Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

NBA - Ponedjeljak 31.10.2016.

IzudinB

Recommended Posts

Juce je bio los dan za kladzenje igraci NBA,danas ima malo utakmica i idem oprezno

D.Cousins under 28,5

B.Lopez over 18,5

kvota 3,42 Mozzart

Za danas sam odigrao samo ovaj double i jedan tiket.Cousins veceras gostuje Atlantu.Ocekuje se utakmica na malo poena i naravno pobeda domacine,mozda i neki blow-out.Ova granica je dosta golema sa obzirom okolnoste.Dakle na kratko Cousins ide u reket protiv Howard i Millsap,ocekivana pobeda domacine pa postoji mogucnost Cousins da presedi dobar deo utakmice na klupu i njegova statistika poena protiv Atlantu je za 4-5 poena manja od ove granice,lani je u 2 tekme dao po 24 poena.

Lopez je odmarao zadnju tekmu,tako da veceras ce biti odmoren i trebao bi da postigne 20+ poena u dvobojom sa svojim brat.Robin Lopez nije neki dobar defanzivac a i fizicki je poslab od Brook,tako da ocekujem Brook Lopez biti lidera tima veceras protiv Chikago.Ovi 2 tima igraju utakmice sa dosta poena i u takvi ritam Lopez ima realne sanse da preskoci ovu granicu vec po 3/4 igre,svakako ako ne bude neki neocekivani rani blow-out.

Napisat cu jos nekoliko predloga za tiket bez analize

D.Howard under 13,5

J.Lin under 16,5

N.Mirotic over 10,5

K.Lowry under 20,5

B.Knight over 13,5

D.Gallinari over 17,5

Što Lin under? Ja bih prije probao Bogdanovica under na toj granici, u SS su obojica 16,5

mislio sam izmegju njih dvoje ali odlucio sam Lin,jer kod mene granica za Bogdanovic je 14,5(ipak 2 poena u NBA je mnogo) i drugi razlog da ide na Rondo kog smatram za solidan defanzivac i kako sto samo napisao gore ocekujem Lopez da bude glavni poenter u timu veceras,ipak ovo je predlog staven na tiket na mali ulog pa videcemo veceras :D

LA Clippers- Phoenix Suns

Clippersi veceras igraju b2b utakmicu u svome Staples Centru protiv Sunsa koji su takoder igrali utakmicu sinoc. Clipperi su se mucili cetvrtinu i pol protiv dobro organziranih Jazzera no nakon toga pitanje pobjednika nije dolazilo u pitanje. Clippersi su izgledali dobro i u Portlandu i jucer protiv Utaha a isto ocekujem i veceras protiv Sunsa. Phoenix ima 3 poraza iz tri utakmice, jucerasnja utakmica kontra Warriorsa ih je izmorila, iako je poraz bio od 6 razlike treba priznati da GSW jos nije u najboljem izdanju. Clippersi veceras ne bi trebali imati pretezak zadatak i ne vidim kako ih Sunsi mogu zaustaviti. Kao i jucer, tipujem na pobjedu Clippersa koji ce pobjediti Sunse dvocifrenom razlikom

TIP:-10.5 Clippers

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use