Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 25.10.2016.

IzudinB

Recommended Posts

Hallescher-HSV  2  1,80  SUpersport  3/10

Trećeligaš protiv prvoligaša...kup na jednu utakmicu!

Koliko god je HSV u lošoj formi po ovoj kvoti jednostavno to mmoram probat!

Oprezno sa Hamburgom danas, trener je najavio kombinovan sastav i sansu nekim mladjim igracima. Hamburg dosta lose stoji u Bundesligi ove sezone i glavni fokus je na opstanak u tom takmicenju, kup bi im samo otezao opstanak. 

Slicna situacija i kod meca St.Pauli - Hertha, St Pauli poslednji u Cvajti i siguran sam da nece danas izaci u najjacem sastavu jer cuvaju glavne igrace za vikend dok Hertha ima visoke ciljeve (a i rezultate zasad) ove sezone. Uvek ih je zanimao DFB Pokal, prosle sezone su stigli do polufinala, verujem da ce i ove otici daleko. Moj predlog je Hertha @1.80

Molim clanove da sudjeluju u anketi i iznesu svoja misljenja oko organzacije foruma povodom pocetka NBA-ja

http://www.svijetkladjenja.com/forum/topic/4820-nba-organzacija-foruma/

Prijavite se na SvijetKladjenja mailing listu!

Budite prvi informirani o greškama kladionica, najnovijim analizama utakmica te promotivnim akcijama vodećih online kladionica!

displays.htm?id=jCysDKxMjAycjA==

Genoa vs Milan  - domaći ne daju gol
Malo sam skeptik po pitanju pobjede Milana iako bih volio, i iako su sad motivisani i konačno bi bar nakratko preuzeli to prvo mjesto nakon toliko vremena, ali bojim se da ne pokleknu ovdje te ne odigraju x. Mislim da će biti utakmica sa malo golova (0-2) i da ako bude golova domaći neće biti ti koji će ih dati. Montela odmara Susa i Abatea, a na njihovim mjestima šansu od početka utakmice dobijaju Honda i Poli koji su malo toga pokazali u Milanu, posebno ovaj Poli koji izgleda kao izgubljen slučaj u skoro pa svakoj utakmici kad dobije priliku da igra.

Oprezno sa Hamburgom danas, trener je najavio kombinovan sastav i sansu nekim mladjim igracima. Hamburg dosta lose stoji u Bundesligi ove sezone i glavni fokus je na opstanak u tom takmicenju, kup bi im samo otezao opstanak.

Slicna situacija i kod meca St.Pauli - Hertha, St Pauli poslednji u Cvajti i siguran sam da nece danas izaci u najjacem sastavu jer cuvaju glavne igrace za vikend dok Hertha ima visoke ciljeve (a i rezultate zasad) ove sezone. Uvek ih je zanimao DFB Pokal, prosle sezone su stigli do polufinala, verujem da ce i ove otici daleko. Moj predlog je Hertha @1.80

Ja vec zasrljo na HSV...sta god da je posrijedi, smatram da u Bundesligi imaju sanse s obzirom da je tek 8 kola proslo! Uz to nAredna dva kola gostuju kod Koelna i dolazi im Dortmund , tako da sumnjam da im ikakvo odmaranje moze pomoc! Sa Koelnem igraju tek u nedjelju, to bi se i baka od 60 godina odmorila! K tome, opce me ne plasi da se da sansa igracima koji ne igraju u prvoj, ti vise grizu i bore se za prvi sastav! Usporedivao sam prvo kolo kupa s zadnjom utakmicom protiv Frankfurta, 5 igraca iz prvenstva igrali su i kup!

I na kraju, nije bas lijep dojam da nakon 6 poraza i nerjesenog rezultata izgubite i od treceligasa! Mislim da je ovo prilika za vracanje motivacije i samopouzdanja ; a kvota i vise nego odlicna! Nikada necu priznati da ne uzmem prvoligasa protiv treceligasa i to 9.na tablici! Jos da je prvi bi i razmislio 5 sekundi, ovako necu...

To je moje misljenje samo....

Genoa vs Milan  - domaći ne daju gol

Malo sam skeptik po pitanju pobjede Milana iako bih volio, i iako su sad motivisani i konačno bi bar nakratko preuzeli to prvo mjesto nakon toliko vremena, ali bojim se da ne pokleknu ovdje te ne odigraju x. Mislim da će biti utakmica sa malo golova (0-2) i da ako bude golova domaći neće biti ti koji će ih dati. Montela odmara Susa i Abatea, a na njihovim mjestima šansu od početka utakmice dobijaju Honda i Poli koji su malo toga pokazali u Milanu, posebno ovaj Poli koji izgleda kao izgubljen slučaj u skoro pa svakoj utakmici kad dobije priliku da igra.

Najbolje izbjeći ovu utakmicu danas :D. Svi će vjerovatno da se zalete i igraju 2 danas, jer su dobili Juventusa, ali Genova njima ne odgovara, sa njima najčešće igraju utakmice gdje je manje od 3 gola, tako da bi to bilo fino da se odigra. Zadnje dvije domaće utakmice Genova ih je dobila po 1:0, tako da ja tu danas nisam smio ništa odigrati :D.

Liverpool - Tottenham

Necu puno duljiti. Tottenham ima za vikend leicester i onda leverkusen u LP. S obzirom da u LP je guzva u toj grupi, a u ligi stoje odlicno jedino logicno je da danas nastupe s jako promjejnenim sastavom jer i iza njih je tezak tjedan i igraci trebaju odmora (nesto tako uostalom je i pochettino dao naslutit na presici). Liverpool nema uz ligu nista osim ovog kupa i nemaju problema sa time da izadju sa nesto jacim sastavom nego sto bi vecina klubova to napravila. klopp sigurno zeli osvojiti ovaj kup nakon poraza u finalu prosle sezone a kako ima samo ligu jos uz ovo vjerujem da ce dati sve od sebe da odu sto dalje. Jedino se zna da ce za poceti ings, mignolet i vjerovatno sturridge u prvih 11.

Tottenham se nikada nije dobro provodio na anfieldu (tek dvije pobjede u 20 utakmica), a liverpool ocekujem u dosta jakom sastavu sa nesto prilika mladim igracima tako da s obzirom na navedenu situaciju i napadacku formu domacina tipujem na pobjeda liverpool @ 1.67 i liverpool -1.0 @ 2.05

Sretno

Savjet za vikend za palace-liverpool

Nedajte da vas 1.7 na liverpool prevari. Palace nije tako losa momcad i ima dobar skor protiv redsa doma. Na neki narodni moze, al za velke iznose tipovanje na pobjedu izbjegavajte

Ja izbjegavam ovu tekmu, to je kup, a liverpool ide sa drugom postavom... samo sturrage igra iz prve ekipe, ako sam dobro shvatio...

Lovren, Mane. Lalana, Emre Can nitko ne pocinje tekmu...

Raonić-Berankis (-4,5) 2 2.20 Wwin

Imaju i 5,5 i 6,5 hendikepi ali ja sam odlučio malo riskirati. Berankis nije igrač za baciti, solidan je u ovim uvjetima. Raonić je imao problema sa gležnjom i pitanje je je li na 100 %. Igrali su dva puta do sada, oba puta u dvorani, prvi meč dobio Raonić 2011. tri razlike, drugi su igrali 2014. i tada je slavio Berankis. Mislim da Berankis može namučiti Miloša, odgovaraju mu ovakvi uvjeti, odlično je odradio kvale, a i Raonza nije od nekog razbijanja protivnika.

Wawrinka(-5,5)-Chiudinelli 2 1.75 Wwin

Dvoboj dva domaća tenisača. Wawrinka uvijek ima problema pred svojom publikom, zadnje četiri godine ispadao u prvom kolu od: Davydenka, Vasselina, Kukuskina i Karlovića. Chiudinelli je zadnje tri godine ispadao u prvom kolu, ali je gubio od Nishikoria (6 razlike), Dodiga (3 razlike) i Čilića (4 razlike). Ovdje idem na neku tradiciju klađenja kontra Wawrinke u Švicarskoj, uzelo se dosta love pa da probamo i danas. 

jel ovo prode nece da mi ude na rezultate?

Espanyol - Barcelona

Espanyol (4.50) 3u bet365

Finale katalonskog superkupa koji se igra u Tarragoni. Za ovaj mec Barca ce izostaviti s popisa Rakitic, Suarez, Neymar, Ter Stegen, Digne, Mascherano, Sergi Roberto, Messi, Busquets, Umtiti. Pique, Alba, Iniesta, Turan i Rafinha su takodjer out zbog ozljeda i jos im se pridruzuje Vidal posljednjih sati. Espanyol za ovaj superkup ide sa prvom ekipom, tecaj je u rekordnom vremenu pao sto sam znao i zato sam napomenuo da cu ovaj info prenijeti kasnije posto sam u guzvi. Jos uvijek tecaj predstavlja value i isplati se jer ce Barca izaci sa totalno mijesanim i mladim sastavom s kojim se Espanyol itekako moze nositi.

EDIT: Masip, Denis, Arda, Paco Alcácer, André Gomes, Mathieu, José Suárez, Palencia, Mujica, Nili, Marlon, Moisés, Martínez, Sarsanedas , Aleñá, Alfaro, Gumbau i Carbonell je momcad koja ce se suprostaviti na kraju ipak Espanyolu. Po imenima jedino za 5 znam :D

Svaka cast!!!

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use