-
Registriraj se na SvijetKladjenja forum
Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!
Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!
Recommended Posts
Dejvid
Genoa vs Milan - domaći ne daju gol
Malo sam skeptik po pitanju pobjede Milana iako bih volio, i iako su sad motivisani i konačno bi bar nakratko preuzeli to prvo mjesto nakon toliko vremena, ali bojim se da ne pokleknu ovdje te ne odigraju x. Mislim da će biti utakmica sa malo golova (0-2) i da ako bude golova domaći neće biti ti koji će ih dati. Montela odmara Susa i Abatea, a na njihovim mjestima šansu od početka utakmice dobijaju Honda i Poli koji su malo toga pokazali u Milanu, posebno ovaj Poli koji izgleda kao izgubljen slučaj u skoro pa svakoj utakmici kad dobije priliku da igra.
mirda555
I na kraju, nije bas lijep dojam da nakon 6 poraza i nerjesenog rezultata izgubite i od treceligasa! Mislim da je ovo prilika za vracanje motivacije i samopouzdanja ; a kvota i vise nego odlicna! Nikada necu priznati da ne uzmem prvoligasa protiv treceligasa i to 9.na tablici! Jos da je prvi bi i razmislio 5 sekundi, ovako necu...
To je moje misljenje samo....
Tuzlak
Najbolje izbjeći ovu utakmicu danas
. Svi će vjerovatno da se zalete i igraju 2 danas, jer su dobili Juventusa, ali Genova njima ne odgovara, sa njima najčešće igraju utakmice gdje je manje od 3 gola, tako da bi to bilo fino da se odigra. Zadnje dvije domaće utakmice Genova ih je dobila po 1:0, tako da ja tu danas nisam smio ništa odigrati
.
moneyhunter
Lovren, Mane. Lalana, Emre Can nitko ne pocinje tekmu...
bexon69
jel ovo prode nece da mi ude na rezultate?
mirda555
Svaka cast!!!
Registriraj se na forum
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.