Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 19.10.2016.

IzudinB

Recommended Posts

Evo nazalost nisam sigao postavit parove jucer. Glavni pickovi su bili leicester 1 i sporting oba daju. Nadam se da nastavljamo danas u istome tonu :)

Napoli to score 1st half @ 1.57

Fantastican koef na ovu okladu uzevsi u obzir da napoli dosta zabija u prvih 45min, pogotovo u lp Istina da fali milik ali napoli ima dosta snage u napadu da daju gol (mertens, hamsik, callejon,...). Do sada su dali 6 golova u lp u 2 utakmice, a u serie a 15 u 8. U serie a su dali 4/8 puta u prvome pol, a u lp 2/2. S obzirom da je u domacim kladama ovaj kof spusten na 1.35, a one imaju i mt i porez ovo svakako vrijedi isprobati.

Celtic - M'gladbach BTS @ 1.53

Celtic doma igra na dosta golova, a njemci moraju napast jer imaju 0 bodova pa im tako 0-0 ne donosi nista kao ni poraz. Ako je celtic mogao dati 3 komada cityu vjerujem da mogu gostima danas barem 1, a sumnjam da ce uspjet sacuvati mrezu netaknutom jer primali su doma dosta golova od puno slabijih ekipa nego sto je borussia

Sretno

Najvise me muce dve utakmice. Radi se o mecevima Celtic vs M'gladbach i Arsenal vs Ludogorets. U pitanju su obe utakmice sa igrom over 2,5 ali me zabrinjava sto ne mogu da se odlucim koju da izbegnem :)

Celtic vs M'gladbach over 2,5

Celtic je kod kuce dao 30 golova na 8 utakmica sto je prosek od cak 3,75 i na svakoj utakmici je dao barem dva ili vise gola. Naravno, da je u pitanju skotsko prvenstvo, ali je dao i tri gola City-u, pet Hapoelu, sest Rangersu...a osim toga kod kuce je na sest utakmica od osam primio barem gol. Takodje, i u gostima je na sedam od osam utakmica primio barem gol. I na kraju, kod kuce su od osam utakmica, sedam igrali "over 2,5". M'gladbach je pak u gostima primio 13 gola na pet utakmica, sto je 2,6 po utakmici, i na svakoj je primio barem gol. U gostima, od pet utakmica, cetiri su otisle u "over 2,5" Cela sezona i jedne i druge ekipe do sada "mirise" na otvorenu igru, narocito jer su obe u grupi smrti, i nikome ne odgovara mrsavi remi. Malu zabrinutost mi predstavlja neujednacenost skotskog i nemackog prvenstva.

Arsenal vs Ludogorets over 2,5

Arsenal je kod kuce dao 13 gola na 5 utakmica sto je 2,6 po utakmici, a primio je i pritom sedam gola. Po tri gola je dao Liverpool-u, Chelseau i Swonsea-u...Ludogorets je u gostima dao 16 gola na 8 utakmica sto je 2,00 po utakmici i samo jednom nisu dali gol u gostima. Pri tome, u gostima su primili 10 gola na osam utakmica, samo jednom nisu primili gol, cetiri puta su primili po gol, i tri puta po dva. Ludogorets je u gostima od osam utakmica, na sest  igrao "over 2,5"

Sve cetiri ekipe su napadacke, u to nema sumnje, kvota na over 2,5 na obe utakmice nije visoka, ali cu svakako jednu izbeci, jos uvek se mucim koju.

Pozdrav svima

Bayern Munich - PSV Eindhoven

Bayern Munich -1,75 (1.82) 3u unibet

Ja idem ovdje na Bayerna koji bez obzira na rezultate u posljednje vrijeme je i dalje lider Bundeslige. Sljedece dvije utakmice su idealna prilika za Bavarce da rijese bilo kakvu dilemu oko prolaza. Ovaj hendikep je sasvim dobar za ispratiti, jer pobjedom od 2 gola razlike pola dobitka, a 3 ili vise puni dobitak za tecaj 1.82 cisto ok. Razlog tome lezi ponajvise cinjenici da je PSV glatko izgubio protiv Atletica, te je uspio samo bod izvuci protiv Rostova, kojeg je usporedbe radi Bayern demolirao prelako sa 5-0. PSV je takodjer u prvenstvu startao apsolutno ispod svakog ocekivanja, a prije prvenstva su bili glavni kandidat za naslov. Bayern na celu s Ancellotiem vapi za pobjedom nakon sto su sada vec 3 utakmice bez pobjede. PSVova obrana ce biti na velikim mukama, a uopce ne stoje dobro sto Bavarci moraju iskoristiti, klasa i kvaliteta je neupitna.

NHL: Winnipeg - Toronto: over 4,5 gola  1,45

Ovo je jedan par za duplanje i treba ga s nečim spojiti.

Dugo ćete tražiti ako pokušate naći kada ove dvije momčadi nisu išle preko ove granice (više od četiri godine).

Uvijek je uzavrela atmosfera i na ledu i na tribinama kada igraju ove dvije kanadske momčadi.

Ove sezone obje su momčadi obdarene mladim talentima (1. i 2. pick ovogodišnjeg drafta igraju u ovim momčadima)

i vjerujem da će večerašnja tekma frcati brzinom i skillom, a time automatski očekujem i dosta golova.

Winnipeg je dosada u svakoj tekmi primio 4 gola, dok se u Torontu dosta priča kako se prvi golman još nije dovoljno adaptirao i dokazao.

Ja ću uzeti ovu najmanju granicu od 4,5, ali i 5,5 pa čak i 6,5 mislim da bi moglo proći.

pozdrav ljudovi.... :D

htio sam samo vas obavijestiti da pogledate račun na bet365.... ja sam dobio nešto na račun, pa pogledajte i vi....

molim staff da ostavi ovaj post barem pola sata da ga vidi što više ljudi prije prebacivanja u live, jer je ovdje puno veći protok ljudi.... hvala....

Evo ja kefam na bet365 ne znam o cemu govoris... Sto uplatim to i potros..

Evo od mene 3 doubla dns sve u Unibetu:

Cavani +1 (1,71)

Lewa + 1 (1,75)

- Obje ekipe danas veliki favoriti, mada i ne igraju bas najbolje u zadnje vrijeme, ali ovdje ce se igrati bez kalkulacija i da na domacem terenu odrade ovo korektno uz barem 2 gola u mrezi protivnika. Cavani i Lewa prve spice, najbolji strijelci u svojim klubovima, zabijaju gotovo pola golova, u dobroj formi.

Barca-City over 2,5 (1,43)
Celtic-Monchengladbach over 2,5 (1,68)

- Prvi susret, dvije ekipe koje igraju ofenzivan nogomet i ne vjerujem previse nadmudrivanja ili nekog bunkera, prvenstveno od strane Guardiole (nije on Mourinho protiv Liveroola pa da igra cisto na rezultat) jer Barca sigurno nece prilagoditi igru na domacem terenu protiv City-a. Samim time golovi bi trebali doci.

- Drugi susret, dvije ekipe s ocajnim obranama i vrlo ofenzivnim nogometom s puno izostanaka (prventstvo B.M.) pogotovo u obrani. Ako zele razmisljati uopce o prolasku grupne faze moraju dobiti danas, jer protiv Barce i Citya ce tesko do bodova i sve osim golijade bi bilo iznenadenje, barem za mene.

Arsenal 1 + 2,5 over golova(1,48)
Napoli - Besiktas 3,5 under (1,47)

- Arsenal je danas veliki favorit i sve osim pobjede bi bilo veliko iznenadenje. U dobroj su formi i ovo ce odraditi ozbiljno jer pobjedom danas ce biti na korak do prolaska skupine. Ludogorec je simpaticna ekipa s puno Brazilaca koji ne igraju na noz neg vole igrati kombinatorno i to bi ih moglo kostati danas u Londonu, a nebi mi zacudilo da i postignu neki pogodak. Uglavnom ocekujem golove uz pobjedu Arsenala.
-Ne vidim razlog ovakvog koefa. Jest da Napoli (bez Milika, glavni spic) igra ofenzivno  i netipicna su Talijanska momcad i da Besiktas turski klub gdje redovito pada golova pogotovo u zadnjim minutama i dogada se prijelaz i sta ja znam. Ali ovo je liga prvaka, ocekujem opreznu igru i s jedne i druge strane, bodovi su puno bitniji nego u prvenstvu i 4 golova je puno previse nego sto ja vidim, nebi me zacudilo da bude 0-2 dapace tako nekako i ocekujem.

Osim ovog preporucujem i cistu dvicu na Atletico (1,4). To necu igrati jer sam vec odigrao prije tj dana jer mi trebalo za jedan double. Uglavnom, velika je razlika u kvaliteti i nebi sad rekao da ce Atletico ovo dobiti lagano i da ce igrati leprsavo, ali Cholo ima smisla i ako ne lakse 0-1 i 3 boda ce nositi u Madrid, bar su takva moja ocekivanja.
Od mene još ovih 7 parova na jedan narodni za lagani ulog i to je to. Sretno!

NAPOLI - BESIKTAS 

zbroj žutih kartona 4,5 over

Napoli je skupio dva poraza u dvije zadnje tekme u talijanskom prvenstvu od Atalante u gostima i protiv Rome kod kuće, iako su prvi na tabeli u skupini lige prvaka, Besiktas je za njima i bit će to borba između ova dva kluba za prvu poziciju, kako bi Napoli prekinuo ovaj niz morat će ići malo žešće, jer Besiktas u posljednjih 10 tekmi nema nijedan poraz 

svi znamo kakvi su turci i talijani protivnici, tako da mislim da bi ova granica trebala proći bez obzira tko sudi ovaj meč, a sudi ga Sergei Karasev koji ima prosjek 4 kartona po tekmi... 

SRETNO...!!!

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use