Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 22.10.2016.

Goksim

Recommended Posts

Dinamo će ove godine vodit mrtvu utrku za naslov s Rijekom. Rijeka igra dobro i bježi modrima šest bodova. Sve to Dinamo može nadoknaditi ali vrijeme je da počne ozbiljnije igrati. Dinamo je ove godine nakon odlaska braće Mamića i rasprodaje dosta igrača pokušao s mlađim snagama nešto u Europi gdje su se osramotili. Jedina su ekipa koa nije dala gol i uprava je odlučila da u prijelaznom zimskom roku neće štedjeti i da će dovesti par igrača. Razlog svega toga je ozbiljna Rijeka za kojom već kaskaju. Dinamo stvara prilike protiv lošijih momčadi ali realizacija im je očajna. Danas imaju veliku šansu da se ispucaju jer je Cibalije najlošija ekipa HNL, u obrani nemaju kvalitet, sredina im je prosječna a napadači nemaju kvalitetnih lopti. Trener Dinama najavio je od prve minute agresivnost a i igrači na ovu utakmicu gledaju s ozbiljnošću jer će bit čistke u svlačionici uskoro. Dinamo je kvalitetniji na svim pozicijama, skok igra im je jača. Bit će puno prekida a i kornera što je mogućnost da Dinamo postigne više golova. Zato granica od 3,5 može se prijeći a i Dinamo će pokušat vratit samopouzdanje autoritet.

Polufinale u Antwerpenu donosi nam susret izmedju dobro poznatog Gasquet i mladog Britanca Edmunda. Gasqeut je trenutno 19 igrač svijeta a ima 30 godina. Imao je solidnu karijeru ali i dan danas igra jako kvalitetan tenis. Ovog tjedna u Antwerpenu do polufinala došao je pobjedivši Cervantesa i jučer Struffa. Oba meča dobio je s glatkih 2:0 gdje protivnicima nije davao nikakvih izgleda. S druge strane je Edmund trenutno 39 igrač na svijetu. No za razliku od francuza on tek ulazi u svijet tenisa i uskoro bi mogao ući u top 20. On je za razliku od francuza odigrao tri meča. Dobio je Marchenka, Ferrera, jučer Seppija. Igra jako dobro, kao i većinu Britanaca krasi ga dobar početni udarac na kojeg se oslanja u meču. Ono što će morati popraviti u narednim mečevima je igra s osnovne linije. Danas bi mogao francuzu uzeti barem set jer je sposoban i igra na visokoj razini. Zato ovajm meč ide u over gemova. U prvom setu mogli bi obojica držati svoj servis i set se odlučiti u trinaestoj igri.

over 22

Polufinale u Luksemburgu donosi nam meč Kvitove i Niculesco. Kvitova je trenutno 11 igračice na svijetu. No uskoro bi ona trebala ući u top 8, jer igra ekstra tenis. Ovaj tjedan to je demonstrirala u Luksemburgu gdje je već odigrala četiri meča i dobila redom Hseih 2:0, Lapchenko 2:1, Larsson 2:0, Davis 2:0. U ovim mečevima izgubila je jedan set ali je nakon gubitka tog seta ekspresno dobila druga dva. Ono što ju krasni je dobar početni udarac što je u ženskom tenisu rijetkost. Ima 26 godina i Kvitova će napredovati sigurno. Danas je veliki favorit, ali kao i kod većine žena i kod nje zna doći do pada koncentracije i do gubitka seta. S druge strane je Niculescu trenutno 51 igračica na turu. Osim Wozniacki koja joj je predala zbog ozljede dobila je sinoć ekspresno Bertens koja je 22 igračica na turu. Nakon te pobjede ambicije su još se povećale i ona želi trofej danas. Ima 29 godina i igra solidan tenis, no ona nije jedna od igračica koja je obilježila svijet tenisa. No na ovom turu igra dobro i danas će dati sve od sebe da dođe do titule. Smatram da može uzet set Kvitovovoj i odvesti meč u tri seta. Zato opcija više gemova je po meni najizglednija jer je pobjeda Kvitove po kladionicama neupitna.

Over 19,5

nebi igrao zamet ni za sto po meni je porec puno bolja opcija

Zasto ne Zamet?

Zamet rijesio Bukurest i Creteil u europi koje nisu bas smijesne ekipe, dapace...

Rudar klub iz okolice Samobora, poznajem dosta igraca njihovih, ekipa sastavljena od domorodaca iz Samoborskih Ruda, usli prosle godine u prvu ligu, za sada zadnji s jednom pobjedom...

Ne cini mi se bas da mogu parirati europskim momcadima, pitanje kako ce uopce proc u hrvatskoj ligi

Dinamo 2+

Crusaiders (Sj.irska)

Arsenal

Dinamo ganja Rijeku,Cibalija očajna,Dinamo problema sa ozljedama nema,a tako se ovdje sve njega pita.

Crusaidersi vode bitku za prvo mjesto,tijesno je i na ovakvim protivnicima nema gubljenja bodova.....H2H govori sve,zadnji susret Crusaidersi dobili u gostima 4:1, gost niže same poraze,tu i tamo koji X

Arsenal u naletu,borba za vrh,naslovi se odlučuju na malim tekmama,Boro u padu forme,Arsenal u porastu,igra doma i ja mislim.bez obzira na tekmu LP,da ovo rješava u svoju korist

Kratak pregled danasnje ponude:

Leicester-C.Palace

Vecina danas igra pobedu Leicestera, imam neki osecaj da ce ovo biti tezak mec za njih. King i Vardy su pod znakom pitanja, Ranieri kaze da bi mozda jedan od njih mogao zaigrati a ukoliko to bude King onda ce se odsustvo Vardyja sigurno osetiti bez obzira na zamene poput Okazakija, Muse ili Ulloe. C.Palace je fino poslozio ekipu ove sezone i cini se da nece imati problema sa ispadanjem i borbom za opstanak. Pored top 5 tima, igraju sa dosta kornera a protiv timova kao sto je Leicester koji retko prelaze broj od 3-4 kornera, vredi uzeti Palace race to 5 corners @2.20 bet365

Fylde-Harrogate over 2.5 @1.60

Ovaj predlog cete verovatno naci na mnogim stranicama za tipovanje, prosto je Fylde ove sezone ispostovao u 90% slucajeva i dosao preko 2.5. Kvota nimalo losa a igraju protiv tima koji zna zabiti favoritima pa vredi uzeti na neki narodno listic.

Bangor-Rhyl  BTS/Over 2.5 @2.10 bet365

Welsani cuveni po goleadama, evo vec godinu dana ih nesto manje pratim i igram a secam se da sam ranijih sezona dizao dobre novce na golove. Ova 2 tima su upravo jedni od tih koji su dosta puta "obradovali" i lagano prebacivali preko. Cesto puta je znalo doci i 7+ kao i prelazi 1/2 2/1. Mislim da je ovo value uzeci u obzir da se igra jako otvoreno, a ne bi iskljucio ni koji prelaz koji sam ispratio na sitnis, kao i tacan rezultat 4:3.

Ingolstadt-Dortmund,race to 3 corners Dortmund @1.53 bet365

Bazirano na statistici i trenutnoj formi Dortmunda, Dortmund ima najveci prosek kornera u Bundesligi ove sezone, cini mi se preko 8 po mecu sto je jako puno dok je Ingolstadt manje efikasan. Osim toga, domaci tim je u losoj formi  i sigurno ovo nije najbolja prilika za preokret i uzimanje bodova. Pored svih povreda, Dortmund gura dobro i u Evropi i u prvenstvu pa ocekujem jos jednu dominaciju gostiju i verovatno pobedu. Korneri mi ipak zvuce jos realnije a ovo je skoro pa uvek dolazilo ove sezone.

Milan-Juventus over 45 BP @1.33 WilliamHill

Ukratko, derbi i sudi Rizzoli. Milan je vec odavno jedan ceo nivo ispod Juventusa po kvalitetu ali i dalje je to duel starih rivala i retko kad prodje bez kartona. Arbitar vise nego dobar, u poslednje vreme je RIzzoli nesto ispod svog proseka, ali je pocetak sezone, on pokazuje puno vise kartona u drugom delu i vaznijim utakmicama. Ali kao sto rekoh, ovo je derbi i sumnjam da ce Juve ovo resiti nekoliko razlike pre vremena.

Sampdoria-Genoa over 55 @1.33 WilliamHill

Bet365 je izasao sa 7.5 sto mi je malo puno. Ovde imamo gradski derbi koji retko prodje bez grube igre. Genoa vazi za jednu od grubijih ekipa ove sezone, dok i Sampdoria nije puno bolja i redovno pokupe 2-3 kartona. To je u obicnim mecevima, ovde je puno vise toga u igri a P. Tagliavento je solidan izbor i bice tu materijala za kartonijadu.

Evo nesto za zagrijavanje...

Lion-Gunkamp tip 1, Lion je dobro igrao protiv Juve ali nisu imali srece i zagubili, a imali jedanajsterac, igraca vishe, 2-3 prilike koje su bile 100%... U zadnja 5 utakmice cak samo su 1 dobili i nemaju pravo na krivi korak...Kompletni su Lion tako da sve mi ide u prilog na nihovoj pobedi..

Darmstat - Wolsburg tip 2 

Na papiru odlican Wolsburg sa 2 njemacke reprezentativce Draxler i Gomez, a rezultata nema li nema..Imaju novi trener i su mnogo kvalitetniji od domacina koj je idealna prilika za preokret. Moze se igrati duri i Gomez daje gol...

Dinamo - Cibajla tip 1 (-1) hendikep..

Nema se sta reci..Dinamo mora a kad mora onda MORA...

Sretno

Jefferson over 14,5 1.85 SS/Germania ; 1.70 Wwin

Jefferson se odlično snašao u Union Olimpiji. Razigravač koji uzima dosta šuteva, u ABA ligi je do sada zabijao: Megi 21, Igokei 17, Mornaru 16 i Partizanu 18. Neki dan je Ulmu ubacio 28 u Eurocupu. Očekujem veliku borbu u reketu, tako da bi Jefferson trebao raditi ono što najbolje i radi, šutirati. Mislim da ga se isplati igrati s obzirom da ima svu slobodu u igri, Cibona nije obrambeno jaka na vanjskim pozicijama i nadam se da nastavlja sa overima.

Za početak dana, jedan laganiji teniski tiket.

Haase-Andujar 1 1.25

Willis-Albot 2 1.30

Del Potro-Dimitrov 1 1.45

Wwin 2.36

- prvo kolo kvalifikacija za turnir u Baselu. Haase ima 2/4 u dvorani ove sezone, ali 'ajmo reći da je gubio od koga je i "trebao" gubiti. Dobijali su ga: Rosol, Simon, Čilić i Seppi, a on je iznenadio Sousu i Mathieua. Ovaj tjedan se vratio u dvoranu. U Antwerpu je dobio Mathieua 6:4 6:2 pa ispao od Seppija 5:7 5:7. Andujar je imao problema sa ozljedom, propustio je i sedam mjeseci ove sezone. Prošli tjedan je odigrao prvi meč u dvorani nakon dvije godine i poražen je od Coppejansa 6:7 3:6. Haase je u boljoj formi, Andujaru će trebati još neko vrijeme da se pokuša vratiti na staro i po meni će teško iznenaditi Nizozemca u ovim trenutcima.

- Marcus Willis bio je senzacija na Wimbledonu i vjerujem da ga se svi sjećamo. U svakom meču bio je i to fin underdog ali je redom dobijao: Sugitu, Rubleva, Medvedeva (kvale), u prvom kolu Berankisa, a u drugom gubi od Federera. Uz Wimbledon ima samo jedan zemljani Futures sa početka sezone. Albot je blizu povratka u top 100 i od toga ga dijele tri mjesta. U ovom drugom dijelu sezone odigrao je četiri dvoranska turnira i pružio je solidne partije. U Saint Petersburgu prolazi kvale preko Zhyrmonta i Mertla a u prvom kolu ispada od Souse kojemu je uzeo set ; u Orleansu nenadano gubi od Gombosa u prvom kolu, u Monsu pravi iznenađenje pobjedivši Bemelmansa, a osminu finala gubi od Brandsa ; ovaj tjedan nastupao je u Stockholmu, napravio iznenađenje pobjedivši Johnsona u dva seta, ali nakon toga gubi od Kamkea također u dva. Veliko je pitanje u kakvom je Wills stanju s obzirom da nije igrao 3 mjeseca, a većinu toga vremena nije ni trenirao. Albot je u solidnoj formi i morao bi dobiti ovo.

- Delpo igra odličan tenis ovaj tjedan. Imao je težak ždrijeb ali i dalje je bez izgubljenog seta, padali su Isner 6:4 7:6, Almagro 6:4 6:3, Karlović 6:3 6:4. Dolazi mu Dimitrov koji se napokon malo probudio u drugom dijelu sezone. Prvo kolo je bio slobodan, zatim dobija Zoppa 6:3 6:2, pa jučer Andersona 7:6 5:7 6:2. H2H 3:0 za Delpu, igrali su ove godine na travi u Stuttgartu 6:4 6:2. Delpo igra jako dobro, imao je težak ždrijeb u kojemu su potrefili i Karlović i Isner. Prebio je obojicu, odlično je reternirao, kvalitetniji je tenisač i mislim da prolazi u finale.

EVO SAD I KAD JE TIKET PROŠAO JEDNO VELIKO HVALA ????????????

Sampdoria-Genoa over 55 @1.33 WilliamHill

Bet365 je izasao sa 7.5 sto mi je malo puno. Ovde imamo gradski derbi koji retko prodje bez grube igre. Genoa vazi za jednu od grubijih ekipa ove sezone, dok i Sampdoria nije puno bolja i redovno pokupe 2-3 kartona. To je u obicnim mecevima, ovde je puno vise toga u igri a P. Tagliavento je solidan izbor i bice tu materijala za kartonijadu.

Sve potpisujem. Ovo spada u jedan od najgorih gradskih derbija, odnosno derbija gdje vlada najveća mržnja, kao i kod Roma-Lazio te Betis-Sevilla. 

Vidjet ćemo kako će se utakmica razvijati, može se i na liveu loviti više kartona ako spuste granice jer često početak zna biti donekle ok, ali zadnjih pola sata, a pogotovo desetak minuta, uz preduvijet da nije neriješeno, zna biti izuzetno puno kartona, raznih boja...

Welsani cuveni po goleadama, evo vec godinu dana ih nesto manje pratim i igram a secam se da sam ranijih sezona dizao dobre novce na golove. Ova 2 tima su upravo jedni od tih koji su dosta puta "obradovali" i lagano prebacivali preko. Cesto puta je znalo doci i 7+ kao i prelazi 1/2 2/1. Mislim da je ovo value uzeci u obzir da se igra jako otvoreno, a ne bi iskljucio ni koji prelaz koji sam ispratio na sitnis, kao i tacan rezultat 4:3.

Svaka cast majstore!!! Ulovljeno na poluvremenu ali ipak ulovljeno hahah

Malaga - Aula Valladolid

Malaga (2.60) 3u bet365

Ovo je susret zenskog rukometa u spanjolskom prvenstvu. Na nasu srecu tecaj je iz nepoznatih razloga porastao te sada predstavlja jos veci value. Valladolid je otputovao u Malagu sa samo 12 igraca te ce neke igracice morati odigrati svih 60min sto ce biti izrazito iscrpljujuce. Malaga je stsrtala ispod svakih ovekivanja ovu sezonu, ali ovo je idealna prilika za povratak i ako pogledamo proslu sezonu obje tekme su glatko dobile valladolid (+5 i +9). Domacini su se i pojacali dodatno te je pitanje vremena pocetka njihovih serija pobjeda ovo je idealna prilika.

Malaga glatko +6

Tecaj pao na 2.00 prije pocetka

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use