Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 10.11.2016.

IzudinB

Recommended Posts

Rublev - Hemery 2 2.22 pinnacle

Jučerašnji meč Hemerya je bio prečudan, ispratio sam lagano i još lakše popušio. Ali nema veze, ovo ne igram zbog jučerašnjeg meča nego jer je Rublev u banani, Hemery igra doma i isplati se odigrati na ovaj koef. Ako Rublev krene razbacivat okolo lopte bit će lagana 2, ali prognoziram 3 seta te pobjedu Hemerya.

Roger Vasselin - De Schepper 21.5 1.88 BetOlimp

Roger nije u bajnoj formi, ali uspio je jučer dobit i sad će biti dosta lakše. Obojica domaći, potući će se i otići u plus. Obojici paše dvorana, igrali su dva puta, oba puta preko granice, vjerujem da će ista stvar biti i sada.

To dvoje sam odigrao u singlu, dat ću i ostale parove što sam odigrao..

Double 1 - Groth 21.5+, Kravhuk 2 

Double 2 - McDonald 1, Copil 1 

Double 3 - Olivetti 1, Gombos 1 

Lisitć - Stakhovsky 21.5+, Krajicek i Ghem kontrahendikepi od 3.5 i Evans 1 

Inaće igram gotovo samo singlove, ali evo danas sam napravio iznimku. Dosta nekako dobrih parova za odigrati double, puno toga sam odigrao pa ćemo vidjet kakav će dan biti.

Gojowczyk P.- Kravchuk K. 2 1,57

Kravchuk 78. igrac svijeta protiv Gojowczyka 201. igraca svijeta igra danas meč u Francusko. Mislim da je ovdje pobjeda Rusa neupitna, u boljoj je formi, a i H2H u kojem je 3:0 za Kravchuka govore u prilog tome. Plus svaki put je bilo 2-0 u setovima, i jos na tvrdoj podlozi kao sto je i danas slucaj, znam da su ta prva 2 meca bila davno(2010.), ali opet upucuju na to da mu Gojowczyk jednostavno lezi. Kravchuk osvojio Taskent pa nakon toga malo i izenanadujuce izgubio od Bublika u Moskvi, ali mislio sam ga vec jucer igrati protiv Halysa pa sam se suzdrzao, ali prosao je s 2-0 i ocekujem prolaz i danas. Gojowczyk s druge strane gubio od Skugora, Millmana, Dzumhura u zadnjim tjednima, jucer prosao Sidorenka sto je bilo i za ocekivati, ali Rus je ipak drugi kalibar i ocekujem njegov prolaz.

St. Louis Blues - Chicago Blackhawks | NHL

Iako su u vrhu Zapadne konferencije, Bluesi se ne istič u zadnje vrijeme. U posljednja dva kola, imali su nešto lakše protivnike i to je bila velika prilika za prekid negativne serije. Oni će sada igrati protiv najefikasnijeg tima koji je do sada postigao 47 golova. Koliko dobro igraju u napadu, najbolje ilustrira činjenica da su postigli čak 16 golova više od Bluesa. U blackhawskima igraju napadački i to im donosi rezultate. Iako Bluesi igraju kod kuće, u ovom meču dajem prednost gostima.

TIP: Pobjeda Chicaga (uključujući produžetke i penale)

UAE Cup 

Al Jazira vs Sharjah over 3.00 goals 

Dolaskom Ten Cate kao trenera krenuo je i uspon igara Al Jazire, uzeli su i trofej nakon 4 godine suse i jako dobro su usli i u ovu sezonu. Ten Cate je izjavio da im je prioritet da osvajanje i ovog trofeja i s toga ocekujem navalu od prve minute, Al Jazira igra utakmice s puno golova i unatoc tome sto Ten Cate nece koristiti usluge svog prvog strijelca Ali Makhbout(7/7) ocekujem da ova utakmica ode preko 3 gola. Razlog vidim u tome sto je igrao bez njega i u 4 prethodna kola ovog kupa pa su postigli sljedece rezultate (2-2 vs Al Wahda, 2-2 vs Al Wasl, 4-2 vs Emirates Club i 2-1 vs Al Dhafra) Dakle mnostvo golova, i kad na to dodamo da je Sharjah proslo kolo primio 7 komada doma od Al Wahde, mislim da Al Jazira moze iskoristit ocito suplju obranu gostu i postici par pogodaka, a obzirom da Sharjah ima solidan napadacki potencijal u Rivasu(10/4), Mierzejewski(10/6) te Kim(9/3) smatram da bi i oni trebali postici pokoji pogodak i odvesti ovo u lagani over.

Prijateljska utakmica 

Vaduz-Zurich over 3.5 1.91

Vaduz i Zurich ce odmjeriti snage na neutralnom terenu u prijateljskoj utakmici tokom reprezentativne stanke, i ovo bi trebala utakmica s pregrst golova. Zurich je u zadnje vrijeme igrao utakmice s puno golovo(6:3 vs Aarau, 3:1 vs Xamax, 5:2 vs Schauffhausen), a s druge strane ni Vaduz ne zaostaje po tom pitanju(0:5 vs Young Boysa, 2:3 vs Thun, 2:5 vs Sion) i kad na to dodamo zadnja 2 medusuobna s 3:0 i 3:1 rezultatima gdje je ipak bila rijec o prvenstvu, ocekujem da onda u prijateljskoj to bude jos sve opustenije i vidimo golijadu.

Nisam stigao prije,pa ako ko hoce,pocinje za neki 30 minuta..

Cehovski Medvedi - Tatran Presov over 55.5 @1.86 wwin 4/10

Moram uzeti pa gdje puklo da puklo.Ruska skola,Medvedi su prethodni godina slovili za ekipu koja igra meceve na najvise golova u Ligi Prvaka.Malo su stali,ali ima i ove sezone dosta utakmica na veci broj golova.Godinama im odlaze najbolji suteri,imaju oni i ove godine fine igrace i sutere u vidu Kovaleva,Korneva,Kuretkova,Kotova...U ligi su i dalje dominatni dok su u ligi prvaka ovdje u ovoj grupi na omjeru 1 pobjede i po 2 nerjesena odnosno poraza rezultata.Nisu imali dugo meca,tek su zadnji bas igrali protiv Tatrana u ligi prvaka gdje su porazeni 30-28.Sa druge strane Tatran je imao utakmica od te zadnje protiv Medveda,obje u seha ligi.Izgubili od Vardara 29-35 dok su prije par dana slavili kod kuce protiv Gorenja 33-30.Imaju fin roster od dosta internacionalaca.Istaknuo bi igrace tipa Hrstka,Rabek,Peskov,Cip..Oni su na omjeru 2 pobjede i 3 poraza,te ih nikako ne vidim u konkurenciji dvije ekipe koje prolaze dalje kao i Medvede iako je mala razlika i jos dosta ima se igrati,ne vjerujem da Tatran ima neki motiv u ligi prvaka dalje niti snage,jer nemaju dovoljan broj kvalitetnih igraca da bi pokrili toliki broj utakmica,jer igraju i domacu ligu i seha ligu.Te zbog toga ovdje vidim mec na neki gol vise,igrali su prije dvadesetak dana i rezultat je glasio 30-28 za Tatran.Obje ekipe su bile raspolozene,preko 60% efikasnosti i vjerujem da bi to i danas mogli vidjeti,jer kazem i ponavljam da Medvedi kao i gotovo sve ruske ekipe vole brzu igru i jurnjavu gotovo cijelu utakmicu,u prilog plusa idu i zadnje dvije utakmice Tatrana gdje su odveli prvo Vardar u over pa onda i Gorenje koje nije sklono trcanju.Vidim mec preko 55 gola jednostavno i moram probati ovo za 4/10.

Jako zanimljiva utakmica u kojoj bi lako mogli gledati 10+ kartona

MXVxUil.png

Over 6,5 nije losa opcija za 1,72. Veliko rivalstvo obiju reprezentacija koje se ne podnose. Ocekuje se utakmica na noz...

Ima u William Hillu 65+ booking points po 1.83.. Nije ni to loše.. :)

http://sports.williamhill.com/bet/en-gb/betting/e/10152541/Brazil+v+Argentina.html

lA2eOmJ.png

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use