Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 15.10.2016.

IzudinB

Recommended Posts

Atletico Madrid-Granada over 2.5 and NO 2.50

Granada u zadnjih 5 susreta nije uspjela postici pogodak Atleticu i ne vidim da ce se to promjeniti i u ovoj utakmici, Granada u dosta losoj formi dok se Atletico nakon malo losijeg starta ipak pokrenuo i zaredao seriju jako dobrih rezultata.

Vjerujem da je Atletico sposoban ovdje postići barem 3 pogotka obzirom na formu i domaci teren, a i kvota mi se cini solidan value. 

Slazem se sa tobom, po meni rezultatsko bude 3:0 za Atletiko i igrat cu za manji ulog na single.

15:00 | Ascoli - Verona 2 1,95 @ William Hill 

Kako stvari stoje, Ascoli će se ove sezone boriti za ostanak u ligi. Današnji domaćin nije dobro krenuo u ovu sezonu, upisali su samo jednu pobjedu u prvih osam kola (četiri remija i tri poraza), uz gol razliku 6:8.

Postoji i objektivan razlog zašto je to tako. Naime, Ascoli je ovog ljeta napustilo dosta igrača, dok su nova pojačanja mladi i neiskusni igrači te nekoliko igrača bez iskustva na ovom nivou.

Napadač Daniele Cacia, koji je postigao dva pogotka ove sezone, vraća se u momčad, no ne i važan veznjak Francisco Cassata koji još ovu utakmicu nema pravo nastupa zbog suspenzije.

Za razliku od Ascolija, Verona je jedan od glavnih favorita za promociju u najviši rang talijanskog nogometa, što nije iznenađujuće jer su momčad s najvećim potencijalom u ovoj ligi.

Četiri pobjede i jedan remi uz gol razliku 13:4 upisala je Verona u proteklih pet kola. U gostima su upisali dvije uzastopne pobjede.

Verona nema pretjeranih problema sa izostancima, a imaju dosta dobrih i iskusnih igrača na klupi.

16:00 | WBA - Tottenham 1 5,55 @ unibet / 1X 2,30 @ unibet / Nacer Chadli daje gol 4,50 @ bet365

U protekla tri kola WBA je upisao dva 1-1 remija protiv Stokea i Sunderlanda te su sa 4-2 pobijedili West Ham, nakon što su gubili 0-2. To je sasvim očito klub sa momentumom. Od šest golova u protekle tri utakmica, tri je postigao Chadli, a dva Rondon. Oba igrača u dobroj su formi, a Chadli je doveden upravo iz redova Tottenhama te će on imati danas dodatan motiv protiv svog bivšeg kluba. Prošle sezone ove dvije momčadi međusobno su se susrele dva puta i oba puta je završilo 1-1. Činjenica je da Tony Pulis zna kako igrati protiv Spursa. Igrači dolaze nakon reprezentativne stanke i upitno je kolika će biti motivacija Spursa na ovom gostovanju jer je velik broj njihovih igrača igrao za reprezentaciju prije koji dan. WBA posebno je opasan iz prekida, a posebno iz kornera. 

15:00 | Avellino - Spezia 2 2,50 @ William Hill

Avellino je u velikim problemima - do sada su pobijedili samo Pro Vercelli, momčad iz donjeg dijela tablice. Danas dočekuju Speziju bez čak tri napadača, između ostaloga i najboljeg Verdea.

Vratar Radunović se oporavio, baš kao i branič Dsjimiti, no obojica su igrali za reprezentaciju te bi mogli biti izrazito umorni.

"Znamo da u posljednje vrijeme ne igramo dobro. Mislio sam da ćemo se pokazati u boljem svijetlu, no pogriješio sam. Ne tražim alibi, ali imamo velik broj ozljeda, a nije lako igrati bez najboljih igrača. Utakmica će biti teška, no ja očekujem reakciju od svojih igrača", rekao je trener Avellina.

Spezia ima problema sa ozljedama igrača u posljednjoj liniji, no oni su najbolja obrambena momčad u Seriji B, a na gostovanju još nisu upisali poraz. Avellino je ove sezone postigao tek pet pogodaka, a treba spomenuti kako su tri od njih postigli protiv Pro Vercellija, a danas su još oslabljeni u napadu.

17:30 | Metalurg Skopje - La Rioja 2 1,85 @ William Hill

Kvaliteta je definitivno na strani gostiju, a rezultati su to i pokazali. Vodeća momčad grupe dolazi u Skopje neporažena i u mojim očima su favoriti za pobjedu danas. Nedavno je La Rioja zamalo pobijedila Barcelonu, no naposljetku su izgubili rezultatom 22-24. Nakon toga upisali su četiri uzastopne pobjede u prvenstvu te su trenutno trećeplasirana momčad lige. 

Metalurg je ove sezone u Ligi prvaka ostvario samo jednu pobjedu i to onu 18-17 protiv Elveruma. Momčad Line Červara ima potencijala, no igrači su vrlo mladi te im treba neko vrijeme dok skupe iskustva za ovakve utakmice. Martin Marčec i Nemanja Mladenović su ozljeđeni te će propustiti ovaj meč. Upravo iz tog razloga Metalurg je reagirao te je doveo Vanju Ilića. Čak i ako Vanja danas zaigra, smatram da je La Rioja bolja momčad i da bi danas bez većih problema trebali pobijediti.

SPONO Eagles - Krasnodar

Krasnodar -12,5 (1.85) 5u bet365

Rijec je o utakmici zenskog EHF kupa gdje su ruskinje ogroman favorit. Ruskinje su za ovu razinu rukometa daleko ispred sto se klase tice, pobjeda je neupitna samo je pitanje koliko glatka i cista ce biti za ruskinje. Imaju vrhunskog strucnjaka na klupi, a da ni ne spominjem kakav kvalitet u igrackom kadru posjeduju. Svicarke su apsolutno bez ikakvog iskustva u europi, ovo im je ajmo reci debi na europskoj sceni . Veoma vazan info za ovaj mec, jest da ce oba susreta biti igrana u Rusiji, sto kladionice jos ne znaju. Primjera radi jedan klub koji je isto daleko ispred svicarki sto se kvalitete tice (Silkeborg) je nastradao sa -12 i -13, prelagano. Obrana je mocna, veliki broj ruskinja su 1,80+ sto je impresivna brojka. Ruskinje sa pola snage ovo bi trebali dobiti sa +15, te se definitivno isplati ovo odigrati uzevsi prethodne cinjenice. Pitanje je vremena kada ce se tecaj srusiti, mozda cak i blokirati. Sretno svima koji prate!

1. FC Koln - Ingolstadt

Koln iznenadenje u Njemackoj. Trenutno se nalaze na 4. poziciji sa utakmicon manje te ako ovo dobiju skocit ce na 2. misto odma iza Bayerna s kojin su remizirali (1-1) u gostima. Stvarno nevjerovatno i mislin da tribaju iskoristit ovu priliku jer ovo je trenutno jedna nevjerovatna sezona za njih. Puni samopouzdanja nakon tekme s Bayernon i tijekom ove reprezentativne pauze mislin da su se dobro spremili i svakako to moraju iskoristiti ako misle ostat u top 6 klubova. Docekuju Ingolstandt koji je predzadnji na tablici sa 1 bodon. Taj 1 bod izvukli su protiv HSVa koji je takoder katastrofa kao i oni. Ovakva dobra prilika za 3 boda kod kuce i skok na 2. misto triba se iskoristit. Za kraj Koln ima 3 pobjede i 3 remija dakle jos nisu porazeni dok Ingolstadt ima 1 remi i 5 poraza. Takoder tribali bi prikint los niz protiv njih jer ih nisu dobili od 2013.

Tip: Pobjeda 1. FC Koln

M'gladbach - HSV

Svaki put dosad kad san igra na M'gladbach prosli su i mislin da bi oni tribali nastavit svoju tradiciju dobrih utakmica i pobjeda kod kuce, a ja da ih zaokruzujen na tiketu.  :lol: Dakle neman sta puno pisat u vezi njih svi se vjv culi pogotovo jer su drzali Barci 1-0 kod kuce... Kod kuce su igrali 3 puta i upisali 3 uvjerljive pobjede (2-1, 4-1, 2-0) protiv Leverkusena, Bremena i Ingolstadta. Igre u gostima ne gledan jer su oni takva ekipa kod kuce gaze i ginu, a u gostima su nako. HSV ka sta san spomenia isto ka i Ingolstadt samo su oni zadnji isto sa 1 bodon. M je trenutno na 8. poziciji i ovo bi tribala bit uvjerljiva pobjeda. Ima jedan problem, a to je Thorgan Hazard i mislin da nece igrat zbog ozljede koljena. Sacekat cu postave iako negdi pise da ne igra negdi da igra. Ako ne bude igra mozda odigran pik 2 umisto 2 cisto tako. Ali virujen u njihovu kvalitetu i bez njega. Pogotovo jer je tu Raffael.

Tip: Pobjeda M'gladbach

Ako ovo prode napisat cu jos jednu analizu...

Opet analiza s istog izvora od neki dan:

01:00 Pittsburgh Penguins - Anaheim Ducks 1 2,20

...

Kao prvo i najvažnije, pohvala što objavljuješ analize, ali..

Ovo je enormno mnogo toga napisano o ničemu.

Vjerujem da je više od 95% ljudi samo skrolalo prema sljedećem postu, nego da čita toliku litaniju.

Moj je prijedlog da sam probaš nešto napisati i vjerujem da će biti mnogo bolje nego od tog "izvora".

Što se tiče dvoboja, "izvor" nije napisao da je Pitt bio potpuno nadigran u prvoj tekmi (od jednog Pittsburghovog bloger):

Marc-Andre Fleury was the story of the game.

Washington was the better team and Fleury was the only thing that kept the Capitals from getting the result they probably deserved.

Anaheim je prošle godine bio najbolja obrana lige, najbolji PK, najbolji PP i imaju svoj sustav.

Ne kažem da tip neće proći, samo kažem da Pitt nije toliko fantastičan, a Anaheim toliko loš kako ga "izvor" prikazuje.

Moja je preporuka da se u sljedećih tjedan-dva ljudi ljudi klade na golove

jer većina momčadi još nije uigrana (pogledajte rezultate u zadnja tri dana).

1. FC Koln - Ingolstadt

Koln iznenadenje u Njemackoj. Trenutno se nalaze na 4. poziciji sa utakmicon manje te ako ovo dobiju skocit ce na 2. misto odma iza Bayerna s kojin su remizirali (1-1) u gostima. Stvarno nevjerovatno i mislin da tribaju iskoristit ovu priliku jer ovo je trenutno jedna nevjerovatna sezona za njih. Puni samopouzdanja nakon tekme s Bayernon i tijekom ove reprezentativne pauze mislin da su se dobro spremili i svakako to moraju iskoristiti ako misle ostat u top 6 klubova. Docekuju Ingolstandt koji je predzadnji na tablici sa 1 bodon. Taj 1 bod izvukli su protiv HSVa koji je takoder katastrofa kao i oni. Ovakva dobra prilika za 3 boda kod kuce i skok na 2. misto triba se iskoristit. Za kraj Koln ima 3 pobjede i 3 remija dakle jos nisu porazeni dok Ingolstadt ima 1 remi i 5 poraza. Takoder tribali bi prikint los niz protiv njih jer ih nisu dobili od 2013.

Tip: Pobjeda 1. FC Koln

M'gladbach - HSV

Svaki put dosad kad san igra na M'gladbach prosli su i mislin da bi oni tribali nastavit svoju tradiciju dobrih utakmica i pobjeda kod kuce, a ja da ih zaokruzujen na tiketu.  :lol: Dakle neman sta puno pisat u vezi njih svi se vjv culi pogotovo jer su drzali Barci 1-0 kod kuce... Kod kuce su igrali 3 puta i upisali 3 uvjerljive pobjede (2-1, 4-1, 2-0) protiv Leverkusena, Bremena i Ingolstadta. Igre u gostima ne gledan jer su oni takva ekipa kod kuce gaze i ginu, a u gostima su nako. HSV ka sta san spomenia isto ka i Ingolstadt samo su oni zadnji isto sa 1 bodon. M je trenutno na 8. poziciji i ovo bi tribala bit uvjerljiva pobjeda. Ima jedan problem, a to je Thorgan Hazard i mislin da nece igrat zbog ozljede koljena. Sacekat cu postave iako negdi pise da ne igra negdi da igra. Ako ne bude igra mozda odigran pik 2 umisto 2 cisto tako. Ali virujen u njihovu kvalitetu i bez njega. Pogotovo jer je tu Raffael.

Tip: Pobjeda M'gladbach

Ako ovo prode napisat cu jos jednu analizu...

Ne igra ni Hazard ni Raffael. Dva vrlo dobra igraca, ali tu su i Wendt, Stindl i Hahn koji znaju mogu i moraju dat gol. Izgleda da cu ipak odigrat pik, mozda cak i oba jer je kvota taman za duplanje onda, a sigurnost veca.

Frankfurt-Bayern M, Lewandowski ne daje gol @1.90 Supersport

1.90 na ovaj tip zasigurno ima value uzeci u obzir da Lewandowski nije u prvih 11. Bayern je imao poteskoca protiv ovakvih timova tek u samo nekoliko navrata, obicno to rese na vreme i onda posedom kontrolisu tempo i cekaju kraj. Verujem da Bayern nece juriti rezultat a ukoliko to bude slucaj Lewandowski ne bi trebao dobiti vise od 15-ak minuta jer ih za koji dan ceka mec LS a tu je on puno potrebniji nego ovde. Naravno, Lewa je igrac kome treba svega nekoliko minuta da zabije ukoliko ima pravu sansu, ali ipak veruejm da su vece sanse da nece. Ukoliko ne zaigra, kvota je 1.

Kao prvo i najvažnije, pohvala što objavljuješ analize, ali..

Ovo je enormno mnogo toga napisano o ničemu.

Vjerujem da je više od 95% ljudi samo skrolalo prema sljedećem postu, nego da čita toliku litaniju.

Moj je prijedlog da sam probaš nešto napisati i vjerujem da će biti mnogo bolje nego od tog "izvora".

Ok, primljeno na znanje. Nisam htio zakinut za nista, al imas pravo, predugacko je ovo. Sto se tice tipa, vise sam zato stavio da netko prokomentira jer nije moje podrucje, a steta mi propustit info ako je kvalitetan.

Jucer nisam stigao stavit Calgary i Edmonton over koji je predlozio, pa sam dns pozurio napisat, budem to onda pazio u buducnosti. 

Frankfurt-Bayern M, Lewandowski ne daje gol @1.90 Supersport

1.90 na ovaj tip zasigurno ima value uzeci u obzir da Lewandowski nije u prvih 11. Bayern je imao poteskoca protiv ovakvih timova tek u samo nekoliko navrata, obicno to rese na vreme i onda posedom kontrolisu tempo i cekaju kraj. Verujem da Bayern nece juriti rezultat a ukoliko to bude slucaj Lewandowski ne bi trebao dobiti vise od 15-ak minuta jer ih za koji dan ceka mec LS a tu je on puno potrebniji nego ovde. Naravno, Lewa je igrac kome treba svega nekoliko minuta da zabije ukoliko ima pravu sansu, ali ipak veruejm da su vece sanse da nece. Ukoliko ne zaigra, kvota je 1.

Slazem se, i cudi me jos vise sto nasi nisu reagirali, te je jos dostupno u ponudi

Neymar to score @1,75 unibet, svi ostali daju kvote 1,4 - 1,6. 

Suarez to score @1,48 unibet, ostali 1,22 - 1,40.

Postava za danas:

FC Barcelona vs Deportivo
[LINE-UP | ALINEACIÓ | ALINEACIÓN]
1. Ter Stegen
3. Piqué
4. Rakitic
5. Sergio
7. Arda
9. Luis Suárez
11. Neymar Jr.
12. Rafinha
14. Mascherano
19. Digne
24. Mathieu
Substitutes / Suplents / Suplentes:
Masip, Denis, A. Iniesta, Messi, Paco Alcácer, André Gomes, Umtiti. 

15:00 | Ascoli - Verona 2 1,95 @ William Hill 

Kako stvari stoje, Ascoli će se ove sezone boriti za ostanak u ligi. Današnji domaćin nije dobro krenuo u ovu sezonu, upisali su samo jednu pobjedu u prvih osam kola (četiri remija i tri poraza), uz gol razliku 6:8.

Postoji i objektivan razlog zašto je to tako. Naime, Ascoli je ovog ljeta napustilo dosta igrača, dok su nova pojačanja mladi i neiskusni igrači te nekoliko igrača bez iskustva na ovom nivou.

Napadač Daniele Cacia, koji je postigao dva pogotka ove sezone, vraća se u momčad, no ne i važan veznjak Francisco Cassata koji još ovu utakmicu nema pravo nastupa zbog suspenzije.

Za razliku od Ascolija, Verona je jedan od glavnih favorita za promociju u najviši rang talijanskog nogometa, što nije iznenađujuće jer su momčad s najvećim potencijalom u ovoj ligi.

Četiri pobjede i jedan remi uz gol razliku 13:4 upisala je Verona u proteklih pet kola. U gostima su upisali dvije uzastopne pobjede.

Verona nema pretjeranih problema sa izostancima, a imaju dosta dobrih i iskusnih igrača na klupi.

16:00 | WBA - Tottenham 1 5,55 @ unibet / 1X 2,30 @ unibet / Nacer Chadli daje gol 4,50 @ bet365

U protekla tri kola WBA je upisao dva 1-1 remija protiv Stokea i Sunderlanda te su sa 4-2 pobijedili West Ham, nakon što su gubili 0-2. To je sasvim očito klub sa momentumom. Od šest golova u protekle tri utakmica, tri je postigao Chadli, a dva Rondon. Oba igrača u dobroj su formi, a Chadli je doveden upravo iz redova Tottenhama te će on imati danas dodatan motiv protiv svog bivšeg kluba. Prošle sezone ove dvije momčadi međusobno su se susrele dva puta i oba puta je završilo 1-1. Činjenica je da Tony Pulis zna kako igrati protiv Spursa. Igrači dolaze nakon reprezentativne stanke i upitno je kolika će biti motivacija Spursa na ovom gostovanju jer je velik broj njihovih igrača igrao za reprezentaciju prije koji dan. WBA posebno je opasan iz prekida, a posebno iz kornera. 

15:00 | Avellino - Spezia 2 2,50 @ William Hill

Avellino je u velikim problemima - do sada su pobijedili samo Pro Vercelli, momčad iz donjeg dijela tablice. Danas dočekuju Speziju bez čak tri napadača, između ostaloga i najboljeg Verdea.

Vratar Radunović se oporavio, baš kao i branič Dsjimiti, no obojica su igrali za reprezentaciju te bi mogli biti izrazito umorni.

"Znamo da u posljednje vrijeme ne igramo dobro. Mislio sam da ćemo se pokazati u boljem svijetlu, no pogriješio sam. Ne tražim alibi, ali imamo velik broj ozljeda, a nije lako igrati bez najboljih igrača. Utakmica će biti teška, no ja očekujem reakciju od svojih igrača", rekao je trener Avellina.

Spezia ima problema sa ozljedama igrača u posljednjoj liniji, no oni su najbolja obrambena momčad u Seriji B, a na gostovanju još nisu upisali poraz. Avellino je ove sezone postigao tek pet pogodaka, a treba spomenuti kako su tri od njih postigli protiv Pro Vercellija, a danas su još oslabljeni u napadu.

17:30 | Metalurg Skopje - La Rioja 2 1,85 @ William Hill

Kvaliteta je definitivno na strani gostiju, a rezultati su to i pokazali. Vodeća momčad grupe dolazi u Skopje neporažena i u mojim očima su favoriti za pobjedu danas. Nedavno je La Rioja zamalo pobijedila Barcelonu, no naposljetku su izgubili rezultatom 22-24. Nakon toga upisali su četiri uzastopne pobjede u prvenstvu te su trenutno trećeplasirana momčad lige. 

Metalurg je ove sezone u Ligi prvaka ostvario samo jednu pobjedu i to onu 18-17 protiv Elveruma. Momčad Line Červara ima potencijala, no igrači su vrlo mladi te im treba neko vrijeme dok skupe iskustva za ovakve utakmice. Martin Marčec i Nemanja Mladenović su ozljeđeni te će propustiti ovaj meč. Upravo iz tog razloga Metalurg je reagirao te je doveo Vanju Ilića. Čak i ako Vanja danas zaigra, smatram da je La Rioja bolja momčad i da bi danas bez većih problema trebali pobijediti.

Verona očekivano pobijedila, Spezia kiksala, WBA odigrao 1-1 s Tottenhamom, Chadli dao gol.. javljam se sa Havaja idući tjedan!! Kakav dan! Ajmo još La Rioja! 

Olimpic - Sloboda Tuzla @ x2 --> 1,45

Jagodic preuzeo Slobodu, digao atmosferu u klubu, Olimpicu danas fali najbolji igrac, imaju problema u klubu, grcevito se bore za opstanak. Sa novim trenerom, mislim da Sloboda danas moze i po puni puni plijen u Sarajevo.

WBA - Totenhem (zbroj kornera 8,5) @ Vise --> 1,35

Totenhem sam igrao do sada sigurno 10+ puta kornere i ne sjecam se da sam ih i jednom pao, i danas cu da ih ispratim sa over pa nek ide zivot.

Augsburg - Schalke @ x2 --> 1,35

Augsburg jako los ove sezone, malo golova i kuci daju, a Schalke se polako pokrece, odlicno igraju zadnjih par tekmi i mislim da ne bi trebali izgubiti u danasnjem mecu, mislim da ce iskoristiti krizu domacina i nastaviti sa pozitivnim rezultatima.

Vozdovac - Partizan @ 2 --> 1,40

Gradski derbi, pun stadion na krovu, ocekujem jedan jako dobar mec ali i pobjedu Crno-belih jer su znatno kvalitetnija ekipa.

Betis - Real M. @ 2 --> 1,40

Real jednostavno ne smije vise da kiksa, poklpn kvota danas.

Nancy - PSG @ 2 --> 1,40

Nancy ocajno igra ove sezone, zadnje tri tekme nisu postigli gola, PSG mora dobiti ovaj mec ako misle stignuti odlicnu Nicu na vrhu tabele.

Ovaj sam tiket ispratio. Ne loše stojimo. Svaka čast

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use