Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 3.11.2016.

IzudinB

Recommended Posts

12.5/Spanoulis V.   tip vise 1,85

Po meni se danas spanulis morauzet u over jer jednostavno derbi kola gdje iskusni grk ce predvodit grcku momcad.

Do sada je imao ucinak od  12, 15, 16, 17, poena po mecu gdje se vidi da svaki mec ide koak vise danas ce dobiti ful minutazu jer ovo su stari rivali i ocekuje se neizvjestan mec do kraja.

Ocekujem ga bar na 6-8 slobodnih bacanja i mislim da ce lagano da prebaci ovu granicu.

Prosle sezone je ceska ubacio 15 i 17 poena. Dodatni motiv je domaca publika koja ce nosit olimpiakos tokom meca tako da je ovo po meni zicer danas.

Sto se tice lige lopova ja uzimam dubl na mali ulog.

Villarreal-Osmanlispor  tip 1 1,40

Southampton - Inter M.  tip 1  1,80

Za villareal necu puno govoit osim da je to jedna tvrda ekipa pogotovo kad iga kuci gdje se opeknu i real i baselona svima je poznato da spanci vole igat evropu prosli mec su se vratili i izborili bod na gostovanju ali ja msm da danas tri boda nece biti upitna.

http://prntscr.com/d2lnmu

Osmanlispor nakon sto je dobro starto sezonu polahko pocinju padati za to su dokaz i rezultati u zadnje vrijeme u zadnjih 7 utakmica ne znaju za pobjedu jako puno golova primaju.

Cini se da polahko uzima danak igranje pvenstva i evrope istovremeno mislim da ce se oni otprostit od evrope i trazit sto bolji plasman u tuskoj jer ocigledno oboje ne moze.

Ako se malo bolje pogleda vidjece sa da kako je startala evropa liga tako su i oni sve slabije partije pruzali.

Za drugi par sam se odlucio prosto jer su englezi i prvi mec dominirali na kraju su nesretno izgubili sa 1-0 dok inter igra katastrofalno pojavile su se vjesti da je trener dobio otkaz ima tu prica i o vlasnicima koji ne ulazu peru novac itd.

Inter u gostima igra katastrofalno i oni sami znaju da od evrope nema nista vec da moraju gledat kako se izvuc u italiji i zavrsiti sezonu na pristojnom mjestu.

Englezi kuci igraju veoma dobro, imaju povreda al nista ozbiljnije long napadac povrjeden al mislim da je c.austin za klasu bolji od njega i da je prednost sto ce on igrat.

http://prntscr.com/d2lpup

U pobjedi nad spartom austin je zabio dva gola u engleskoj za sada 4 oni ovdje moraju ici na tri boda sve ostalo bi bilo ravno katastrofi.

Svaka cast na ovim informacijama, najjaci vid kladjenja daleko!

Samo zna biti zeznuto kada jedna od kladionica odbije uplatu (a desavalo mi se to zato i odustao od takvog kladenja). Ne znam kako vama, ali ja sam na wwinu promjenio 3 accounta u godinu dana nakon ato nisam mogao vise od 20 eura uplatiti pa ne znam da li su bas pogodni za surebetove. Ali ako nekome dozvoljavaju oklade po par stotina eura, super, zasto ne uzeti sigurnu lovu.

Samo zna biti zeznuto kada jedna od kladionica odbije uplatu (a desavalo mi se to zato i odustao od takvog kladenja). Ne znam kako vama, ali ja sam na wwinu promjenio 3 accounta u godinu dana nakon ato nisam mogao vise od 20 eura uplatiti pa ne znam da li su bas pogodni za surebetove. Ali ako nekome dozvoljavaju oklade po par stotina eura, super, zasto ne uzeti sigurnu lovu.

To stoji, zato ja redovno uplacujem u delovima (recimo 25 po 25 eura) mada dosad sam samo jednom bio ogranicen na uplatu od 140 eura kod wwina. Ostalo sve uplacivalo bez problema do nekih 300-400. Ima tu i jedan trik, recimo kod WilliamHilla, kad ti kazu da si dosegao odredjeni limit, onda dodas jos jedan tip kvote 1.01 i uplatis ko dubl. Tako primaju posle limita jos nekoliko stotina bez ikakvih problema.

Ovo sto ti kazes je dobar savet, nikako uplatiti celu sumu na jednu stranu i onda izvisiti na drugoj u slucaju odbijanja uplate, nego deo po deo....

21:05 Nice - Salzburg 1 - 1,90 wwin

Nica ove sezone kao i prosle u vecem dijelu, igra odlicno.Trenutno su lideri domaceg prvenstva, jos uvijek su bez poraza nakon 11 utakmica, tako da se njihove igre ne mogu smatrati kao slucajnost ili trenutni momenat dobre forme.U EL poceli su nesto losije, jer su nakon poraza od Schalke 1:0 i Krasnodar 5:2, umanjili svoje sanse za prolaz dalje.Ipak proslo kolo i duel protiv Salzburga vratio ih je u igru obzirom da su dobili taj mec 1:0.Trener Favre izjavio je pred vecerasnji duel kako im je ova utakmica finalna.I vjerovatno jeste tako, obzirom da bi Nica u slucaju vecerasnjeg osvajanja 3 boda, dosla ponovo u igru za prolazak dalje, sto je svakao i bio cilj.Favre je za vecerasnji mec pozvao sledece igrace:

Cardinale, Benitez, Souquet, Ricardo, Boscagli, Dalbert, Dante, Sarr, Belhanda, Seri, Eysseric, Walter, Bodmer, Cyprien, Koziello, Balotelli, Plea, Donis.

Pored nekoliko igraca koji nedostaju od pocetka sezone, a njih necu ni spominjati jer nisu ni igrali, jos nedostaju Baysse (odbrana,9/2), Lusamba (sredina,5/0).

Salzburg sa 3 poraza u 3 utakmice tesko da moze nesto uraditi do kraja, mada teorija postoji, ali realnost je drugacija.Izgubili su od Krasnodara 1:0, Schalkea 3:1 i Nice 1:0, tako da tim Óscar Garcíe sada moze u potpunosti da se posveti domacem prvenstvu gdje im Sturm bjezi 4 boda.Ipak nece se oni predavati, jer u zadnje vrijeme su popravili formu.Posle toga poraza od Nice uslijedile su 3 vezane pobjede, tako da nisu bas bezopasni.Garcia u vecerasnjem mecu nece moci racunati na Schlager (sredina,4/0), Wanderson (napadac,9/1), Schwegler (odbrana,1/0), dok se u momcad vraca Upamecano (odbrana,10/0).

Odlucio sam se za keca.Favre je na press konferenciji istakao vaznost ovog duela za njegov tim jer jos uvijek imaju sanse za prolaz grupne faze tako da ce ozbiljno shvatiti ovu utakmicu.Salzburg ionako igra otvoren fudbal, ima tu dosta prostora, a kako su vec izgubili 3 utakmice, sumnjam da ce bas na Allianz Riviera zapeti i uzeti bod ili tri.

21:05 Ajax - Celta Oba tima daju gol? DA - 1,80 wwin

Ajax je na samom pocetku sezone malo kasljucao, ali vec sada moze se reci da su najozbiljniji konkurenti Feyenoordu u domacem prvenstvu, mada ne smije se otpisati PSV.Kopljanici i u ovoj grupnoj fazi EL igraju dobro, gdje u 3 utakmice imaju pobjede nad Panathinaikos 2:1 i Standard 1:0, dok su u proslom kolu remizirali 2:2 sa Celtom.Trener Peter Bosz za vecerasnji duel pozvao je sledece igrace:

Kenny Tete, Joël Veltman, Davinson Sánchez, Jairo Riedewald, Riechedly Bazoer, Daley Sinkgraven, Bertrand Traoré, Davy Klaassen, Amin Younes, Vaclav Cerny, Mateo Cassierra, Lasse Schöne, Hakim Ziyech, Andre Onana, Kasper Dolberg, Nemanja Gudelj, Diederik Boer, Mitchell Dijks.

Pored igraca koji nisu igrali ove sezone, jos nedostaju Westermann (odbrana,2/0), Viergever (odbrana,9/1), Van de Beek (sredina,3/0), El Ghazi (napadac,7/0).

Celta ove sezone svoj zvjezdani trenutak dozivila je kada su dobili Barcelonu i tako pokazali da ima dosta potencijala u ovom timu.U domacem prvenstvu su negdje na sredini tabele, tacnije 8 pozicija.U EL nakon 3 utakmice imaju remije sa Ajax 2:2 i Standard 1:1, dok su pobijedili Panathinaikos 2:0.Trener Eduardo Berizzo  za vecerasnji mec pozvao je sledece igrace:

Sergio, Rubén Blanco, Iván Villar, Hugo Mallo, Fontás, David Costas, Marcelo Díaz, Radoja, Bongonda, Pablo Hernández, Guidetti, Iago Aspas, Sisto, Lemos, Naranjo, Wass, Jonny, Sergi Gómez, Planas, Cabral, Sené, Roncaglia, Rossi, Pape Cheikh.

U momcadi nedostaju Orellana (sredina,5/2), koji je jedini bitan izostanak.

Oba tima igraju dosta otvoren, napadacki fudbal, stoga nadam se da bi i u vecerasnjem duelu mogli vidjeti golove na obje strane.

To stoji, zato ja redovno uplacujem u delovima (recimo 25 po 25 eura) mada dosad sam samo jednom bio ogranicen na uplatu od 140 eura kod wwina. Ostalo sve uplacivalo bez problema do nekih 300-400. Ima tu i jedan trik, recimo kod WilliamHilla, kad ti kazu da si dosegao odredjeni limit, onda dodas jos jedan tip kvote 1.01 i uplatis ko dubl. Tako primaju posle limita jos nekoliko stotina bez ikakvih problema.

Ovo sto ti kazes je dobar savet, nikako uplatiti celu sumu na jednu stranu i onda izvisiti na drugoj u slucaju odbijanja uplate, nego deo po deo....

Super onda. Probao i ja po 20 eura ali nakon 2 uplate (znaci ukupno 40 eura) dalje vise nisu dali nikako u wwinu. William Hill samo starim korisnicima dozvoljava velike uplate. I kada se jednom dobije limit nema smisla otvarati nove acc (za one koje igraju jace) jer ce limiti nakon par oklada biti par eura. Da ne zamaram ljude dalje, poanta je oprezno sa surebetovima, ili vise puta po manji iznos ili prvo ulog u onoj kladi koje su poznate da imaju manje limite da se nebi izvisilo. Sretno!

Fenerbahce - Manchester United | Europska liga

U četvrtak navečer će se odigrati sve utakmice četvrtog kola UEFA Europa lige. Mi smo započeli naše analize sa derbijem u skupini A između turskog viceprvaka Fenerbahcea i engleskog Manchester Uniteda koji će se sastati u Istanbulu. Dva tjedna prije Crveni vragovi su nadmašili svoje goste iz Turske sa čak 4-1, a nakon tri kola zauzimaju prvo mjesto u skupini A, gdje imaju isti broj bodova kao njihov pratitelj Feyenoord. Fenerbahce je treći i ima dva boda manje od vodećeg dvojca.

Nakon što se United popeo na prvu poziciju u grupi nakon pobjede nad Fenerom kod kuće, može se očekivati da će biti zadovoljni remijem u Istanbulu, dok s druge strane domaća momčad mora igrati na pobjedu večeras, ako žele ponovo doći do jedne od pozicija koje vode u fazu ispadanja.

TIP: Azijski hendikep +0,5 Fenerbahce

Schalke 04 - FC Krasnodar | Europska liga

Drugi dvoboj između ove dvije momčadi će se deklarirati kao derbi grupe i to s pravom, jer je Schalke još uvijek prvi i Krasnodar drugi na tabeli, osim što tim iz Gelsenkirchena ima tri boda više. Oni su stekli tu prednost pobjedom u prošlom kolu u Krasnodaru, kada je situacija bila vrlo povoljna za Schalke, a eventualni trijumf bi riješio sve njihove dileme. Krasnodar i dalje ima dobru poziciju, ali oni će morati igrati u Nici i stoga barem jedan bod iz večerašnjeg susreta će biti dobrodošao. Ruski tim i nije baš u nekoj formi, a njihov problem je veliki broj neriješenih rezultata, tako da su samo peto mjesto na tabeli u prvenstvu. Schalke je s druge strane u velikom raspoloženju i nisu poraženi u posljednjih sedam utakmica u svim natjecanjima, ali su još uvijek na dnu Bundeslige. Spomenuti duel u Krasnodaru koji je riješen sa 1-0 u korist Schalkea i to je bio njihov jedini međusobni dvoboj do sada.

Schalke nije pod pritiskom u ovom dvoboju, ali su također u odličnoj formi. Oni ne žele pokvariti svoju pozitivnu seriju i sada kod kuće mogu potvrditi svoj plasman u nokaut fazu, tako da će biti vrlo neugodni. Krasnodar želi osvetu za domaći poraz, a oni sigurno mogu odgovoriti sa svojim armiramnim napadom.

TIP: Oba tima daju gol

Sta kazes na vise od 2.5 gola ?

Nice - Salzburg

Nica ima tek jednu pobjedu, dok Salzburg ima sva 3 poraza. Mislin da i sam Salzburg zna da vise nema sanse te da se moraju fokusirati na domace prvenstvo di su pali na 3. misto. Nica zeli igrati ovu ligu i sigurno ce ici na pobjedu ka sta su i najavili te Nicu na domacem terenu tesko ce jedan Salzburg dobiti s podsvijesti da je s njima i Europon uskoro gotovo i da se moraju fokusirat na domace prvenstvo. Smatran da ce ovo biti utakmica tipa jucer Monaco protiv CSKA. Ocekujen laganu pobjedu Nice. Kao dodatan motiv bilo bi dobro poklonit njihovom treneru pobjedu jer mu je jucer bia rodendan. :)

Tip: Pobjeda Nice

Villareal - Osmanlispor

Prosli put ih je Osmanlispor sokira sa 2 pogotka u 2 minute. Kasnije nakon crvenog kartona i faljenog penala uspili su zavrsit 2-2. Villareal nema neku formu u gostima, ali zato kod kuce u prvenstvu niza samo pobjede i smatran ce oni nastavit svoj dobar niz na domacem terenu i savladati ekipu iz Turske jer su dosta kvalitetniji i bez ozljedenog Soriana imaju igraca koji znaju zabit gol. Prosle sezone su skoro dosli do kraja ove lige i smatran da je to njihov cilj i ove sezone. Takoder Turci nemaju nekakvu formu u gostima i mislin da ce vec na poluvremenu Villareal vodit.

Tip: Pobjeda VIllareal

Jel ozlijeđen Bruno ili Roberto Soriano? Jer bez Brune Villarreal je ko Barca bez Inieste.

Kralju svaka cast evo danas sam ispratio tip zenit....nisam imao love da ispratim i fiorentinu..ako ti nije problem kad god imas ovako nesto zalijepi jer ja nemam blage kako uspijes naci ovo..SVAKA CAST!

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use