Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 20.11.2016.


Goksim

Recommended Posts

Kiel - Flensburg 1 1,70

Nisam neki veliki pratitelj rukometa da znam sve moguće sastave,rotacije u timu i kakva obrana se igra ali ovakvu kvotu na Kiel moram uzeti. Prošli vikend igrali su derbi Bundeslige,gdje sam također igrao na Kiel i dosta s(p)retno prošao. Naime Kiel je igrao katastrofa gubili po 5+ razlike veliku većinu prvog i početak drugog poluvremena,jedini koji ih je "držao" na životu bio je njihov golman Wolf. Kasnije kod -1 svira se nepostojeći penal za Flensburg u 60:00,Eggert uzima loptu i pogađa stativu i Kiel odnosi pobjedu. Kiel pred domaćom publikom je favorit protiv velike većine ekipe osim možda  Parisa,Vesprema,Vardara ali protiv Flensburga kojega su prošli vikend dobili nakon tolikog zaostatka za srednji ulog se mora uzeti.

 

 

Link to comment
Share on other sites

prije 4 minute, LikIzBajke said:

ne znam zasto svi na dokovica...pa govorimo o covjeku britancu...koji je sve sam napravio..ima 23 pobjede zaredom...osvojio sve najvece turnire...olimpijski pobjednik...po meni psihicki najveci igrac kojeg sam gledao....i na covjeka 3 koeficijent...u najmanju ruku isti koef mora biti

E,ali jesi li gledao sve meceve,dužina mečeva,gemova,setova..sve to ima utjecaja...
Ali se slažem, value je na većem koef, što više gledam tenis vidim kako se cijeli mec moze okrenuti u samo 2-3 vezana poena, te imam osjecaj da je doslovno svaki poen maximalo vrijedan i da ih ima jako malo tokom meca..Ja sam dignuo dosta na ovakvim duelima kada bi dog bio set dolje a koef otišao u nebo, 5-6, ili 10.. A koef 10 na Murraya koji gubi set, makar 6-2 je po meni jako glupo ne odigrati..

Link to comment
Share on other sites

Đoković-Murray over 22,5 1.96 Marathon 

 

Došli smo do kraja još jedne teniske sezone. Ostaje još Davis Cup ali o tome će se pričati tek od sutra jer nas večeras čeka velika bitka za osvajanje završnog turnira ali i velika bitka za broj 1. Đoković se prošetao prvim dijelom sezone, napokon osvojio i Roland Garros, ali nakon toga slijedi pad u formi. Murray to koristi i sjajnim igrama osvaja Wimbledon, zlato na Olimpijskim igrama, Peking, Šangaj, Beč i Pariz što je bilo dovoljno da nakon dugo vremena skine Đokovića sa prve pozicije. Što se tiče ovoga turnira, Đoković je puno lakše i bezbolnije došao do finala, padali su: Thiem 6:7 6:0 6:2, Raonić 7:6 7:6, Goffin 6:1 6:2 i Nishikori 6:1 6:1. Murray je dobio Čilića 6:3 6:2, Nishikorija 6:7 6:4 6:4, Wawrinku 6:4 6:2 i Raonića 5:7 7:6 7:6. Jučerašnji meč između Murraya i Raonića bio je sigurno najbolji meč turnira a i općenito jedan od boljih u zadnje vrijeme, trajao je skoro 4 sata. Mislim da nas večeras čeka odličan meč, Đoković je opet zablistao, Murray igra tenis karijere i mislim da neće tako lako pasti. Dvoboj trenutno dvojice najboljih, bitka za prvo mjesto, sve miriše na odličan meč.

 
 
Link to comment
Share on other sites

23:55 NY Rangers - Florida 1 - 1,94 wwin

Rangersi zauzimaju 2 mjesto Istoka sa 26 bodova iz 18 utakmica.Imaju skor od 13 pobjeda i 5 poraza sa gol razlikom 74:42.Odma da kazem da su najefikasnija momcad NHL-a trenutno.U svom Madison Square Gardenu odigrali su 10 utakmica i upisali su 8 pobjeda uz 2 poraza, sa gol razlikom 45:24, i opet da kazem da su ekipa sa najvise postignutih golova kuci.Sto se tice forme, nakon poraza od Vancouvera kuci 5:3, uslijedile su pobjede nad Calgary 4:1, Edmonton 3:1 i Vancouver 7:2, a zadnji mec izgubili su od Columbusa u gostima 4:2.Trener Alain Vigneault u zadnjem mecu mijenjao je neke linije i eto to mu nije donijelo rezultat, ostaje da se vidi sta ce raditi u ovom mecu.Iz ekipe i dalje izostaje Pavel Buchnevich (W/C,10,4+4), dok bi se Josh Jooris (C/W,5,1+0) mogao vratiti na led u ovom duelu posle 3 sedmice pauze zbog povrede.Na golu je najavljen Henrik Lundqvist (14gp, 2.30GAA), koji protiv Panthersa ima  1.91 GAA u 33 utakmice.

Florida je 10 momcad Istoka sa 19 bodova iz 18 utakmica.Imaju skor od 9 pobjeda (4p.p) uz 9 poraza (1p.p) sa gol razlikom 49:49.Kao gosti odigrali su 9 utakmica i upisali skor od 3 pobjede (1p.p) i 6 poraza (1p.p) sa gol razlikom 23:29.Forma u zadnjih 5 kaze da su isti kao Rangersi, stim da su oni u 2 od 3 svoje pobjede dosli nakon produzetaka, Islandersi 3:2 i Montreal 4:3, izgubili su od San Josea 4:2 i Toronta 6:1, a zadnji mec dobili su Otawu 4:1 u regularnom toku.Trener Gerard Gallant nema nekih vecih izostanaka, Huberdeau i Bjugstad ove sezone nisu ni igrali, a jedino je upitan nastup Alex Petrovica (D,16,1+4).Na gol vjerovatno ide Roberto Luongo (12gp, 2.24GAA).

Sto se tice statistike, Rangersi imaju 26.4% PP, dok je PK na 85.2%.U prosjeku upute 28.9 suteva na gol protivnika, a na svoj gol dozvole 29 suteva po mecu.Florida ima 14.8% PP, dok je PK na 83.3%.Oni u prosjeku upute 30 suteva na gol protivnika, a na svoj gol dozvole 29.4 suta po mecu.

Odlucio sam se za pobjedu Rangersa.Jednostavno odlucio sam se za najbolji napad lige, u prosjeku imaju 4.11 golova po mecu, a primaju 2.33 gola po mecu.Sa druge strane Florida ima na golu Luonga koji kada je raspolozen moze raditi dosta problema cak i napadu kakav imaju Rangersi.Ipak oni u prosjeku daju 2.72 a primaju 2.67 golova po mecu.

Link to comment
Share on other sites

NFL Washington-Green Bay 

Zadnji dvoboj danas u NFLu igra se u  Washingtonu gdje ce domaci Redskinsi ugositi Packerse. Redskinsi pobjedom veceras mogu zadrzati prikljucak u borbi za playoff. Gosti iz Green Baya muce se tokom cijele sezone, vrhunac krize dotakli su prosle nedelje uvjerljivim porazom od Titansa i time upisali treci poraz zaredom. Packersi su na omjeru 4-5 i sve dalje su od zavrsnice, veceras im je pobjeda nasusno potrebna no nikako ne izgledaju kao ekipa koja moze doci do nje u ovome dvoboju. Kirk Cousins qb Redskinsa dosta je osporavan no cinjenica je da pod njim Redskinsi igraju dobro drze prikljucak za playoff i u ovome dvoboju oni su favoriti. Prosle sezone susreli su se u Wild card utakmici. Redskinsi su poveli sa 11-0  i "nestali" sa terena i na kraju su pobjedu uzeli Packersi 35-18. Vjerojatno se u sastav gostiju vraca LB Mathews koji ce pokusati zakrapati rupe u obrani. Bez njega u zadnja tri meca primili su Packersi u prosjeku 34 poena. Napad Packersa djeluje neprepoznatljivo u zadnjih nekoliko tjedana Rodgers nije ni priblizno na razini na kojoj se ocekuje, obrana Redskinsa je dobra CB Norman je medu elitnijima u ligi i biti ce opasnost za napad gostiju. U zadnjih pet kola Packersi su upisali tek jednu pobjedu, jednostavno sve ide na stranu Redskinsa. Washington je daleko od elitne momcadi no dovoljno su dobri da na domacem terenu u prime-time  terminu nanesu poraz Packersima i jos vise im smanje sanse za playoff i na taj nacin "osvete" poraz prosle sezone u wild cardu.

TIP:Redskins -3

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use