Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Otvaranje NBA sezone - 25.10.2016. (Utorak)

Dzole

Recommended Posts

Jedan double za pocetak ( nadam se dobre ) NBA sezone.

1. R.Hood over 14,5 @ 1.85 ( mozno je ova granica da je pokacena )  (26pts)

Na kratko Hayward veceras ne igra,Hood mlad igrac koji jos treba da se dokazuje,prosle sezone imao dobar prosek poena i u skoro sve utakmice nadmasio ove granici protiv Portland ( sa Hayward i timu ).

2. C.J. McCollum over 18,5 @ 1.85 (25pts)

Drugi najaci igrac u postavu Portlanda iza Lillard.Izigrao fantasticnu proslu sezonu i ova granica mi je nekako mala za takov tip igraca koji uzima nad 20 suteva po mecu,a i protiv Utah imao je sjajni partije proslu sezoni (27, 32, 15 sa 6/20 sut, 31). 

Ukupno 3,42 koef

Kvote i granice su iz Mozzart,mozno je da se smeneti jer ovo sam izigrao pre 3-4 sata,ali nisam mogao da pisem na forumu.

*Izvinite za gramaticke greske,iz Makedonije sam :D

Jedan double za pocetak ( nadam se dobre ) NBA sezone.

1. R.Hood over 14,5 @ 1.85 ( mozno je ova granica da je pokacena )  (26pts)

Na kratko Hayward veceras ne igra,Hood mlad igrac koji jos treba da se dokazuje,prosle sezone imao dobar prosek poena i u skoro sve utakmice nadmasio ove granici protiv Portland ( sa Hayward i timu ).

2. C.J. McCollum over 18,5 @ 1.85 (25pts)

Drugi najaci igrac u postavu Portlanda iza Lillard.Izigrao fantasticnu proslu sezonu i ova granica mi je nekako mala za takov tip igraca koji uzima nad 20 suteva po mecu,a i protiv Utah imao je sjajni partije proslu sezoni (27, 32, 15 sa 6/20 sut, 31). 

Ukupno 3,42 koef

Kvote i granice su iz Mozzart,mozno je da se smeneti jer ovo sam izigrao pre 3-4 sata,ali nisam mogao da pisem na forumu.

*Izvinite za gramaticke greske,iz Makedonije sam :D

Super pocetak sezone :D nadam se da neko ispratio ovo

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use