Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 23.10.2016.

Goksim

Recommended Posts

Real Madrid - Athletic Bilbao

Real Madrid i oba daju (2.60) 3u williamhill

Uranit cu s ovom okladom jer je razlog uvijek isti, mogucnost pada tecaja do dana odigravanja utakmice. Svejedno vise manje sve potrebne informacije imam bez obzira sto ima vremena do nedjelje. Real ce morati odigrati ovaj mec bez Ramosa, Casemira jakih aduta u obrani i suzbijanju protivnicke kontre i napada, gdje ce takodjer se osjetiti manjak Modrica, stoga ce Baskijci lako biti problematicni za Madrizane. Napad poput Aduriza, Williamsa i Raula Garcie bi mogao doci do pogotka na Bernabeu gdje ako pogledamo u proslost im nije strano. U posljednjih 10 godina u 2 navrata nisu zabili, ali nazalost po njih redovito ih Real pobjedjuje. Tesko je scenarij da Real ne zabije koji gol na svom terenu, uzimajuci pogotovo u obzir izostanak u obrani Baskijaca Balenziage, te zapravo Laportea kao jedino rijesenje i kapacitet da sprijeci Balea, Ronalda i ostalo drustvo. Mirise mi kao i uvijek ova utakmica na dosta golova, te ipak pobjede Reala koji je cini se napokon uhvatio ritam protiv Betisa prosli vikend i sada u LP protiv Legie. S obzirom na otvoren mec, ova oklada mi se iz prethodnih razloga cini kao vrlo dobra za ovakav tecaj.

Malaga - Leganes

Leganes x2 (2.05) 3u bwin

Ovu okladu uzimam iskljucivo zbog ocajnog dojma koji ostavlja momcad Malage, bez ideje, pretjerane snage, tu i tamo imaju svoje momente, te zasvijetle, ali sve u svemu igraju daleko ispod svojih mogucnosti. Leganes je jedno od najvecih iznenadjenja ove sezone, ako ne i najvece, nema predaje kod njih, sto smo mogli se uvjeriti prosli vikend protiv Seville, ali nazalost greske ih kostale bod(ov)a. Malaga ce osim sto imaju problema kao momcad i sa igrom imati i sa izostancima, naime Llorente, Charles i Juanpi su out, a upitan je nastup i Kuzmanovica, Recia i Keka. Leganes ima sasvim pristojan, dapace vrlo dobar broj golova vec ove sezone, imaju cak 3 pobjede vec u gostima i jedan jedini poraz protiv Gijona. Malaga kod kuce dvije (izrazito teske) pobjede i po jedan remi i poraz. Imati ce veoma opasnog i raspolozenoga protivnika koji nema sto izgubiti, nece se predati i gristi ce do kraja Malagine igrace koji na kormilu sa Juande Ramosom djeluju lose i tesko ce ovdje izvuci povoljan rezultat pogotovo ako uzmemo u obzir i izostanke. Ovakav tecaj na barem remi Leganesa predstavlja value siguran sam.

Real Madrid - Athletic Bilbao

Real Madrid i oba daju (2.60) 3u williamhill

Uranit cu s ovom okladom jer je razlog uvijek isti, mogucnost pada tecaja do dana odigravanja utakmice. Svejedno vise manje sve potrebne informacije imam bez obzira sto ima vremena do nedjelje. Real ce morati odigrati ovaj mec bez Ramosa, Casemira jakih aduta u obrani i suzbijanju protivnicke kontre i napada, gdje ce takodjer se osjetiti manjak Modrica, stoga ce Baskijci lako biti problematicni za Madrizane. Napad poput Aduriza, Williamsa i Raula Garcie bi mogao doci do pogotka na Bernabeu gdje ako pogledamo u proslost im nije strano. U posljednjih 10 godina u 2 navrata nisu zabili, ali nazalost po njih redovito ih Real pobjedjuje. Tesko je scenarij da Real ne zabije koji gol na svom terenu, uzimajuci pogotovo u obzir izostanak u obrani Baskijaca Balenziage, te zapravo Laportea kao jedino rijesenje i kapacitet da sprijeci Balea, Ronalda i ostalo drustvo. Mirise mi kao i uvijek ova utakmica na dosta golova, te ipak pobjede Reala koji je cini se napokon uhvatio ritam protiv Betisa prosli vikend i sada u LP protiv Legie. S obzirom na otvoren mec, ova oklada mi se iz prethodnih razloga cini kao vrlo dobra za ovakav tecaj.

Dodajem over 1,5 na poluvremenu (1.98) 4u bet365

Po svemu napisanome i ova oklada mi se cini jako izglednom za prolaz.

Sevilla - Atletico Madrid

Under 0,5 na poluvremenu (2.83) 3u marathonbet

Jos jednu okladu iz La Lige uzimam koja mi je veoma zanimljiva. Sampaoli, trener Seville je dobro se uklopio na klupi i donosi dobre rezultate, ako gledamo rezultate na prvim poluvremenima redovito Sevilla zadrzi mrezu netaknutu, rijetke momcadi su uspjele zabiti do poluvremena. Atletico, momcad koja je ove sezone puno ofenzivnija kod kuce nego sto je bilo prije, u gostima i dalje igra sa veoma malo rizika, strpljivo cekajuci svoje prilike. Primjerice na Nou Campu na poluvremenu je bilo 0-0, protiv PSVa u gostima Saul je "uranio" sa golom u 43min, ali na skoro svim ostalima rezultat je bio 0-0 na poluvremenu. Od posljednja 3 medjusobna ogleda cak 2 su zavrsila s istim rezultatom na poluvremenu. Ocekujem ovdje zatvoren i strpljiv nogomet s obje strane, te mozda malo ofenzivniji i rizicniji pristup na drugom poluvremenu. Tecaj je u porastu i otisao je malo previse po meni, siguran sam da ovdje postoji value.

Premier liga

Manchester City - Southampton (14:30)

Sudac: Mark Clattenburg (4.00)

Prosjek ekipe 1: 1.75

Prosjek ekipe 2: 1.63

xFvKnM5.png

Chelsea - Manchester United (17:00)

Sudac: Martin Atkinson (2.86)

Prosjek ekipe 1: 2.50

Prosjek ekipe 2: 2.38

73ZzRMc.png

Primera

Celta Vigo - Deportivo La Coruña (12:00)

Sudac: Alfonso Javier Álvarez Izquierdo (5.00)

Prosjek ekipe 1: 2.38

Prosjek ekipe 2: 2.00

DT8J1EL.png

Sevilla - Atlético Madrid (16:15)

Sudac: Juan Martínez Munuera (6.00)

Prosjek ekipe 1: 2.88

Prosjek ekipe 2: 1.50

q4Eu9mk.png

Málaga - Leganés (18:30)

Sudac: Daniel Jesús Trujillo Suárez (4.00)

Prosjek ekipe 1: 3.25

Prosjek ekipe 2: 2.25

skqHBYm.png

Villarreal - Las Palmas (18:30)

Sudac: Santiago Jaime Latre (3.25)

Prosjek ekipe 1: 1.38

Prosjek ekipe 2: 3.25

wxaFsRx.png

Real Madrid - Athletic Club (20:45)

Sudac: Ignacio Iglesias Villanueva (5.25)

Prosjek ekipe 1: 2.13

Prosjek ekipe 2: 2.88

6En2e0i.png

Serie A

Udinese - Pescara (12:30)

Sudac: Gianluca Rocchi (4.00)

Prosjek ekipe 1: 2.50

Prosjek ekipe 2: 2.13

n7g61Li.png

Atalanta - Inter (15:00)

Sudac: Daniele Doveri (4.00)

Prosjek ekipe 1: 2.63

e6KOCXB.png

Cagliari - Fiorentina (15:00)

Sudac: Carmine Russo (3.33)

Prosjek ekipe 1: 2.63

72ChUxc.png

FC Crotone - Napoli (15:00)

Sudac: Paolo Silvio Mazzoleni (3.67)

LcDr5cx.png

Empoli FC - Chievo (15:00)

Sudac: Fabio Maresca (5.00)

Prosjek ekipe 2: 2.63

oXRw0JR.png

Torino FC - SS Lazio (15:00)

Sudac: Piero Giacomelli (4.25)

Prosjek ekipe 1: 2.13

Prosjek ekipe 2: 2.63

WtouG39.png

Bologna FC - US Sassuolo (18:00)

Sudac: Massimiliano Irrati (5.67)

Prosjek ekipe 1: 1.75

tAtKjiM.png

AS Roma - Palermo (20:45)

Sudac: Gianpaolo Calvarese (4.33)

Prosjek ekipe 1: 1.63

Prosjek ekipe 2: 3.00

IThUeeb.png

15:00 Savehof - Team Esbjerg tip 1 @3.20 whill 2/10

Zasto ne probati kad kvota ima value,zao mi je sto nisam stigao po 4 kvoti u betu,tamo je vec 3 kvota.

Savehof je najbolja svedska ekipa u zenskom rukometu,u prvom kolu hajmo reci iznenadile su Larvik i slavile 22-25.Slozile su dobar tim sa odlicnom vratarkom Bundsen od igracica tu su Sand,Ahlm koja je povrijedena od kako je dosla,Oden i Jamina Roberts.Zaista igracice koje imaju zavidnu reprezentativnu karijeru.Ipak u prvom kolu Emma Ekenman-Fernis je iznenadila sve i zabila 11 golova.Roberts je na tom mecu dosta i odmarala jer je osjecala neke bolove a ako dodamo da su ti bolovi proslot dobijamo jos jaci Savehof.Esbjerg nakon dugo godina ponovo u ligi prvaka u prvom kolu su nadigrale Krim 35-25.Imale su raspolozenu Heijden koja je pokazala napadacki potencijal zabisvi 11 golova.Ima Esbjerg itekako dobri igracica tipa Polman,Jenny Alm..Ali u ovoj kvoti vidim value kao prvo jer Savehof je dovoljna 'nabrijan' nakon ove pobjede,drugo jako tesko je igrati u ovoj dvorani.Recimo da je prosle sezone ove pao FCM koji je tada bio prvak danske a sada dolazi novi prvak danske.Esbjerg je po meni imao daleko losijeg protivnika u prvom kolu.Poslije te utakmice su imale utakmicu sa Viborgom u svojoj dvorani gdje je Viborg odnio oba boda jer su igracice Viborga slavile pobjedu rezultatom 27-30.Esbjerg u ligi vec fino kasni jer vec ima dva poraza,taj gore navedeni od Viborga i ima poraz od FCM kojeg je u ovoj dvorani recimo Savehof dobio prosle sezone.Isto tako imaju nerjeseno protiv Silkeborga u gostima.Igracki je tu mi negdje stim da mi je Savehof daleko bolji na vratarskim pozicijama i ovo je prevelika kvota i mora se probati barem za 2/10 jer Savehof je dosta,dosta jaci kuci nego li u gostima a i ima dosta jacu ekipu nego li lani. *Esbjerg je ponovo bez Loerke dok putem Svedske nije posla niti Knudsen.Savehof je nakon Larvika imao tezak ispit kuci protiv Lugija gdje su slavile sa 20-18.

Manchester City - Southampton | Premier liga

Danas se igraju dvije posljednje utakmice devetog kola Premier lige, a prva od njih je između, još uvijek vodećeg Manchester CItyja i osmo-plasiranog Southamptona, koji u ovom trenutku ima sedam bodova manje. Međutim, Southampton je pobijedio tri i remizirao jednu u posljednje četiri utakmice, dok su Građani u Premier ligi i Ligi prvaka, remizirali dvije i izgubili dvije utakmice. Osim toga, njihova dva međusobni duela prošle sezone su završili pobjedama domaćina sa dva gola razlike.

Vjerujem da će mnogi od vas igrati zvučnu pobjedu Manchester Cityja u ovoj utakmici, zbog toga što im je prijeko potrebna pobjeda da bi obnovili svoje samopouzdanje i vratili se na vrh Premier lige, ali moramo imati na umu da je Southampton primio samo dva gola u posljednjih osam utakmica, a ne bi se iznenadio i ako uzrokuju mnogo veće probleme za Građane.

TIP: Manje od 3 gola

qvLfnRZ.png

Chelsea - Manchester United | Premier liga 

Na kraju devetog kola Premier lige, imamo dvoboj između dva velika rivala, Chelseaja i Manchester Uniteda koji ne mogu pronaći pravu formu od početka sezone. Zbog toga su Plavci iz Londona na petom mjestu na tabeli, dok su Crveni vragovi iz Manchestera samo na sedmom i imaju dva boda manje. Njihov duel je vrlo specifičan, jer će goste iz Manchestera voditi bivši trener Chelseaja, s kojim su osvojili najviše naslova u povijesti, Jose Mourinho. Bit će vrlo zanimljivo vidjeti kako će publika sa Stamford Bridgea reagirati na njega. Dodajmo da je utakmice između ova dva tima prošle sezone završila bez pobjednika, što je samo nastavak Chelseajeve pozitivne tradicije od čak pet pobjeda i pet remija u utakmicama protiv Manchester Uniteda.

Očekujem od Mourinha da igra protiv bivšeg tima na isti način kao što je to učinio i protiv Liverpoola prije šest dana, a ako se to zaista dogodi, ova utakmica će biti tvrda i ne pretjerano učinkovita.

TIP: Manje od 2.5 gola

UjpamxJ.png

UKUPNI KOEFICIJENT: 2.93

Atalanta-Inter corner match 2 1,9

Inter igra na jako puno kornera ovu sezonu, sumnjam da ce ovdje uspjeti rano riješiti utakmicu i očekujem reprizu utakmice Atalanta-Napoli gdje je završilo 12-4 za Napoli u kornerima. Atalanta je pravila manje kornera od ekipa poput Crotonea, i mislim da Inter ovo moze uzet.

Genk-St.Truiden 1 1,60

Genk pobjedom hvata priključak s vrhom i to na domaćem terenu igra jako dobro, zadnjih 13 utakmica 11 pobjeda, 1 remi i poraz. Provukli su se samo Beveren i Andrelecht, stradali su jako dobre ekipe poput Bilbaa,Sassoulo, Waregem, Oostende..St.Truiden medju lošijim gostima 4 poraza i remi, zadnja 2 gostovanja kod Genka su poraženi i očekujem i 3 zaredom.

14:00 St. Polten - Salzburg Gosti daju gol u oba pol.? DA - 2,00 wwin

St. Polten zauzima 9 mjesto tabele sa 7 bodova iz 11 utakmica.Imaju skor 1-4-6 uz gol razliku 12:20.Na svojoj NV Areni odigrali su 5 utakmica i upisali skor 1-1-3 uz gol razliku 7:10.Sto se tice forme, u zadnjih 5 utakmica imaju poraze od Reid 3:2 i Austria 2:1, te remije sa Wolfsberger 1:1, Rapid 1:1 i Admira 1:1 u proslom kolu.Trener Karl Daxbacher u danasnjem mecu nece moci racunati na povrijeđenog Manuel Hartl (sredina,7/2).

Salzburg nakon 11 utakmica zauzima 3 mjesto tabele sa 19 bodova, sto je vec -10 u odnosu na prvoplasirani Sturm i to je svakako puno.Skor momcadi je 5-4-2 uz gol razliku 19:9.Kao gosti odigrali su 6 utakmica i upisali skor 2-3-1 uz gol razliku 9:5.Forma nije dobra obzirom da su vec 5 utakmica bez pobjede ako racunamo sva takmicenja.Tu bi spomenuo EL gdje su upisali poraze od Krasnodara 1:0, Schalkea 3:1 i Nice prije neku noc 1:0.Jos su u prvenstvu u zadnje 3 utakmice odigrali nerijeseno sa Altach 0:0 i Wolfsberger 2:2, dok su kuci izgubili od Sturma 1:0.Trener Óscar García obzirom na to da su im sanse svedene na minimum kada je u pitanju EL, sada se moze skoncentrisati na domace prvenstvo, jer Sturm je na +10 i to nije dobro za bikove.Garcia ce u danasnjem mecu morati bez suspendovanih Caleta Car (odbrana,10/0) mada njega nije koristio ni protiv Nice, vjerovatno da bolje uigra zadnju liniju, te Radosevica (sredina,4/0).Povrijeđeni su Wamberto (napadac,9/1) i Schwegler (odbrana,1/0), dok je upitan nastup Dayot Upamecano (odbrana,8/0).

Prvi ovosezonski duel ovih momcadi zavrsio je pobjedom Salzburga kuci sa 2:0.U tom mecu okada je prosla, jer su dali gol u oba poluvremena.Danas iako imaju problema sa izostancima ocekujem da ipak postignu golove u oba poluvremena.Zanimljivo da ove sezone nisu bas toliko raspucani kao sto je bio slucaj ranije, ali svakako da je Salzburg sposoban da pobjeđuje u serijama i da daje dosta golova jer ima takve igrace.

15:00 Zurich - Schaffhausen Domaci daju gol u oba pol.? DA - 2,00 wwin

Zurich je trenutno prvoplasirana momcad 2 lige sa 27 bodova iz 11 utakmica.Imaju skor 8-3-0 uz gol razliku 24:4.Kao domacini na svom Letzigrundu odigrali su 6 utakmica i upisali skor 5-1-0 uz gol razliku 12:1.Forma je dosta dobra, jer u zadnjih 5 utakmica imaju 3 pobjede i 2 remija, a zadnji mec u prvenstvu igrali su kuci sa Le Mont 1:1.Pored toga oni igraju EL zbog osvojenog Kupa iz prosle sezone, i moze se reci da za jednog drugoligasa trenutno igraju odlicno, obzirom da su 2 momcad svoje grupe sa 4 boda iz 3 utakmice.Zadnji mec igrali su protiv Steaua u gostima 1:1.Trener Uli Forte u danasnjem mecu nece moci racunati na suspendovanog Nef (odbrana,10/0), dok su povrijeđeni Bangura (odbrana,2/1), Brecher (golman,nije nastupao) i Sadiku (napadac,8/4), a upitan je nastup Kukelia (sredina,9/0).

Schaffhausen zauzima 9 mjesto tabele sa 10 bodova iz 11 utakmica.Imaju skor 3-1-7 uz gol razliku 14:19.Kao gosti odigrali su 5 utakmica i upisali skor 2-0-3 uz gol razliku 8:9.Forma je dosta losa obzirom da su vec 7 utakmica bez pobjede, od toga upisali su remi sa Winterthur 2:2, i 6 poraza, a vec sad imaju 3 poraza u nizu, Wohlen 1:0, Wil 2:1 i Servette  2:1 u proslom kolu.Trener Axel Thoma u danasnjem mecu nece moci racunati na Imran Bunjaku (odbrana,7/0), Guilherme Fioravanti  (odbrana,2/0), dok je upitan Mirko Facchinetti (sredina,9/1).

Prvi ovosezonski duel Zurich je rijesio u svoju korist sa 3:1 u gostima.Ova oklada je prosla u tom mecu, a nadam se da ce proci i danas.Jednostavno Zurich je najbolja momcad 2 lige i ocekuje se ekspresni povratak u visi rang.

20:00 Dundalk - Bohemians Domaci daju gol u oba pol.? DA - 1,90 wwin

Jos 3 kola do kraja a Dundalk se nalazi na 1 mjestu tabele sa 71 bodom iz 30 utakmica.Imaju skor 23-2-5 uz gol razliku 65:21.Kao domacini na svom Oriel Parku odigrali su 14 utakmica gdje imaju skor 10-2-2 uz gol razliku 25:14.Forma je ajmo reci solidna, jer u zadnjih 5 utakmica prvenstva imaju 4 pobjede i poraz od Sligo 3:0, stim da su sad u seriji od 3 uzastopne pobjede.Igrali su u EL i izgubili kuci od Zenita 2:1, iako su poveli u tom mecu u 52 minuti, ali je Mak u 71 i Giuliano u 77 donijeli pobjedu gostima.Ipak i dalje se nalaze na 2 mjestu te grupe tako da ima nade da se moze proci grupna faza sto bi bio veliki rezultat za ovaj tim.Trener Stephen Kenny u danasnjem mecu nece moci racunati na kapitena Stephen O’Donnel (sredina,22/1), dok je upitan nastup John Mountney (sredina,28/2).

Bohemians zauzima 8 mjesto tabele sa 41 bodom iz 31 utakmice.Imaju skor 12-5-14 uz gol razliku 29:34.Kao gosti odigrali su 15 utakmica i upisali skor 4-2-9 uz gol razliku 8:17.U zadnjih 5 utakmica imaju 3 pobjede i 2 poraza, a njihov zadnji mec je protiv Derry City kojeg su izgubili u gostima sa 2:1.Trener Keith Long prema onome sto sam ja nasao nece moci racunati na Ismahil Akinade (napadac,18/5), ostali igraci su spremni.

Oba ovosezonska duela ovih momcadi dobio je Dundalk, 2:1 i 2:0, zanimljivo oba u gostima.Dundalk do kraja pored ove utakmice ima jos 2 utakmice, a imaju +4 u odnosu na Cork i utakmicu manje.Dakle veceras ako pobijede idu na +7 i vec veceras bi osvojili ligu.Ne sumnjam da ce svi zapeti, iako su u cetvrtak igrali jaku utakmicu sa Zenitom.Gosti ovde dolaze rastereceni, ne mogu nesto puno napredovati ili nazadovati na tabeli, tako da su oni ovde da se nadigraju.

Pozdrav ljudovi... :D

RANGERS - CELTIC

zbroj žutih kartona 7,5 - manje

opet sudar dva najveca rivala u skotskoj, no ovaj put radi se o polufinalu kupa... Celtic na prvom mjestu skotske lige sa skorom 8 tekmi 7-1-0 te je za ocekivati prolaz u finale... ali ipak idem na opciju kartona... posto je ovo kup odlucio sam na manje kartona, jer ipak nema tolikog naboja kao prvenstveni derbi...

Celta-Deportivo      1      1,75    Unibet 

Pozdrav ekipa. Ovaj par igram iskljucivo radi nekog predosjecaja. Celta se nakon losijeg ulaska u sezono polako stabilizirala i pocela ponovo dobro igrati (jedino me malo zabrinjava prosli poraz od Villareala 5-0). Na svom stadionu su tako u poslijednjih 5 utakmica pobijedili Barcelonu, Panathinakos, Gijon te odigrali nerijeseno sa Aiaxom, te izgubili od Atletico M. Deportivo je pri dnu tablice te su u 4 gostujuce utakmica osvojili samo 2 boda i pri tome nisu uspjeli postici ni jedan pogodak 0-5. Ja smatram da ako je Celta mogla pobijediti Barcelonu na svom stadionu da bi onda trebali i Deportivo, medjutim kao i uvijek sve je moguce, ali se nadan da to nece biti danas. Komentari i kritike i sugestije su dobro dosle, sretno nam bilo svima ;) .

Celta-Deportivo      1      1,75    Unibet 

Pozdrav ekipa. Ovaj par igram iskljucivo radi nekog predosjecaja. Celta se nakon losijeg ulaska u sezono polako stabilizirala i pocela ponovo dobro igrati (jedino me malo zabrinjava prosli poraz od Villareala 5-0). Na svom stadionu su tako u poslijednjih 5 utakmica pobijedili Barcelonu, Panathinakos, Gijon te odigrali nerijeseno sa Aiaxom, te izgubili od Atletico M. Deportivo je pri dnu tablice te su u 4 gostujuce utakmica osvojili samo 2 boda i pri tome nisu uspjeli postici ni jedan pogodak 0-5. Ja smatram da ako je Celta mogla pobijediti Barcelonu na svom stadionu da bi onda trebali i Deportivo, medjutim kao i uvijek sve je moguce, ali se nadan da to nece biti danas. Komentari i kritike i sugestije su dobro dosle, sretno nam bilo svima ;) .

Da nisi ti ja bi stavio ovaj par :)

Treba dodat i da su protiv Ajaxa igrali bez 7-8 prvotimaca jer im je ocito ova utakmica puno vaznija nego sto mi mislimo. 

14:30 Makedonija Gjorce Petrov - Renova x2(4,50) bet365

Svuda za x2 1,40-1,50 sada vidim jedino bet sjebao kvote i postavio 2 10kv dok x2 4,50....uglavno Mgj je trenutno najslabi mak Tim koj igra u prvoj ligi dok renova je jedna vrlo solidna ekipa koja zna i najbojlim ekipima da otkine po koj bod..trenutno svakako je Renova puno bojli Tim i mislim da se ovaj kiks mora iskoristiti(ja pre neki dan ispraznio bet acc pa nemogu da ga odigram al zato vi igrajte na neki mali ulog)

Vidim netko je naveo corner march bet na interu. Slazem se sa time.

Ja bi jos probao sa te utakmice i:

Inter race to 7 @ 3.20

Jednostavno prevelika kvota s obzirom na kolicnu kornera koje generira inter. U 3/4 gostujuce utakmice su ili na 7+ kornera.

Atalanta dopusta nesto iznad 5 kornera svojim gostima. Medjutim nitko osim napolia proslo kolo nije uzeo atalanti posjed. I u tome lezi tajna ovog visokog koef. Jer posjed je vezan uz broj kornera i corner match bet (cak radim trenutno i istrazivanje na premier ligi o tome, pa kad zavrsim podjelit cu tu). I radi toga je samo napoli atalanti uzeo doma kornere (12:1),jer ostali protivnici nisu realno to bili u stanju i ne gaje takav stil nogometa u gostima (palermo, torino, lazio) pa mislim da ce i inter jer imaju u prosjeku 60% lopte, s time da su u 1/4 isli ispod 50% (empoli), a u ostalima 60+. (Cak su protiv rome imali 66% i 10 kornera). U svakom slucaju ocekujem inter danas na 60+ posjeda i vrlo lako na dvoznamenkastom broju kornera.

City - Southampton

Corner handicap -3.0 @ 1.850

Ovo je susret drugog najboljeg domacina u kornerima i najgoreg gosta kornerasa. City nezna za pobjedu vec mjesec dana i kako mi se cini jadna li je majka southamptonu danas. Prvi razlog jer jer bi eventualnim porazom ili remijem izgubili vodecu poziciju koja bi pripala fantasticnom arsenalu. Drugi je taj sto aguero nije igrao protiv barce (lazna devetka je palila u barci kad imas messia ali pep majstore u cityu takav igrac ne postoji) i kada kroci danas na teren mislim da ce aguero izlgedati ko zvjer pustena s lanca i nebi se cudio da zabije i vise od jednog gola. I treci je taj sto city ce krenut jako kao i uvijek i bez problema odmagliti na nekih 4-5 kornera razlike u roku 30-40min.

14:30 Makedonija Gjorce Petrov - Renova x2(4,50) bet365

Svuda za x2 1,40-1,50 sada vidim jedino bet sjebao kvote i postavio 2 10kv dok x2 4,50....uglavno Mgj je trenutno najslabi mak Tim koj igra u prvoj ligi dok renova je jedna vrlo solidna ekipa koja zna i najbojlim ekipima da otkine po koj bod..trenutno svakako je Renova puno bojli Tim i mislim da se ovaj kiks mora iskoristiti(ja pre neki dan ispraznio bet acc pa nemogu da ga odigram al zato vi igrajte na neki mali ulog)

Nešta se jako čudno događa ovdje, sve su klade otvorile tip 1 sa 2,50 ili više da bi palo na 1,20 i onda bilo blokirano a tip 2 koji je otvoren sa 2,35 skače na koef 5, koef 9 pa nakon toga i blokiran. Samo ga još 1xbet ima sa 6,70 i bet365 sa koef 10. Biti će ili skroz druga postava gostiju ili jako velike uplate na tip 1 ?

NFL LA Rams- NY Giants (15.30)

Nakon 15 utakmica International series  na Wembleyu danas ćemo prvi puta gledati NFL utakmicu  na Twickenham stadionu koji prima 82 tisuća ljudi i namjenjen je za rugby. LA Rams će tako biti domaćini na papiru NY Giantsima. Obje momčadi su na omjeru 3-3 no ulaze u ovaj dvoboj sa različitim raspoloženjem. Giansti su prekinuli niz od 3 vezana poraza pobjedom protiv Ravensa koju su ostvarili na krilima dva touchdowna Beckhama Jr. Ramsi su su nakon teskog poraza na otvaranju od SF 49-ersa  28-0 nanizali 3 pobjede no momčad Jeff Fishera ušla je u lošu seriju u zadnja dva meča i porazima protiv Buffala i Detroita vratila se na 3-3. Loša vijest uz poraze je i to što su obje utakmice primili preko 30 poena. Ramsi će i u ovome susretu biti oslabljeni u obrani nedostaju Quinn i Brockers a nema niti cornerbackova Joyner i Johnsona. Eli Manning na raspolganju ima kvalitetnih hvatača,no obrana Ramsa je dosta slaba u branjenju probijanjai tu se očekuje veliki doprinos Jenningsa na poziciji RB. Pobjeda Giantsa u prošlog vikenda sigurno je podigla samopuzdanje momčadi dok su Ramsi u blagome padu, a ni važni izostanci u obrani sigurno neće biti od koristi za ovaj dvoboj. QB Case Keenum jedina je nada Jeff Fisheru, prošli vikend protiv Lionsa bacio je 321 yardi i imao dva touchdown dodavanja. Iako Giantsi imaju neke izostanke u obrani nisu toliko ranjivi i vjerujem da će ga znati usporiti. Napad Giantsa je talentiraniji od napada Ramsa, a pošto je obrana Ramsa "veća bolnica" od obrane Giantsa jedino logično je igrati na pobjedu Giantsa.

TIP: NY Giants (-3)  1.95 @ bet365 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use