Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 17.10.2016.

IzudinB

Recommended Posts

wxgZeNx.png

:). Ocekujte detaljnu analizu ove utakmice kasnije tokom tjedna. Za sada samo over 3.5 @ 2.75 jer niti jedna momcad nije obrambeno briljirala, medjusobne utakmice su im uvijek otvorene, a liverpool prema naprijed igra gotovo savrseno dok utd ima ibru,pogbu koji iako nisu bas napravili sta se ocekivalo i dalje su to igraci koji ce te kaznit ako im ostavis milimetar prostora

Sudi Anthony Taylor (http://us.soccerway.com/referees/anthony-taylor/60851/). To ce utakmici dati jos dodatnu draz jer je sudac iz manchestera (kako se ovo dopustilo ne znam). Tako da sve vise mi se cini da je over kartona dosta izgledan u ovog sudca. Podjelio je 23 u 7 utakmica, sto je malo preko 3 po utakmici, tako da s obzirom da je ovo derbi do jedno 5 ocekujem da bi trebalo. Ako ne i vise

Premier liga

Liverpool - Manchester United (21:00)

Sudac: Anthony Taylor (3.29)

Prosjek ekipe 1: 1.86

Prosjek ekipe 2: 2.14

NNsk3nP.png

Primera

Eibar - Osasuna (20:45)

Sudac: Mario Melero López (4.33)

Prosjek ekipe 1: 2.71

Prosjek ekipe 2: 2.71

u3L5ZiW.png

Serie A

Palermo - Torino (20:45)

Sudac: Michael Fabbri (3.33)

Prosjek ekipe 1: 2.86

Prosjek ekipe 2: 2.14

t9Ubg3T.png

Našao dva odlična para za danas :

Medveščak- Kazan 2    2,10

Nema se šta puno reći Medveščak je ekipa koja nema uslova da igra u KHL-u, nedavno su se počeli pojavljivati financijski problemi no nekako guraju kraj sa time . Ekipa nema kondicije i nema dobrih rotacija , sa druge strane Kazan je u odličnoj formi , imaju  nevjerojatnih 8 pobjeda za redom u gostima čak 5 pobjeda za redom. Nalaze se se na 4 mjestu sa isto toliko bodova koliko i trećeplasirani Nižnji, domačin se nalazi na lošem 25 mjestu, zaredao je 3 poraza za redom a vjerojatno će sada i 4.

Krka- Zvezda  h2 +9,5  2

Stvarno nisam mogao naći razlik ovolike kvote na ovaj hendikep , Zvezda je uredno dobivala Cedevitu sa 24 razlike , Zadar sa 38 razlike , Megu sa 20 razlike... sve su to jače ekipe od Krke i ovakva kvota i hendikep mi je neobjašnjiv. Vjerojatno su se bookiji vodili logikom da Zvezda sljedeeći tjedan ima europsku tekmu sa Galatsarayem. Ipak da je i to istina, realno Zvezda može izaći i sa drugim timom i komotno osvojiti ligu jer su ipak klasa za sebe . Krka je zanimljiva i tvrda domačinska momčad , prošlu utamicudoma izgubili su od Budućnosti 29 razlike i sada oćekujem još jedan poraz Krke.

Našao dva odlična para za danas :

Medveščak- Kazan 2    2,10

Nema se šta puno reći Medveščak je ekipa koja nema uslova da igra u KHL-u, nedavno su se počeli pojavljivati financijski problemi no nekako guraju kraj sa time . Ekipa nema kondicije i nema dobrih rotacija , sa druge strane Kazan je u odličnoj formi , imaju  nevjerojatnih 8 pobjeda za redom u gostima čak 5 pobjeda za redom. Nalaze se se na 4 mjestu sa isto toliko bodova koliko i trećeplasirani Nižnji, domačin se nalazi na lošem 25 mjestu, zaredao je 3 poraza za redom a vjerojatno će sada i 4.

Krka- Zvezda  h2 +9,5  2

Stvarno nisam mogao naći razlik ovolike kvote na ovaj hendikep , Zvezda je uredno dobivala Cedevitu sa 24 razlike , Zadar sa 38 razlike , Megu sa 20 razlike... sve su to jače ekipe od Krke i ovakva kvota i hendikep mi je neobjašnjiv. Vjerojatno su se bookiji vodili logikom da Zvezda sljedeeći tjedan ima europsku tekmu sa Galatsarayem. Ipak da je i to istina, realno Zvezda može izaći i sa drugim timom i komotno osvojiti ligu jer su ipak klasa za sebe . Krka je zanimljiva i tvrda domačinska momčad , prošlu utamicudoma izgubili su od Budućnosti 29 razlike i sada oćekujem još jedan poraz Krke.

Što se hokeja tiče,ne kažem da neće doći/proći...ALI,Medvjedima se vratio Taylor,doveli su jednog napadača,napadač Lucas Lessio,,roster se polako puni,u Zagrebu je led manjih dimenzija,Kazanj je prije 2 dana igrao tekmu,nakon toga put u ZG.....Medvjedi,i ako krnji,nisu loše igrali zadnje 2 tekme,porazi 3:2 od Podolska te 2:1 od Yaroslava. Čak i protiv Dynama gdje su izgubili 5:1 nisu bili nadigrani niti nadpucani,a igrali su sa 3 pune petorke.....

Recimo,Podolsk je neki dan izgubio 5:1 od SKA koji je u Zagrebu pao u produžetku. I za kraj,Kazanj ima 8 čistih pobjeda u nizu,negdje će puknut...

Kažem,ne znači da neće proći,ali ja bih bio oprezan. Ne igra Medveščak preloše,a i u Kazanju su Medvjedi tukli današnjeg protivnika.

Evo doso je i taj dan pa od mene jedan poduza najava :)

Liverpool - Manchester United

Veceras u 20.45 na anfieldu krece najveci derbi otockog nogometa i jos uvijek ukupno gledajuc najgledaniji derbi u povijesti (el classico ju polako stize po gledanosti ali jos uvijek je ovo najgledanija utakmice ukupno)

Ova utakmice je za oba kluba ali i oba grada vise od samo 3 boda i pobjede. Rivalstvo ovih klubova proizaslo je iz rivalstva ovih gradova. Pocelo je tako da je dugo vremena liverpool bio uz bok londonu kao drugo najvece gospodarsko srediste velike britanije i najveca luka. Manchester koji je samo 50km dalje svo svoje trgovanje morao je obavljati preko liverpoola, te su krajem 19.st, nezadovoljni visokim taksama koje su morali placati, probili svoj kanal do mora kako bi sami iz svoga grada mogli trgovati.

Rivalstvo je naravno pretoceno u nogomet a najbolji dokaz tome je da je u 124 godine rivalstva samo 9 igraca preslo iz liverpoola u utd i obrnuto (bilo ih vise koji su igrali u oba kao na npr owen, ali je igrao u medjuvremenu u drugome klubu). najzanimljiviji od onih koji su imali utjecaja u oba kuba je sigurno matt busby, jedan od najvecih manager manchester uniteda a igrao je za city i liverpool.

Bilo je i onih koji naravno su javno izrazili "mrznju" prema oba kluba. Medju njima su svakako cantona koji je rekao da nitko ne mrzi liverpool vise od njega, zatim wayne rooney koji uz to sta je kapetan utda je rodjen u liverpoolu i karijeru je zapoceo u evertonu te je izjavio da je odrastao ucen da mrzi redse. Sa strane liverpoola, steven gerrard je rekao u jednom prilogu na telviziji da je u svakoj utakmici mjenjao dresove sa igracima protivnickog tima osim kada je igrao sa utd jer ne zeli taj dres doma, a siguran sam da nije jedini takav igrac. (Steven gerrard je inace i najbolji strijelac ovog derbija)

Vec dugo godina ovaj derbi nije podigao toliku prasinu, jer dok je u teatru snovs stolovao sir alex liverpool je ipak bio u sjeni uniteda ali sada sa dolaskom jurgena kloppa, poceli su svi vjerovat da iako se ceka 26 godina da je ipak moguce. Hoce li klopp vratit naslov u ovoj sezonu, tesko je reci, hoce li u sljedece 2-3 sezone mozda da a mozda i ne ali sigurno je na pravome putu. Vec 10ak dana pratim dogadjanja samo oko ove utakmice po raznim engleskim novinama, cak se nisam ni kladio tj. uplatio sam samo 2-3 narodna tiketa cisto da se prati dok ovaj vikedn vjerovali ili ne nisam uplatio niti jedan tiket. Ugl tko god otvori neki engleski portal, bio to skysports, liverpool echo ili manchester evening zakljucit ce da ima bezbroj clanaka o ovoj utakmici jer vec dugo u engleskoj ovaj derbi nije imao oznaku onog pravog, "krvolocnog" derbija kakvi su bili oni iz 20.st.

Ajmo malo o utakmici. Ja cu ovo probati sto je vise moguce racionalno napisati iako mozda se nece nekome cinit tako.

Gledajuc samo forme liverpool je tu ipak u prednosti, jer osim utakmice sa burnleyem sve su utakmice odigrali dobro. Trenutno su u nizu od 4 pobjede u ligi tj 5 u svim natjecanjima. Manutd je u nizu od 4 bez poraza sa skorom 3-1-0, ali kada se pogleda da su 2 pobjede bile protiv nothamptona 3-1 u kupu i 1-0 protiv zorye na odl traffordu onda to zabrinjava. Jer protiv zorye je utd istrcao u najjacem sastavu. A jos vise alarmantan je taj remi protiv stokea doma proslo kolo.

Kod izostanaka prednost ipak dajem manchesteru jer kod redsa nedostaju lallana i wijnaldum (obojica clanovi udarne postave) koji se broje pod upitnikom ali sumnjam da ce obojica biti spremni za veceras. Prije lallana nego nizozemac. Dok s druge strane utd nema problema s izostanicma i moci ce istrcati u najjacem sastavu.

U H2H kloppa i mourinha predost ide kloppu koji ima skor 3-1-1 protiv mourinha. Svi se jos sjecamo kako je sa 4-1 isprasilo real iz dortmudna sa 4 gola lewandovskog, te iako je strepio klop u uzvratu 2-0 je bilo dovoljlno da se dokopa wembleya i finala lp te godine.

Najveca predost manchestera u ovoj utakmici jer fizicka snaga jer malo koji klub u premier ligi moze parirati unitedu po fizickoj snazi a mozda ne moze nitko. S druge strane liverpool je ipak brza momcad od uniteda i na tome ce ja mislim klopp graditi igru jer ako udju sa unitedom u zracne duele i borbu na fizicku snagu mislim da nema onda liverpoo sanse.

Kada se sve skupi ipak mislim da je liverpool pokazao vise. Igrao je vec teske utakmice arsenal, tottenham pa ako hocete i leicester te uzeo 7/9 bodova a 2/3 te utakmice je igrao u gostima. Pobjedom redsi dolaze u egal sa cityem, koji je u nizu od 3 bez pobjede sa potencijalnim produzetkom na 4 jer u srijedu idu na megdan barceloni i mogu svi pricat da je guardiola stvorio ovu barcu zna ju napamet, ali ipak nema takve igraca koje je tada igrao i mislim se nece dobro provesti tako. Ako klub koji je do prije 2 tjedan izlgedao nedodirljivim udje u seriju 4 utakmice bez poraza e onda vec se uvlaci nerovoza a tada tottenham, liverpool i arsenal koji se lagano usuljao u vrh i koji radi ono sta je bitno, samo uzima 3 boda pa makar i ne igraju dobro, mogu staviti veliki pritisak na city pa da vidimo kako ce reagirati. United porazom pada a -6 iza liverpoola, citiya i arsenala a -5 iza tottenhama i to ce onda biti tezak zadatak. Uglavnom ja mislim da nakon dugo vremena redsi ulaze u ovaj dvoboj kao favoriti i mislim da se uz ovake igre koje pruzaju pogotovo napadacki gdje djeluju nezadrzivo pobjeda liverpoola @ 2.15 cini dosta izlgednom, ali ne idem u to sa velikim ulogom jer mouriho zivi za ove utakmice.

Kako liverpool prima dosta golova i daje dosta oklada na GG3+ @ 2.05 se cini dosta dobrom.

Neke od ostalih oklada:

red card @ 3.50

penalty awarded @ 3.5

Milner to score @ 5.5 (u slucaju penala)

Ibra to score @ 2.5 (u slucaju penala a i spica je

henderson to score @ 7.00 kapetan je, mora povuc a i u odlicnoj je formi, stalno ga je pun teren.

united over 4.5 corners @ 1.83 united ce mislim dosta igrsti na krilo za razliku od redsa jer ih redsi ne mogu nadskociti pa za one hrabrije preporucam i united corner match bet @ 3.00

I za kraj, nacuo sam da bi mogao startati i daniel sturridge

Tako da sturridge to score @ 2.5

Iz za kraj jedna ludjacka. Pobjedom od 3 ili vise razlike liverpool sjeda na celo ove lude kolone zvana premier liga. Prema tome jedan navijacki sa min ulog

Liverpool -2 @ 8.00

Evo ga. Ako jos sta nadjem nadodam :)

Ostavljam vas uz jednu prigodnu poruku koje se itekako moze pretociti u ovu utakmicu:

"Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that."

Bill Shankly

Sretno

Evo i doso je i taj dan pa od mene jedan poduza najava :)

Veceras u 20.45 na anfieldu krece najveci derbi otockog nogometa i jos uvijek ukupno gledajuc najgledaniji derbi u povijesti (el classico ju polako stize po gledanosti ali jos uvijek je ovo najgledanija utakmice ukupno)

Ova utakmice je za oba kluba ali i oba grada vise od samo 3 boda i pobjede. Rivalstvo ovih klubova proizaslo je iz rivalstva ovih gradova. Pocelo je tako da je dugo vremena liverpool bio uz bok londonu kao drugo najvece gospodarsko srediste velike britanije i najveca luka. Manchester koji je samo 50km dalje svo svoje trgovanje morao je obavljati preko liverpoola, te su krajem 19.st, nezadovoljni visokim taksama koje su morali placati, probili svoj kanal do mora kako bi sami iz svoga grada mogli trgovati.

Rivalstvo je naravno pretoceno u nogomet a najbolji dokaz tome je da je u 124 godine rivalstva samo 9 igraca preslo iz liverpoola u utd i obrnuto (bilo ih vise koji su igrali u oba kao na npr owen, ali je igrao u medjuvremenu u drugome klubu). najzanimljiviji od onih koji su imali utjecaja u oba kuba je sigurno matt busby, jedan od najvecih manager manchester uniteda a igrao je za city i liverpool.

Bilo je i onih koji naravno su javno izrazili "mrznju" prema oba kluba. Medju njima su svakako cantona koji je rekao da nitko ne mrzi liverpool vise od njega, zatim wayne rooney koji uz to sta je kapetan utda je rodjen u liverpoolu i karijeru je zapoceo u evertonu te je izjavio da je odrastao ucen da mrzi redse. Sa strane liverpoola, steven gerrard je rekao u jednom prilogu na telviziji da je u svakoj utakmici mjenjao dresove sa igracima protivnickog tima osim kada je igrao sa utd jer ne zeli taj dres doma, a siguran sam da nije jedini takav igrac. (Steven gerrard je inace i najbolji strijelac ovog derbija)

Vec dugo godina ovaj derbi nije podigao toliku prasinu, jer dok je u teatru snovs stolovao sir alex liverpool je ipak bio u sjeni uniteda ali sada sa dolaskom jurgena kloppa, poceli su svi vjerovat da iako se ceka 26 godina da je ipak moguce. Hoce li klopp vratit naslov u ovoj sezonu, tesko je reci, hoce li u sljedece 2-3 sezone mozda da a mozda i ne ali sigurno je na pravome putu. Vec 10ak dana pratim dogadjanja samo oko ove utakmice po raznim engleskim novinama, cak se nisam ni kladio tj. uplatio sam samo 2-3 narodna tiketa cisto da se prati dok ovaj vikedn vjerovali ili ne nisam uplatio niti jedan tiket. Ugl tko god otvori neki engleski portal, bio to skysports, liverpool echo ili manchester evening zakljucit ce da ima bezbroj clanaka o ovoj utakmici jer vec dugo u engleskoj ovaj derbi nije imao oznaku onog pravog, "krvolocnog" derbija kakvi su bili oni iz 20.st.

Ajmo malo o utakmici. Ja cu ovo probati sto je vise moguce racionalno napisati iako mozda se nece nekome cinit tako.

Gledajuc samo forme liverpool je tu ipak u prednosti, jer osim utakmice sa burnleyem sve su utakmice odigrali dobro. Trenutno su u nizu od 4 pobjede u ligi tj 5 u svim natjecanjima. Manutd je u nizu od 4 bez poraza sa skorom 3-1-0, ali kada se pogleda da su 2 pobjede bile protiv nothamptona 3-1 u kupu i 1-0 protiv zorye na odl traffordu onda to zabrinjava. Jer protiv zorye je utd istrcao u najjacem sastavu. A jos vise alarmantan je taj remi protiv stokea doma proslo kolo.

Kod izostanaka prednost ipak dajem manchesteru jer kod redsa nedostaju lallana i wijnaldum (obojica clanovi udarne postave) koji se broje pod upitnikom ali sumnjam da ce obojica biti spremni za veceras. Prije lallana nego nizozemac. Dok s druge strane utd nema problema s izostanicma i moci ce istrcati u najjacem sastavu.

U H2H kloppa i mourinha predost ide kloppu koji ima skor 3-1-1 protiv mourinha. Svi se jos sjecamo kako je sa 4-1 isprasilo real iz dortmudna sa 4 gola lewandovskog, te iako je strepio klop u uzvratu 2-0 je bilo dovoljlno da se dokopa wembleya i finala lp te godine.

Najveca predost manchestera u ovoj utakmici jer fizicka snaga jer malo koji klub u premier ligi moze parirati unitedu po fizickoj snazi a mozda ne moze nitko. S druge strane liverpool je ipak brza momcad od uniteda i na tome ce ja mislim klopp graditi igru jer ako udju sa unitedom u zracne duele i borbu na fizicku snagu mislim da nema onda liverpoo sanse.

Kada se sve skupi ipak mislim da je liverpool pokazao vise. Igrao je vec teske utakmice arsenal, tottenham pa ako hocete i leicester te uzeo 7/9 bodova a 2/3 te utakmice je igrao u gostima. Pobjedom redsi dolaze u egal sa cityem, koji je u nizu od 3 bez pobjede sa potencijalnim produzetkom na 4 jer u srijedu idu na megdan barceloni i mogu svi pricat da je guardiola stvorio ovu barcu zna ju napamet, ali ipak nema takve igraca koje je tada igrao i mislim se nece dobro provesti tako. Ako klub koji je do prije 2 tjedan izlgedao nedodirljivim udje u seriju 4 utakmice bez poraza e onda vec se uvlaci nerovoza a tada tottenham, liverpool i arsenal koji se lagano usuljao u vrh i koji radi ono sta je bitno, samo uzima 3 boda pa makar i ne igraju dobro, mogu staviti veliki pritisak na city pa da vidimo kako ce reagirati. United porazom pada a -6 iza liverpoola, citiya i arsenala a -5 iza tottenhama i to ce onda biti tezak zadatak. Uglavnom ja mislim da nakon dugo vremena redsi ulaze u ovaj dvoboj kao favoriti i mislim da se uz ovake igre koje pruzaju pogotovo napadacki gdje djeluju nezadrzivo pobjeda liverpoola @ 2.15 cini dosta izlgednom, ali ne idem u to sa velikim ulogom jer mouriho zivi za ove utakmice.

Kako liverpool prima dosta golova i daje dosta oklada na GG3+ @ 2.05 se cini dosta dobrom.

Neke od ostalih oklada:

red card @ 3.50

penalty awarded @ 3.5

henderson to score @ 7.00 kapetan je, mora povuc a i u odlicnoj je formi, stalno ga je pun teren.

united over 4.5 corners @ 1.83 united ce mislim dosta igrsti na krilo za razliku od redsa jer ih redsi ne mogu nadskociti pa za one hrabrije preporucam i united corner match bet @ 3.00

Tako da sturridge to score @ 2.5[/b]

Iz za kraj jedna ludjacka. Pobjedom od 3 ili vise razlike liverpool sjeda na celo ove lude kolone zvana premier liga. Prema tome jedan navijacki sa min ulog

Liverpool -2 @ 8.00

Ostavljam vas uz jednu prigodnu poruku koje se itekako moze pretociti u ovu utakmicu:

"Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that."

Bill Shankly

Sretno

Lajk za analizu,fino si to sročio,pravi esej.

S obzirom da sam ja Devil,nadam se da neće biti baš tako  :D:P

Eibar - Osasuna | Primera

Ova utakmica se može nazvati malim Baskijskim derbijem s obzirom da su se Athletic i Real Sociedad već susreli u ovom krugu. Eibar i Osasuna imaju svoje rivalstvo i na početku sezone Eibar je mnogo bolji, te je opet ugodno iznenađenje. On je smješten u gornjem dijelu tabele sa tri pobjede i dva remija. Osasuna će opet igrati u La Ligi ove sezone, ali oni su predzadnji na tabeli prije ovog kola, još uvijek nisu ostvarili pobjedu. Osasuna je remizirala tri utakmice, dok su u prethodnom kolu oba tima remizirala, ali Eibar je izvukao jedan bod u Madrid sa Realom, dok je Osasuna dobila bod kod kuće kada je igrala sa Las Palmasom. Ove dvije ekipe su svoj posljednji međusobni susret igrali 2000. godine, a tada je Osasuna pobijedila kod kuće sa 2-0.

Ovo može biti teška i ratoborna utakmica u kojoj je Eibar blagi favorit, ali Osasuna će sigurno uzvratiti udarac i vjerojatno će igrati na neriješen rezultat, što nije loše za njih u ovom trenutku. Ako Eibar i pobijedi, neće to učiniti sa visokom gol razlikom.

TIP: Manje od 2.5 gola

Liverpool - Manchester United | Premier liga

Na kraju osmog kola imamo utakmicu između dvije ekipe koje su osvojile najviše naslova u Engleskoj, Liverpool i Manchester United. Činjenica da se obje momčadi trenutno nalaze na samom vrhu tabele, čini situaciju još zanimljivijom, iako su četvrti Redsi imaju tri boda više od Crvenih vragova, koji su šesti. Osim toga, Liverpool je porazio Manchester Uniteda u četvrtfinalu Europa lige u ožujku ove godine, ali Crveni vragovi se mogu pohvaliti sa činjenicom da su pobijedili čak četiri posljednja međusobna susreta protiv Liverpoola u Premier ligi.

Iako su Redsi u ovom trenutku u m alo bolje stanju nego United, moramo imati na umu da će i gosti iz Manchestera biti sigurno maksimalno motivirani da odigraju najbolje što mogu u najvećem derbiju u Premier ligi, što je razlog zašto sam odlučio igrati opciju da će obje momčadi dati barem po jedan gol.

TIP: Oba tima daju gol

Antalyaspor-Rizespor oba daju 1,8

Derbi začelja u Turskoj, obje ekipe posto poto trebaju pobjedu da se maknu s dna tablice pa stoga očekujem otvorenu utakmicu s golovima na obje strane, u prilog ide da su i 4 prethodna susreta ova dva protivnika zavrsila s oba daju.

Eibar-Osasuna 1 1,72

Eibar ima odličan ulazak u sezonu, posebice dobro igraju doma, u 3 tekme 2 pobjede i remi. Uspjeli su cak uzeti i bod Realu u gostima. Kod Osasuna suprotna situacija, bez pobjede ovu sezonu i očito im slijedi borba za opstanak.

Što se hokeja tiče,ne kažem da neće doći/proći...ALI,Medvjedima se vratio Taylor,doveli su jednog napadača,napadač Lucas Lessio,,roster se polako puni,u Zagrebu je led manjih dimenzija,Kazanj je prije 2 dana igrao tekmu,nakon toga put u ZG.....Medvjedi,i ako krnji,nisu loše igrali zadnje 2 tekme,porazi 3:2 od Podolska te 2:1 od Yaroslava. Čak i protiv Dynama gdje su izgubili 5:1 nisu bili nadigrani niti nadpucani,a igrali su sa 3 pune petorke.....

Recimo,Podolsk je neki dan izgubio 5:1 od SKA koji je u Zagrebu pao u produžetku. I za kraj,Kazanj ima 8 čistih pobjeda u nizu,negdje će puknut...

Kažem,ne znači da neće proći,ali ja bih bio oprezan. Ne igra Medveščak preloše,a i u Kazanju su Medvjedi tukli današnjeg protivnika.

odgovaram na ovaj post a tice se oba vezano za Medvescak

planiram za manji ulog uzeti pobjedu Medvescaka iz nekoliko razloga. Osim gore navedenih, Medvescak se pojacao, Kazan je u nizu i negdje mora to stati, vec su i igrali ove sezone na samom pocetku i Medvescak je dobio 3:1.

Zadnje dvije utakmice Medvescak je porazen, ali svatko tko je gledao mogao je vidjeti niz pehova za Medvescak, od ogromnih gresaka vratara do nekolicine stativa u svakoj utakmici.

Negdje se to mora vratiti, dan manje vremena za odmor, novi igraci...

Ja sam na Medvescaku danas, al manji ulog...

Evo i doso je i taj dan pa od mene jedan poduza najava :)

Neke od ostalih oklada:

red card @ 3.50

penalty awarded @ 3.5

Tako da sturridge to score @ 2.5

Liverpool -2 @ 8.00

Bill Shankly

Sretno

Jel onda 4,5 kartona over dolazi u obzir s obzirom na "ratobornost"?!?

Jel onda 4,5 kartona over dolazi u obzir s obzirom na "ratobornost"?!?

Svakako. Jer i sudac je iz manchestera i vrsi se dosta velik pritisak na njega. Inace je dobar sudac, na solidnom prosjeku a danas se ocekuje i koji karton vise. Inace liverpool znat dobit dosta kartona jer znaju napravit neoprezne prekrsaje u tom presingu. Sve u svemu over kartona moze, jedino online klade drze na 5.5

Coutinho kartoniran (6.00) 3u
Pogba glavom (26) 2u
Zlatan glavom (15) 3u

Velika utakmica Premier lige iz koje sam izdvojio ovaj puta 3 specijalne oklade. Prva je da ce Coutinho biti kartoniran, iako gledajuci ove sezone dosta fair igrac, sa 1 karonom u 489 odigranih min. No, ovo je drugacija utakmica, u posljednja dva medjusobna dvoboja Coutinho je oba puta dobio karton. Liverpoolova igra kod Kloppa se bazira na puno cvrstih startova u svrhu brzog povratka lopte u njihov posjed. Atmosfera ce biti neupitno cudesna i to ce jos vise podici igrace na terenu. Sve u svemu nikakva obicna utakmica, ulozi veliki, napetosti ce sigurno biti, uzeti jos u obzir u slucaju gola Coutinha da postoji mogucnost skidanja dresa. Jednostavno 6.00 mi je malo previsoko za ovu okladu s obzirom na mec kakav je.

Pogba zabija glavom, s obzirom da mu je potrebno 540min za gol glavom i uzeti u obzir da mu kvalitet skok igre raste iz sezone u sezonu plus Liverpool koji ne izgleda obecavajuce prilikom prekida, vidim priliku za mladog francuza, a tecaj 26 je definitivno previsok po meni.

Zlatan ima 4 gola u 630min ove sezone, od toga 1 glavom i jedna greda (nakon udarca glavom) koja se isto treba uzeti u obzir. Nepotrebno je trositi rijeci koliki je igrac i kvaliteta u Zlatanu, pogotovo njegova snaga u skok igri sa svojih 195cm bez problema stvara sanse naspram snaznih i dobrih branica. Prilike za prolaz ove oklade ce biti dosta, nabacaji u Liverpoolovom sesnaestercu nece nedostajati i tu ce biti prilika koja ce nadam se rezultirati pogodkom glavom Zlatana. Istina je da je u laganom padu Zlatan sto se forme tice, ali i dalje tecaj 15 na ovu okladu mi mirise na fini value.

Kladionica: unibet

Sudi Anthony Taylor (http://us.soccerway.com/referees/anthony-taylor/60851/). To ce utakmici dati jos dodatnu draz jer je sudac iz manchestera (kako se ovo dopustilo ne znam). Tako da sve vise mi se cini da je over kartona dosta izgledan u ovog sudca. Podjelio je 23 u 7 utakmica, sto je malo preko 3 po utakmici, tako da s obzirom da je ovo derbi do jedno 5 ocekujem da bi trebalo. Ako ne i vise

Nisam verovao kad sam video da su stvarno dodelili da Anthony Taylor deli pravdu veceras, pa on je Unitedov sudija to svi znaju i na Ostrvu i van njega. Secam se 2 derbija kad je Arsenal igrao protiv Uniteda i oba puta je ostetio Arsenal, jednom za nepostojeci penal, drugi put crveni karton.

Sta reci osim sramotno od strane FA, ne bi me cudilo da veceras vidimo jos koji "penal" koji nema veze sa mozgom #YNWA

Nakon nekog vremena evo stignem par prijedloga ''izanalizirati'' i podijeliti s vama pa kome se što dopadne nadam se da će pomoći...

Austrijska 2. Liga
18:30h Liefering - Wacker Innsbruck 1 @1,50

Liefering je vodeća momčad lige, u 13 dvoboja još nisu poraženi uz gol razliku 32:14. Ipak osnova današnjeg tipovanja na njih stoji u činjenici da su svih 6 domaćih ogleda pobjedili uz gol razliku 14:4. Wacker s druge strane stoji u sredini ljestvice, na 6. mjestu, a u gostima ne briljiraju nimalo, u 6 ogleda uhvatili su tek dva boda, tako da je vrlo izvjesno zašto tipovati domaćine po ovom tečaju.

Švicarska 2. Liga

19:45h Xamax - Wohlen 1@1,40

Dvoboj drugoplasirane i posljednje momčadi na ljestvici. Domaćin bi pobjedom i dalje nastavio puhati za vrat vodećem Zurichu, a to im ne bi trebao biti pretjerani problem s obzirom da su svih 5 domaćih utakmica pobjedili. S druge strane Wohlen je uspio jedine dvije pobjede ostvariti na gostovanjima, no ipak takva ekipa koja ima 7 poraza u 10 nastupa ne bi trebala danas napraviti problem današnjem favoritu, ekipi Xamaxa.

Njemačka 2. Liga
20:15h Braunschweig - Kaiserslautern 1@1,80

Još jedan sličan par kao i prethodna dva, domaćin je vodeći, a pri tome u sva 4 domaća ogleda su slavili. Kaiserslautern je pak u zoni ispadanja, na 16.mjestu, a na gostovanjima je do sad uhvatio tek jedan bod. Stoga ovaj tečaj na domaćine vrijedi svakako uzeti.

Engleska Premier League
20:45 Liverpool - Manchester oba daju gol @1,75

O ovom paru ne treba puno jer je već puno rečeno i puno se zna pošto je riječ o najatraktivnijem paru ne samo današnjeg dana nego možda i tjedna. Mišljenja sam da obje ekipe danas svojom standardnom igrom mogu do gola, i jedni i drugi podosta zabijaju, ali nitko nema onu granitnu obranu da neće primiti, tako da je ovo vrlo izvjesno.

Klasičan ponedjeljak, sa malo ponude, ali u takve dane se često zna zalomiti fin dobitak tako da sretno svima danas! :)

Ovo je sve na statistiku...

AEK Larnaca - Aris Limassol --> 1.  Gledajući ulazak u sezono kao i međusobne oglede,pobjeda domaćina ne bi trebala doći u pitanje. Nešto pametnije ne mogu pronaći. Jest ovo Ciparska 1.liga,kako ja kažem,močvara,ali eto,odigrao sam. E da,koef 1,2.

Longford - Dundalk --> Dundalk 2+ . Dakle,gosti su na praku osiguravanja naslova,zadnje 3 tekme igarju dobro,pobjeđuju. Domaćin ispao,čeka se da sezona završi,zadnja 3 ogleda poraženi.... Koef,1,22

Seinajoen JK - Pk 35 --> SJK 2+ . Isto kao i ovo iznad,samo ovdje se SJK bori za naslov,savaka pobjeda nadsušno potrebna,napad im je odličan,gosti ispali,primaju jako puno. Koliko sam vidio,domaćin u najjačem sastavu. Koef 1,15.

Krka - C. Zvezda --> 2 . Već se pisalo o Zvezdi,jak roster,dobra momčan,puno bolja od Krke,opuštanja nema...Znam da igraju Euroligu,ali opet,mislim da dobivaju.Također,problema nemaju sa rosterom. Koef 1,25

Eto....ako netko treba popune ,za slučaj da igra zemaljske pa ganja superšanse,od košarice ima još Efes i Fener,u VTBu Unics,Žalgiris u Litvi te kod nas Cedevita koja sni novi kiks ne smije dozvoliti....Ali to su koef 1,03

17:30 SJK - PK-35 Zbroj golova (1.5) u prvom poluvremenu 2 - 1,85

SJK zauzima 3 mjesto tabele sa 53 boda iz 31 utakmice.Imaju skor 16-5-10 uz gol razliku 44:36.Na svom terenu odigrali su 16 utakmica i upisali skor 12-1-3 uz gol razliku 27:13.Forma je bila odlicna do proslog kola, obzirom da su imali 4 vezane pobjede, Mariehamn 1:0, VPS 2:1, Kups 1:0, PS Kemi 3:1, ali u proslom kolu kuci su remizirali sa Lahti 2:2.Trener Simo Valakari u danasnjem mecu nece moci racunati na suspendovanog Jarkko Hurme (odbrana,25/1), dok su ostali igraci na raspolaganju.

PK35 je zbog nedostatka finansija morao raskinuti ugovore sa boljim i placenijim igracima, a to je za posljedicu imalo da su vec dugo jedini kandidat za direktno ispadanje u nizi rang.Uz to su im oduzeli i 6 bodova tako da se vec tada znalo da ce u nizi rang.Nakon 31 utakmice imaju skor 3-7-21 uz gol razliku 30:59, dali su 30 golova i zadnji a prvoplasirani Mariehamn dao je 36 golova recimo.Kao gosti odigrali su 16 utakmica i upisali skor 2-2-12 uz gol razliku 16:33.Imaju niz od 9 uzastopnih poraza, a zadnji je protiv VPS kuci 2:1.Trener Pihamaa u danasnjem mecu nece moci racunati na povrijeđenog Omar Khary (sredina,9/0).

Do kraja su jos 2 utakmice a SJK je jos uvijek u borbi za naslov prvaka.Uz to i HJK i Mariehamn danas igraju teze meceve od njih koji docekuju otpisani PK35 i nakon sto su u proslom kolu kiksali, danas bi trebali ovo lako da rijese u svoju korist.Prvi ovosezonski duel je zavrsen 0:0, zatim su igrali u Kupu gdje je SJK kao gost slavio sa 3:1, a drugi mec u ligi SJK je slavio kuci sa 3:2.Ocekujem da krenu jako od samog pocetka, jer u nekim kombinacijama vec danas bi mogli preuzeti 1 mjesto tabele, a onda u zadnjem kolu protiv HJK u gostima odlucivati o tituli.I prosle sezone su senzacionalno dosli do naslova prvaka u zadnja 3 kola, pa me ne bi cudio isti scenario i ove sezone.Kako god, protiv otpisanog PK35 morali bi potegnuti od samog pocetka i rijesiti utakmicu sto prije.

21:00 Longford - Dundalk Gosti postižu gol u oba poluvremena?  DA - 1,65

Longford od sledece sezone takmici se u nizem rangu.Za to je zasluzna 12 pozicija i svega 13 bodova iz 30 utakmica.Imaju skor 2-7-21 uz gol razliku 23:64.Kao domacini odigrali su 14 utakmica a skor 0-4-10 uz gol razliku 9:28 dovoljno govori.Prije 4 kola dobili su Finn Harps 1:0 u gostima, bila je to prva pobjeda nakon 25 utakmica i prvog kola kada su slavili.Ipak nakon toga opet porazi, Bohemians 1:0, Derry City 3:2 i Sligo 1:0.Nazalost nisam uspio naci konkretne informacije vezane za sastav i izostanke u ovom timu.

Dundalk ove sezone pomjera granice kada je u pitanju fudbal u Irskoj.Ajde sto su prvi na tabeli u domacoj ligi, nego sto u Europa ligi zauzimaju 2 mjesto tabele, sa 4 boda, imaju remi sa AZ Alkmaar i pobjedu nad Maccabijem, sto je svakako velik rezultat za ovaj klub.U domacoj ligi imaju prednost od 4 boda spram Cork City i u zadnja 4 kola trebali bi osvojiti naslov prvaka.Imaju skor 22-2-5 uz gol razliku 62:21.Kao gosti odigrali su 15 utakmica i upisali skor 12-0-3 uz gol razliku 37:7.Nakon iznenađujuceg poraza od Sligo 3:0, uslijedile su pobjede nad Cork 2:1 i Shamrock 3:0 u proslom kolu.Trener Stephen Kenny u danasnjem mecu nece moci racunati na kapitena Stephen O’Donnell (sredina,22/1) i povrijeđenog Sean Gannon (odbrana,24/0), dok se u momcad vraca Robbie Benson (sredina,20/2).

Goste ceka mec protiv Zenita u cetvrtak tako da je moguce da misli igraca budu na tom mecu.Ipak trener je izjavio kako su fokusirani najvise na ovaj vecerasnji duel obzirom da zele da obezbjede titulu cim prije, a utakmica protiv otpisanog Longforda ne bi smjela biti neka veca prepreka.U dva ovosezonska duela Dundalk je slavio u gostima 4:0, a kuci 4:3 kada su gol za pobjedu dali u 92 minutu.Danas sam se odlucio za tip da gosti postizu gol u oba poluvremena.Radi se o daleko najefikasnijoj momcadi lige, koja je u gostima postigla najvise golova.

19:45 Xamax - Wohlen 1 - 1,45

Xamax je zasad jedini ozbiljni pratilac Zuricha mada tesko da ce i oni moci sta u toj trci.Trenutno su 2 momcad lige sa 22 boda iz 10 utakmica.Imaju skor 7-1-2 uz gol razliku 18:8.Kao domacini na svom terenu odigrali su 5 utakmica i upisali 5 pobjeda uz gol razliku 15:5.Imali su 3 vezane pobjede koje su prekinuli porazom od Le Monta 1:0 u gostima, ali su u proslom kolu kuci savladali Winterthur sa 4:1.Trener Michel Decastel u danasnjem mecu nece moci racunati na Doudina (sredina,4/1) te jos Farine (odbrana), A. Sallaj (golman) ali oni ove sezone nisu ni igrali.Upitni su  Matheus (sredina,1/0)  i Teixeira (sredina,5/2).

Wohlen  je posljednja momcad lige sa 7 bodova iz 10 utakmica.Imaju skor 2-1-7 uz gol razliku 8:25.Kao gosti odigrali su 5 utakmica i upisali skor 2-0-3 uz gol razliku 5:11.Seriju od 6 uzastopnih poraza prekinuli su pobjedom nad Schaffhausen 1:0 u gostima, ali su u proslom kolu izgubili kuci od Zuricha 5:0, sto opet nije neko iznenađenje.Trener Francesco Gabriele tokom ove zimske stanke od 2 sedmice, dobio je tri nova igraca, u odbranu je dosao Nils von Niederhäusern, u sredini Marko Bicvic, a u napad Kilian Pagliuca.Sto se tice danasnjeg meca jedino nedostaje Graf (napadac) ali on ove sezone nije ni igrao.Upitan je nastup Bicvica koji izgleda jos uvijek nije spreman za debi u novom klubu.

Prvi ovosezonski duel ovih ekipa zavrsen je 0:0, a nadam se da ce Xamax veceras pokazati da imaju snage da se odrze u trci za 1 mjesto sa Zurichom.Gosti jesu losiji, ali dosla su 3 nova igraca, i sigurno da zele da se pomjere sa 10 pozicije.Kako god za mene je Xamax nesto kvalitetnija momcad i ocekujem da to potvrde.

Medvescak-Ak Bars Kazan 1x @ 1,75
KI 1 @ 2,40

Medo se vraća u Brlog kako bi probao uzeti nove bodove, a danas je idealna prilika. Puno ste već rekli, ali ja imam svoje mišljenje. Medo u brlogu i medo van brloga su dva različita kluba. Pa tako medo koji igra kod kuće me oduševljava, a medo koji igra van me razočarava.
Situacija je slijedeća, vratio se Taylor kako ste rekli, a smatram da ako ima dan da je medo 60% jači i tu vidim prednost medevjeda. Medo kod kuće ostavlja srce na ledu te smatram da će danas biti slična situacija. Vraćaju se iz Rusije praznih džepova 3/3 poraza i vrijeme je da prekinu taj niz.
U goste nam dolazi dosta dobar protivnik koji ima 5vezanih pobjeda u gostima. Svih 5 dakako u Rusiji. Mišljenja sam da svaka utakmica van Rusije za Ruske klubove je jako teška jer nisu isti uvijeti.
Promjena države,temperature,tu i tamo vremenske razlike. Sve to utječe na igrače kakvi god profići bili. Nije lako igrati u gostima.
Medo je kod kuće maznuo i velikog St.Petersburga pa isto tako znači da mogu dobiti bilo koga iz lige.
Igram 1x na medu jer kao sta je kolega rekao niz Kazana mora stat a i red je da Medo pobijedi i vrati se na pravi put.
Očekujem podršku navijača kao i uvijek i to je prednost Medveščaka jer mislim da nitko nema takvu podršku u ligi.
Sretno!

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use