Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 18.11.2016.


Goksim

Recommended Posts

Link to comment
Share on other sites

Kilmarnock v Celtic

Kili je na sredini tablice, ali su popravili odbranu: posle 10 primljenih golova u dve tekme, oni su sačuvali netaknutu mrežu na tri od zadnjih pet utakmica. Sada će pokušati da opet jakom defanzivom stignu do iznenadjenja jer su ih Kelti razbili 6:1 u Glazgovu ranije ove sezone. Napad će im biti oslabljen jer K. Boyd mora na dvomesečnu pauzu, a on je njihov najiskusniji igrač, drugi najbolji strelac i Rendžersova legenda - iz mnogo aspekata biće to hendikep za njihov atak. Sa druge strane, Seltik igra prvu od tri utakmice u narednih devet dana i upravo ova im je "najmanje bitna". Zato što već imaju ogromnu prednost nad najbližim pratiocima, a i zato jer ih čeka spektakl na Parkheadu sa Barsom, pa finale Liga Kupa narednog tjedna. Ovaj ligaški meč se igra na veštačkoj podlozi Rugby Parka i trener Rodžers neće rizikovati neke nove povrede, imo. Pritom je iza nas reprezentativna pauza gde je dosta Seltikovih igrača imalo duga putovanja i značajne minute. Iz svega navedenog zaključujem da ne bi trebalo da bude previše golova ovde.

 

under 3,5 @1,79 pinnacle

 

Link to comment
Share on other sites

Lorient - Monaco

 

Nogometaši Monaca svoju će utakmicu 13. kola francuskog Le Championnata odraditi u petak, a to je gostovanje kod Lorienta.

Objektivno bi to u ovom trenutku trebalo biti najlakše gostovanje za drugu momčad s ljestvice koja je ove sezone skupila tri pobjede, remi i dva poraza na strani.

Kažemo najlakše budući je Lorient na posljednjem mjestu ljestvice, no ipak ne treba prešutjeti kako je ta momčad svih dosadašnjih malih sedam bodova skupila na domaćem terenu gdje ima dvije pobjede, remi i tri poraza.

Ipak, malo će to značiti Lorientu koji realno nema snage ravnopravno ući u boj za bodove s ove sezone inspiriranim Monacom. 

Lorient je u zadnjih pet utakmica čak četiri puta gubio, a uzeo je samo domaći bod protiv Montpelliera (2-2). Tog istog Montpelliera je Monaco nedavno razbio na domaćem terenu sa 6-2, a koliko je Monaco u zamahu pokazuje i posljednja pobjeda protiv Nancyja od čak 6-0, a ne zaboravimo niti velikih 3-0 u Ligi prvaka protiv CSKA.

Monaco je mnogo jači od Lorienta i zato je normalno očekivati da tri boda otputuju u Kneževinu.

 

Bayer L. - Leipzig RB

 

To više ne može biti slučajno, određena kvaliteta definitivno stanuje u svlačionici novog prvoligaša Leipziga koji je šokantno trenutačno u samom vrhu Bundeslige.

Poslije deset odigranih utakmica Leipzig ima čak 24 boda, isto kao i prvak Bayern, što je definitivno najveće iznenađenje dosadašnjeg dijela Bundeslige. I što je najbolje, forma Leipziga je u stalnom usponu što potvrđuje podatak da je ta momčad dobila posljednjih pet utakmica u nizu (doma Augsburg, Werder i Mainz, te u gostima Wolfsburg i Darmstadt).

Ovog petka, u sklopu 11. kola, Leipzig gostuje u Leverkusenu kod Bayera i baš nas zanima hoće li se nastaviti taj nevjerojatno niz „malog“ Leipziga.

Bayer je dosad, za svoje kriterije, tek solidno odradio poslove u Bundeslige. Nalazi se na osmom mjestu ljestvice, ali je primjetno kako igra sve bolje. Poslije iznenađujućeg ispadanja u DFB Pokalu Bayer je nanizao tri pobjede (u Ligi prvaka kod Tottenhama 1-0, te 2-1 kod Wolfsburga i 3-2 na domaćem terenu protiv Darmstadta).

Objektivno kvaliteta jest na strani Bayera, ali kako zanemariti sve što čini Leipzig i kako zanemariti očigledno ogromno samopouzdanje koje imaju nogometaši tog kluba.

Ipak, naša je odluka pobjeda Bayera. Stanje stvari kod Leipziga ipak nije realno i vrlo brzo bi taj sastav trebao početi „kašljucati“.

 

Sint Truidense - Club Brugge

 

Prvu utakmicu 15. kola belgijskog prvenstva u petak će odigrati St. Truiden i Club Brugge. Papir kaže da bi gosti trebali dominirati i biti izraziti favoriti u ovoj utakmici.

No, trenutačno četvrtoplasirani Club Brugge ne ulijeva povjerenje i konstantno je u ritmu toplo-hladno. Nedavno se činilo da je ta momčad proigrala jer je dobila derbi protiv Anderlechta, a potom i Westerlo lako u gostima. No, potom je opet uslijedio kratki niz od dvije utakmice bez pobjede u prvenstvu (istina dva teška ogleda, u gostima kod Waregema 0-0 i domaći remi s Genkom 1-1), a na sve to se nadovezao i poraz u Ligi prvaka od Porta.

No, dakako da su rezultati slabog St. Truidena još gori. Taj sastav, inače tek petnaesti na ljestvici, nema pobjede u prvenstvu tijekom zadnjih sedam utakmica (tri remija i četiri poraza).

Ipak, postoje dva razloga zašto biti donekle oprezan u ovom ogledu: od ukupno 10 bodova St. Truiden ih je devet osvojio pred svojim navijačima, a i prošle godine je St. Truiden pobijedio Club Brugge kad je bio domaćin (2-1).

Unatoč svemu, a pogotovo unatoč činjenici što Club Brugge nije uvjerljiv ove sezone, ipak glasamo za goste. Razlika u kvaliteti bi trebala biti velika i realno je glasati za bolju momčad koja možda pronađe izgubljenu formu u ovih 90 minuta.

 

Ma.Čilić - Nishikori K. | Tenis

 

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić mogao je već poslije dva meča na Mastersu preseliti misli na skorašnje finale Davis Cupa koje Hrvatska igra protiv Argentine.

Dva poraza, oba u dva seta (protiv Murrayja i Wawrinke) uzrokovali su da Čilić izgubi i matematičku nadu za prolaz u polufinale na Matsersu. Tako će Čilić u posljednjem kolu imati tek „odrađivanje posla“ protiv Japanca Keija Nishikorija, odnosno, borit će se tek da izbjegne sva tri poraza na turniru u Londonu.

Motivi Nishikorija su ipak veći budući da on ima realne šanse za prolaz u polufinale. Inače, u toj skupini nitko još nije osigurao prolaz dalje, za prva dva mjesta se bore Murray, Wawrinka i Nishikori, tako da će biti itekako vruće i u meču prvog na svijetu Murrayja i Stana Wawrinke.

U karijeri su Čilić i Nishikori često igrali, Japanac ima 7-5, no oba odigrana meča u ovoj godini dobio je Čilić. Prvo mu je najbolji japanski tenisač predao meč u Wimbledonu (poslije 6-1, 5-1 za Čilića), dok je Hrvat dobio nedavni finale u Baselu (dvorana, 6-1, 7-6).

Čilić ne igra loše u Londonu, pogotovo je bilo sjajnih dionica protiv Wawrinke, ali vjerujemo da je donekle psihološki pao i zato smo bliže preporuci da će slaviti Nishikori. Japanac je na Mastersu vrlo lako dobio Wawrinku, a potom je odigrao fantastičan meč protiv Murrayja, na jednu loptu, gdje je ipak izgubio.

Link to comment
Share on other sites

Malo detaljnije analize ove dvije utakmice!

 

Bayer Leverkusen - Leipzig
 

Pobjeda od 3-2 protiv Darmstadta kod kuće u desetom kolu je samo peta ligaška pobjeda za Leverkusen ove sezone. Njihovi nastupi do sada ove sezone su bili raznorodni za njihove standarde, a trenutno su na osmoj poziciji u ligi. Također, ako pogledate statistiku, oni su primili mnogo golova ove sezone. I sa 15 golova u njihovoj mreži, Leverkusen ima četvrtu najgoru obranu u ligi u ovom trenutku.
 
RB Leipzig je ostao neporažen nakon što je ostvario svoju petu pobjedu u nizu protiv Mainza u desetom kolu i izjednačili su se sa Duisburgovim rekordnim nizom bez poraza od 10 utakmica od ekipe koja je tek ušla u ligu. Ako neto sumnja u njihove vjerodajnice, vrijedno je napomenuti da Leipzig nije dobio jednostavan raspored. Oni su već pobijedili Dortmund i Monchengladbach, dok su odigrali neriješene utakmice protiv timova kao što je Hoffenhaim i Koln.
 
Ovo će biti njihov prvi natcjecateljski susret. Bayern Leverkusen nije bio baš najbolji od početka svoje sezone u Bundesligi i još uvijek je u potrazi za najboljom formom. Oni su ostvarili tri pobjede u nizu u svim natjecanjima, ali svi su ostvareni sa jednim golom razlike. Kao što smo ranije spomenuli, njihova obrana je najslabija točka za koju vjerujemo da će Leipzig probiti večeras. Situaciju Bayera neće dodatno olakšati činjenica da im je povrijeđeno mnogo igrača, a to su: Karim Bellarabi, Lars Bender, Julian Brandt, Kevin Kampl, Joel Pohjanpalo i Omer Toprak.
 
Leipzig je neporažen u 10 utakmica i ima pet pobjeda u nizu i trenutno je na drugom mjestu u Bundesligi. Oni su ostvarili neke velike pobjede i njihovo samopouzdanje će biti vrlo dobro pred ovu utakmicu. Ovom nizu će vjerojatno doći kraj, ali naše mišljenje je da će ostati neporaženi večeras. Ozljede igrač u njihovoj ekipi su: Bernardo, Ken Gipson, Lukas Klostermann i Yussuf Poulsen.
 
Lorient - Monaco
 
Posljednji na tabeli Lorient će se suprostaviti drugo-plasiranom Monacu u utakmici koja, barem na papiru, izgleda jednostavna pobjeda gosta. Lorient je dobio samo dvije utakmice ove sezone, posljednju pobjedu su ostvarili na domaćem terenu protiv Lyona 24. rujna. Trenutno imaju sedam bodova i četiri su boda izvan sigurne zone.
 
Nedavna forma Lorienta nije baš dobra, gdje su u mogućih 15 bodova osvojili samo jedan. No, ekipa sa zapada Francuske očekuje promjene, to je zato što je Sylvain Ripoli napokon dobio otkaz, a Bernard Casoni će preuzeti svoju prvu utakmicu i baš je dobio pravog protivnika da se dokaže.
 
Dakle, ono što znamo o Casoni? On je vodio Marseille, iako je to bilo samo na jednu sezonu i to prije 17 godina. U Francuskoj je preuzimao klubove kao što su Bastia, Evian, Auxerre i Valenciennes. On u Lorient dolazi nakon što je proveo samo 10 utakmica zadužen za mađarsku ekipu Videoton, gdje je vodio tu momčad do finala mađarskog kupa prije nego što je izgubio. Bio je bez posla godinu dana. Lorient ima problema sa ozljedama, čak šest igrača im je ozlijeđeno: Jimmy Cabot, Benjamin Jeannot, Benjamin Lecomte, Bradley Mazikou, Bradley Mazikou i Faiz Selemanie. Dok na drugoj strani u Monacu ozlijeđen samo Joao Moutinho.
 
Monaco je u velikoj formi nakon što su pobijedili Nancy sa 6-0 u prethodnom kolu francuske lige. Oni su postigli 36 golova u samo 12 utakmica. Najbliža ekipa što se tiče golova je Nice i PSG sa 24 oba. Monaco je izgubio samo dvije utakmice u gostima ove sezone, ali još uvijek imaju drugi najbolji rekord u gostima u ligi.
 
Prošle sezone Monaco je pobijedio 2-0 u međusobnomn susretu, nakon što je prvo poluvrijeme završilo sa 0-0. Moramo se vratiti četiri međusobna susreta i šest godina unazad kako bi vidjeli pobjedu Lorienta protiv Monaca.
 
Naravno da će domaći tim biti potaknut novim menadžerom, što bi ih odma trebalo motivirati i staviti u bolju formu. Međutim, Monaco stvarno igra nevjerojatno i ima veliko samopouzdanje u ovom trenutku.
 
Link to comment
Share on other sites

Nishikori - Čilić 1 1,55

 

Kvota je stvarno pristojna s obzirom na stanje u grupi i općenito kod igrača. Kamikaza je prekjučer otkinuo set Murrayu,u drugom setu imao brejk zaostatka,vratio se no opet ga Murray brejkno i priči je bilo kraj,onda je Murray u trećem setu imao dvostruki brejk,Nishi je vratio jedan no Andy ne dozvoljava neki veći preokret. 

S druge strane Čilić uvjerljivo najgori tenisač trenutno na WTF (uz Monfilsa),zadnji meč protiv Wawria poraz u 2 seta i oba u trinestoj igri,nema tolike želje,na reternu je jako loš bio,dosta brejk lopti tu večer je bilo na drugu servu no opet Mrnja nije ih uopce uspio vratiti u teren.

Marina već sljedeći vikend tj. za tjedan dana očekuje finale Davis Cupa,i ne sumnjam kako je za to poprilično nabrijan igrat će se pred punom Arenom a Marin je glavni adut Hrvatske.

Zadnji h2h meč je odigran u Baselu i tu je Marin uzeo pobjedu u 2 seta,no igra iz Basela nikako nije "prenijeta" na WTF.

Link to comment
Share on other sites

Real Betis - Las Palmas

 

Nakon međunarodnog tjedna, Real Betić će poželjeti dobrodošlicu Las Palmasu na stadionu Villamarin. Obje momčadi nisu baš u dobroj formi u posljednje vrijeme, ali Real Betis je mnogo gori ako ćemo porediti ova dva tima.

 

Real Betis je trenutno 14-ti u La Ligi sa 11 bodova u 11 utakmica, oni su samo dva boda iznad Sporting Gijona u gornjem sloju zone ispadanja. Oni nisu bili baš sretni kod kuće, nakon što su pobijedili samo dvije, remizirali dvije i izgubili dvije kod kuće ove sezone. Pobjeda u ovoj utakmici bi im osigurala da se ne poskliznu u zonu ispadanja.

 

Las Palmas je malo bolji od svog domaćina, oni su 9. na tabeli sa 16 bodova iz 11 utakmica. Da su bili u mogućnosti pretvoriti svoje neriješene utakmice u pobjede, oni bi bili među prvim timovima na tabeli. No, pobjeda u ovoj utakmici će ih odvući na šesto mjesto.

 

Njihovi prošli sastanci su bili dobri za Real Betis, jer imaju veći broj pobjeda. Pobijedili su šest od svojih 12 utakmica protiv Las Palmasa, izgubili samo jednom i remizirali pet puta. Oni su svoj dom napravili utvrdom za Las Palmas, gdje su u posljednjih šest međusobnih susreta, pobijedili pet i remizirali jednu. Real Betis je samo jednom primio gol kod kuće protiv Las Palmasa, a postigli su ih osam. Njihova posljednja utakmica na ovom terenu je bila u travnju 2016. godine, a završila je u korist Betisa, koji je tada pobijedio sa 1-0. Za Real Betis neće nastupiti Cejudo zbog žutih kartona, a na drugoj strani Mauricio Lemos neće nastupiti zbog ozljede gležnja.

 

Unatoč svojim nedavnim lošim igrama, Betis ima prednost nad Las Palmasom u ovoj utakmici s ozbirom na njihove međusobne susrete i statistiku u istim. Razlika u bodovima između ove dvije ekipe je četiri na strani Las Palmasa, a Betis će biti i više nego motivisan u želji da sustigne svog večerašnjeg protivnika. Vjerojatno će biti malo golova na ovoj utakmici, s obzirom da ove dvije ekipe nisu baš dobre u napadu.

Link to comment
Share on other sites

Listan ponudu danas i naletin na Dinamo. Pogledan igrace koji su u ponudi i vidin Henriquez ne daje gol 2,10. Cemu tolka kvota? Mislin da to triba iskoristit. Dinamo u zadnje 2 utakmice dobija jedva sa 1-0. Henriquez nije u bajnoj formi te ove sezone ima samo 2 gola. Jedan postignut u pobjedi protiv Cibalie 3-0 koju je Istra dobila 3-2. Zadnji gol prije ovog protiv Cibalie zabia je 3.4.2016. protiv Osijeka. Sve od tada pa do 22.10.2016. nije zabia gol. Ove sezone 6 puta je bia van sastava, 7 puta na klupi. Od tih 7 na klupi 5 je utakmica Lige Prvaka dok je sa domaceg prvenstva, naravno, 2 puta osta na klupi. Nekad pocne odma u sastavu, ali cesto se desi da ga uvede zadnjih 10-15 minuta. Pricekat cu da izadu sastavi, ali ga svakako ocu odigrat. Jos bolje kad bi usa zadnjih 10-15 minuta...

 

Henriquez- ne daje @2,10 ss

Link to comment
Share on other sites

Listan ponudu danas i naletin na Dinamo. Pogledan igrace koji su u ponudi i vidin Henriquez ne daje gol 2,10. Cemu tolka kvota? Mislin da to triba iskoristit. Dinamo u zadnje 2 utakmice dobija jedva sa 1-0. Henriquez nije u bajnoj formi te ove sezone ima samo 2 gola. Jedan postignut u pobjedi protiv Cibalie 3-0 koju je Istra dobila 3-2. Zadnji gol prije ovog protiv Cibalie zabia je 3.4.2016. protiv Osijeka. Sve od tada pa do 22.10.2016. nije zabia gol. Ove sezone 6 puta je bia van sastava, 7 puta na klupi. Od tih 7 na klupi 5 je utakmica Lige Prvaka dok je sa domaceg prvenstva, naravno, 2 puta osta na klupi. Nekad pocne odma u sastavu, ali cesto se desi da ga uvede zadnjih 10-15 minuta. Pricekat cu da izadu sastavi, ali ga svakako ocu odigrat. Jos bolje kad bi usa zadnjih 10-15 minuta...

 

Henriquez- ne daje @2,10 ss

Zanimljiv tip,dobar tip. Mene više muči ono,nije do sada i ja ga odigram pa ćorava koka pogodi. Nije da je zaboravio zabijat,barem za HNL prilike....

 

Meni je još bolja fora šta je tip 1+ne daje Henriquez manja,koef 2. Dakle,gađaš 2 tipa u jednom,ali manje plaćaju za to. Mislim,moguće samo u SSu

Link to comment
Share on other sites

Zanimljiv tip,dobar tip. Mene više muči ono,nije do sada i ja ga odigram pa ćorava koka pogodi. Nije da je zaboravio zabijat,barem za HNL prilike....

Meni je još bolja fora šta je tip 1+ne daje Henriquez manja,koef 2. Dakle,gađaš 2 tipa u jednom,ali manje plaćaju za to. Mislim,moguće samo u SSu

pa ss je idiotski skroz ako se sjecas neki dan sam komentirao kako su kvote na mecu cilic dokovic bile postavljene tako da imas surebet ahaha samo jbg ima porez i mt pa taj surebet nakraju neispada zarada
Link to comment
Share on other sites

Zanimljiv tip,dobar tip. Mene više muči ono,nije do sada i ja ga odigram pa ćorava koka pogodi. Nije da je zaboravio zabijat,barem za HNL prilike....

 

Meni je još bolja fora šta je tip 1+ne daje Henriquez manja,koef 2. Dakle,gađaš 2 tipa u jednom,ali manje plaćaju za to. Mislim,moguće samo u SSu

 

Slazen se iman i ja osjecaj da bas kad ga odigran ono zabit ce i 2 haha, ali po statistici i svemu vise mi izgleda da nece, a kvota je dobra za probat. Mozda stavi Hodzica u napad jer mu je bia rodendan pa ovog uvede pri kraju :D

Link to comment
Share on other sites

Slazen se iman i ja osjecaj da bas kad ga odigran ono zabit ce i 2 haha, ali po statistici i svemu vise mi izgleda da nece, a kvota je dobra za probat. Mozda stavi Hodzica u napad jer mu je bia rodendan pa ovog uvede pri kraju :D

Za  probati točan rezultat 1-0  ss daje tečaj 9,0 dosta čest rezultat u međusobnim ogledima ovih suparnika,iako su dinamovci znali nakantati s po 4,5,6 komada,trenutno  izgleda bugarska veza prati Halilhodžića i Mamića pa im je omiljena pobjeda 1-0

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use