njihove brojke. Oni kod kuce imaju skor 11 - 2 - 0 i gol razliku 35 :2 eeeeeej, mozete li mi pronaci i jednu ekipu koja je na 13 utakmica kod kuce primila SVEGA DVA GOLA. Pa naspram njih jedan Atletico Madrid sa osam primljenih golova kod kuce izgleda kao grupa gradjana!! Osim toga taj FC Copenhagen je kod kuce odigrao pet evropskih utakmica u okviru Lige Prvaka i dobili su cetiri a remizirali samo sa Leicesterom. Ali dva primljena gola, u toku cele sezone, e pa to ne mogu da verujem. I u gostima su vec odigrali pet evropskih utakmica i imaju skor 1 - 3 - 1 gde su izvukli remi sa Portom, a izgubili od Leicestera. I u gostima imaju solidnu odbranu, na 14 utakmica primili 10 gola, samo jednom vise od gola. Igraju sa Portom jednu od najvaznijih utakmica u svojoj istoriji, i za mene je ova utakmica NO BET, ali sam jedino zeleo da skrenem paznju da postoji ekipa u Evropi koja je od sezone kupanja do sada, a jos malo pa ce Bozic :) primila dva gola kod kuce.

Jos jednom se izvinjavam posetiocima portala, ako je tekst van teme.

20:45 Yeovil - Crawley Town 1 - 1,92 wwin

Yeovil zauzima 8 mjesto tabele sa 24 boda iz 17 utakmica.Imaju skor 7-3-7 uz gol razliku 18:22.Na svom Huish Parku odigrali su 9 utakmica i upisali skor 5-1-3 uz gol razliku 11:9.U zadnjih 6 utakmica su bez poraza, stim da su upisali 4 pobjede i 2 remija.Zadnji mec igrali su kuci protiv Colchestera i dobili 2:1 i to sa dva kasna gola, u 86 pogodio je Zoko, a u 90 Campbell.Trener Darren Way u danasnjem mecu nema nekih vecih izostanak, jedino je upitan Matty Dolan (sredina,17/2) o cijem ce nastupu odluciti pred sam mec.

Crawley Town zauzima 16 mjesto sa 20 bodova iz 17 utakmica.Imaju skor 5-5-7 uz gol razliku 18:25.Kao gosti odigrali su 9 utakmica, gdje imaju skor 2-2-5 uz gol razliku 10:17.Forma je dosta losa obzirom da su bez pobjede u zadnjih 6 utakmica, od toga imaju 2 remija i 4 poraza.Vezali su 3 uzastopna poraza, Carlisle 3:1, Cambridge  3:1 i Mansfield 3:1.Trener Dermot Drummy u danasnjem mecu nece moci racunati na   Alex Davey (odbrana,13/0), Joe McNerney (odbrana,12/1) i Mark Connolly (odbrana,15/2).

Odlucio sam se za keca.Yeovil je u dobroj formi, bodove uglavnom osvajaju kuci, i bitno da nemaju danas nekih izostanaka.Crawley nije bas toliko los u gostima obzirom da imaju i 2 pobjede i 2 remija uz 5 poraza, ali u zadnje vrijeme igraju lose.Imaju 3 vezana poraza sa 3:1, a u vecerasnjem mecu su bez 3 defanzivca.

19:15 TWK Innsbruck - Klagenfurt Zbroj golova -5,5+ over - 1,75 wwin

TWK trenutno 5 momcad EBEL-a sa 35 bodova iz 21 utakmice.Imaju skor od 11 pobjeda (3p.p) i 10 poraza (5p.p) uz gol razliku 81:75.Treba reci da dijele prvo mjesto po efikasnosti sa Salzburgom, ali problem je treca najlosija odbrana lige.U svojoj Tiroler Wasserkraft Arena odigrali su 10 utakmica i upisali skor od 8 pobjeda (2p.p) i 2 poraza (1p.p) sa gol razlikom 45:32.Na domacem ledu zasad su dali najvise golova od svih ekipa, ali opet problem odbrana i primanje golova.U zadnjih 5 utakmica imaju 3 pobjede i 2 poraza,  a zadnji mec koji su igrali bio je u gostima protiv Salzburga gdje su izgubili u produzetku 4:3.Vodili su u tom mecu sa 2 gola razlike, ali se Salzburg vratio golovima u 52 i 59 minutu, a kasnije ih dobio u produzetku, opet na samom isteku vremena.Kako god trener Rob Pallin moze biti zadovoljan dosadasnjim dijelom sezone.Na ruku mu ide i to sto nema povreda, a dobra vijest je da se vraca Jason DeSantis (D,12,3+2).Na gol vjerovatno ide Andy Chiodo (21gp, 3.47GAA) to ne bi trebalo biti iznenađenja.

KAC je trenutno 8 momcad sa 28 bodova iz 21 utakmice.Imaju skor od 9 pobjeda (1p.p) i 12 poraza (2p.p) sa gol razlikom 58:56.Kao gosti odigrali su 10 utakmica i upisali su 2 pobjede uz 8 poraza (2p.p) sa gol razlikom 19:28.Da kazem da su momcad sa najmanje postignutih golova u gostima, ali treba reci da ih isto tako nisu puno ni primili.Forma u zadnjih 5 kaze da imaju 3 poraza i 2 pobjede.Zadnji mec dobili su kuci Dornbirn sa 5:2, a posebno su bili dobri u 3/3 koju su dobili 3:0.Trener Mike Pellegrims u danasnjem mecu nece moci racunati na David Fischer (D,4,1+2) i Patrick Harand (C/RW,15,1+5).Dobra vijest je da se u momcad vraca Kevin Kapstad (D,3,0+0).Za njih ne znam ko ce na gol jer se cesce mijenjaju Tomas Duba (13gp, 2.26GAA) i David Madlener (8gp, 2.92GAA), a zadnju je branio ovaj drugi.

Sto se tice statistike krenuo bi od fairplaya gdje je TWK sa 274 kaznene minute treca momcad po grubosti.Za to vrijeme imaju 77,5% penalty killinga sto nije bas neki procenat.Power play iznosi odlicnih 23,3% sto je drugi procenat lige.KAC sa druge strane nije tako grub, oni imaju 223 kaznene minute sto ih svrstava u neku sredinu.Penalty killing iznosi odlicnih 86,5%, dok je power play dosta skromnih 15,6%.

Prvi međusobni mec ovih ekipa zavrsen je pobjedom KAC na domacem ledu 3:2.KAC je tada imao 37 suteva na gol, spram 20 suteva TWK.

Odlucio sam se za over.Vec sam rekao da TWK vazi za jednu od najefikasnijih momcadi lige, ali problem je odbrana.Ako njima KAC ne  moze uvaliti barem 2 gola na gostovanju onda neka se zapitaju, a siguran sam u efikasnost TWK pogotovo na domacem ledu gdje zaista igraju sjajno.Iako je taj prvi mec zavrsen na ovoj granici, treba reci da su zadnjih 11 minuta igrali bez gola tako da je ostalo 5 golova sto je opet za mene cudno da neko nije uvalio jos jedan golaso.Kako god over u ovom mecu trebao bi doci, barem se nadam.

20:45 Sporting - Real Madrid Tko dobija prvi karton? 1 - 1,65 wwin

Iako je Sporting u prvom mecu umalo iznenadio Real Madrid i odnio 3 boda na kraju su ostali bez svega.Sporting je trenutno 3 momcad ove grupe sa 3 boda iz 4 meca, dobili su tek Legiu i ta pobjeda drzi ih na ovoj poziciji.Real sa druge strane neocekivano je kiksao protiv Legie 3:3, tako da su 2 momcad grupe sa 8 bodova, 2 manje od Dortmunda.Sporting u ovaj mec ulazi nakon 2 vezane pobjede, u ligi Arouca 3:0 i Kupu Praiense 5:1, no ipak mec protiv Reala je nesto sasvim drugo.Zidaneovi momci dolaze na ovaj mec nakon pobjede u gradskom derbiju nad Atleticom 3:0, tako da su sigurno osokoljeni tom pobjedom i zele veceras 3 boda kako bi u zadnjem kolu rjesavali 1 mjesto u grupi.Sto se tice vecerasnjeg meca, trener domacih Jorge Jesus nema nekih vecih izostanaka, dok je Zidane bez Morate, Krossa, Pepea, Casemira a upitan je i Ramos.

Ono za sto sam se ja odlucio kada je ovaj mec u pitanju jeste tip da ce Sporting dobiti prvi karton u ovom mecu.Oni su sa 10 zutih kartona u 4 utakmice jedna od grubljenih momcadi LP, dok je Real Madrid u 4 utakmice dobio svega 3 zuta kartona.Prvi njihov mec zavrsen je sa 4 zuta kartona, od toga 3 za Sporting a prva tri kartona dobili su upravo oni.Vecerasnju utakmicu sudi William Collum, koji je ove sezone sudio Bayern-PSV (1 zuti) i Dynamo- Napoli (3 zuta i 1 crveni).

prije 2 sati, Lolek222 said:

Za sve kojima je promaklo evo jedan value po meni

Dinamo u19 - Lyon u19 2 @ 2.45 14:00h

Dakle situacija na tablici je ovakva:

3. Lyon u 19  4:5   6

4. Dinamo u19 5:8 4 

Dakle utakmica biti il ne biti. Kod dinama nedostaje Božić koji je zabio sve dinamove golove do sada, a da stvar bude jos gora, cvita je cijeli tjedan uvjezbavao igru sa olmom u spici ali ga je petev u zadnji cas povukao u prvu momcad. Ako i to nije dovoljan razlog za brigu van stroja je i Sosa, bitan kotacic za dinamove nize kategorije vec duzi niz godina.  

Kod lyona nemam nazalost saznanja o izostancima ali znam da igra H.Aouar, ogromna nada lyona, navodno ga i prikljucuju vec treninzima prve momcadi a u ligi prvaka za malde je ove sezone postigao 2 od 4 lyonova pogotka, a igra na poziciji prednjeg veznog.

Za one kojima je 2 prerizicno Bet daje Lyon DNB @ 1.975 sto je isto fin kof.

Ako netko naidje na jos neke informacije o ovome mecu neka slobodno podijeli

sretno

Potpuno pogresna informacija da je Olmo povucen u prvu ekipu jer startuje!!

Nije da ikoga vrijeđam ali ovaj lik sto je napisao da igra na dinamo je totalna glupost.Ajde da je to potkrijepljeno nekom analizom od igraca do igre ali to je par bez imalo smisla.Dam se kladit da mu dam 100 kuna da odigra na Dinamo danas nebi niti to imao muda igrati.Za početak jedan dio članka sa kojim se apsolutno slazem: "

sarkastični smo jer nam je već puna kapa optimističnih najava i otrcanih frazetina koje pred ovakve utakmice redovito stižu s Maksimira, a u što se, zar ste sumnjali, sjajno uklopio i novi trener Ivajlo Petev, koji pred svaku utakmicu iskrcava naramak nogometmih umotvorina i senzacija. Evo sad je smislio originalnu poruku da bi igrači trebali ginuti za Dinamo.

Prije utakmice "modri" redovito zbore: borit ćemo se za Dinamov dres do zadnje kapi znoja, skupo ćemo prodati kožu, ostavit ćemo srce na teren i slične tipične nogometaške uzrečice, a poslije utakmice: ovo nam je dobraškola, što ste očekivali, imamo mladu momčad, njihova momčad vrijedi „toliko“ a naša samo „ovoliko“. I tako redom, dan za danom, utakmicu za utakmicu, uvijek se ista priča vrti... "...i uvijek uvijek ista prica,pola ljudi se "nabrije" ovaj put ce biti drugacije,a dinamo vec godinama sramoti sebe jer jednostavno nisu nicime ni blizu kvalitete lige prvaka,moje osobno misljenje da nebi niti u Europskoj ligi prosli puno bolje buduci da ovaj danasnji Dinamo izgleda ocajno.Ponajprije zbog sastava,pa pogledajte samo njihovu momcad u europskim okvirima: Schifo (jedan od tromijih i neokretnijih stopera kojega mozete vidjeti u LP),Sigali iskreno nista posebo,na bekovima je najveca katastrofa,bilo Matel ili Pivaric ili Stojanovic kojega sada nece biti to nisu igraci za ovakve utakmice,em sto su nesigurni u obrani em sto ne pridonose napadu,pogledajte samo ostale bekove u LP gdje velika vecina ima iznimnu moc ponavljanja gore dolje dok Dinamovi bekovi prakticki stagniraju na svojoj polovici.Vezni red sto se trkackih kapaciteta tice isto nije nista bolji,Coric,Machado,Pavicic,Jonas pa budimo realni niti jedan od njih nije se dokazao i pokazao da moze stati na loptu i organizirati ozbiljniji napad,dobro od Jonasa se to niti ne ocekuje ali ostatak  veznog reda jednostavno nema vremena na reakciju kada protivnicka momcad napravi presing i igra sa 100% a ne ko Juve i Sevilla koji kao da im je bilo zao Dinama igrali su koliko im je bilo dosta da se ne umore previse.U napadu tko god da igra nebitno je jer lopte jedva da i dodu do protivnickog sesaesterca(govorimo o LP utakmicama) + izostanak Soudanija koji je na neki nacin postao dusa momcadi buduci da je napravio dosta stvari za Dinamo.

Mnogi ce reci da je Dinamo odigrao solidnu predstavu u Lyonu,to je i istina,nije Dinamo toliko lose igrao i realno su trebali barem pogodak zabiti ali imam dojam da je od tada situacija jos puno gora.Treba uzeti u obzir da je to bila prva utakmica i na neki nacin DInamo je imao sansu krenuti isponova i pruziti dobar otpor jer su igrali bez pritiska,no medutim kako vrijeme odmice cini mi se da je jos veci pritisakna dinamu zbog toga jer se sramote,ne gledamo samo mi na njih kao da se sramote vec i druge europske drzave,pa ljudi moji sve vam je jasno kad je dinamo jedina momcad u europskim natjecanjima koja nije zabila niti jedan jedini gol!??I sta onda jos reci kada u nasoj prciji od lige oni nisu u stanju dobiti momcadi poput Splita,Intera,Istre sa bar 2 gola u njihovoj mrezi.Moje misljenje je da Dinamo tesko da bi i opstao u Francuskoj lizi kada uzmemo jacinu njihovih utakmica i intenzitet igre....O Lyonu netreba puno niti pisati,izaci  je najvjerojatnije u najjacem sastavu,to je jedna mlada-polivalentna momcad koje moze odgovoriti na zestok ritam utakmice o cemu svjedoce njihovi rezultati protiv Seville i Juventusa,a ako danas odluce pokazati autoritet i snagu milslim da ce propisno nasamarati Dinamo koji ce opet igrati u otuznoj atmosferi pred par tisuca ljudi.

Prijedlozi:

F2 + Lacazette    3.95   SuperSport

Lyon i Lyon first to 5 corners 1.5  i 1.44
Lyon -1.5   2.30
i jos razmatram vise od 4 asian cards 1.875

prije 4 sati, TazMan said:

Ja ću se dns oprobati u KHLu,ranom.

OMSK-Lada - kec

Dakle,OMSk jedna od ponajboljih momčadi KHLa,možda ne sam top (ne u rangu CSK,SKA,Magnitke),ali naspram Lade strašna momčad. Polako se sezona prebacuje preko polovice,sada treba tempo pojačat i lovit što bolje plasmane u doigravanju,gdje će OMSK sigurno biti(Lada baš i ne). Problema sa izostancima nema kod OMSKA,forma odlična....

Lada baš suprotno,u gostima očajni,poraz za porazom,a i priča se po drugim forumima da plaće kasne,igrači su već poprilično nezadovoljni,sve u svemu dosta loša atmosfera oko kluba.

Ja igram keca,pa kud puklo da puklo

EDIT:bit ću slobodan pa već sada zazeleniti,na pola tekme jer OMSK ubija

Šta ovi rade,majke ti...Prerano se ja poveselio tipu :blush:

prije 27 minute, nekontrola said:

Nije da ikoga vrijeđam ali ovaj lik sto je napisao da igra na dinamo je totalna glupost.Ajde da je to potkrijepljeno nekom analizom od igraca do igre ali to je par bez imalo smisla.Dam se kladit da mu dam 100 kuna da odigra na Dinamo danas nebi niti to imao muda igrati.Za početak jedan dio članka sa kojim se apsolutno slazem: "

sarkastični smo jer nam je već puna kapa optimističnih najava i otrcanih frazetina koje pred ovakve utakmice redovito stižu s Maksimira, a u što se, zar ste sumnjali, sjajno uklopio i novi trener Ivajlo Petev, koji pred svaku utakmicu iskrcava naramak nogometmih umotvorina i senzacija. Evo sad je smislio originalnu poruku da bi igrači trebali ginuti za Dinamo.

Prije utakmice "modri" redovito zbore: borit ćemo se za Dinamov dres do zadnje kapi znoja, skupo ćemo prodati kožu, ostavit ćemo srce na teren i slične tipične nogometaške uzrečice, a poslije utakmice: ovo nam je dobraškola, što ste očekivali, imamo mladu momčad, njihova momčad vrijedi „toliko“ a naša samo „ovoliko“. I tako redom, dan za danom, utakmicu za utakmicu, uvijek se ista priča vrti... "...i uvijek uvijek ista prica,pola ljudi se "nabrije" ovaj put ce biti drugacije,a dinamo vec godinama sramoti sebe jer jednostavno nisu nicime ni blizu kvalitete lige prvaka,moje osobno misljenje da nebi niti u Europskoj ligi prosli puno bolje buduci da ovaj danasnji Dinamo izgleda ocajno.Ponajprije zbog sastava,pa pogledajte samo njihovu momcad u europskim okvirima: Schifo (jedan od tromijih i neokretnijih stopera kojega mozete vidjeti u LP),Sigali iskreno nista posebo,na bekovima je najveca katastrofa,bilo Matel ili Pivaric ili Stojanovic kojega sada nece biti to nisu igraci za ovakve utakmice,em sto su nesigurni u obrani em sto ne pridonose napadu,pogledajte samo ostale bekove u LP gdje velika vecina ima iznimnu moc ponavljanja gore dolje dok Dinamovi bekovi prakticki stagniraju na svojoj polovici.Vezni red sto se trkackih kapaciteta tice isto nije nista bolji,Coric,Machado,Pavicic,Jonas pa budimo realni niti jedan od njih nije se dokazao i pokazao da moze stati na loptu i organizirati ozbiljniji napad,dobro od Jonasa se to niti ne ocekuje ali ostatak  veznog reda jednostavno nema vremena na reakciju kada protivnicka momcad napravi presing i igra sa 100% a ne ko Juve i Sevilla koji kao da im je bilo zao Dinama igrali su koliko im je bilo dosta da se ne umore previse.U napadu tko god da igra nebitno je jer lopte jedva da i dodu do protivnickog sesaesterca(govorimo o LP utakmicama) + izostanak Soudanija koji je na neki nacin postao dusa momcadi buduci da je napravio dosta stvari za Dinamo.

Mnogi ce reci da je Dinamo odigrao solidnu predstavu u Lyonu,to je i istina,nije Dinamo toliko lose igrao i realno su trebali barem pogodak zabiti ali imam dojam da je od tada situacija jos puno gora.Treba uzeti u obzir da je to bila prva utakmica i na neki nacin DInamo je imao sansu krenuti isponova i pruziti dobar otpor jer su igrali bez pritiska,no medutim kako vrijeme odmice cini mi se da je jos veci pritisakna dinamu zbog toga jer se sramote,ne gledamo samo mi na njih kao da se sramote vec i druge europske drzave,pa ljudi moji sve vam je jasno kad je dinamo jedina momcad u europskim natjecanjima koja nije zabila niti jedan jedini gol!??I sta onda jos reci kada u nasoj prciji od lige oni nisu u stanju dobiti momcadi poput Splita,Intera,Istre sa bar 2 gola u njihovoj mrezi.Moje misljenje je da Dinamo tesko da bi i opstao u Francuskoj lizi kada uzmemo jacinu njihovih utakmica i intenzitet igre....O Lyonu netreba puno niti pisati,izaci  je najvjerojatnije u najjacem sastavu,to je jedna mlada-polivalentna momcad koje moze odgovoriti na zestok ritam utakmice o cemu svjedoce njihovi rezultati protiv Seville i Juventusa,a ako danas odluce pokazati autoritet i snagu milslim da ce propisno nasamarati Dinamo koji ce opet igrati u otuznoj atmosferi pred par tisuca ljudi.

Prijedlozi:

F2 + Lacazette    3.95   SuperSport

Lyon i Lyon first to 5 corners 1.5  i 1.44
Lyon -1.5   2.30
i jos razmatram vise od 4 asian cards 1.875

Apsolutno se slazrm i nezelim nikog vrijedati ali  neznan kako je neko dosao do zakljucka da je trebalo u prvoj bit 3;3 vjv po jedine dinamo tri polusanse iz kojih su mogli postici  gol ali nisu tako bi lyon zabio  jos 5 ako cemo s te strane gledat i najveca glupost koju sam cuo da je bolje odograt kvotu 7 nrgo 1.7 je fala bogu al treba to  proc a to prode jednom u 30 utakmica malo sam i rekao i ako crmo sad matematicki gledat ispada na 30 utakmica iaplativije igrat 1.7 jer vecinski prolazi msm meni je smijesno to  dinamo je uzasan pola momcadi nema kapi krvi u sebi kad pocne utakmica grijese di stignu od svih jedino se stojanovic bori muski ali on je tehnicki los i puno grijesi i jos ga nema danas ja naprosto nevidim nacina da dinamo danas ostane bez 2 komada i mrezi mozda i zabiju nesto ali to ako zaluta zaluta po kvoti  1.7 da daju gol  se neisplati nikako i uvijem volim igrat niz nego ga prekidat jer moze proc jos masu utakmica bez da si pogosio prekid niza u ovom slucaju dinamovo davanje gola  draze mi je pogosit 5 puta pa 6 put promasot nego promasit 5 puta pa 6ti put pogodit 

prije 11 minute, BlueTiger said:

Čak i da je ovo istina , ne mogu si zamisliti na koji bi način to točno Lyon trebao dati bod ovakvom Dinamu? Igraju katastrofa, u obrani sve same panjinje: Pivarič , Schifo , Matel ... a ni napad nije ništa bolji Panjriquez i onaj Hodzic koji protiv malo jačih momčadi u HNL-u bude zaustavljen , priča se ni da Soudani neigra tako da ako je ovo istina , to će biti traagikomično dosadna tekma koja će se vrtiti po sredini terena , jedva čekam to vidjet :lol:

Nižnji Novogrod - Medveščak 1 1.65

Nema tu puno filozofije . Medvescak u gostima ima 9 poraza za redom a vjerujem da će danas upisati i 10 . s druge strane Nižnji odlična domaćinska momčad : 7 pobjeda u 9 utakmica , Medvescak se nalazi na dnu tablice točnije 25 mjesto dok je Njižnji na visokom 6 mjestu . treba napomenuti da je Njižni doma dobio i odličnog Magnitogorska pa kako onda nebi Medvescaka? Medvescak kada igra doma i u gostima to su 2 paralelna svemira imao sam priliku gledati ih protiv Kazana prije 10-tak dana i stvarno su jako dobro odigrali , međutim očito im nešto gadno smeta na gostovanjima pa predlažem čistu kecu , da Medvjedi igraju doma e to bi već bila druga priča ali ovako .. ;

Sporting- Real 2 ,  1.70

Real prije par dana razbio Atletico 3 razlike u gostima , danas putuju u Lisabon u goste Sportingu i vjerjem u današnju pobjedu kraljeva . Nalaze se na 2 mjestu i cilj im je 1 mjesto kako bi izbjegli teže protivnike u osmini finala . Sporting se nalazi na 3 mjestu i nema više nikakve šanse u prolaz dalje ( što se tičke Lige prvaka) dok im ostaje borba za treće mjesto i Europsku ligu . Real je daleko skuplja i vrijednija momčad, naravno da Sporting ne treba podcjenjivati ali ipak nisu na razini Reala .

• Goksim featured and unfeatured this topic
  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use