Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 17.11.2016.

Goksim

Recommended Posts

Dosta zanimljivog tenisa sutra pa krenimo..

Bryan brothers - Huey/Mirny H1-3 1.96 Marathon

Razmišljao sam da i pojačam malo hendikep, ali mislim da ću ovaj uzeti na malo jače. Po meni tip dana. Svi znamo najbolji par svih vremena, njihov pad je došao, ali još su uvijek odlični. Ovdje su dobili Dodiga i Mela te izgubili od Murraya i Soaresa koji su uz francusku kombinaciju te Kontinena i Peersa glavni favoriti za naslov ovdje. Ovdje ih pobjeda gotovo sigurno vodi u polufinale što bi bilo samo jedno u nizu jer od 2002. samo 3 puta nisu to ostvarili. Huey i Mirny su u užasnoj formi. Bili su dobri gotovo cijele godine, ali kraj sezone je malo rečeno katastrofa. U zadnjih 10 mečeva imaju tek jednu pobjedu i to protiv para koji je tad igrao skupa i vjerojatno više nikad neće. Igrali su dva puta ove sezone, oba puta pobjedila braća. Jednom ispod hendikepa, jednom u voidu, ali tada su ovi bili u punoj boljoj formi. Sad su već ispali i vjerujem da će Bryani lagano u dva seta slaviti i otići u polufinale.

Raonić - Thiem H1-3.5 2.04 Marathon

Izravna borba za polufinale, Đoković je već tamo, a Monfils ostaje bez nade. Ovo je po meni isto tako izgledan par, a granica i kvota vrlo dobri. Raonić je lagano izašao na kraj s Monfilsom te nakon toga zbog nekog straha od pobjede izgubio od Novaka. Preveliki respect ili što već i vrlo dobra igra nije okrunjena pobjedom. Sad ju mora osigurati u izravnom srazu s najmlađim igračem na mastersu. Thiem mi je stvarno drag igrač, jedan od dražih na touru i mislim da će još dosta napredovat te ostvariti jako dobru karijeru. Trenutno mislim da još nije dorastao ovim najboljim igračima. Često mu se znaju dogodit mečevi gdje sve pobaca van te nije ni on u najboljoj formi došao ovdje. Raonić je trenutno kvalitetnij, iskusniji i vjerujem da ovo rješava u dva seta te u zadanom hendikepu.

Dančević - Krawietz 2 1.92 Marahon

Malo bolja kvota nego što sam očekivao na Krawietza koju moram uzet. O odličnoj je formi, zadnja dva challengera dogurao do Polufinala gdje su ga rušili Darcis odnosno Napolitano. Dobivao je Copila, Medvedeva, Kavčića koji su svi redom barem klasu bolji od Dančevića. Dančević 4 uzastopna poraza prekinuo pobjedom protiv Varvassoria, ali mislim da drugu prepreku neće proći. Kvalitetom su tu negdje, ali je Njemac trenutno o dosta boljoj formi i po ovom koeficijantu se itekako isplati odigrati. 

O ostalog vrijedi probati Garina i Andreozzija 2.5 sets+ po 2.40. Do sad su osim prvog meča sve odigrali u 3 seta, 3-3 je trenutno. Hendikep Mayera (-4) mi se isto tako sviđa. 

Santos - Vitoria BA

Nogometaši Santosa još se uvijek nadaju i vjerojatno vjeruju u čudo. Trenutačno drugoplasirana momčad u brazilskoj Serie A ima šest bodova manje od vodećeg Palmeirasa, a u igri je još 12 bodova (četiri kola).

U aktualnom 35. kolu Santos igra na domaćem terenu protiv Vitorije i sasvim je normalno očekivati novi uspjeh Santosa bez obzira što je ovih 90 minuta itekako bitno i njihovom suparniku. Naime, Vitoria je trenutačno 16. na ljestvici i vodi svoju borbu, a to je ona za nastavak prvoligaškog života.

Bez obzira što bi Vitoria zbog okolnosti mogla odigrati i iznad svojih mogućnosti, ništa neće biti dovoljno niti za bod na ovom gostovanju.

Santos ima svoje prioritete, ne zamara se problemima i potrebama suparnika, već će odraditi ovu utakmicu kao i većinu drugih ove sezone. Santos je na domaćem terenu u sezoni dobio čak 13 utakmica (uz dva remija i dva poraza). Santos ima i tri pobjede u posljednje tri prvenstvene utakmice te nastavlja svoj lov na Palmeiras.

Nećemo kombinirati s hendikepima ili bilo čim drugim, ali pobjeda Santosa bi definitivno trebao biti zicer dana.

Sao Paulo - Gremio P.A.

Jedna od utakmica 35. kola brazilske Serie A u noći s četvrtka na petak je i ogled Sao Paula i Gremija. Prognozirali bi pobjedu domaćina.

Gremio bolje stoji na ljestvici (osmo mjesto) od Sao Paula (dvanaesti), te se Gremio nada kako još uvijek može dohvatiti jednu od pozicija koje vode prema kvalifikacijama Copa Libertadores.

No, s obzirom na to kako Gremio igra u zadnje vrijeme, a ne može pobijediti nikoga (tri remija i poraz u zadnje četiri utakmice) teško će do tog cilja.

Nakon što je rujan i prvi dio listopada odradio za vrlo nisku ocjenu Sao Paulo se razbudio zadnjih tjedana, pa tako ta momčad ima tri pobjede u posljednje četiri prvenstvene utakmice i forma čini razliku između ove dvije momčadi.

Isto tako, Sao Paulo je solidan domaćin (ukupno osam pobjeda), a Gremio nerijetko vrlo plah gost (samo tri pobjede, osam poraza), pa bi zbog svega toga najradije odigrali jedinicu.

Internacional - Ponte Preta

U nevjerojatnim se problemima koprca ugledni Internacional koji je vrlo često zadnjih godina (da ne kažemo uvijek) boravio isključivo u gornjem domu ljestvice brazilske Serie A.

Ova je sezona, pak, ispisala drugačiji scenarij za tu momčad, pa tako u samoj završnici Internacional strahuje od onog najgoreg, a to je moguće ispadanje. Samo četiri kola prije kraja Internacional se nalazi jako nisko, na 17. mjestu ljestvice, i svaki mu je bod od krucijalnog značaja.

U ovom će kolu Internacional igrati pred svojim navijačima protiv Ponte Prete i baš ništa drugo osim tri boda ne dolazi u obzir za domaćina.

Forma Internacionala ne obećava (dva remija i poraz u zadnje tri utakmice), no u ovom slučaju je dobra vijest za domaćina što je i Ponte Preta u priličnom padu forme (tri poraza zaredom).

Isto tako, Ponte Preta je bezbrižna na jedanaestom mjestu ljestvice i nema nekakvih posebnih motiva, a i činjenica je da ta momčad igra vrlo slabo od prvog dana sezone u gostima (samo dvije pobjede, četiri remija i čak 11 poraza).

Premda je takvo što hrabro izreći, no Internacional bi ipak trebao slaviti u ovom ogledu.

Carolina Panthers - New Orleans Saints | Američki nogomet

Nevjerojatno slabo su dosadašnji dio NFL sezone (američki nogomet) odradili igrači Caroline koji su vjerovali da će biti u samom vrhu.

Uostalom, prošle sezone je Carolina igrala sjajno predvođena razigravačem Newtonom te je nastupila u velikom Super Bowlu (poraz od Denvera). No, u ovom trenutku je Carolina posljednja momčad svoje divizije i ima prilično negativan omjer 3-6.

U ovom kolu Carolina traži jedan dio iskupljenja, a igrat će protiv New Orleansa, suparnika iz svoje divizije koji je u ovom trenutku jednu stepenicu iznad (omjer 4-5).

Obje momčadi su imale zbilja mnogo kikseva u ovoj sezoni, pokazivali su i jedni i drugi neke početničke greške koje su odnosile moguće pobjede, no ako ništa drugo, kod New Orleansa je primjetan priličan rast forme.

Naime, New Orleans je dobio četiri od zadnjih pet utakmica, a i taj jedan poraz je vrlo lako mogla biti pobjeda (nespretan poraz od Denvera 25-23 u posljednjem nastupu).

Ta bi forma definitivno trebala biti razlog nešto veće vjere u New Orleans prilikom ovog meča. Carolina je definitivno u velikim problemima koji se očigledno neće riješiti preko noći.

Pošto je forum krajnje neaktivan, izuzev admina evo da i ja nakon dugo podijelim svoj tiket...

Raonic-Thiem 1 1,30
Raonic je ajmo rec pokretnija verzija Karlovica, klasični čekićar sa par razvijenih udaraca, no mislim da je to više nego dovoljno za Thiema koji iako je veliki talent nema ono nešto da bude u samom vrhu, kad god su neki poeni odluke odu na stranu njegovog protivnika, a i nemjerljivo više griješi nego na startu sezone.

Crvena zvezda-Milano +8 1,26
Ovdje igram da zvezda neće izgubit sa 8 razlike, nitko je nije razbio ove sezone izuzev panata a to je bila zvezdina najgora utakmica koja je jedva na kraju otišla preko ove margine...Kada se uzme u obzir porast samopouzdanja nakon pobjede u Bambergu i puna dvorana, po meni je čak zvezda favorit ovdje...

Wisla-kadetten +8,5 1,28
Igram da wisla neće dobiti sa 9 razlike, švicarci su se pokazali kao čvrst tim, vidjelo se to na gostovanjima kod veszprema i kiela, a i zadnju utakmicu doma sa flensburgom...Wisla je samo prosječan tim, tipa Zagreb i mislim da ovo nikako nemože otići u toliko razlike.

Ukupna kvota 2,11

Još da napomenem da ja nemam uloge u unitima niti uloge "da probam".
Kada smatram da će nešto proći idem sa maksimalnom ulogom koji u tom trenutku mogu staviti.
Pozdrav i sretno!

18:45 Fenerbahce - Efes (J.Vesely) -12,5+ over - 1,85 wwin

Fener ove sezone ne izgleda bas toliko impresivno kao prosle, mada je tim ostao isti, ali vecina jacih ekipa ih je procitala te sad zna na koga da obrati paznju.U Superligi ide im dobro, dok u EL imaju skor 4-3 i trenutno nisu niti u top8 sto svakako nije realno za ovu ekipu koja i ove sezone puca na najvisi podij.Žoc je nakon ova 3 vezana poraza Unics 73-81, Baskonia 86-52 i Maccabi 87-77, izjavio da bi svi trebali pociniti samoubistvo jer su eto nanizali 3 poraza.Svakako da njegova filozofija nije dobijati uvijek nego onda kad treba, a cini se da Fener veceras ipak treba pobjedu.

Efes sa druge strane ima novog trenera ove sezone, Perasovica, a pored njega tu su i neki novi igraci.I oni slicno kao Fener, u domacem prvenstvu dobri, u EL na skoru 3-4.Oni su krenuli sa 3 poraza a onda su sr trgnuli, a u zadnje vrijeme igraju utakmice sa dosta poena.Zadnji mec dobili su Unics 104-99.

Ono na sto se ja kladim jeste over poena na Jana Vesely.On ove sezone u domacoj ligi ima prosjek od 12pts za skoro 26 minuta na parketu.Statistika kaze da ima 65.9% suta za 2 poena, dok je sa slobodnih na 80%.Sto se tice EL tu je na prosjeku od 10,7pts za skoro 24 minute na parketu, uz postotke suta 48% za 2 i 69.7% slobodna bacanja.Ovu granicu presao je na 3 od 7 utakmica ove sezone u EL.Ispod je bio protiv Bamberga 10pts., Barcelone 4pts., Galatsaray 12pts., Baskonia 2pts.,  dok je preko isao protiv Zalgirisa 14pts., Unicsa 17pts., i Maccabia 16pts.U tom zadnjem mecu igrao je skoro 36 minuta, uz sut 7/12 za 2 i 2/3 slobodna.U prvom duelu protiv Efesa u okviru Super kupa, Vesely je postigao 15pts.Igram ga na over obzirom da je po mom misljenju Efes tanak upravo na tim pozicijama.Ok ima tu Omic koji je visi od njega, ali on ove sezone igra skoro 7 minuta po mecu, tako da ce centar vjerovatno biti Dunston koji jeste mozda jaci u duelu ali visinom nema sanse da parira.

18:45 Fenerbahce - Efes (T.Heurtel) -13,5+ over - 1,85 wwin

Sjecam se prosle sezone da sam Heurtela uglavnom ganjao na manje poena.Iako se radi o dobrom suteru, on vise voli podijeliti asistenciju, ali eto sa dolaskom Perasovica dosta vise eksploatise svoj sut.Ove sezone u Superligi ima prosjek od 13 poena po mecu za 27  minuta na parketu, uz sut 54% za 2, 66% za 3 i 100% slobodna, mada ova statistika je sa 4 meca koja je igrao da ne bude zabune.U EL igra u prosjeku 27 minuta i ima 12.9pts za to vrijeme uz sut 46.6% za 2, 52.9% za 3 i 90% slobodna.Prva tri meca u EL dosta lose je pucao, uzimao je suteve ali dosta lose, recimo za 2 poena imao je 3/14 a za 3 poena 3/8 na prva 3 meca.Nakon toga krecu dosta bolje partije pa je tako isao preko na 4 uzastopna meca, Darussafaka 15pts., Panathinaikos 17pts., Armani 18pts., i Unics 24pts.Nakon prva 3 uvodna meca moze se primjetiti da u zadnje vrijeme uzima ponajvise suteva u ovoj ekipi, recimo da je za 2 poena na zadnje 4 utakmice sutao 24/44 a za 3 poena 6/9, a slobodna 8/9.Inace protiv Fenera u prvom mecu u okviru Superkupa postigao je 12pts.Vjerovatno ce se cuvati sa Dixonom, a nekako su mi oba igraca vise potentni u napadu nego odbrani, stoga over.

18:45 Fenerbahce - Efes (B.Dunston) -9,5+ under - 1,85 wwin

Bryant Dunston ovako izgleda dosta jak igrac, i upravo ta njegova fizicka snaga zamjena je za nesto manju visinu za jednog centra.Ove sezone je na prosjeku 8.8pts., za 22 minute na parketu kada je domaca liga u pitanju, ima sjajnih 82.2% suta za 2 poena kao i 54% slobodna.Sto se tice EL tu igra u prosjeku 27 minuta i za to vrijeme je na 10,6pts., uz sut 57,8% za 2 i 64% slobodna.Ovu granicu presao je u 4 od 7 meceva, stim da je istu presao u 3 zadnja meca, Panathinaikos 12pts., Armani 17pts., i Unics 13pts.On ukoliko se sacuva licnih igra nesto vise obzirom da je prvi izbor Perasovica na centru.E sad, igrati ce protiv Udoha ili Veselog, nekad obojice, zavisi kako Zoc koristi Udoha.Ja nesto kontam da bi se mogao nakrcat licnim greskama, a uz to obirom da su obojica veci od njega, a fiziciki vjerovanto slabiji, nekako mi nije on na over veceras.Ima Efes puno drugih napadackih linija nego ova centarska jer kako sam vec rekao uglavnom on igra tu poziciju, a veceras ga ceka tezak zadatak obzirom da mora puno vise misliti na odbranu kad ispred sebe ima dva podjednako kvalitetna igraca.Inace u prvom duelu ovih ekipa u Superkupu postigao je 10pts., nadam se da ce veceras ostati ispod.

15151569_1332896530063008_858586174_n.pn

Pozdrav svima!
Evo moj prvi post s prvim parovima koje bih predložio uz kraću analizu

Raonic-Thiem 22,5 over
Ovo je meč koji odlučuje o prolasku u polufinale završnog turnira ove sezone. Gledamo s jedne strane Raonića koji je dosta namučio Đokovića i Thiema koji je kao najmlađi igrač Mastersa također u momentima pokazao briljantnu igru koja je samo nagovještaj njegovoj budućnosti! Ovakvim rezultatima i igrama Miloša niko se nije nadao nakon sto je u polufinalu turnira u Parizu predao meč Murrayu zbog navodne ozljede, mada je to propitkivan potez. No on bez prevelikih problema svladava Monfilsa, a u meču kontra Đokovića je imao realne šanse čak i uzet set, što nije iskoristio. A sad, Thiem. Mladi Austrijanac je u meču protiv Đokovića pokazao svoje 2 strane. Prva strana pokazana u prvom setu krila nam je kakav je talenat i dobar tenisač, pred kojim, nadam se, stoji velika budućnost, možda i budući broj 1. Ali ostatak meča, sljedeća 2 seta nam pokazuje svoje mane, a to je da je još "zelen", neiskusan, te je podlegao pod velkim pritiskom, jer ipak je uzeo na svom prvom Finalnom turniru set, i to baš Novaku Đokoviću. Nije mogao pod tim pritiskom više kontrolirat meč i prirediti nam veliko iznenađenje. No, kao igrač jako mi se sviđa jer je mlad i perspektivan. Kao što sam navjestio, ovaj meč odlučuje o prolasku u polufinale. Očekuje se tvrd meč, po meni u 3 seta. Ako Thiem ostane dovoljno čvrst mogao bi uzet set. Očekujem barem jedan Tie break, i nadam se da je Thiem nešto naučio iz meča protiv Đokovića, te da neće opet puknut pred pritiskom. Po meni najbolja opcija uzet over od 22,5 gema. Navijački bi odigrao da će Thiem dobit, ma da kladionica se ne smije igrat navijački. Uz to, čisto na trenutnu tenisku razinu, ipak bih predložio pobjedu Miloša Raonića uz točan rezultat 2:1!

Murray i Soares/Dodig i Melo 1
Svima je poznato da Dodig i Melo ovaj turnir odrađuju radi formalnosti. Pošto su braća Bryan danas ranije pobijedili, i imaju skor 4:2 u setovima, da bi Dodig i Melo prošli dalje, mora se dogodit čudo. Kako bi poslali kući svoje današnje protivnike, moraju pobjediti minimalno 6 gemova razlike. Mislim da je to u ovim okolnostima nemoguće, jer Murray i Soares igraju predobar turnir, razbili braću Bryan i par Huey-Mirnyi. Jednostavno ne vidim kako bi Dodig i Melo mogli danaz postići taj rezultat, tj. pobjedu od 6 gemova razlike protiv ovako dobrog para. Jest da bih bio sretan zbog Dodiga, te da se i oni dva oproste sa stilom, prolaskom u polufinale, a poslije možda i u finale (te osvajanje), ali jednostavno mislim da je to nemoguća misija.

Unics-Maccabi 161,5 over
Ukratko, obje ekipe puno daju, ali i primaju. Unics kući daje minimalno 80 poena, ali nerijetko se događa da i prime toliko. Maccabi daje dosta i u gostima, i mislim da će biti brza utakmica s puno poena. Utakmica je dosta bitna za obje momčadi, pa se nadam da bi trebalo brzo dolaziti i do puno faulova u četvrtinama, s puno slobodnih bacanja, šta je plus za ovu okladu!

Dančević-Krawietz 2
Analiza na taj meč je već prije napisana gore, nemam šta nadodat, po meni Krawietz u boljoj formi trenutno, i tebao bi dobiti!

Moj ulog bi bio 50 kn za taj listić, a kao najriskantniji par mislim da je pobjeda Krawietza!
Sretno svima danas, sportski pozdrav!

Pošto je forum krajnje neaktivan, izuzev admina evo da i ja nakon dugo podijelim svoj tiket...

Raonic-Thiem 1 1,30

Raonic je ajmo rec pokretnija verzija Karlovica, klasični čekićar sa par razvijenih udaraca, no mislim da je to više nego dovoljno za Thiema koji iako je veliki talent nema ono nešto da bude u samom vrhu, kad god su neki poeni odluke odu na stranu njegovog protivnika, a i nemjerljivo više griješi nego na startu sezone.

Crvena zvezda-Milano +8 1,26

Ovdje igram da zvezda neće izgubit sa 8 razlike, nitko je nije razbio ove sezone izuzev panata a to je bila zvezdina najgora utakmica koja je jedva na kraju otišla preko ove margine...Kada se uzme u obzir porast samopouzdanja nakon pobjede u Bambergu i puna dvorana, po meni je čak zvezda favorit ovdje...

Wisla-kadetten +8,5 1,28

Igram da wisla neće dobiti sa 9 razlike, švicarci su se pokazali kao čvrst tim, vidjelo se to na gostovanjima kod veszprema i kiela, a i zadnju utakmicu doma sa flensburgom...Wisla je samo prosječan tim, tipa Zagreb i mislim da ovo nikako nemože otići u toliko razlike.

Ukupna kvota 2,11

Još da napomenem da ja nemam uloge u unitima niti uloge "da probam".

Kada smatram da će nešto proći idem sa maksimalnom ulogom koji u tom trenutku mogu staviti.

Pozdrav i sretno!

Lagano Lagano  ;)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use