Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Cetvrtak 02.10.2008. (Listić dana)

Guest diabolic012

Recommended Posts

Meni se današnja ponuda ne sviđa previše. Ne planiram ići sa ozbiljnijim ulogom do vikenda, a razmišljam staviti nešto sitno na točan rezultat Sparta - Dinamo 1:1. Sa tim rezultatom Dinamo ide dalje, a očekujem tvrdu utakmicu sa puno nervoze i malo golova pa mislim da su dobre šanse da se ovako završi... (nadam se...)

nista danas od ozbiljnog kladenja meni se cini...nema do lige prvaka...

a pogotovo zato sto su uzvrati i vecina rezultata je poznata tako da su neki klubovi prakticki osigurali

prolazak u grupnu fazu pa cu ja danas probat jedan narodni mozda cu imat srece kao i Goks  ;D

Evo to su sljedeci parovi:

Unirea-HSV 2

Rosenborg-Brondby 1

Standard L.-Everton  oba daju gol

Twente-Rennes  oba daju gol

Club Brugge-Young Boys  oba daju gol

Deportivo-Brann 1

Kalmar-Feyenoord 3 gola i vise

Sretno nam bilo!!  ;D

Ja sam malo proučavao i Fortuna je nudila 3,00 da će biti 5 i više žutih kartona na utakmici Sparta - Dinamo. Prema svemu možemo očekivati puuno kartona (sudac koji dosta kartonira, atmosfera, nervoza...), ali su u međuvremenu koeficijent smanjili na 2,50 što mi je malo...

Vjerojatno neću to igrati, budući da su smanjili koeficijent, ali mislim da su dobre šanse da prođe bet...

Pa odigraj te kartone i stavi jos jedan par  ;)

prepisi od mene  ;D

Ma kartone daju samo single, a sada mi tečaj i nije nešto kada sam planirao odigrati na 3,00 i u tome je bio valuebet. Uplatio sam sa manjim ulogom nego što sam planirao da je tečaj bio 3,00 ,pa možda ispadne dobro da su smanjili (ako ne bude 5 i više kartona...).

Ja sam malo proučavao i Fortuna je nudila 3,00 da će biti 5 i više žutih kartona na utakmici Sparta - Dinamo. Prema svemu možemo očekivati puuno kartona (sudac koji dosta kartonira, atmosfera, nervoza...), ali su u međuvremenu koeficijent smanjili na 2,50 što mi je malo...

Vjerojatno neću to igrati, budući da su smanjili koeficijent, ali mislim da su dobre šanse da prođe bet...

Eto bilo je 5 žutih kartona...

Ali nisam igrao sa većim ulogom kako sam planirao jer su smanjili koeficijent, pa mi je čak i žao da je prošlo... >:( >:( >:(

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use