Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 17.10.2016.

IzudinB

Recommended Posts

Ymer/Ymer-Matkowski/Rojer under 19.5 @1.85 favbet; 1.72 marathonbet

Duel mladosti i iskustva, a iskustvo je u parovima jos vaznije nego u singl kategoriji. Braca Ymer su postali poznatiji prosle sezone, igraju uglavnom challenger turnire uz poneki ATP, Elias Ymer je trenutno bolji od njih dvojice (i stariji 2 godine), dok je mladji Ymer na samom pocetku profesionalne karijere. NIkad nisu igrali dublove zajedno a i u tim godinama mozete zamisliti koliko su mogli imati prilika igrati protiv nekih od najjacih dubl parova. Jedan od takvih je zasigurno Matkowski/Rojer koji imaju veliki broj titula sa grand slam i ATP turnira. Zajedno jos nisu osvojili nijednu, ali je ovo mozda i prilika za tako nesto. Prosle nedelje u Shanghaju su odigrali prvi turnir zajedno, prosli prvo kolo sa 6:4 6:4 i izbacili par Sousa/Klizan, pa su onda ispali u drugom od brace Bryan sa 1:6 6:7. Mislim da je ovo danas jedan laganiji trening za njih, raspolazu raznim kombinacijama i taktikama a to braca Ymer sigurno nemaju i ocekujem lagan posao od strane favorita. Posto je koef na tacan rezultat dosta nizi (1.40-1.44) mislim da je ova granica vise nego pristojna i da uz po jedan brejk po setu ovo moze prebaciti, a ocekujem puno vise od 2 brejka.

Užasno puno pompe oko današnjeg derbija, većina medija predviđa vatromet i fantastičan nogomet...
No, koliko smo puta u prošlosti uistinu svjedočili da su se takva predviđanja ostvarila? Jako malo.

Ugl smo vidjeli tvrde i nezanimljive utakmice.

Večeras će se suočiti dva velika ega na klupama i sumnjam da ćemo vidjeti run & gun nogomet s dosta golova.
Da bar bude, ali sumnjam (rani gol bi totalno promjenio smjer utakmice).

Tako da sam ja odabrao over 4,5 kartona, iako je to eng. nogomet i iako je to iznad prosjeka današnjeg suca.

Ovo je sve na statistiku...

AEK Larnaca - Aris Limassol --> 1. Gledajući ulazak u sezono kao i međusobne oglede,pobjeda domaćina ne bi trebala doći u pitanje. Nešto pametnije ne mogu pronaći. Jest ovo Ciparska 1.liga,kako ja kažem,močvara,ali eto,odigrao sam. E da,koef 1,2.

Longford - Dundalk --> Dundalk 2+ . Dakle,gosti su na praku osiguravanja naslova,zadnje 3 tekme igarju dobro,pobjeđuju. Domaćin ispao,čeka se da sezona završi,zadnja 3 ogleda poraženi.... Koef,1,22

Seinajoen JK - Pk 35 --> SJK 2+ . Isto kao i ovo iznad,samo ovdje se SJK bori za naslov,savaka pobjeda nadsušno potrebna,napad im je odličan,gosti ispali,primaju jako puno. Koliko sam vidio,domaćin u najjačem sastavu. Koef 1,15.

Krka - C. Zvezda --> 2 . Već se pisalo o Zvezdi,jak roster,dobra momčan,puno bolja od Krke,opuštanja nema...Znam da igraju Euroligu,ali opet,mislim da dobivaju.Također,problema nemaju sa rosterom. Koef 1,25

Eto....ako netko treba popune ,za slučaj da igra zemaljske pa ganja superšanse,od košarice ima još Efes i Fener,u VTBu Unics,Žalgiris u Litvi te kod nas Cedevita koja sni novi kiks ne smije dozvoliti....Ali to su koef 1,03

Sve je zeeelenooo..... Ihaaaa

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use