Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 25.10.2016.

IzudinB

Recommended Posts

Espanyol - Barcelona

Espanyol (4.50) 3u bet365

Finale katalonskog superkupa koji se igra u Tarragoni. Za ovaj mec Barca ce izostaviti s popisa Rakitic, Suarez, Neymar, Ter Stegen, Digne, Mascherano, Sergi Roberto, Messi, Busquets, Umtiti. Pique, Alba, Iniesta, Turan i Rafinha su takodjer out zbog ozljeda i jos im se pridruzuje Vidal posljednjih sati. Espanyol za ovaj superkup ide sa prvom ekipom, tecaj je u rekordnom vremenu pao sto sam znao i zato sam napomenuo da cu ovaj info prenijeti kasnije posto sam u guzvi. Jos uvijek tecaj predstavlja value i isplati se jer ce Barca izaci sa totalno mijesanim i mladim sastavom s kojim se Espanyol itekako moze nositi.

EDIT: Masip, Denis, Arda, Paco Alcácer, André Gomes, Mathieu, José Suárez, Palencia, Mujica, Nili, Marlon, Moisés, Martínez, Sarsanedas , Aleñá, Alfaro, Gumbau i Carbonell je momcad koja ce se suprostaviti na kraju ipak Espanyolu. Po imenima jedino za 5 znam :D

danas se igra osmina finala Hrvatskog kupa između Nk Bjelovar i GNK Dinamo i to ne bi bilo nešto zanimljivo da se ne zna povjest.Prošle godine Dinamo je igrao sa Ždralovima,selu pokraj Bjelovara gdje je na poluvrijemenu bilo 1:0 za Ždralove da bi u drugome dijelu Dinamo utrpao 4 komada,prelaz ko kuća.Dan poslje su Ždralovi dobili donaciju od Dinama u iznosu od 300,000 kuna.Mislim da će i danas biti ista situacija sa Bjelovarom,jer je Mamić rodom iz Bjelovara pa treba pomoći klubu...

ja sam osobno stavio 100 kn na prelaz iz 1/2 pa kako bude.Da ne radim išao bi i gledati tekmu,ali nažalost ne mogu.

U supersportu je koeficijent 40 što sam morao uzeti,u bet365 23.

sretno tko prati,a ovo smrdi kao pokvarena riba.živili

Liverpool - Tottenham | EFL kup

Ovaj tjedan će se igrati sve utakmice osmine finala engleskog Liga kupa, a na samom startu imamo veliki obračun između dva stara rivala Liverpoola i Tottenhama. Dvije ekipe su neporažene dugo vremena i nije čudo da su nakon devet kola u Premier ligi na samom vrhu. Treći na tabeli, Redsi imau isti broj bodova kao i vodeći Manchester City, dok su Spursi na petoj poziciji i imaju samo jedan bod manje od njih. Dodajemo da su se čak njihova prethodna tri međusobna duela završila kao remiji, dok je prije toga Liverpool pobijedio pet puta u nizu.

Iako očekujem da će biti mnoge promjene u početnim sastavima ova dva tima za Liga kup utakmicu, ipak vjerujem da obje ekipe imaju tvrdu obranu i da će se koncentrisati na igru u veznom redu, dok će tražiti svoju šansu iz brze kontre.

TIP: Manje od 3 gola

Borussia M'gladbach - VfB Stutgart | DFB-Pokal kup

Ovo bi mogao biti zanimljiv dvoboj u njemačkom kupu, iako je domaća momčad u Bundesligi, a Stuttgart ove sezone u 2. Bundesligi. Očajnički se žele vratiti u prvu Bundesligu, ali to ne ide baš u najboljem smijeru na početku sezone, a već sada je jasno da će to biti trnovit put ispred njih; unatoč tome što su blizu vrha, dok Union Berlin, koji je zauzeo drugu poziciju, ima samo je dan bod više. Borussia nije sjajna također i pozicionirana je u sredini tabele, a očigledno je da natjecanje u Ligi prvaka uzima veliki danak na njih. Posljednji vikend su izgubili u gostima od Bayerna, dok je Stuttgart pobijedio kod kuće. Prošle sezone Borussia je pobijedila oba međusobna susreta ova dva tima, a Stuttgart zapravo čeka pobjedu još od 2013. godine.

Borussia igra previše utakmica i to uzima danak na njih, ali sada će igrati kod kuće, gdje su mnogo bolji tim, a bit će osvježeni i sa nekoliko novih imena. Vjerujemo da će ova utakmica biti učinkovita i sa mnogo golova, dok s druge strane Stuttgart nema što izgubiti i igrat će otvoreno, zbog toga mislim da će ova utakmica biti vrlo zanimljiva i sa mnogo golova.

TIP: više od 3.5 gola

Premier se pofino zaletio sa nekim granicama, mogu se hvatati i neke makazice, problem je samo što oni traže 3 para kada su u pitanju igrači. Evo neke razlike, pa ako je netko mislio igrati overe ili undere spomenutih igrača, neka igra tamo.

James - sve 25,5 ; oni 23,5
Love - sve 16,5 ; oni 14,5
Carmelo - sve 20,5 (još pada kvota na over) ; oni 19,5
Lillard - kreće se oko 23,5 ili 24,5 ; u njih 27,5
McCollum - kreće se oko 18,5 ili 19,5 ; u njih 23,5
Parker - sve 11,5 ; u njih 10,5
Durant -sve 25,5 ; u njih 23,5
Curry - sve 28,5 ; u njih 26,5

Green - kreće se oko 9,5 ili 10,5 ; u njih 12,5

Premier se pofino zaletio sa nekim granicama, mogu se hvatati i neke makazice, problem je samo što oni traže 3 para kada su u pitanju igrači. Evo neke razlike, pa ako je netko mislio igrati overe ili undere spomenutih igrača, neka igra tamo.

James - sve 25,5 ; oni 23,5

Love - sve 16,5 ; oni 14,5

Carmelo - sve 20,5 (još pada kvota na over) ; oni 19,5

Lillard - kreće se oko 23,5 ili 24,5 ; u njih 27,5

McCollum - kreće se oko 18,5 ili 19,5 ; u njih 23,5

Parker - sve 11,5 ; u njih 10,5

Durant -sve 25,5 ; u njih 23,5

Curry - sve 28,5 ; u njih 26,5

Green - kreće se oko 9,5 ili 10,5 ; u njih 12,5

Thx za ovo care ;)

danas se igra osmina finala Hrvatskog kupa između Nk Bjelovar i GNK Dinamo i to ne bi bilo nešto zanimljivo da se ne zna povjest.Prošle godine Dinamo je igrao sa Ždralovima,selu pokraj Bjelovara gdje je na poluvrijemenu bilo 1:0 za Ždralove da bi u drugome dijelu Dinamo utrpao 4 komada,prelaz ko kuća.Dan poslje su Ždralovi dobili donaciju od Dinama u iznosu od 300,000 kuna.Mislim da će i danas biti ista situacija sa Bjelovarom,jer je Mamić rodom iz Bjelovara pa treba pomoći klubu...

ja sam osobno stavio 100 kn na prelaz iz 1/2 pa kako bude.Da ne radim išao bi i gledati tekmu,ali nažalost ne mogu.

U supersportu je koeficijent 40 što sam morao uzeti,u bet365 23.

sretno tko prati,a ovo smrdi kao pokvarena riba.živili

95755435656639755992.png

Napisano je prošle godine i ne sa Bjelovarom nego Ždralove ako na to ciljaš. Ovo gore je igrano davne 2003.

baš sam ja to mislio napisati

ovo je bilo 2003. a prošle godine su igrali sa Ždralovima,tamo je bio prelaz.

Mislim da je ciljao na to da su i onda igrali sa Bjelovarom, i iste činjenice vrijede koje je kolega gore napisao, ali nije bilo prijelaza.

Ali sve u svemu mislim da vrijedi probati bar za nešto sitno :)

Orgryte IS - IK Frej @ x2 --> 2,00

Dobio sam jedna par od jednog prijatelja iz Švedske, koji mi je rekao kako gosti idu na pobjedu danas, domaćinima fali par igrača, grčevito se bore za opstanak i jako su loši sa finansijama. Očajna igra zadnjih par mečeva, raspad sistema u ekipi, dok domaćini danas idu ako ništa barem na bod da bi 100% osigurali opstanak u drugoj švedskoj ligi. Sljedeće kolo im dolazi prvak, pa onda opet idu u goste, tako da će ići danas na pobjedu i da riješe pitanje opstanka u ligi. Za one sa manjim uplatama može se pokušati i hendikep (1:0) --> 2 gdje je kvota oko 11. Nadam se da će prijatelj biti u pravu, da ima istine u ovome što priča, pouzdan je izvor bio do sada, nadam se da će tako i ostati. Ja ću ispratiti pa nek ide život :D.

Orgryte IS - IK Frej @ x2 --> 2,00

Dobio sam jedna par od jednog prijatelja iz Švedske, koji mi je rekao kako gosti idu na pobjedu danas, domaćinima fali par igrača, grčevito se bore za opstanak i jako su loši sa finansijama. Očajna igra zadnjih par mečeva, raspad sistema u ekipi, dok domaćini danas idu ako ništa barem na bod da bi 100% osigurali opstanak u drugoj švedskoj ligi. Sljedeće kolo im dolazi prvak, pa onda opet idu u goste, tako da će ići danas na pobjedu i da riješe pitanje opstanka u ligi. Za one sa manjim uplatama može se pokušati i hendikep (1:0) --> 2 gdje je kvota oko 11. Nadam se da će prijatelj biti u pravu, da ima istine u ovome što priča, pouzdan je izvor bio do sada, nadam se da će tako i ostati. Ja ću ispratiti pa nek ide život :D.

http://fotboll.ois.se/infor-ois-frej-taby/ Ekipa orgrytea sto je pozvana za danasnji mec,nisam vidio da neko posebno fali,sto ne znaci da tvoj tip nece da prodje:) pozz....ovo je njihova sluzbena stranica

http://fotboll.ois.se/infor-ois-frej-taby/ Ekipa orgrytea sto je pozvana za danasnji mec,nisam vidio da neko posebno fali,sto ne znaci da tvoj tip nece da prodje:) pozz....ovo je njihova sluzbena stranica

Ja sam dobio takvu poruku, e sad da li neko fali stvarno ne znam :D. Prije par kola sam isto tako dobio od njega poruku da će kući da izgube, taj lik igrao da gost daje po gol u oba poluvremena i da će zbroj golova biti 3+. Utakmica završila rezultatom 1:4, 0:2 je bilo na poluvremenu. Prošao je prošlo kolo, nadam se da će i danas da prođe haha.

Raonić-Berankis (-4,5) 2 2.20 Wwin

Imaju i 5,5 i 6,5 hendikepi ali ja sam odlučio malo riskirati. Berankis nije igrač za baciti, solidan je u ovim uvjetima. Raonić je imao problema sa gležnjom i pitanje je je li na 100 %. Igrali su dva puta do sada, oba puta u dvorani, prvi meč dobio Raonić 2011. tri razlike, drugi su igrali 2014. i tada je slavio Berankis. Mislim da Berankis može namučiti Miloša, odgovaraju mu ovakvi uvjeti, odlično je odradio kvale, a i Raonza nije od nekog razbijanja protivnika.

Wawrinka(-5,5)-Chiudinelli 2 1.75 Wwin

Dvoboj dva domaća tenisača. Wawrinka uvijek ima problema pred svojom publikom, zadnje četiri godine ispadao u prvom kolu od: Davydenka, Vasselina, Kukuskina i Karlovića. Chiudinelli je zadnje tri godine ispadao u prvom kolu, ali je gubio od Nishikoria (6 razlike), Dodiga (3 razlike) i Čilića (4 razlike). Ovdje idem na neku tradiciju klađenja kontra Wawrinke u Švicarskoj, uzelo se dosta love pa da probamo i danas. 

Liverpool - Tottenham

Necu puno duljiti. Tottenham ima za vikend leicester i onda leverkusen u LP. S obzirom da u LP je guzva u toj grupi, a u ligi stoje odlicno jedino logicno je da danas nastupe s jako promjejnenim sastavom jer i iza njih je tezak tjedan i igraci trebaju odmora (nesto tako uostalom je i pochettino dao naslutit na presici). Liverpool nema uz ligu nista osim ovog kupa i nemaju problema sa time da izadju sa nesto jacim sastavom nego sto bi vecina klubova to napravila. klopp sigurno zeli osvojiti ovaj kup nakon poraza u finalu prosle sezone a kako ima samo ligu jos uz ovo vjerujem da ce dati sve od sebe da odu sto dalje. Jedino se zna da ce za poceti ings, mignolet i vjerovatno sturridge u prvih 11.

Tottenham se nikada nije dobro provodio na anfieldu (tek dvije pobjede u 20 utakmica), a liverpool ocekujem u dosta jakom sastavu sa nesto prilika mladim igracima tako da s obzirom na navedenu situaciju i napadacku formu domacina tipujem na pobjeda liverpool @ 1.67
i liverpool -1.0 @ 2.05

Sretno

Savjet za vikend za palace-liverpool

Nedajte da vas 1.7 na liverpool prevari. Palace nije tako losa momcad i ima dobar skor protiv redsa doma. Na neki narodni moze, al za velke iznose tipovanje na pobjedu izbjegavajte

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use