Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 23.10.2016.

Goksim

Recommended Posts

14:30 Makedonija Gjorce Petrov - Renova x2(4,50) bet365

Svuda za x2 1,40-1,50 sada vidim jedino bet sjebao kvote i postavio 2 10kv dok x2 4,50....uglavno Mgj je trenutno najslabi mak Tim koj igra u prvoj ligi dok renova je jedna vrlo solidna ekipa koja zna i najbojlim ekipima da otkine po koj bod..trenutno svakako je Renova puno bojli Tim i mislim da se ovaj kiks mora iskoristiti(ja pre neki dan ispraznio bet acc pa nemogu da ga odigram al zato vi igrajte na neki mali ulog)

Blokano

Real Madrid - Athletic Bilbao

Real Madrid i oba daju (2.60) 3u williamhill

Uranit cu s ovom okladom jer je razlog uvijek isti, mogucnost pada tecaja do dana odigravanja utakmice. Svejedno vise manje sve potrebne informacije imam bez obzira sto ima vremena do nedjelje. Real ce morati odigrati ovaj mec bez Ramosa, Casemira jakih aduta u obrani i suzbijanju protivnicke kontre i napada, gdje ce takodjer se osjetiti manjak Modrica, stoga ce Baskijci lako biti problematicni za Madrizane. Napad poput Aduriza, Williamsa i Raula Garcie bi mogao doci do pogotka na Bernabeu gdje ako pogledamo u proslost im nije strano. U posljednjih 10 godina u 2 navrata nisu zabili, ali nazalost po njih redovito ih Real pobjedjuje. Tesko je scenarij da Real ne zabije koji gol na svom terenu, uzimajuci pogotovo u obzir izostanak u obrani Baskijaca Balenziage, te zapravo Laportea kao jedino rijesenje i kapacitet da sprijeci Balea, Ronalda i ostalo drustvo. Mirise mi kao i uvijek ova utakmica na dosta golova, te ipak pobjede Reala koji je cini se napokon uhvatio ritam protiv Betisa prosli vikend i sada u LP protiv Legie. S obzirom na otvoren mec, ova oklada mi se iz prethodnih razloga cini kao vrlo dobra za ovakav tecaj.

Andruiz ne igra veceras

kao prvo kada budete koliko sam ja dugo na forumu i pisete analize kakve ja onda mozete nesto napisati.Pisete gluposti,nikog nisam tjerao da igra,napisao sam 2/10 i onda neki id*** dode i napise dzaba rijeci,2 dana tu na forumu nema napisanu analizu nijednu kakvu treba.Pogledaj koliko sam ja ovdje ostavljao dobitne,gdje si tada bio?Kvota je bila primamljiva,ja sam uzeo napisao sta znam i to je to,uostalom 5 razlike je onako ni puno ni malo,nije nemoguce okrenuti,ma da ne ocekujem preokret.Toliko,zbog ovakvih jedno vrijeme nisam ni bio pisao na ovome forumu.

kao prvo kada budete koliko sam ja dugo na forumu i pisete analize kakve ja onda mozete nesto napisati.Pisete gluposti,nikog nisam tjerao da igra,napisao sam 2/10 i onda neki id*** dode i napise dzaba rijeci,2 dana tu na forumu nema napisanu analizu nijednu kakvu treba.Pogledaj koliko sam ja ovdje ostavljao dobitne,gdje si tada bio?Kvota je bila primamljiva,ja sam uzeo napisao sta znam i to je to,uostalom 5 razlike je onako ni puno ni malo,nije nemoguce okrenuti,ma da ne ocekujem preokret.Toliko,zbog ovakvih jedno vrijeme nisam ni bio pisao na ovome forumu.

Slazem se u poppunosti s tobom. Ja sam popratio, sta onda, nitko ovdje nikoga ne tera da nesta uplati sto ne mora i nece. 

Hvala o svaka čast za ovaj par. Iako mi je žao mog Čelika ali šta ćeš kad je uprava za k...

Bio sam brate napisao i tačan rezultat 0:1, ali sam vidio da nema to na wwin-u pa sam izbrisao tu rečenicu. I meni je žao Čelika, ali šta ćeš, i Sloboda je bila u istoj situaciji, Velež sada, Borac, svi veliki klubovi polako propadaju zbog propagande i mafije, dok neki seoski klubovi vode bitku za prvaka.

NFL: Tennessee Titans-Indianpolis Colts (19.00)

Tennessee Titansi dočekuju divizijske rivale Indianpolis Coltse. Titansi su na omjeru 3-3, dok su Coltsi na omjeru 2-4. Titansi su briljirali protiv Brownsa posebno je uvjerljiv bio QB Marcus Mariota sa tri touchdown dodavanja. 28-13 bilo je sredinom četvrte četvrtine no ipak su na kraju jedva izvukli pobjedu jer je obrana   dopustila 13 poena u dvije minute. Ofezivno su Titansi dominirali 137-40 u yardama preko probijanja. Nakon pobjede protiv Brownsa i pobjedom tjedan prije protiv Miamija ekipa Titansa je uhvatila niz od dvije pobjede. Coltsi nikako da krenu izgubili su utakmicu protiv Houstona iako su imali osjetnu prednost u zadnjoj četvrtini. 23-9 nije bilo dovoljno da upišu drugu vezanu pobjedu. Texansi su prvo izvukli overtime, da bi na kraju field golom još dublje gurnuli u ponor Coltse i Andrew Lucka. QB Luck najsvjetlija je točka momčadi no on sam očito ne može. Obrana igra loše, ofezivna linija nije bedem koji mu može dati puuno sigurnosti niti vremena, igra momčadi svodi se na bljeskove Lucka, hvatača Hiltona i RB Gorea. Prošle sezone Coltsi su upisali oba trijumfa u međusobnim mečevima sa Titansima, LUck ima omjer 7-0 i od toga je čak četri puta slavio na gostovanju protiv ovog suparnika, unatoč statistici ja ovdje ne vidim nastavak tog niza Coltsa. Titansi su ulovili ritam imaju vezane pobjede, QB koji ima dobru ruku a obrana Coltsa je loša i uz to ima i izostanaka. Ovdje idem na pobjedu Titansa koji će pokriti ovaj hendikep. 

Tip: Titans (-3,5) 1.90 @ bet365

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use