Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 26.10.2016.

IzudinB

Recommended Posts

Molim clanove da sudjeluju u anketi i iznesu svoja misljenja oko organzacije foruma povodom pocetka NBA-ja

http://www.svijetkladjenja.com/forum/topic/4820-nba-organzacija-foruma/

Prijavite se na SvijetKladjenja mailing listu!

Budite prvi informirani o greškama kladionica, najnovijim analizama utakmica te promotivnim akcijama vodećih online kladionica!

displays.htm?id=jCysDKxMjAycjA==

16:00 Crvena Zvezda - Borča Zbroj golova (1.5) u prvo poluvremenu? 2 - 1,85 wwin

Osmina finala Kupa Srbije gdje Zvezda docekuje Borču.Mislim da je pobjednik ovde sasvim jasan, realno Zvezda je druga dimenzija za goste ali treba to sve opravdati na terenu.Zvezda jeste prvoplasirana momcad lige, ali u posljednje vrijeme primjeti se da nesto teze igraju.Imali su niz od 3 uzastopne pobjede u ligi koji su prekinuli protiv Spartaka u Subotici gdje je zavrsilo 1:1.Trener Bozovic u danasnjem mecu nece racunati na usluge  mladog golmana Filipa Manojlovića, koji se u posljednje vrijeme ustalio među stativama. Odmoriće i Marko Poletanović, Džon Ruiz, Predrag Sikimić i Pablo Mouče.Kapiten Crvene zvezde Aleksandar Luković i njegov zamenik Mihailo Ristić također neće biti u timu za utakmicu, kao i povrijeđeni Kanga.

Borča nastupa u 2 ligi gdje su 9 momcad prvenstva sa 13 bodova iz 11 utakmica.Imaju skor 4-1-6 uz gol razliku 8:12.Trenutno su u nesto losijoj seriju obzirom da nisu pobijedili vec 5 utakmica, imaju 1 remi i 4 poraza.Nisam nasao neke konkretne informacije vezane za sastav Borce.

Iako Zvezda odmara dosta igraca, siguran sam da ce odma navaliti na protivnika.U timu bi se trebao naci Hugo Vieira, koji bi mogao traziti formu protiv ovakhi protivnika.Za goste nisam nasao neke informacije, ali iz onoga sto sam citao, radi se o mladom timu, sastavljenom uostalom od nekoliko igraca koji su bili na probi u Zvezdi ili su igrali za mlađe kategorije.Kako god tesko da mogu danas sto napraviti.

20:30 Kortrijk - Eupen Domaci postiže više ili manje od (0,5) golova u 1 pol.? 2 - 1,60 wwin

Kortrijk je trenutno 9 momcad lige sa 16 bodova iz 11 utakmica.Imaju skor 4-4-3 uz gol razliku 21:19.Kao domacini na svom Guldensporenstadion odigrali su 5 utakmica i upisali skor 3-2-0 uz gol razliku 14:7.Iako su zadnje 3 utakmice bez pobjede, ne moze se reci da lose igraju obzirom da ako se pogleda zadnjih 5 utakmica, imaju 2 pobjede, poraz i dva uzastopna remija, Standard 3:3 i Oostende 2:2.Trener Bart  Van Lancker za danasnji mec pozvao je sledece igrace:

Galens, Verstraete, Goutas, De Smet, Pavlovic, Kage, Saadi, Sifakis, Métanire, De Mets, Gigot, Rougeaux, Mercier, Rolland, Ouali, Kaminski, D’Haene, Van Loo, Veldwijk en Sarr.

U momcadi nedostaju Joãozinho (odbrana,11/0) i Papazoglou (napadac,5/0).

Eupen zauzima 13 mjesto tabele sa 10 bodova iz 11 utakmica.Imaju skor 3-1-7 uz gol razliku 16:28.Kao gosti odigrali su 6 utakmica i upisali skor 1-0-5 uz gol razliku 8:17.Niz od 3 uzastopna poraza, Standard 3:0, Mouscron 4:1, Wasland 4:2, prekinuli su u proslom kolu kada su kuci dobili Gent sa 3:2.U tom mecu su gubili 2:0 u 63 minutu, ali Sylla u 70, Cases u 90 i Taulemesse u 93 donijeli su veliki preokret i rezultat koji je malo ko ocekivao.Trener Jordi Condom u danasnjem mecu nece moci racunati na Nicolas Timmermans (odbrana,1/0), Raoul Kenne (odbrana,1/0) i Eric Ocansey (napad,7/3).

Odlucio sam se za okladu da ce Kortrijk dati gol u 1 poluvremenu, a evo i zasto.Kao prvo trenutno su najefikasnija momcad lige sa 21 postignutim golom, kuci 14 sto je najvise u ligi.Eupen sa druge strane ima najgoru odbranu lige sa 28 primljenih golova, u gostima cak 17  sto je ubjedljivo najvise.Uz to Kortrijk je u zadnjih 5 domacih meceva, svaki put postigao gol, dok je Eupen na zadnjih 5 gostujucih meceva, cak u 4 primio gol u 1 poluvremenu.

16:00 Salzburg - FAC Wien Zbroj golova (1.5) u prvo poluvremenu? 2 - 1,70 wwin

Salzburg nakon 12 utakmica zauzima 3 mjesto tabele sa 22 boda.Skor momcadi je 6-4-2 uz gol razliku 24:10.Kao domacini odigrali su 5 utakmica i upisali skor 3-1-1 uz gol razliku 10:4.Forma nije bila dobra obzirom da su bili  bez pobjede ako racunamo sva takmicenja citavih 5 utakmica,a  onda su dobili St.Polten u gostima sa 5:1. Spomenuo bi EL gdje su upisali poraze od Krasnodara 1:0, Schalkea 3:1 i Nice prije neku noc 1:0, i tu je za njih prica zavrsena, sto se tice tog takmicenja, jer tesko da mogu sto napraviti do kraja.Trener Óscar García obzirom na to da su im sanse svedene na minimum kada je u pitanju EL, sada se moze skoncentrisati na domace prvenstvo ali i Kup. Garcia ce u danasnjem mecu morati bez povrijeđenih Wamberto (napadac,9/1) i Schwegler (odbrana,1/0), a upitan je Andreas Ulmer (odbrana,9/0).U momcad se vracaju  Caleta Car (odbrana,10/0)  i Radosevic (sredina,4/0).

FAC Wien igra drugu ligu i tamo su trenutno na 8 mjestu sa 16 bodova iz 15 utakmica.Imaju skor 4-4-7 uz gol razliku 19:24.U zadnjih 5 utakmica imaju 3 remija, i 2 poraza.Zadnji mec koji su igrali bio je u gostima sa BW Linz a zavrsen je 0:0.Iz onoga sto sam mogao naci za njih, trener Jürgen Halper najavio je da ce igrati otvoren mec obzirom da se igra samo jedan oni nemaju sta da izgube, tako da ce dati sve od sebe da naprave senzaciju.Mene licno sto se tice bolje da je dao kakve informacije vezane za sastav, ali eto nije.

Odlucio sam se za ovu okladu, jer ako gosti svhataju ozbiljno ovaj mec, onda ga isto tako shvataju i u Salzburgu.Citao sam izjave i trenera Garcie kao i kapitena Soriana, a cisto sumnjam da bi davao Soriano izjavu ako nece uopste igrati, kako su ozbiljni i da zele daleko dogurati u Kupu, jer u ligi kaskaju za Sturmom.Sve u svemu ocekujem i ovde da Salzburg koji je pokazao u zadnjem mecu da moze, napuni goste vec  u 1 poluvremenu i jasno stavi do znanja ko je ko u ovom duelu. 

NBA podforum za srijedu ➡ http://www.svijetkladjenja.com/forum/topic/4822-nba-srijeda-26102016/

Molim sve članove da sudjeluju u anketi o organzaciji NBA foruma http://www.svijetkladjenja.com/forum/topic/4820-nba-organzacija-foruma . Do četvrtka do 23:59 vjerujem da će svi koji to žele i glasovati a onda možemo vidjeti rezultate i barem testno poslušati glas većine, pa vidjeti sa vremenom dali trebamo nešto mijenjati u organzaciji ili ne.

V77ybSo.jpg

West Ham - Chelsea | EFL kup

Večeras će se odigrati tri preostale utakmice u osmini finala EFL kupa, a prva od njih je dvoboj gradskih rivala iz Londona, West Ham i Chelsea. Čekićari su pokazali mnogo više u prethodnoj sezoni od Plavaca koji su završili ispod njih na tabeli Premier lige, ali Chelsea je ovu sezonu otvorio mnogo bolje, a trenutno je na visokom četvrtom mjestu i ima devet bodova više od West Hama. Međusobni susreti prošle sezone su išli na ruku West Hamu, gdje su čekićari pobijedili kod kuće i remizirali u gostima, dok su ove sezone Plavci pobijedili kod kuće sa 2-1.

Bez obzira na to što je ovo kup utakmica u kojima treneri tradicionalno igraju sa kombiniranim momčadima, to ne znači da ekipe neće dati sve od sebe kako bi se stiglo u četvrtfinale. Stoga očekujemo da će ovaj londonski derbi biti vrlo težak i ne pretjerano učinkovit.

TIP: Manje od 3 gola

Manchester United - Manchester City | EFL kup

U posljednjoj utakmici osmine finala EFL kupa imamo najatraktivniji dvoboj između dva velika gradska rivala iz Manchestera, Uniteda i Cityja. Međutim, obje ekipe su u nekoj vrsti krize; Građani nisu pobijedili u posljednjih pet utakmica, a Crveni vragovi su u istom periodu pobijedili samo u Europskoj ligi, dok su u prvenstvu izvukli dva remija i doživjeli težak poraz od Chelseaja u nedelju. Zahvaljujući vrlo dobrom početku sezone Manchester City je i dalje lider u Premier ligi, dok je United sedmi i ima šest bodova manje od gradskih rivala. Dodajmo da su se već susreli ove sezone u Premiershipu, gdje je City pobijedio kao gost sa 2-1 na Old Traffordu, a prije toga je United imao niz od dvije pobjede i jedan remi u međusobnim odnosima.

Obje momčadi su u krizi, a ova utakmica EFL kupa je zapravo idealna prilika za vraćanje samopouzdanja, tako da očekujem otvorenu utakmicu i dosta golova na Old Traffordu.

TIP: Oba tima daju gol

NK Široki Brijeg - FK Sloboda Tuzla @ zg 0-2 --> 1,75

Kao i u predhodne 2 utakmice, i danas ću da ih odigram zbroj golova. U pitanju je uzvrat kup utakmice, Sloboda na svom terenu u prvoj utakmici dobila 1:0, zatim kroz 3 dana ih ponovo dobila u ligi 1:0. Veliki broj utakmica obje ekipe igraju sa malim brojem golova, imaju dosta problema u ekipama, u krizi su i jedni i drugi, mislim da će i danas da se izvede kol'ko toliko kombinovan sastav i na jednoj i na drugoj strani, jer im je glavni cilj liga, tačnije da uđu ligu za prvaka. Ispoštovali su me prošle sedmice 2 puta, pa ću i danas da odigram 0-2 pa nek ide život. Jagodić, trener Slobode će sigurno kao i do sada da igra "neatraktivan" nogomet, koji nije lijep za oko, i pokušat će iz nekih kontri da zabije gol, i riješi pitanje prolaska u naredno kolo. Glavni cilj im je danas, kako je izjavio, da ne prime gol.

De Schepper-Pavić over 21,5 1.80 bet365/1.75 Wwin 

Po meni mala granica za ovakve tipove tenisača. Obojici odgovara dvorana i imaju dobre servise. De Schepper u zadnjih pet mečeva odigrao 6 tb-ova, a od kada se vratio u dvoranu u drugom dijelu sezone, samo je dva puta ostao u underu i to oba puta točno na granici. Pavić fino odigrao kvalifikacije, u prva dva kola napravio je dva iznenađenja, Olivetti 6:2 6:4, Boutillier 6:7 6:2 6:3 i u trećem kolu dobija Bachingera 7:5 7:6. Mislim da nas čeka zanimljiv dvoboj sa barem jednim produženim setom što bi nadam se trebalo biti dovoljno za over.

7:6 0:1 ---> 7:6 6:1...

Serie A

Chievo - Bologna FC (20:45)

Sudac: Fabrizio Pasqua (5.20)

Prosjek ekipe 1: 2.78

Prosjek ekipe 2: 1.56

w5Whjjn.png

ACF Fiorentina - FC Crotone

Sudac: Claudio Gavillucci (3.00)

Prosjek ekipe 1: 2.00

Prosjek ekipe 2: 2.33

LPO5zAm.png

Inter - Torino FC (20:45)

Sudac: Davide Massa (3.25)

Prosjek ekipe 2: 2.11

GhCyMRe.png

Juventus - Sampdoria (20:45)

Sudac: Carmine Russo (3.50)

Prosjek ekipe 1: 1.78

Prosjek ekipe 2: 2.33

2h7Vui3.png

Lazio - Cagliari (20:45)

Sudac: Domenico Celi (4.00)

Prosjek ekipe 1: 2.56

Prosjek ekipe 2: 2.56

gNk0Nsi.png

SSC Napoli - Empoli FC (20:45)

Sudac: Maurizio Mariani (5.75)

Prosjek ekipe 1: 1.78

Prosjek ekipe 2: 2.44

3zWYH3T.png

Pescara - Atalanta (20:45)

Sudac: Marco Guida (4.67)

Prosjek ekipe 2: 2.56

RnLutdX.png

Sassuolo - AS Roma (20:45)

Sudac: Antonio Damato (4.50)

Prosjek ekipe 1: 1.89

Prosjek ekipe 2: 1.78

hwuMKzB.png

De Schepper-Pavić over 21,5 1.80 bet365/1.75 Wwin 

Po meni mala granica za ovakve tipove tenisača. Obojici odgovara dvorana i imaju dobre servise. De Schepper u zadnjih pet mečeva odigrao 6 tb-ova, a od kada se vratio u dvoranu u drugom dijelu sezone, samo je dva puta ostao u underu i to oba puta točno na granici. Pavić fino odigrao kvalifikacije, u prva dva kola napravio je dva iznenađenja, Olivetti 6:2 6:4, Boutillier 6:7 6:2 6:3 i u trećem kolu dobija Bachingera 7:5 7:6. Mislim da nas čeka zanimljiv dvoboj sa barem jednim produženim setom što bi nadam se trebalo biti dovoljno za over.

Pavića gledao posljednja dva kola kvalifikacija, odlično odradio! Ima stvarno razoran servis, potpisujem tip!

lp

Sloboda bez Govedarice i Ordagica, a Jagodic izjavio da nece igrati na 0 tj. braniti se citavu utakmicu.Kod Sirokog vraca se Wagner, Plazonjic i Brekalo, a upitan je Bralic.

Da, Ordaga povrijedio butni mišić, Miljan suspendovan zbog lošeg ponašanja. Stjepanović je takođe igrao povrijeđen zadnju utamicu, tako da ni on nije 100% spreman danas. Širokom se vraćaju ova trojica. Zato i očekujem tvrd meč, veliki broj napada domaćina, i neke kontre Slobode. 

Kuzmic over 4.5 rebounds @1.85 WilliamHill   5/10

Veoma dobra granica na skokove kod Kuzmica koji je u prve 2 lagano isao preko ove granice (9 i 7). WilliamHill casti ovim, ostale ga drze na 5.5 po kvoti 1.70 i 6.5 po 1.85.  Protiv Darussfake je imao samo 5 ofanzivna skoka sto je bas impresivno. Provodi dosta vremena na terenu a i veceras ga ocekujemo na nekih 22-25 min. Barcelona dolazi oslabljena bez nekoliko vaznih igraca i sumnjam u neki blowout ili razbijanje od strane Barcelone. Radonjic je izjavio da idu na pobedu pred svojim navijacima, Kuzmic bi morao uhvatiti barem 5 skokova veceras bez vecih problema.

Borusia D.- Union Berlin 1 and over 2,5 1,61

Borussia nakon par kikseva ovdje jednostavno mora pobjediti, Borusiji nije strano zabijanje hrpe golova pa mislim da ce to biti i danas slučaj protiv Uniona koji igra u solidnoj formi i mislim da nije nemoguce da vidimo gol i s njihove strane pa da ovo ode u lagani over uz pobjedu domaćina.

Inter-Torino corner Match 1 1,57

Inter prošlo kolo potpuno podbacio u gostima kod Atalante s kornerima, al mislim da je to vise bila iznimka nego pravilo i da cemo dns vidit laganu pobjedu Intera u korner matchu jer ne vjerujem da ce rano rijesit susret s Torinom plus često Inter u tim domaćim tekmama krene s rezultatskim minusom pa nadoknađuje sto je super za ovu okladu jer ce gosti prepustiti posjedu Interu. Takoder Torino je izgubio sve gostujuće utakmice u kornerima, samo s Milanom je bio X.

Prati li tko vaterpolo.

Danas Primorje-Eger, tip 2 mi se nekako čini jaaako dobar.

Primorje promijenilo gotovo cijelu momčad,sa lovom otišla i velika većina igrača kao i trener Asić.

Ostala su svega četvorica iz lanjske momčadi: centar Radu, bek Buljubašić, Vukičević te rezervni vratar Jelovina.

Eger pak ima momčad punu reprezentativaca Mađarske,Srbije i C.Gore. Ima nešto ouljeda,ali opet je to jak tim. Eger je nešto malo mijenjao momčad,ali su i zamjene jako kvalitetne.Harai i Dabrowski vuče neke probleme .

Harai je strašan centar,pitanje je koliku će minutažu imati obojica....

Rezultati od prošle godine nemaju veze jer Primorje nije ni približne kvalitete(barem poimenice),ali eto:

u 11 mj Primorje EB - Eger8:7

U 4.mj Eger - Primorje EB 12:12

Recimo to i Cedevitu vezati koja unatoč unutarmomčadskim problemima,slaboj formi trebala tući MZT kojeg je tukla ranije u ABA ligi sa 20 poena razlike i koji ima dosta velikih problema sa ozljedama,neće igrati Simonovski, Mekić, Kloof je pod velikim upitnikom.

Cedevita pak čisti roster jer nije zadovoljna strancima.Scottyjem Hopsonom, Davidom Stocktonom i Dujom Dukanom pregovaraju prekid i nisu u momčadi,a nije ni Žganec,ali on radi problema sa leđima.

West Ham - Chelsea over 3.5 cards @1.80 bet365

Izasli su i sastavi, West Ham u dosta jakom sastavu rekao bih a i Chelsea ima 5-6 prvotimaca koje nece odmarati veceras:

w0F6vo2.png?1

Ovo je Londonski okrsaj koji retko kad prodje bez tenzija i kartona. Ziveo sam jedno vreme u Londonu i secam se da se pricalo da je rivalitet na relaciji Chelsea - West Ham specifican i nesto drugaciji od drugih Londonskih derbija. Sudice Craig Pawson, solidan prosek, za vikend je podelio 6 kartona na mecu B'mouth-Tottenham, bice i ovde materijala za kartonijadu a nama treba samo 4. Sam pogled na prethodne okrsaje i broj kartona u njima (skoro redovno 6 i vise) govori dosta o ovome sto pisem, ja cu ovo uzeti bez razmisljanja. 

Sretno!

Prati li tko vaterpolo.

Danas Primorje-Eger, tip 2 mi se nekako čini jaaako dobar.

Primorje promijenilo gotovo cijelu momčad,sa lovom otišla i velika većina igrača kao i trener Asić.

Ostala su svega četvorica iz lanjske momčadi: centar Radu, bek Buljubašić, Vukičević te rezervni vratar Jelovina.

Eger pak ima momčad punu reprezentativaca Mađarske,Srbije i C.Gore. Ima nešto ouljeda,ali opet je to jak tim. Eger je nešto malo mijenjao momčad,ali su i zamjene jako kvalitetne.Harai i Dabrowski vuče neke probleme .

Harai je strašan centar,pitanje je koliku će minutažu imati obojica....

Rezultati od prošle godine nemaju veze jer Primorje nije ni približne kvalitete(barem poimenice),ali eto:

u 11 mj Primorje EB - Eger8:7

U 4.mj Eger - Primorje EB 12:12

Recimo to i Cedevitu vezati koja unatoč unutarmomčadskim problemima,slaboj formi trebala tući MZT kojeg je tukla ranije u ABA ligi sa 20 poena razlike i koji ima dosta velikih problema sa ozljedama,neće igrati Simonovski, Mekić, Kloof je pod velikim upitnikom.

Cedevita pak čisti roster jer nije zadovoljna strancima.Scottyjem Hopsonom, Davidom Stocktonom i Dujom Dukanom pregovaraju prekid i nisu u momčadi,a nije ni Žganec,ali on radi problema sa leđima.

Ihaaaaa

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use