Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 7.11.2016.

IzudinB

Recommended Posts

Wurzburger Kickers - St. Pauli | 2. Bundesliga 

Oba tima su postigla neočekivan rezultat ove sezone. Nije se očekivalo od novog člana druge Bundeslige, Wurzburgera da će biti tako dobar. Oni zauzimaju sedmo mjesto na tabeli prije ovog kola, ali su tu stigli nakon dva poraza u nizu, u prethodna dva kruga, koji su propraćeni ispadanjem iz DFB-Pokal kupa. Mnogo više se očekivalo od St. Paulija, koji je prikovan za dno tabele, jer su pobijedili samo jednu utakmicu. U prethodnom kolu St. Pauli je uspio remizirati, gdje su presjekli niz od pet negativnih rezultata, to jest poraza, uključujući i eliminaciju iz njemačkog kupa. Zanimljivo je da se ova dva tima nisu nikada srela.

Wurzburger je pozitivno iznenađenje ove sezone, ali oni ipak doživljavaju pad koji je bio vidljiv u prethodna dva meča. St. Pauli je bio duboko u problemima od početka sezone, iako ovaj tim ima dovoljno dobrih pojedinaca, koji bi trebali igrati kako se i očekuje od njih. Stoga smatram da St. Pauli neće biti poražen na ovom gostovanju.

TIP: Azijski hendikep +0.5 St. Pauli

Ternana - Benevento | Serie B

Ovo je posljednji meč u 13. kolu talijanske Serije B, gdje će se sastati 17-rangirana Ternana i sedmi Benevento, koji ima šest bodova više. Oba tima su slavila kod kuće u posljednjem kolu i konačno su uspjeli da zaustave svoj niz negativnih rezultata, a treba dodati da je ovo njihov prvi međusobni duel u ovom rangu natjecanja. Do sada su se upoznali tek u trećoj talijanskoj ligi, a posljednji put prije pet godina, kada je Ternana slavila u obje utakmice.

Iako je Benevento u ovom trenutku 10 mjesta iznad Ternana na tabeli Serije B, moramo znati da su pretrpjeli poraze u posljednja tri gostovanja, a Ternana s druge strane, u šest domaćih utakmica je zabilježila samo jedan poraz i to je bilo od Verone.

TIP: Azijski hendikep 0 Ternana

Gremio - Sport Recife @ 1 --> 1,65 Win

Stake: 3/10

Domaćinu i te kako odgovara Sport Recife, u zadnjih 8 domaćih mečeva, ostvarili su 6 pobjeda i 2 puta su odigrali neriješeno. Gosti su očajni ove sezone, pogotovo u gostima, gdje su nanizali već 5 poraza. Grčevito se bore za opstanak, dok se domaća ekipa bori za prvih 6. pozicija i kvalifikacije za Copa Libertadores. Fina kvota danas na domaćina koji je veliki favorit danas, kvota opada iz sata u sat, tako da ne bi bilo loše ispratiti ih.

Gremio - Sport Recife @ 1 --> 1,65 Win

Stake: 3/10

Domaćinu i te kako odgovara Sport Recife, u zadnjih 8 domaćih mečeva, ostvarili su 6 pobjeda i 2 puta su odigrali neriješeno. Gosti su očajni ove sezone, pogotovo u gostima, gdje su nanizali već 5 poraza. Grčevito se bore za opstanak, dok se domaća ekipa bori za prvih 6. pozicija i kvalifikacije za Copa Libertadores. Fina kvota danas na domaćina koji je veliki favorit danas, kvota opada iz sata u sat, tako da ne bi bilo loše ispratiti ih.

Oba tima će imati veliki broj izostanaka danas... domaćin će biti bez pet prvotimaca, gosti bez četiri. Btw, http://globoesporte.globo.com/ je najbolji sajt za brazilski nogomet i verujem da nije teško odvojiti 10 min za iščitavanje timskih vesti pre stavljanja konačnog beta.

Da ne bude da ja kao nešto pametujem, ali preporučujem da se ovako analizira odgovarajuća nogometna tekma pre uplaćivanja. To je oko samo pola sata posla da svakako budete dosta više informisani o vašoj tekmi.  

21:00 Crvena Zvezda - Partizan (N.Velickovic) -10,5+ over - 1,85 wwin

Veceras na rasporedu vjeciti derbi, prvi ovosezonski, i ja kao pripadnik ovih drugih, odnosno partizanovac, grobar, kako god hocete, ocekujem dobru utakmicu pa neka pobijedi bolji.Mogao bi dugo pisati uvod u ovaj mec, ali kako nemam vremena, bicu kratak sa pisanjem.Zvezda je zadrzala neki nukleus oko kojeg grade ostatak tima, a to daje rezultate sigurno, jer ne moze se svake sezone mijenjati komplet tim, svaka im cast na tome.Partizan ove godine za razliku od mnogih prije, tim je sastavio u razumnom roku, prosli su zajedno pripreme, i sada ocekuju dobru sezonu. CZ je uz Buducnost jedina neporazena ekipa na Jadranu, dok je Partizan jedini poraz zasad upisao bas protiv Buducnosti, mada i to je moglo otici na njihovu stranu, ali eto nije.

Ono sto je moja prva oklada kada pomislim na ovaj mec jeste Velickovic na over.Za mene on je vođa ovog tima.Mozda nije najproduktivniji igrac, ali njegov uticaj na igru Partizana je zaista velik.Ove sezone je na prosjeku od 10 poena po mecu za 23 minute na parketu.Ima 47% suta za 2 poena, 15% za 3 (sto je malo) i 79% slobodna bacanja.Prve tri utakmice zavrsio je ispod ove granice, 8-5-1 pts, a onda je zaredao overe 13-13-15-15.Igram ga over jer po mom misljenju ovu granicu bi mogao lako preci.Voli on igrati derbije, dozivljava ih na drugaciji nacin od igraca koji su dosli u Partizan, i sigurno da ce u teskim trenutcima upravo on povuci. 

21:00 Crvena Zvezda - Partizan (C.Jenkins) -8,5+ over  - 1,85 wwin

Ne znam zasto ali imam utisak da Jenkins uvijek odigra dobro protiv Partizana.Iako je ove sezone nesto slabiji ucinak ovog igraca, sigurno da u njegovim rukama ima dosta poena.Statistika kaze da je trenutno na prosjeku od 8.6 poena po mecu za nekih 20 minuta na parketu.Ima 50% suta za 2 poena, 40% za 3 i 90% slobodna bacanja.Ove sezone u 7 utakmica, ovu granicu je presao tek u 3 meca, protiv Igokea 9 pts, Mornar 12 pts, Cedevita 15 pts.Njega ponajvise igram zbog Partizanove odbrane koja bi mu mogla veceras odgovarati.

21:00 Crvena Zvezda - Partizan (S.Bircevic) -7,5+ under  - 1,85 wwin

I zadnji par sa ove utakmice jeste under poena na Bircevica.Nekako sam ocekivao vise od njega ove sezone, i zasad mi nije na nekom nivou.Trenutno je na prosjeku od 7.4 poena po utakmici za skoro 22 minute na parketu.Ima 59% sut za 2 poena, 22% za 3 i 61% slobodna.Ovu granicu prelazio je u 2 meca ove sezone, MZT 19pts i Cibona 10 pts.Iako umije da potegne i sa trice, tesko ga vidim u ovom mecu da on nesto puca i zabija poene.Iako vecina igra Majstorovica na manje, nekako mi njegove proslosezonske partije protiv Zvezde ne dozvoljavaju da ga igram na manje, pa sam se odlucio za Bircu.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use