Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 19.11.2016.


Goksim

Recommended Posts

15 minutes ago, bexon69 said:

da li netko zna gdje ima da se igra Prva Liga Srbije..tacnije mec bsk-csk pivara....imam jedan odlican info pa ako neko nade neka napise...kvota odlicna jucer bila cak 2,40 ali je blokana u vecini kladionica pa ako mozete da vidite u lokalima...Hvala

teško, blokirale su sve, a pretpostavljam da je info u vezi suradnje ove dvije ekipe u koju su uključeni i Odžaci i gdje se međusobno dijele bodovi

Link to comment
Share on other sites

Sloboda-Zrinjski x 3.19 Wwin

Derbi 16. kola odigrat će Sloboda i Zrinjski. O Zrinjskom sam pisao i previše puta ove sezone tako da nema potrebe trošiti nešto previše riječi. Gaze ligom i ovu sezonu, trenutno su na prvome mjestu sa 8 bodova viška ispred Radnika. Nakon četiri vezane pobjede, kiksali su na svom terenu protiv Širokog u posljednjem kolu kada su odigrali utakmicu bez pogodaka. Sloboda je solidno ušla u novu sezonu ali čim je nestalo para, počeli su padati. Ipak, digli su malo formu u posljednje vrijeme, trenutno se nalaze na 6. mjestu sa 22 boda i očekuje ih borba za ulaz u Ligu za prvaka. Zanimljiv podatak je da ove dvije ekipe nisu odigrale neriješeno od 2007. godine, a to je velikih 14 utakmica. Mislim da je vrijeme za to, osobno ne mogu odigrati ni 1 ni 2 jer nas čeka teška utakmica. Zrinjski je najbolja ekipa lige, Sloboda se diže i uvijek su bila teška gostovanja kod nje i mislim da se isplati probati x.

Link to comment
Share on other sites

Dortmund-Bayern x 3.55 Wwin

Danas nas očekuje i trenutno najveći derbi Bundeslige. Dortmund se ne može pohvaliti formom (u ligi), nalaze se na 5. mjestu sa 18 bodova, 6 manje od Bayerna i 9 manje od vodećeg Leipziga. Nakon 3 vezana x-a protiv Herthe, Inglostadta i Schalkea, napokon su dobili utakmicu a stradao je HSV 5:2. Jučer ih je dočekala neugodna vijest, nakon što je Reus napokon trebao početi utakmicu, on se opet ozljedio i neće ga biti večeras, a van terena će biti i Bender, a upitni su Burki i Rode. Bayern također muku muči sa formom u posljednje vrijeme. U zadnjih pet utakmica u Bundesligi imaju tri neriješene i dvije pobjede, a od toga bi jedini opravdani x bio protiv Hoffenheima koji igra odlično. Bavarci su večeras bez Comana, Robbena i Martineza, a upitni su Ribery i Boateng. Slična situacija kao i kod utakmice iznad, derbi u kojemu je teško prognozirati pobjednika. Čeka nas zanimljiva i teška utakmica i vjerujem da se ovo isplati probati pogotovo po ovoj primamljivoj kvoti.

Link to comment
Share on other sites

19:11 13:00
Crnogorska 1.liga

Sutjeska - Zeta; under 2,5@1,60
Buducnost - Lovcen; Lovcen ne daje gol@1,29
@2,26 888sport 5/10


Sutjeska i Zeta su susjedi na tablici, Sutjeska je 3. sa 23 boda ,a Zeta jedno mjesto nize sa dva boda zaostatka.
U pogledu ove oklade, obje su izrazito underaske ekipe, Sutjeska ima 11/14 undera, na svom terenu su 7/7 puta ostali ispod ove margine.
Zeta ima 12/14, a u gostima su isto tako "nepogresivi", 7/7 ove sezone.
Jednom su igrali vec ove sezone, Zeta je pobjedila sa 1:0

Buducnost je prva na tablici, imaju najbolju obranu - primili su samo 6 golova u 14 utakmica. Tih 6 golova su primili u cetiri utakmice, 10 puta su zavrsili netaknute mreze.
O Lovcenu sam vec pisao, losa ekipa, jos losiji napad. Samo cetiri gola su uspjeli zabiti ove sezone. Cak 11 utakmica su napadaci ostali bez ucinka.
U prvoj medjusobnoj utakmici ove sezone, Buducnost je pobjedila 0:2.

Link to comment
Share on other sites

Borussia Dortmund - Bayern Munich

Još jedan veliki derbi ovog vikenda u Bundesligi, gdje će se sastati Carlo Ancelotti sa njegovim Bayernom, protiv Thomas Tuchela i njegove Borussije Dortmund na Westfalen stadionu.

Ovo je utakmica najvećeg profila u Njemačkoj već dugi niz godina, sa ove dvije ekipe koje se suočavaju mnogo puta tijekom sezone, u kupovima, ligi i europskim natjecanjima. Kada se ove dvije ekipe iz Bundeslige sastanu, onda je to obično borba između prvog i drugog na tabel, ali ne i ove godine, sada je prvi protiv petog. Pobjeda za Bayern bi ovdje mogla dovesti do značajnih devet bodova razlike između njih i Dortmunda.

U smislu međusobnih odnosa ova dva diva iz Bundeslige, Ancelottijevi momci su imali premoć nad svojim protivnicima, koji ih nisu pobijedili u posljednjih sedam susreta u svim natjecanjima. U posljednja tri susreta na Westfalen stadonu, Bayern je pobijedio dvije, a druge dvije su završile neriješenim rezultatima. Tako da će Dortmund sada biti očajan da ostvari pobjedu u ovoj ogromnoj utakmici.

Domaćini su imali nesiguran početak sezone, ali se čini kao da su počeli dolaziti u svojevrsnu formu, koja se od njih i očekuje. Oni su sada neporaženi u posljednjih sedam u svim natjecanjima, a nisu izgubili kod kuće u osam utakmica. Trenutno su na petom mjestu na tabeli, pobjeda bi ih ovdje popela na treće mjesto, ovisi o drugim rezultatima. Njihov najnoviji susret je bio protiv Hamburger SV. Bila je to prilično dominantna prestava, gdje su na kraju pobijedili sa visokih 5-2. Zvijezda ove utakmice je bio Pierre-Emerick Aubameyang, koji je postigao četiri izvrsna gola, gdje je Ousmane Dembele postigao taj peti. Oni su oštećeni dodatnim problemima ovog tjedna, gdje se saznaje da Marco Reus treba još vremena da se vrati na teren i neće ga biti u ovoj utakmici. Zatim Bender, Burki i Rode neće biti dostupni zbog ozljeda također.

Gosti, to jest Bayern će na izlet u Dortmund u nadi da može izvući sva tri boda u njihovoj borbi za naslov Bundeslige. Imali su mali pad forme, gdje su remizirali tri u posljednjih pet ligaških utakmica, no oni i dalje ostaju neporaženi od ožujka prošle sezone. Imaju novog izazivača za naslov ove sezone, a to je Red Bull Leipzig. Novo promovirana ekipa u Bundesligi je dobila značajan i smiješan iznos novca od kompanije energetskih napitaka i krenuli su u borbu za naslov. Bayernova posljednja utakmica je bila protiv vrlo jake ekipe Hoffenheima na Allianz Areni. Gosti su u toj utakmici poveli sa 1-0 u 16. minuti, ali je Bayern poravnao zahvaljujući autogolu, koji je završio kao posljednji na utakmici. Bayern također ima problema sa ozljedama, gdje će im nedostajati Boateng, Coman, Martinez, Pantović, Ribery i Robben.

Atletico Madrid - Real Madrid

Vicente Calderon će večeras ugostiti veliki gradski derbi glavnog grada Španjolske, gdje će Atletico i Real Madrid odmjeriti snage.

Sezona je započela i odigralo se tek 11 utakmica, ali već je stigao i taj veliki sukob za Diego Simeoneovu ekipu. Domaćini dolaze u ovu utakmicu šest bodova iza gradskih rivala i poraz bi im napravio veliku planinu za uspon. Atletico je neuobičajeno 'neuredan' u posljednjih nekoliko tjedana, gdje su poraženi u posljednja dva gostovanja kod Seville (1-0) i Real Sociedada (2-0), što ih je spustilo na peto mjesto na tabeli.

Međutim na Calderonu je to bilo potpuno drugačije - otkako su remizirali u svojoj prvoj utakmici ove sezone protiv Alavesa, Simeoneova momčad je pobijedila sve četiri utakmice kod kuće. Gledamo novu ekipu Atletico Madrida ove godine, njihova obrambena čvrstina je ostala, ali u napadu su senzacionalni. Navijači Atletico Madrida su vidjeli do sada velikih 17 golova u posljednje četiri utakmice kod kuće i Yannick Carrasco, Kevin Gameiro i Antoine Grizmann cvjetaju ove sezone. Griezmann je stalna prijetnja za protivnike Atletico Madrida, a to je dokazao u brojnim prilikama da je jedan od najboljih napadača u svijetu. Ali ovog puta neće biti u stanju da uradi ništa, jer je ozlijeđen i neće moći nastupati večeras, a zajedno sa njim i Augusto Fernandez i Andre Moreira koji su ozljedili koljeno.

Real Madrid će putovati na kratki izlet na drugi kraj grada, gdje će da brani rekord neporaženosti, a Zinedin Zidane zna da se suočava sa najtežim ispitom ove sezone do sada. Los Blancosi su na vrhu lige u ovom trenutku, ali oni znaju da ako ispuste bodove, Barcelona bi mogla da ih prestigne ukoliko pobijedi Malagu u ovom kolu Primere. Zizuova ekipa je bila besprijekorna u gostima do sada, gdje su postizali golove iz zabave. Baš kao i njihovi protivnici, Real je postigao 17 golova u pet utakmica u gostima ove sezone, uključujući četiri u Alavesu prije međunarodne pauze.

Opcije koje Zidane ima na raspolaganju su prilično zapanjujuće i ima dosta kadrova sposobnih za ranjavanje ove Atletico Madrid ekipe. On će se nadati da njegov glavni igrač, Cristiano Ronaldo može da se vrati u najbolju formu poslije međunarodne pauze. Postigao je dva gola u gostima sa Portgalom i on će očajnički htjeti da napravi nešto veliko i večeras. Nije postigao gol protiv Atletico Madrida od 2014. godine u ligi i Simeone će imati Diego Godina i Juanfrana koji će čuvati 31-godišnjaka. Ronaldo će vjerojatno biti u napadu sa Gareth Baleom i Karim Benzemom. Očekivao se povratak Alvaro Morate, ali neće nastupati zbog ozljede na međunarodnoj pauzi. Toni Kroos i Pepe također neće biti dostupni, ali Casemiro bi mogao napraviti svoj dugo očekivani povratak od ozljede.

Link to comment
Share on other sites

St. Mirren v Dunfermline

Jedna prognoza iz druge škotske lige, poslednjeg meča današnjeg programa, 18:15 uz live streaming na bet365. Radi se o timovima koji su najviše podbacili do sada, te se iznendadjujuće nalaze na začelju tabele iako po kvalitetu zaslužuju više. Sveci su doveli novog trenera nedavno, pa se očekuje da poprave očajan saldo (4 boda iz 12 rundi). Prošlog vikenda su ostvarili pobedu u kupu i ovo im je jedinstvena prilika da konačno ostvare prvu pobedu u ligi jer im dolazi ekipa koja im je najbliža na lestvici. Najbolji strelac R. Hardie se vraća u prvu postavu i nema bitnih izostanaka, sem jednog braniča. Sa druge strane, gosti imaju nekoliko izostanaka u defanzivnoj liniji i njihov trener je izjavio da ga to ne brine jer očekuje da će obe strane igrati utakmicu za gol više. Inače, prosek golova po tekmi ovih ekipa je 3, odnosno 2,8; a u poslednja četiri medjusobna duela je vidjeno čak 22 gola. Sve ukazuje da mreže neće mirovati opet...

over 2,5  @1,84  pinnacle

 

Link to comment
Share on other sites

Manchester United - Arsenal

Bez sumnje jedan od najvaznijih meceva za oba tima, iako trenutno stanje na tabeli ne izgleda tako. Posto navijam za Arsenal, pokusacu da se sto manje osvrnem na mec kao navijac. Cinjenica je da za sada Arsenal ima dosta dobru sezonu, u samom su vrhu sa Liverpoolom. Liverpool isto danas ima tesko gostovanje kod Southamptona koji je u poslednje 2-3 sezone nezgodna ekipa za top 5 lige. Pored povreda koje prate Arsenal od samog starta sezone (Wellbeck, Metersacker, Akpom) danas imaju jos nekoliko povredjenih igraca: Bellerin, Cazorla i Perez. Dobra vest je da je Sanchez u startnoj postavi a sa Sanchezom je Arsenal skroz drugi tim u pozitivnom smislu.

Man. United je potrosio najvise ovog leta dovodjenjem prvo Mourinha pa onda pored ostalih skupih imena u klubu od prolse sezone, dovodjenjem i Ibrahimovica te ogroman transfer Pogbe za... pa brdo love. Pogba je zajedno sa Ibrom na meti kriticara vec neko vreme, za Ibru se mozda ne bi slozio jer opet koliko-toliko je bio "svoj", jedino je poslednja nekoliko meca bio u padu forme ali to se desava. Pogba sa druge strane nikako nije opravdao ocekivanja, bar ne dosad a videcemo da li ce to uspeti uraditi u preostalom delu sezone. Mourinho ima puno vise problema za ovaj duel, pored ranijih izostanaka, danas ima sledece povredjene igrace: Fellaini, Smalling, Bailley. Sva ova 3 imena su jako bitna za odbranu. Pored njih Ibrahimovic je van zbog zutih kartona, kao i Rooney zbog "povrede" (ko je citao medije poslednja 2-3 dana zna da je OUT zbog neceg drugog, no to je druga prica).

Evo i sastava za danasnji mec: 

Ox8uGJp.png?1

Sumnjam da cemo gledati dosadan mec,  Mourinho je u svom stilu provocirao Wengera na pres-konferencijama, Arsenalovi igraci sa druge strane su svesni tezine ovog meca i koliko je bitno dobiti ili ne izgubiti protiv ovakvih direktnih rivala i siguran sam da ce dati 110% od sebe. Startni tandem Uniteda Jones-Rojo mi nimalo ne uliva poverenje, nisu uigrani i verujem da ce tu biti slaba tacka Uniteda. Arsenal je isto bez Bellerina i to je po meni jedini hendikep, ali Jenkinson bi trebalo odraditi svoju ulogu na nivou. Umesto Xhake, startuje Elmeny u tandemu sa Coquelinom, tvrd je to tandem i jedan od njih 95% dobija danas karton. Bice tu dosta taktickih prekrsaja sa obe strane a ukoliko United gubi bice dosta pritiska i na sudije od strane Mourinha i publike jer se ipak igra na Old Traffordu.
Moj predlog za ovaj mec je VISE 4.5 KARTONA (over 45 booking points) @1.53 WilliamHill
Oni nude za karton nizu granicu a opet po dobroj kvoti i ovo uzimam u singlu. Mislim da je Arsenal blizi pozitivnom rezultatu danas pa i dvoznak na njih po meni realniji nego dvoznak na United.

Sretno!

Link to comment
Share on other sites

SC Bastia-Montpellier     x2     1,50     SuperSport

Bastia bez cak 9 igraca ovdje jednostavno ne moze racunat na 3 boda bez obzira sta igraju na svom terenu...Od proslog kola su im suspendirana cak 3 vrlo bitna igraca zbog kartona (Danic, Cahuzac, Leca) dok uz njih zbog ozljeda nedostaju jos Diallo, Djiku, Boulaya, El Kaoutari, Squillaci i Thievy. Ovako oslabljeni ne znam da li mogu izvuc i bod protiv raspolozenog Montpelliera koji ima vrlo efikasan napad u zadnje vrijeme (13 golova u 5 utakmica) i mislim da ce ovakav Montepellier danas ic na pobjedu.

Link to comment
Share on other sites

Evo posto nas ocekuje more derbija ovaj vikend, ja sams e ipak odlucio igrati ove utakmice koje ce takorekuc bit ispod radara.

prvi par mi goks vec "oteo" :), Everton-Swansea i apolutno podrzavam kec na tom paru. To je jedan od utakmica gdje je domacin puno izrazeniji favorit od ostalih utakmica. 

Palace - City City win to nil @2.63  
Palace ima problema sa izostancima na dvije kljucne pozicije. Naime nedostaju prvi golman Mandanda i napadacko pojacanje C.Benteke. Kako je Remy vec dugo van pogona tesko ce nadomjestiti Bentekea. S obzirom da se ocekuje 60-70% posjeda za City, tesko ce Palace uopce dolaziti u neke sanse, a time i teze dati gol prema tome ja ovdje idem sa City dobiva bez primljenog gola.
za opreznije moze i samo City @ 1.45

Watford -Leicester ODG @ 1.75
Watford ima stvarno dosta obrambenih izostanaka (holebas, kabasele, dja djedje. O napadackom potencijalu leicestera netreba previse pricati a i cinjenica je da im ove godine obrana nije tako cvrsta kao prosle. Watford uopce nije los ove sezone, drze 8. mjesto i sasvim lagodno mogu nastaviti prema naprijed. Sa domaceg terena smo su pred chelseaem i arsenalom pokleknuli ali i tu su pokazli zube (dali gol svakome). U medjusobnim utakmicama ova dva kluba uvijek je bilo puno golova a ne vidim razloga da nebude i danas jer leicester je ipak koncentriraniji na LP. 
Za hrabre moze se probat i Watford @ 2.90

i jedan za derbi ipak
Utd - Arsenal
Arsenal @ 3.10- ibra, smalling, bailiy sve bitni izostanci za utd, forma je debelo na strani arsenala i moguce da wenger prvi puta pobjedi mourinha u premier ligi


Walcott to score @ 3.4- welbecka, mozda ni sancheza pa mislim da ce u spicu prije on nego giroud a i igrao je spicu vec ove sezone

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Lolek222 said:

Palace - City City win to nil @2.63  
Palace ima problema sa izostancima na dvije kljucne pozicije. Naime nedostaju prvi golman Mandanda i napadacko pojacanje C.Benteke. Kako je Remy vec dugo van pogona tesko ce nadomjestiti Bentekea. S obzirom da se ocekuje 60-70% posjeda za City, tesko ce Palace uopce dolaziti u neke sanse, a time i teze dati gol prema tome ja ovdje idem sa City dobiva bez primljenog gola.
za opreznije moze i samo City @ 1.45

Samo jedna sitnica, povredjeni Benteke je mladji brat, Christian Benteke danas igra :) Slazem se sa tipom, C. Palace je dosta oslabljen, prvo Mandanda koji nece igrati a umesto njega ulazi Hennesey koji je stavljen na klupu zbog kikseva, pa mozemo zamisliti njegovo samopouzdanje u ovakvom trenutku a isto vazno Ledley je OUT takodje, jako bitan igrac u sredini terena...

Link to comment
Share on other sites

56 minutes ago, JackieJack said:


Samo jedna sitnica, povredjeni Benteke je mladji brat, Christian Benteke danas igra :) Slazem se sa tipom, C. Palace je dosta oslabljen, prvo Mandanda koji nece igrati a umesto njega ulazi Hennesey koji je stavljen na klupu zbog kikseva, pa mozemo zamisliti njegovo samopouzdanje u ovakvom trenutku a isto vazno Ledley je OUT takodje, jako bitan igrac u sredini terena...

Hvala na ukazanoj gresci. Moj propust. Ali da svakako i dalje stojim iza tipa ;). 

Link to comment
Share on other sites

Pozdrav svima, evo i moje analize za danas! 

Murray-Raonić prvi set 9,5 over 1,60
Jednostavno je, Raonić ima dobru servu, dakle on nebi trebao bit problem za ovu okladu, dok će Murray igrom osvojit svoju servu. Nema tu više kalkuliranja, ovo je polufinale, svako će dat svoj maksimum da uđe u finale, i nebi trebalo bit nekih kikseva po meni, barem ne prvi set, pa mislim da će ovo lagano uć, i solidna kvota za ovaj over.

Đoković-Nishikori hendikep -2,5 1 1,50
Jučer sam pao na meču Nishikori-Čilić i to zato jer se desilo ono šta sam najmanje očekivao, a to je da će meč otić u 3 seta. Ovako, Nishikori nema neki servis i previše se iscrpi svaki meč. Mislim da jednostavno za neki veći pothvat nema više snage, zato jer je od meča protiv Čilića pa do današnjeg prošlo manje od 24 h. Đokovič isto nema šta kalkulirati, ako oče vratit broj 1, mora od prve minute gristi, i mislim da dobiva lagano s ovim hendikepom, mislim da čak i s hendikepom od -3,5. Đokovič je puno jači od Nishikorija koji se muči s servisom, a pogotovo tek sada kad je ovaj iscrpljen do maksimuma.

Crystal Palace-Man. City 2 1,50
Pep Guardiola više nebi smio kiksati, ako želi zadržati priključak za prvo mjesto. Kao prvo, Crystal Palace im kao ekipa dobro leži, zato jer od 2013. godine su odigrali 7 tekmi, i 6 puta je dobio City i jedamput Palace. Kao drugo, Crystal Palaceu fale nekoliko bitnih prvotimaca. Kako bi City nastavio s borbom za prvo mjesto, danas moraju pobjediti ovako i onako loš C. Palace, koji su sad još i oslabljeni.

Borussija Dortmund-Bayern München zbroj žutih kartona više od 4,5 1,85
Danas nam je na repertuaru njemački Klasiker. Susret sudi Tobias Stieler, koji je u prosjeku od 5 kartona po utakmici. Sudio nekoliko teških mečeva ove sezone u njemačkoj Bundesligi gdje je podijelio po 4 ili 5 žutih kartona. Dakle sudac je dobar za ovaj bet. Sljedeće, ovo nije težak meč, već ultra bitan i jako jako težak meč za obje ekipe. Borussija mora početi sa skupljanjem bodova jer se trenutno nalaze na mjestu koje vodi u kvale za Europa ligu. Sigurno im to nije cilj. I znam da je kraj sezone daleko, ali siguran sam da moraju ozbiljnije pristupiti Bundesligi i sigurno u ovaj meč ulaze puni želje da konačno dobiju taj Bayern. S druge strane Bayern. Leipzig im jučer pobjegao na 3 boda, i siguran sam da se žele vratiti na prvo mjesto. I njima je ovo jako bitan meč u kojem žele do pobjede protiv svojih največih rivala. U prilog ide i to što u njihovim međusobnim mečevima uvijek bude minimalno 4-5 kartona u bliskoj prošlosti pa po meni ovo mora uć!


Sretno danas s biranjem parova! :)

I još dva prijedloga bez analize:
Atletico Madrid- Real Madrid Real daje gol 1,35
MurraySoares-KlassenRam 1 1,50


Evo, danas konačno ušlo, znam da sam promašio parove Murray i Soares, ali to se ne gleda kao pad, jer je par samo bio kao prijedlog, bez neke analize i nije ni trebao ić na neki ozbiljniji tiket! Nadam se da ćemo i sutra odabrat dobre parove! :) Laka vam noć! :D :*

Link to comment
Share on other sites

Đoković - Nishikori bez TB u meču 1,55

Lacko - Vanni 1s 9,5 više @1,60.

Na meču između Noleta i Keia jednostavno ne vjerujem u to da bi mogli gledati 13tu igru jer mislim da se Kei previše isrcpio ovih dana,protiv Murraya je igrao maratonski meč,pa sinoć zadnji meč dana protiv Čilkana koji je išao u 3 seta. S druge strane Novak gladan uspjeha i pobjeda i povratka na broj 1 atp liste ima staru mušteriju  i omjer 10-2 na strani Srbina.

Novak je ovdje igrao tie breakove protiv Raonica,te 1s protiv Thiema ostalo sve uvjerljivo. Nishikori igrao 1 tb protiv Murraya u prvom setu.

 

Drugi meč između Lacka i Vannia na Challengeru u Bresciji,podloga je poprilično brza a i ovako imamo 2 igrača koja su dosta "jaka" na svojoj servi (za ovu razinu) dok retern i niej nešto,pogotovo kod Lacka koji dosta problema ima u ovom zadnjem dvoranskom dijelu sezone.jučer protiv Dančevića prvi set 6/4. S druge strane Vanni dosta iznenada pobjedio Robreda 57 76 76.

Screenshot_16.png

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use