Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 1.11.2016.

Goksim

Recommended Posts

#af-form-1450521091 .af-body .af-textWrap{width:98%;display:block;float:none;}

#af-form-1450521091 .af-body a{color:#094C80;text-decoration:underline;font-style:normal;font-weight:normal;}

#af-form-1450521091 .af-body input.text, #af-form-1450521091 .af-body textarea{background-color:#FFFFFF;border-color:#919191;border-width:1px;border-style:solid;color:#000000;text-decoration:none;font-style:normal;font-weight:normal;font-size:12px;font-family:Verdana, sans-serif;}

#af-form-1450521091 .af-body input.text:focus, #af-form-1450521091 .af-body textarea:focus{background-color:#FFFAD6;border-color:#030303;border-width:1px;border-style:solid;}

#af-form-1450521091 .af-body label.previewLabel{display:block;float:none;text-align:left;width:auto;color:#000000;text-decoration:none;font-style:normal;font-weight:normal;font-size:12px;font-family:Verdana, sans-serif;}

#af-form-1450521091 .af-body{padding-bottom:15px;padding-top:15px;background-repeat:no-repeat;background-position:inherit;background-image:none;color:#000000;font-size:11px;font-family:Verdana, sans-serif;}

#af-form-1450521091 .af-header{padding-bottom:9px;padding-top:9px;padding-right:10px;padding-left:10px;background-image:url('https://forms.aweber.com/images/auto/body/cc0/000/660/000');background-position:top left;background-repeat:repeat-x;background-color:#660000;border-width:1px;border-bottom-style:none;border-left-style:none;border-right-style:none;border-top-style:none;color:#FFFFFF;font-size:16px;font-family:Verdana, sans-serif;}

#af-form-1450521091 .af-quirksMode .bodyText{padding-top:2px;padding-bottom:2px;}

#af-form-1450521091 .af-quirksMode{padding-right:15px;padding-left:15px;}

#af-form-1450521091 .af-standards .af-element{padding-right:15px;padding-left:15px;}

#af-form-1450521091 .bodyText p{margin:1em 0;}

#af-form-1450521091 .buttonContainer input.submit{background-image:url("https://forms.aweber.com/images/auto/gradient/button/900.png");background-position:top left;background-repeat:repeat-x;background-color:#790000;border:1px solid #790000;color:#FFFFFF;text-decoration:none;font-style:normal;font-weight:normal;font-size:14px;font-family:Verdana, sans-serif;}

#af-form-1450521091 .buttonContainer input.submit{width:auto;}

#af-form-1450521091 .buttonContainer{text-align:left;}

#af-form-1450521091 body,#af-form-1450521091 dl,#af-form-1450521091 dt,#af-form-1450521091 dd,#af-form-1450521091 h1,#af-form-1450521091 h2,#af-form-1450521091 h3,#af-form-1450521091 h4,#af-form-1450521091 h5,#af-form-1450521091 h6,#af-form-1450521091 pre,#af-form-1450521091 code,#af-form-1450521091 fieldset,#af-form-1450521091 legend,#af-form-1450521091 blockquote,#af-form-1450521091 th,#af-form-1450521091 td{float:none;color:inherit;position:static;margin:0;padding:0;}

#af-form-1450521091 button,#af-form-1450521091 input,#af-form-1450521091 submit,#af-form-1450521091 textarea,#af-form-1450521091 select,#af-form-1450521091 label,#af-form-1450521091 optgroup,#af-form-1450521091 option{float:none;position:static;margin:0;}

#af-form-1450521091 div{margin:0;}

#af-form-1450521091 fieldset{border:0;}

#af-form-1450521091 form,#af-form-1450521091 textarea,.af-form-wrapper,.af-form-close-button,#af-form-1450521091 img{float:none;color:inherit;position:static;background-color:none;border:none;margin:0;padding:0;}

#af-form-1450521091 input,#af-form-1450521091 button,#af-form-1450521091 textarea,#af-form-1450521091 select{font-size:100%;}

#af-form-1450521091 p{color:inherit;}

#af-form-1450521091 select,#af-form-1450521091 label,#af-form-1450521091 optgroup,#af-form-1450521091 option{padding:0;}

#af-form-1450521091 table{border-collapse:collapse;border-spacing:0;}

#af-form-1450521091 ul,#af-form-1450521091 ol{list-style-image:none;list-style-position:outside;list-style-type:disc;padding-left:40px;}

#af-form-1450521091,#af-form-1450521091 .quirksMode{width:100%;max-width:640px;}

#af-form-1450521091.af-quirksMode{overflow-x:hidden;}

#af-form-1450521091{background-color:#F0F0F0;border-color:#CFCFCF;border-width:1px;border-style:solid;}

#af-form-1450521091{display:block;}

#af-form-1450521091{overflow:hidden;}

.af-body .af-textWrap{text-align:left;}

.af-body input.image{border:none!important;}

.af-body input.submit,.af-body input.image,.af-form .af-element input.button{float:none!important;}

.af-body input.text{width:100%;float:none;padding:2px!important;}

.af-body.af-standards input.submit{padding:4px 12px;}

.af-clear{clear:both;}

.af-element label{text-align:left;display:block;float:left;}

.af-element{padding-bottom:5px;padding-top:5px;}

.af-form-wrapper{text-indent:0;}

.af-form{text-align:left;margin:auto;}

.af-header{margin-bottom:0;margin-top:0;padding:10px;}

.af-quirksMode .af-element{padding-left:0!important;padding-right:0!important;}

.lbl-right .af-element label{text-align:right;}

body {

}

Prijavite se na SvijetKladjenja mailing listu!

Budite prvi informirani o greškama kladionica, najnovijim analizama utakmica te promotivnim akcijama vodećih online kladionica!

displays.htm?id=jCysDKxMjAycjA==

// Special handling for facebook iOS since it cannot open new windows

(function() {

if (navigator.userAgent.indexOf('FBIOS') !== -1 || navigator.userAgent.indexOf('Twitter for iPhone') !== -1) {

document.getElementById('af-form-1450521091').parentElement.removeAttribute('target');

}

})();

mTFK35Y.png

Borussia M'gladbach - Celtic 1 (1,50)

Mislim da se još svi sjećamo Celtica i one utakmice protiv Manchester Cityja (3:3). U toj utakmici Celtic je iz 3 prilike postigao 3 gola dok je City ušao u utakmicu nonšalantno i iako su bili evidentno bolji nisu uzeli 3 boda. Celtic je sasvim drugačija ekipa pred svojim navijačima te na gostovanjima i poznati su kao momčad koja igra izuzetno loše u gostima u europskim natjecanjima. 

PynpR1H.png

M'gladbach je Celtica pobjedio na gostovanju 2:0, u prošlom kolu 19.10. kada su imali veliki broj izostanaka. Ironično da ih je M'gladbach pobjedio a da jedan Manchester City koji je kvalitetnija ekipa to nije uspio. Ako je M'gladbachslavio slavio na gostovanju gdje Celtic tradicionalno pruža odlične partije te je M'gladbach imao veliki broj bitnih izostanaka ne vidim razloga zašto nebi slavili pred svojim navijačima te u utakmici gdje će nastupiti u još jačem sastavu. M'gladbach se pobjedom može nadati drugom mjestu. Trenutno se čini da će borbu voditi sa Manchester Cityjem koji bi si eventualnim porazom protiv Barcelone izuzetno zakomplicirao situaciju, što im nebi bio prvi put kada se radi o Ligi Prvaka (CSKA prije par godina).

SRbW0T9.png

Najpre, pozdrav svima

Vec nedelju dana se borim sam sa sobom da izaberem dva overa 2,5 za Ligu prvaka :) U tom ludilu, birajuci izmedju Ludogorets vs Arsenal, Dortmund vs Sporting, pa cak i City vs Barcelona, za oko mi je zapao mec PSV vs Bayern. To je jedan od redjih parova koji me nije privukao za igru over 2,5 ali mi je dilema zbog cega kladionice veruju da ce biti otvorena utakmica. Zbog Bayerna mozda ?

PSV celu sezonu igra promenjivo i lose. Kod kuce su na sest utakmica ove sezone dali samo TRI gola i primili takodje samo TRI gola. Po bedni gol su dali losoj Sparti i Heraclesu, te srednjem AZ. Golove nisu uspeli da uguraju ni raspalom Groningenu, odlicnom Feyenordu, a o Atletico Madridu da i ne govorim. Dakle, sest utakmica kod kuce, od toga su pet dosle "golovi 0-1" i jedna utakmica sa "ukupno golova 2" 

I takvom PSV-u dolazi Bayern koji je na trinaest utakmica ove sezone primio 8 gola, od toga samo jednom vise od gola, protiv Eintracht Frankfurta.

Kladionice daju nisku kvotu na over 2,5 oko 1,45 do 1,55 verovatno racunajuci da Bayern svakoj ekipi moze da ugura koliko hoce. Znam i da je prva utakmica u Munchenu zavrsena 4:1 za bavarce, pa me zanima misljenje kolega sa foruma o  realnosti kvote koju kladionice daju ocekujuci otvorenu utakmicu.

Da li ste primetili neuobicajenost kvote na utakmici Atletico Madrid vs Rostov 

over 2,5 1,45 -1,50     goal 2,75     nogoal  1,45 - 1,50

Ludogorets - Arsenal FC
Referee: Bas Nijhuis (NED)

FC Basel - Paris SG
Referee: Ovidiu Alin Hategan (ROU)

SL Benfica - Dynamo Kyiv
Referee: Clément Turpin (FRA)

Besiktas - SSC Napoli
Referee: Mark Clattenburg (ENG)

Borussia M'gladbach - Celtic FC
Referee: Manuel de Sousa (POR)

Manchester City - FC Barcelona
Referee: Viktor Kassai (HUN)

Atlético Madrid - FC Rostov
Referee: Craig Thomson (SCO)

PSV Eindhoven - Bayern München
Referee: Gianluca Rocchi (ITA)

Liefering - A. Lustenau @ 1 --> 2,10
Kladionica: Wwin
Stake: 4/10

Domaća ekipa iskorištava krizu Lask Linca, Lasku grad ne pomaže već godinama, grad koji je mnogo dužan i ne ulaže u nogomet kao drugi gradovi. Liefering ima odličnu ekipu ove sezone, fin budžet, kući su odični. Zadnju domaću utakmicu su izgubili od Insbruka 1:2, dosta nesretno, ali to je sve sastavni dio fudbala, je l' :soccer: . Lask večeras dobio na svom terenu i približio se Lieferingu na svega 3 boda zaostatka. Mislim da bi Liefering morao dobiti sutrašnji meč i ponovo se odmaći na tabeli, jer glavni cilj im je prva liga, a igrom i budžetom kojeg imaju jedini to i zaslužuju u ovom trenutku. Kvota već polako i opada, vjerovatno će sutra da spane ispod 2.

Nije to nista neobicno jer kladionice procjenjuju da je mala sansa da ce Rostov dati pogodak Atletiku. Nazalost nisam gledao prvi susret gdje je Atletiko u gostima dobio 1-0. Ali vidim u tom susretu 5-0 u kornerima u korist Atletika kao i 7-3 sutevi na gol. Dakle koeficijenti su sasvim normalno postavljeni. Nenam tu Rostov materijala da zabije gol, ono lopta je okrugla i moze se nekako desiti (autogol, penal, odbijanac neki ili slicno) ali u globalu Ruski nogomet je velika nebuloza i narocito imaju problema sa realizacijom i ja ne znam odakle oni sa tako dosadnim i neucinkovitim nogometom da svake godine imaju predstavnike u europskim natjecanjima? Da je neka druga ekipa na gostovanju kod Atletika sigurno bih igrao to oba tima daju gol, no Rusi su katastrofa kada je postizanje pogodala u pitanju, sa druge strane kvota na Atletiko iznimno mala i ja ovu utakmicu zaobilazim za kladjenje...

PSV celu sezonu igra promenjivo i lose. Kod kuce su na sest utakmica ove sezone dali samo TRI gola i primili takodje samo TRI gola. Po bedni gol su dali losoj Sparti i Heraclesu, te srednjem AZ. Golove nisu uspeli da uguraju ni raspalom Groningenu, odlicnom Feyenordu, a o Atletico Madridu da i ne govorim. Dakle, sest utakmica kod kuce, od toga su pet dosle "golovi 0-1" i jedna utakmica sa "ukupno golova 2" 

I takvom PSV-u dolazi Bayern koji je na trinaest utakmica ove sezone primio 8 gola, od toga samo jednom vise od gola, protiv Eintracht Frankfurta.

Kladionice daju nisku kvotu na over 2,5 oko 1,45 do 1,55 verovatno racunajuci da Bayern svakoj ekipi moze da ugura koliko hoce. Znam i da je prva utakmica u Munchenu zavrsena 4:1 za bavarce, pa me zanima misljenje kolega sa foruma o  realnosti kvote koju kladionice daju ocekujuci otvorenu utakmicu.

Glavni argument za takvu (manje-vise ocekivanu) kvotu je to sto Bayern juri bodove jer je u zaostatku u odnosu na Atletico M.U toj grupi direktni okrsaji izmedju ova 2 tima ce odluciti prvo mesto,Atletico vec tu ima pobedu kod kuce protiv Bavaraca i u boljoj su trenutno poziciji. Drugim recima, Bayern mora ici na pobedu u preostala 3 meca jer im drugo nista ne odgovara ukoliko zele biti prvi.

Ove sezone je bas nezgodno zavrsiti drugi jer ih verovatno cekaju protivnici tipa: Barcelona, Real Madrid/BVB, Arsenal/PSG, Juventus a sve  su to jako teski protivnici. Moja pretpostavka je da Bayern sutra ide na pobedu sa sto vise gola razlike, videcemo kako ce to izgledati na terenu...

Benfica - Dinamo Kyev tip 1

Za ukrainske timove imam slicno misljenje kao i za ruske, dakle jako su losi i svojim antinogometom kvare ovo prelijepo natjecanje. Benfica je u Ukraini dobila 2-0 no sva statistika je bila na strani Ukrainaca tako da je Benfica dobro prosla. U prilog im je isao i rezultat iz Italije gdje je Napoli porazen od Besiktasa. Nakon tih rezultata otvorile su se mnoge kalkulacije ali i put Bencici da osigura neku od prve dvije pozicije. Uslov je ponovna pobjeda nas Dynamom. Napoli, Besiktas, Benfica imaju sljedeci bodovni ucinak 6-5-4, dakle sve je otvoreno no ocekujem ofanzivu Benfice od prve minute i sigurnu pobjedu. Dynamo nema razloga da se brani jer imaju samo 1 poen a ofanziva im je daleko slabija strana engo defanziva tako da ce ovako ili onako pokleknuti na vrucem gostovanju..

Besiktas - Napoli  kartoni over

Nakon pobjede u Italiji, Besiktas ceka uzvrat u Istanbulu. Ovdje vise od svega ocekujem napet susret prepun tenzija i mnogo kartona. U Italiji su bila samo 4 kartona (Besiktas 3 i Napoli 1) Uzvrat sudi englez Marc Clattenburg, on je recimo sudio sad za vikend duel Man Utd i Burnleya i pokazao 5 zutih kartona, prije toga duel Man City-Southampton (6 zutih kartona). Na susretu Krasnodar-Schalke pokazao je samo 3 no u derbiju Dortmun-Real pokazao je 5. Sa ozbirom na vaznost susreta i tenzije mislim da ce ovdje pokazati najmanje 6 kartona..

Manchester City - FC Barcelona over 45 BP @2.20 WilliamHill

Ovo je dobra kvota buduci da recimo bet365 daje 1.85 na istoj granici. Predstavljati timove nije potrebno, cak i ljudi koji povrsno prate fudbal znaju za oba tima i kakve igrace imaju u svojim redovima. Barcelona je "osramotila" Guardiolu u njegovom rodnom gradu sa 4:0 i sto je jos gore naterala da City nemocno prodje kroz ceo mec. To jednostavno nije Guardiolin stil i mogu zamisliti njegov bes zbog nemoci tokom tog meca. No, ne zaboravimo da je to bilo u sred niza od 5-6 meca zaredom bez pobede Cityja a za  vikend su Gradjani napokon prekinuli niz i dobili WBA sa 0:4. Aguero je ponovo u startnoj postavi, za vikend je postigao 2 gola i sigurno ce pomoci ekipi i u ovom mecu. Barcelona je desetkovana povredama u zadnjem redu, Pique, Alba i Mathieu su samo neka imena koja nisu na spisku ekipe. Dosta je to rupa za popuniti a ekipa poput Cityja sa onakvim napadackim tandemom to mora iskoristiti. 

Sudice Viktor Kassai, njega volim odigrati vise kartona jer retko omane u jacim mecevima poput ovog. Materijala ce biti, sto je pokazao i prvi susret a ostalo je na njemu. Obe ekipe vole napadacki fudbal, nece tu biti previse cuvanja rezultata, i jedini i drugi imaju puno mocniji napad nego odbranu i to bi se moralo odraziti na rezultat, tj. imacemo aktivan rezultat sto je uvek dobro za kartone.

Verujem da ce do sutra WH smanjiti kvotu na nekih 1.90 - 2.00. Siguran sam da nas ceka mec za gledanje i golovi na obe strane...

Atletico Madrid vs Rostov   0-2 ukupno golova

- Mislim da se Atletico nece previse cimati oko ove utakmice zato sto im i nereseno odgovara da ostanu na prvom mestu a rizik da ne prodju u dalju fazu takmicenja ne postoji. Uzevsi u obzir cinjenicu da im se u Primeri polako zakuvava pri vrhu tabele a pritom gostuju kod Sociedada u subotu mislim da ce igrati pomalo rezervisano ovo kolo lige sampiona.

Manchester City - FC Barcelona over 45 BP @2.20 WilliamHill

Ovo je dobra kvota buduci da recimo bet365 daje 1.85 na istoj granici. Predstavljati timove nije potrebno, cak i ljudi koji povrsno prate fudbal znaju za oba tima i kakve igrace imaju u svojim redovima. Barcelona je "osramotila" Guardiolu u njegovom rodnom gradu sa 4:0 i sto je jos gore naterala da City nemocno prodje kroz ceo mec. To jednostavno nije Guardiolin stil i mogu zamisliti njegov bes zbog nemoci tokom tog meca. No, ne zaboravimo da je to bilo u sred niza od 5-6 meca zaredom bez pobede Cityja a za  vikend su Gradjani napokon prekinuli niz i dobili WBA sa 0:4. Aguero je ponovo u startnoj postavi, za vikend je postigao 2 gola i sigurno ce pomoci ekipi i u ovom mecu. Barcelona je desetkovana povredama u zadnjem redu, Pique, Alba i Mathieu su samo neka imena koja nisu na spisku ekipe. Dosta je to rupa za popuniti a ekipa poput Cityja sa onakvim napadackim tandemom to mora iskoristiti. 

Sudice Viktor Kassai, njega volim odigrati vise kartona jer retko omane u jacim mecevima poput ovog. Materijala ce biti, sto je pokazao i prvi susret a ostalo je na njemu. Obe ekipe vole napadacki fudbal, nece tu biti previse cuvanja rezultata, i jedini i drugi imaju puno mocniji napad nego odbranu i to bi se moralo odraziti na rezultat, tj. imacemo aktivan rezultat sto je uvek dobro za kartone.

Verujem da ce do sutra WH smanjiti kvotu na nekih 1.90 - 2.00. Siguran sam da nas ceka mec za gledanje i golovi na obe strane...

Nikako da shvatim ove kaznene bodove koje vidim da ima u ponudi WHill (tamo sam limitiran na 0.01E) i Wwin, i u kakvoj su vezi s kartonima??

Kako se oni računaju?

Nikako da shvatim ove kaznene bodove koje vidim da ima u ponudi WHill (tamo sam limitiran na 0.01E) i Wwin, i u kakvoj su vezi s kartonima??

Kako se oni računaju?

Koliko ja znam, kod WH 1 zuti katron je 10 bookings pointa, izravni crveni 25 bookings pointa, igrac moze maximalno dobiti 35 bokings pointa, a to mislim da je slucaj sa drugim zutim, odnosno crvenim kartonom. Ako sam pogrijesio slobodno nek me neko ispravi i nadopuni. nadam se da sam ti barem malo pomogao ;) .

Koliko ja znam, kod WH 1 zuti katron je 10 bookings pointa, izravni crveni 25 bookings pointa, igrac moze maximalno dobiti 35 bokings pointa, a to mislim da je slucaj sa drugim zutim, odnosno crvenim kartonom. Ako sam pogrijesio slobodno nek me neko ispravi i nadopuni. nadam se da sam ti barem malo pomogao ;) .

Da, znam da je tako nekako otprilike.

Evo ga, našao u Wwinu: http://pokit.org/get/?429542e0c950d0377a25d4cee5b2671c.jpg

ATP Masters 1000 Paris
Sock-Kohlschreiber

Jack Sock prolaz u 2.kolo tražiti će preko njemca Phillipa Kohlschreibera. Nisu se dosada susretali no po trenutnim formama amerikanac je favorit za prolazak u 2.kolo. Sock može biti zadovoljan ovom sezonom bilo je tu dobrih turnira, prije dva tjedna igrao je čak finale u Stockhlomu no tamo je prejak bio Juan Martin Del Potro. Prošli tjedan u ranoj fazi je ispao iz Basela što mu je donjelo odmora za ovaj posljednji Masters. Njemac Kohlschreiber  lagano zalazi u veteranske godine sa 33 na ledjima. Trenutno je na ATP  ljestvici 32. Njegovi rezultati su prosječni nakon duljeg niza ranih ispadanja vezao je dvije pobjede u Moskvi. Prošli tjedan se mučio u Beču sa Robertom i dobio ga u 3 seta no onda je ispao od Tsonge. Jack Sock trenutno igra puno bolji tenis od njemca i po meni bi bilo veliko iznenđanje da  ne osigura prolazak u drugo kolo, ponovi li igru iz Švedske može ovo otići i u dva seta.

TIP:1 1.57 bet365

20.30 Great Britain - Norway over 5.5 1.65 (bet 365) 5/10

Frinedly mec...

Oba ova rivala ce igrati i sutra jedni protiv drugih ali u drugom gradu.

Inace za drugi moj predlog iz sveta hokeja za danas,morace te da odete mog bloga(eto da vas namucim malo :-) )

Ovaj danasnji mec se igra u Nottingemu i to je dobra stvar za Britance.Ocekuje se preko 6000 ljudi,te je na igracima da naprave da ti isti ljudi odu zadovoljni svojim domovima...

Ipak,kvalitet Britanaca je dosta upitan,pa su Norvezani sa razlogom favoriti.

Odbrana Britanaca je najlosija karika ekipe i bice na testu konstanto svih 60 minuta.U napadu mogu da ucine nesto,pogotovo noseni podrskom sa tribina,ali odbrana je problem glavni.

Norvezani nisu doveli najbolji sastav,cak sta vise eksperimentisace sa pojedinim igracima,pa od golmana,neiskusnog u reprezentativnim obavezama,pa sve do odbrane,gde takodje ima igraca koji nemaju previse iskustva sa reprezentacijom itd...

Takodje,ne treba zanemariti cinjenicu da se ovaj mec igra na ledu manjih dimenzija nego sto je uobicajeno,pa ce samim tim i pak gotovo uvek biti u opasnoj zoni,jednih ili drugih,ne bitno...Bitno je da ce biti brzi mec i aktivniji mec...

Kada na to dodamo slabije odbrane kod oba rivala,te slabije i golmane,pa pune tribine koje ocekuju napade Britanaca,mislim da imamo sve preduslove za jedan lep over...tip over 5.5.

Manchester City - Barcelona | Liga prvaka

Dva velika diva europskog nogometa se ponovo susreću, nakon samo dva tjedna, s tim da Manchester City ima mnogo veći motiv na njihovom Etihadu, jer su poraženi na Camp Nou sa čak 4-0 od španjolske Barcelone u trećem kolu Lige prvaka. Na taj način su 'Građani' samo dodatno zakomplicirali njihovu situaciju kada je u pitanju plasman u nokaut fazu, s obzirom da se treći M'gladbach u međuvremenu približio na samo jedan bod razlike, dok je Celtic još uvijek u igri, sa tri boda manje od Manchester Cityja. S druge strane, Barcelona je sa maksimalnim učinkom u prva tri kola i već su jednom nogom u sljedećem krugu, dok su slavili u svakom od pet dvoboja sa Građanima.

S obzirom da Građani imaju puno veću motivaciju nego Katalonci, ali i mnogo povoljniju situaciju u njihovom timu, stoga sam odlučio da ima dadnem blagu prednost u ovom dvoboju na Etihadu, pogotovo jer su gosti iz Barcelone u takvoj situaciji da bi bili zadovoljni sa jednim bodom.

TIP: Azijski hendikep 0 Manchester City

PSV Eindhoven - Bayern Munich | Liga prvaka

Ova runda može praktički donijeti konačan iskoh u skupini u kojoj su Atletico i Bayern sigurno najveći favoriti. Oni su to i potvrdili, nakon tri runde, a Bayern je drugi sa šest bodova, dok su njihovi suparnici PSV na trećem mjestu sa samo jednim bodom. Dakle, eventualna pobjeda Bavaraca isključuje PSV iz svih kombinacija, a ždrijeb je bio sasvim prihvatljiv za Bayern. Aktualni njemački prvak je napravio četiri pobjede, uključujući sva tri natjecanja u kojima igraju, dok je PSV slavio proteklog vikenda u prvenstvu, ali su prije toga izgubili u kupu. Ovo će biti četvrti susret PSV-a i Bayerna u Eindhovenu, a do sada je Bayern ostvario dvije pobjede i PSV jednu.

PSV će sigurno učiniti sve da iznenadi i ostane u igri za naredni krug, oni su oslabljeni, a i ne igraju baš tako dobro da im mogu dati prednost nad Bayernom. Bavarci su u dobrom ritmu i oni bi trebali završiti posao u Eindhovenu.

TIP: Azijski hendikep -1 Bayern

Liberec - Vitkovice (4,5) @ Više --> 1,65

Domaća ekipa redovno tuče Vitkovice zadnjih par utakmica. Domaćini neprikosnoveni na domaćem terenu ove sezone, igraju odlično. Sa druge strane Vitkovice prošle Nitru prošlo kolo i više nego ubjedljivo. Dobili su ih 12:0 ukupnim rezultatom. Danas očekujem jedan jako dobar meč sa velikim brojem šansi i golova.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use