Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 15.11.2016.

Goksim

Recommended Posts

Mislim da ce kartona najvise biti na utakmicama Ekvator-Venecuela te Cile-Urugvaj, to ocekujem bas velike tenzije u utakmici. Margina je velika na utakmici Argentina-Kolumbija, trebalo bi provjeriti stanje kartona u timovima i ako nema opterecenih igraca onda se i to moze igrati na kartone..Jedino ne ocekujem kartone niti neke tenzije a niti golove na ovoj zadnjoj utakmici Brazila, mislim da ce to biti mirnija utakmica jer Brazil je u dobroj situaciji i moze ici na nulu a to odgovara i selekciji Perua

Usporedba kartona za nocas, ako ce kome pomoci.

Od svega over 5,5 kod Unibeta za Argentina - Kolumbija djeluje primamljivo, iako nakon Brayil / Argentina me strah igrati...

c5yJYHh.png

DNocmV4.png

Po meni isto utakmica sa najvise kartona zato jer je razlika samo 2 boda i svaki bod je krucijalan kad imamo ovolko momcadi koje se bore za prolaz.Argentinci ce veceras morati izaci napaljeni i agresivno zbog publike i nacije koja ih dosta kritizira u zadnje vrijeme i jos pogotovo jer ce se morati iskupiti zbog poraza od brazila prije par dana,a kolumbija sigurno nije najsretnija momcad za iskupljivat se i ukoliko kojim slucajem kolumbija povede mislim da je over kartona zagarantiran ali i ovako mislim da bi to trebalo dosta sigurno proci..uz to svida mi se i cile urugvaj vise kartona ako mi je prvi par sigurniji

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use