Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 04.10.2008. (Listić dana)

Goksim

Recommended Posts

Arsenal

Zagreb 1X (rukomet)

Inter

još sam razmišljao (igram za manji ulog)

Barcelona-Atl.Madrid    3 i više golova

Košice

Brechin

Villareal (ovoga me je strah, čisto po nekom osječaju... betis je 2 zadnje utakmice izgubio u zadnjim sekundama i to protiv Reala i protiv Barcelone...)

Lazio

Stabaek

Zadar 1X (košarka)

i za probati

Barca-Atl.Madr. crveni karton 3,70

PSV - De Graafschap X2  ...PSV se jako muči u zadnjim kolima (dobivao je jedva po 1:0 kući) i još su preko tjedna imali težak ogled sa Liverpoolom gdje su izgubili 3:1 (sretno su dali gol)...

još si razmišljam dal da stavim Bayern na ovaj tiket ???

i174623_untitled.JPG

Hm...dosta realno....

Bayern bi trebao dobiti, ali koeficijent je mali i ne igraju baš nešto...evidentno je da im je igra u krizi...

Od navedenog me najviše strah Manchester Uniteda, Bayer Leverkusena i Villareala...

Za drugo vjerujem da prolazi

Moj listic za danas:

Arsenal

Zagreb

Leverkusen

Goks Herta dolazio bez 6 standardnih igraca...zasto te strah Villareala?

I razmisljam da stavim Barca-Atletico oba daju gol sta mislis?

Ja Njemačku ligu izbjegavam, ali nadam se da će Bayer dobiti.

Villareal... ma igraju stvarno perfektan nogomet. Gledao sam ih u Ligi Prvaka kada sam ih čekao za dobitak (protiv Celtica) i odigrali su odličnu utakmicu. Igraju sa puno kratkih pasova, loptu uopće ne dižu, dupli pasovi, lijepe kombinacije... muči ih efikasnost jer stvaraju dosta prilika, ali ih malo teže realiziraju (pobjedili su Celtic 1:0 a gol su postignuli iz slobodnog udarca, iako su gotovo stalno bili 20ak metara i bliže golu Celtica...).

Mene je strah Betisa jer ta ekipa stvarno nije imala sreće. Djelomično su si sami krivi, ali kada se pogleda da su igrali u zadnja dva kola protiv dviuje najjače ekipe u Španjolskoj i zadnju utakmicu su izgubili doslovno u zadnjim sekundama kada im je u 94'minutii Nisterlooy zabio za 2:1. Prije toga su gubili na Nou Campu 2:0 da bi se vratili na 2:2 u 10minuta i imali su par polušansi i priliku gdje je sudac (na moju sreću) propustio svirati penal za Betis. Nakon toga je Barca postignula relativno sretan zgoditak...

Za Barca-Atletico M. se apsolutno slažem. Očekujem jako lijepu utakmicu sa dosta golova i kartona :)    Ja sam razmišljao dodati na glavni da će biti 2 gola i više (to mi je dosta sigurno), ali u HL to nema, a HL mi daje puno veće tečajeve na ostala 3 para, pa sam sa tim večim tečajevima gotoov kompenzirao tih 1,20...

Ja sam na netu odigrao 4 gola i više (2,55), a na nekoliko rekreativnih listića imam over 2,5...

Atletico je sposoban zabiti (i to je koef. oko 1,50 što je sasvim solidno), a i Barca bi morala dati koji gol, pogotovo ako se Atletico otvori kako zna...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use