Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 18.11.2016.

Goksim

Recommended Posts

18:00 MZT Skopje - FMP (S.Sinovec) -11,5+ over - 1,85 wwin

MZT nije dugo izdrzao, kao i sama uprava pa su vec poceli sa svojim ustaljenim ritmom i odlukama, smjenuj sto prije, vise, kaznjavaj, otpustaj, i tako u nedogled.Stvarno mi nije jasno kad ce se jednom skontati i shvatiti da im ne ide ovo da mijenjaju trenera svako malo, jer ma koga doveli potrebno je vrijeme i rad da bi bilo rezultata, a ovo sto oni rade dovodi do suprotnih stvari.Nakon sto je otisao Rajkovic sa trenerske pozicije, sada je otisao i Aleksandar Joncevski nakon sto je uprava kaznila igrace kao i sturcni stab sa oduzmanjem jednomjesecne plate.Nakon toga raspad sistema, odma je Joncevski povukao za otkazom.Sada je vec sluzbeno ovu momcad preuzeo bivsi trener Zadra, Ante Nazor, mda on nece voditi vecerasnju utakmicu nego pomocnici kao i prosli mec protiv Lietkabelis.Inace MZT je u ABA ligi na skoru 2-7, u EK je na 0-5 sto je jos gore, jer ako se sjetimo da su imali velike planove, ovo sad sto se desava je rasulo.Njihov zadnji mec bio je protiv Lietkabelis kojeg su izgubili 87-80.

FMP nije puno bolji od MZT-a ali imaju bolji skor 3-6.Njihov zadnji mec bio je protiv Olimpije u gostima a isti su izgubili 89-85 nakon produzetka.Trener Slobodan Klipa pred vecerasnji mec izjavio je sledece:

„Očekuje nas gostovanje protiv MZT Skopje Aerodroma, teška utakmica. MZT je tim koji ima rezultat ispod očekivanja, koji je sastavljen od veoma iskusnih i kvalitetnih igrača. Posle njihovih slabijih partija očekujem da će uspeti da se pripreme dobro na utakmicu protiv nas i zbog toga pruže bolju igru nego do sada. Što se tiče nas , mi smo u usponu forme. Odigrali smo kvalitetnu utakmicu, pogotovo prvo poluvreme u Ljubljani, gde smo  na kraju u produžetku ispustili pobedu.“

Ono za sto sam se ja odlucio jeste over poena na Stefan Sinovec.On se skoro vratio u MZT za koji je igrao u sezoni 2014-15.U EK na 5 utakmcia ima prosjek od 14pts po mecu za 25 minuta na parketu, uz sut 68,8% za 2, zatim 20% za 3 i 81% slobodna.Vec je odigrao 6 utakmica u ABA ligi gdje je na prosjeku od 8.8pts za 28 minuta na parketu.Ovu granicu u ABA ligi presao je u 2 od 6 meceva, mada treba reci da je recimo u zadnjem protiv Krke igrao 34 minute i dao 16pts uz suz 4/5 za 2, 1/4 za 3 i 5/5 slobodna.U okviru EK protiv Lietkabelis igrao je skoro 24 minute i postigao je 20pts uz sut 5/7 za 2, 1/3 za 3 i  7/9 slobodna.

18:00 MZT Skopje - FMP (J.Scott) -10,5+  under - 1,85 wwin

Mislio sam se da li over ili under na Scotta i aj neka bude under..Ove sezone u EK ima prosjek od 15.2pts po mecu za skoro 27 minuta na parketu uz sut 71% za 2 i 75.9% slobodna.Ovu granicu u EK presao je u svih 5 utakmica, kao i u zadnjem mecu protiv  Lietkabelis kada je dao 12pts.U ABA ligi je na prosjeku 9pts., za skoro 20 minuta po mecu, a sut ima 69,8% za 2 i 72,4 % slobodna.Ispod ove granice ostao je na 6 od 9 meceva u ABA ligi.Igram ga dijelom zato sto je u MZT dosao Daniel Clark, mada njih dva mogu dijeliti 4-5 pozicije, nekako mi se cini da bi Scott mogao ostati na underu.Matchup ce mu biti Apic, Bolden moguce cak i Kaplanovic, jer ne znam ko ce kad igrati.Kako god odlucio sam se za under na njega, jer ako vec idu u reket nekako mi je Clark bolje rjesenje koji je u zadnja dva meca igrao sjajno.

18:00 CSKA - Zalgiris (M.Teodosic) -17,5+ over - 1,85 wwin

Eto ga, poraz CSKA nakon 8 mjeseci, i to da se desi, ali vjerujem da bi prije prezalili poraz nego to sto se povrijedio Nando De Colo.Kako god CSKA je i dalje prvi sa skorom 6-1.Zalgiris sa druge strane ima skor 2-5 i u zadnjem mecu poprilicno lako su dobili Galatasaray 87-75, kontrolisali su mec od samog pocetka.

Kada je ovaj mec u pitanju uzimam Teodosica na over.On je ove sezone u VTB ligi an 16pts za skoro 22 minute mada je igrao 3 meca, tako da ne bude zabune sa ovim uzorkom.U EL na 7 utakmica ima prosjek od 13.9pts po mecu za 30 minuta na parketu, uz postotke suta 51,6% za 2, 28,8% za 3 i 90,9% slobodna.Ovu granicu presao je samo u prvom mecu protiv Galate kada je ubacio 20pts, ostale meceve uglavnom se vrtio oko ove granice 15-16pts ali je ostajao ispod.Za 2 pts on je u CSKA 3 potrosac suteva, dok je za 3 poena ubjedljivo prvi sa 52 pokusaja, cak 30 vise od De Coloa koji je drugi u tome.Veceras nema Nanda, tako da ocekujem jos vise suteva za Teodosica, a mislim da ako bude na pleju ili beku svejedno, nema ga ko cuvati kako bi trebalo.Tu je Pangos ili Westerman, mada ima jos igraca u rotaciji Zalgirisa koji bi mogli cuvati Teodosica na ovim pozicijama, ali svejedno idem sa overom.

p.s. i mene zanima šta to odbrojava, čak sam slao Goksimu poruku ali drži me u neizvjesnosti. :D

20:15   Aalborg - FC Copenhagen   2   1.55 

18:00   Igrac iz BC Zalgiris Kaunas      Motum Brock   granica 11.5    +   1.75

2.2. Kod unošenja teksta tj. analiza, predviđanja ili rasprava obvezno je da obrazložite Vaš tip ili analizu kako bi mogli informirati druge članove, te voditi konstruktivnu raspravu ;

http://www.svijetkladjenja.com/forum/topic/2-pravila-foruma/

Pošto jučer nije išlo, probat ću danas opet nekoliko parova vam dati :)

Nishikori-Čilić 23,5 under 1,85

Sve je jasno u ovoj skupini, pošto je Wawrinka izgubio danas 2:0 od Murraya, u polufinale su prolazak osigurali Murray i Nishikori. Nishikori za cca 24 sata igra s Novakom Đokovićem, meč za koji mora biti maksimalno odmoren i koncentriran. Danas očekujem meč u 2 seta, neću i ne želim prognozirati ko će pobjediti, jer moglo bi se dogoditi da Nishikori lagano odradi ovaj meč, a i da Čilić nekog dobije. Uglavnom, pošto ne očekujem 3 seta, očekujem kao što sam najavio odmaranje Nishikorija. Rezultat 7:6 6:4 nam donosi pogodak, i sumnjam da bi meč mogao otići u over!

Bayer Leverkusen-RB Leipzig
a)9,5 kornera over 1,85
b)4,5 žuta kartona 1,7

E sada, razmatram ova dva prijedloga. Krenut ću s kornerima. Ovo su dvije napadački odlične momčadi, koje znaju imati dosta kornera po svakoj tekmi. Očekujem brdo šuteva, čak i golova, al pošto će biti dosta šuteva, nadam se da će bit i kornera, s obzirom na to da ova dva kluba znaju bez problema dobit na svakoj tekmi po 5-6 kornera!
Meč sudi Felix Brich, sudac koji je na prosjeku oko 4 kartona po meču. Ove sezone je sudio nekoliko tvrdih mečeva u njemačkoj Bundesligi, i bio je uglavnom na 4 ili 5 kartona, al sve teže mečeve odrađuje s minimalno 5 kartona. Ovaj meč ja svrstavam u teže susrete, zato jer bi Bayer danas trebao dobiti želi li uhvatiti priključak gornjem djelu tabele koji vode u Europu. Ali protivnik im nije nimalo lagan. U goste im dolazi Leipzig koji zajedno s Bayernom dijeli prvo mjesto. Neće bit lako ni jednoj ekipi, jer svaka ekipa ima motiv, Bayer uhvatit ritam s gornjim dijelom tabele, a Leipzig nikako nebi htio izgubit korak s vodećim Bayernom. Sve u svemu, kogod da povede, očekujem grubu tekmu, a ako i utakmica bude vukla na neriješeno, svejedno očekujem nervozu oba tima, koji znaju oscilirati šta se kartona tiče, ali nerijetko se događa da dobe 2 ili 3 žuta kartona. Ukratko, bodovi puno znače za obje ekipe, sudac po meni vrlo dobar za ovaj bet, vrijedilo bi probati uzet ovu granicu za kartone!

Real Betis-Las Palmas 5,5 žutih over 1,75
Nema se tu šta duljiti, gore je već sve ukratko napisano. To je španjolska liga, ekipe su grube, sudac je odličan šta se tiče kartona. Betis bi trebao konačno nekog i dobiti, jer nemaju baš dobar skor, a ako krene po zlu, da Las Palmas povede, očekujem agresivu s Betisove strane. Očekujem tešku utakmicu s dosta kartona!

Barcelona-Real Madrid gost ne gubi više od 6 razlike (kontrahendikep 6,5) 1,3

Očekujem da im Real Madrir vrati za ligaški poraz od pred 2 tjedna. Očekujem čak i pobjedu Reala, koji je pred par dana igrao doma s Panathanaikosom. Jest da su ih dobili, kako bi se reklo, na knap, ali svejedno su odmorniji jer nisu putovali po Europi, kao što je Barcelona, koja je prije dva dana igrala u Grčkoj protiv Olympiakosa, gdje su i izgubili. Znam da će Barcelona probat pobjediti i nadoknaditi bodove koje su izgubili u Grčkoj, ali isto tako će Real koji je odmorniji, pokušat u najvećem španjolsom derbiju, vratiti Barci za izgubljenu utakmicu prije par tjedana!

Sretno večeras s biranjem tipova! :)

On 11/16/2016 at 18:24, Celt said:

Kilmarnock v Celtic

Kili je na sredini tablice, ali su popravili odbranu: posle 10 primljenih golova u dve tekme, oni su sačuvali netaknutu mrežu na tri od zadnjih pet utakmica. Sada će pokušati da opet jakom defanzivom stignu do iznenadjenja jer su ih Kelti razbili 6:1 u Glazgovu ranije ove sezone. Napad će im biti oslabljen jer K. Boyd mora na dvomesečnu pauzu, a on je njihov najiskusniji igrač, drugi najbolji strelac i Rendžersova legenda - iz mnogo aspekata biće to hendikep za njihov atak. Sa druge strane, Seltik igra prvu od tri utakmice u narednih devet dana i upravo ova im je "najmanje bitna". Zato što već imaju ogromnu prednost nad najbližim pratiocima, a i zato jer ih čeka spektakl na Parkheadu sa Barsom, pa finale Liga Kupa narednog tjedna. Ovaj ligaški meč se igra na veštačkoj podlozi Rugby Parka i trener Rodžers neće rizikovati neke nove povrede, imo. Pritom je iza nas reprezentativna pauza gde je dosta Seltikovih igrača imalo duga putovanja i značajne minute. Iz svega navedenog zaključujem da ne bi trebalo da bude previše golova ovde.

under 3,5 @1,79 pinnacle

0:1 ;)

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:13 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:11 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija     LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:09 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Pozz! Jutarnji double: ATP CH Lyon: 11:00h R.Collignon 1,44 (U jako dobroj formi,igrao je prošli tjedan finale u dvoranskim uvjetima i izgubio od Safiullina) 12:30h U.Blanchet  1,22 (igra protiv 550 mjesta lošijeg rangiranog igrača,dobar meč je odigrao u 1.kolu i mislim da danas ne bi trebao imati problema da dobije i ovaj meč) 4/10 bet365 Sretno! (Koeficijenti 12.12.2024.g. u 10:53 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • I za kraj, samo za kolege sa Foruma koji vole rulet, odnosno kockanje na “crveno ili crno”, samo da kazem da veceras u Beograd dolazi bivsi kapitwn Partizana Kevin Punter koji igra kao dopingovan, i koji je bio Mvp Euroleague za deseti mesec, a koji je sam dobio Zvezdu u sred Beograda. Veliki bet365 nudi u svojoj ponudi da ce na utakmici Punter dati vise od 17,5 poena, dok ja mislim da nece. U ponudi nude i da ce Punter dati vise od jedne trojke, pa sami procenite sta da radite.  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use