Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 15.10.2016.

IzudinB

Recommended Posts

Lok. Zagreb -

Istra 1961 odg 1.85, 3+ 1.80

Meni jedan od najdrazih parova hrvatskog nogometa. Nakon serija i serija medusobnih prijelaza i dogovora bilo o kojima smo nerjetko i u novinama mogli citati bilo bi glupo ne odigrati ovo. Da se dotaknemo i statisticke strane oba su dala gol u 13 od 14 zadnjih medusobnih susreta a 3+ je doslo 12 od 15 susreta, takodjer prporucam odigrati prijelaze na nizi ulog 1/2 35.00, 2/1 25.00. 2014 godine su imali 3 prelaza u nizu tako da smatram pametnim potezom i to odigrati

Leganes - Sevilla

Sevilla -0,5 kornera (2.10) 5u unibet

Mozda sam uranio, ali vidim da su neke pocele rusiti, te se bojim da tecaj nece izdrzati do dana odigravanja utakmice. Rijec je o okladi da ce Sevilla imati vise kornera od Leganesa. Domacin je sezonu zapoceo odlicno, skupili su cak 10 bodova te se nalaze na 11 poziciji, daleko iznad ocekivanja. Gotovo svi bodovi su dosli u utakmicama u gostima, jer realno u dosadanje 3 domace utakmice protiv Atletica, Barcelone i Valencie nije se moglo ni ocekivati vise. U te tri teske domace utakmice imali su po 1, 2 i 1 korner. Ovdje ocekujem jedno 5 kornera barem za Sevillu. Gotovo sigurno cemo gledati tipicnu utakmicu od Leganesa koji ce jednostavno dati loptu protivniku kao sto je to slucaj protiv mocnih ekipa sto Sevilla sigurno je u primeri. Sevilla ima veoma dobre igrace, kvalitet nogometa, stil igre i individualnost igraca je nemjerljiva naspram Leganesa i to bi moralo doci do izrazaja u ovom mecu. Takodjer, Sevilla ce imati podrsku vise od 1000 svojih navijaca sto je jos jedan plus. Carrico je ponovo dostupan, ako dodamo jos Vitolo, Nasri, Escudero i Mariano trebala bi veoma lako stvarati pritisak po golu domacina sto ce donijeti kornere siguran sam. Upoznat sam i s cinjenicom da do sada u gostima Sevilla nije bas imala neki impresivan broj kornera, ali ovdje je drugaciji slucaj, jer ce lopta uglavnom biti u njihovom posjedu gdje Leganes ce dati mnogo, a uzeti jako malo. Vjerujem da je ovo vrlo dobra oklada i da se isplati ju ispratiti za neki srednji ulog. Sretno svima koji prate!

Premier liga 

Chelsea - Leicester City (13:30)

Sudac: Andre Marriner (3.80)

Prosjek ekipe 1: 2.71

Prosjek ekipe 2: 1.43

OLDKhxf.png

Arsenal - Swansea City (16:00)

Sudac: Jonathan Moss (5.83)

Prosjek ekipe 1: 1.43

Prosjek ekipe 2: 1.71

tBlhwE9.png

AFC Bournemouth - Hull City (16:00)

Sudac: Lee Mason (2.67)

Prosjek ekipe 1: 1.57

Prosjek ekipe 2: 1.14

nKvejSt.png

Manchester City - Everton (16:00)

Sudac: Michael Oliver (4.67)

Prosjek ekipe 1: 2.00

5KBmaMr.png

Stoke City - Sunderland (16:00)

Sudac: Mike Jones (2.67)

Prosjek ekipe 1: 2.29

WWqrGdG.png

West Bromwich Albion - Tottenham Hotspur (16:00)

Sudac: Kevin Friend (6.00)

Prosjek ekipe 1: 2.57

Prosjek ekipe 2: 1.57

Ln7IYdl.png

Crystal Palace - West Ham (18:30)

Sudac: Martin Atkinson (2.50)

Prosjek ekipe 1: 2.57

Prosjek ekipe 2: 2.57

805GwkS.png

Primera

Leganés - Sevilla (13:00)

Sudac: Daniel Ocón Arráiz (3.33)

Prosjek ekipe 1: 2.29

Ll9tUoc.png

Barcelona - Deportivo La Coruna (16:15)

Sudac: José María Sánchez Martínez (4.67)

Prosjek ekipe 1: 1.86

Prosjek ekipe 2: 2.00

bdfbe7a.png

Atlético Madrid - Granada  (18:30)

Sudac: Ricardo de Burgos Bengoetxea (4.00)

Prosjek ekipe 1: 1.57

Prosjek ekipe 2: 2.00

8nlmLQv.png

Real Betis - Real Madrid (20:45)

Sudac: Jesús Gil Manzano (5.67)

Prosjek ekipe 1: 3.29

Prosjek ekipe 2: 2.29

DvyqNiO.png

Serie A

Napoli - AS Roma (15:00)

Sudac: Daniele Orsato (6.67)

Prosjek ekipe 1: 2.00

Prosjek ekipe 2: 1.43

Q179ZbM.png

Pescara - Sampdoria (18:00)

Sudac: Domenico Celi (4.50)

Prosjek ekipe 1: 2.14

Prosjek ekipe 2: 2.43

nicoiG6.png

Juventus - Udinese (20:45)

Sudac: Claudio Gavillucci (3.00)

Prosjek ekipe 1: 1.71

oelWbAF.png

Evo jedan must take tip za sutra

Isner/Sock - Bryan/Bryan

DRNOfnT.jpg

U suretu 4 amerikanca granica os 21.5 bi trebala bi maciji kasalj. Ja ocekujem barem 1 tiebreak tako da je onda u nekih 6:3 u drugom setu dosta, ali nebi me cudilo da bude ovo rijesneo tek u 2 tiebreaka. I isner i brayani su fantasticni serveri, a nije ni socka tako lako brejknut

E ovako! Prošla dva puta kad sam jurio u glavu dolazili su golovi. Ovaj put sam rešio da jurim golove jer vidim kako dobro dolaze, ali pošto znam kad ja odigram golove da će doći u glavu zato  menjam taktiku i igram u glavu i to je 99,999999% čist pogodak. :ph34r:

80 utakmica pa mora bar 8 da dodje...

http://www.youtube.com/watch?v=1bxTH67J2ac

Chelsea - Leicester City | Premier liga

U subotu imamo vrlo zanimljivu utakmicu. Po drugi put ove sezone se sastaju Chelsea i Leicester. Prvi put je bio u Liga kupu, gdje je Chelsea izašao koa pobjednik u produžecima, a konačni rezultat je bio 4-2. Chelsea je ovu sezonu otvorio sa četiri uzastopne pobjede, ali nakon toga sve je krenulo naopako. Protiv Swanseaja su odigrali neriješeno, zatim poraženi od Liverpoola sa 2-1, a poslije toga sramotni poraz na Emiratesu od Arsenala od 3-0. Što se tiče Leicestera, kod kuće nisu imali toliko zabrinutosti. Igrali su četiri, pobijedili i remizirali po dvije utakmice, a primili su samo jedan gol. Ali, utakmice u gostima protiv velikih timova su im veliki problem. Sada dolaze u London prije utakmice u Ligi prvaka i šanse da će ovdje zakazati su velike, jer nisu baš fokusirani na ligu kao na Ligu prvaka. Što god im Claudio Ranieri govori, Leicester izgleda da čuva najbolje nastupe za Ligu prvaka, gdje su sigurni da će ih njihova forma kod kuće čuvati na sredini tabele u Premier ligi.

Uprkos njihovim lošim gostovanjima, Leicester je postigao golove u sve tri utakmice u gostima i, naravno, postigli su tri u Belgiji. To se prenijelo iz prošle sezone, gdje su bili treći najbolji strijelci u gostima sa 33 (odmah iza Spursa i Arsenala). Chelsea je uspio sačuvati mrežu samo u dvije utakmice ove sezone, a imaju i velikih problema sa obranom, taj loš niz u obrani bi mogao da se ponovo pokaže i na ovoj utakmici.

TIP: Oba tima daju gol

Manchester City - Everton | Premier liga

Nakon našeg prvog prijedloga, imamo još jednu veliku utakmicu. Derbi koji se igra između Manchester Cityja i Evertona. Nakon što su ohladili svoje glave na reprezentativnoj pauzi, vraćamo se ligaškom nogometu, tačnije Premier ligi, gdje je City još uvijek na vrhu tabele, ali to njihovo vodstvo se smanjilo samo na jedan bod, nakon poraza od Tottenhama (2-0). Znaci upozorenja za Guardiolu su se pojavili i u utakmici protiv Celtica, gdje su igrali 3-3 u Ligi prvaka. Što se tiče Evertona, novi menadžer je započeo dobro, ali taj optimizam je spušten na zemlju, nakon nekoliko loših rezultata. Ako je to slučaj Guardiole, onda je isto i za Ronald Koemana nakon tri utakmice bez pobjede u svim natjecanjima, uključujući i poraz od Bournemoutha u gostima i remija kod kuće protiv Crystal Palacea. Everton je još uvijek peti na tabeli, samo četiri boda iza Cityja, ali njihovi domaćini trebaju pozitivan rezultat da bi ostali na vrhu.

Izgledi da će biti mnogo golova na ovoj utakmici su veliki i razumljivo je. City je imao tri od tri utakmice sa više od 2.5 gola kod kuće u ligi ove sezone i prošle sezone oni su imali 16 od 19, više od 2.5 gola kod kuće. Everton se još uvijek razvija pod vodstvom Koemana, ali njihov jedini meč ove sezone sa više od 2.5 gola je bio kada su oni postigli više golova. Znači da bi ovdje mogla biti golijada.

TIP: Više od 2.5 gola

E ovako! Prošla dva puta kad sam jurio u glavu dolazili su golovi. Ovaj put sam rešio da jurim golove jer vidim kako dobro dolaze, ali pošto znam kad ja odigram golove da će doći u glavu zato menjam taktiku i igram u glavu i to je 99,999999% čist pogodak. :ph34r:

80 utakmica pa mora bar 8 da dodje...

http://www.youtube.com/watch?v=1bxTH67J2ac

Kako igraš golove? Svaku u singlu ili nešto drugo?

Odlično pitanje,,,

Po mom mišljenju uspešna strategija u kladjenju ne postoji zato kad ovaj lik izbaci predvidjanja  ja pogledam procente na Youtube pa kvote u listi i mixujem 8 utakmica sa kvotama od 1.2 do 2.1 pa gde pukne :D  S tim što procente jurim izmedju 60% - 85% , oni od 90% me uvek ispale :blush:

Živ ti meni bio a ja odo na pivo :) :) :)

Atletico Madrid-Granada over 2.5 and NO 2.50

Granada u zadnjih 5 susreta nije uspjela postici pogodak Atleticu i ne vidim da ce se to promjeniti i u ovoj utakmici, Granada u dosta losoj formi dok se Atletico nakon malo losijeg starta ipak pokrenuo i zaredao seriju jako dobrih rezultata.

Vjerujem da je Atletico sposoban ovdje postići barem 3 pogotka obzirom na formu i domaci teren, a i kvota mi se cini solidan value. 

Za danas sve utakmice Premiershipa na jednome mjestu. Ukratko analize o svakoj pa će valjda biti od koristi. Sve kvote su iz bet365.

Chelsea-Leicester 

8.kolo Premiershipa otvoriti će na Stamford Bridgeu londonski Chelsea i aktualni prvak Leicester City. Nitko nije očekivao da će Leicester uspjeti obraniti naslov no ipak tako veliki pad u odnosu na prošlu "šampionsku" sezonu je iznenđanje. Nakon 8 kola momčad Claudio Ranijerija već je upisala 3 poraza i skupila tek 8 bodova. Chelsea je ušao u sezonu  obecavajuće nakon 3 kola sa 3 pobjede no nakon toga u zadnja 4 susreta upisali su 1 pobjedu jedan remi i čak dva poraza. Reprezetativna stanka dobro je došla i jednima i drugima da se resetiraju i pokušaju vratiti u vrh. Dobra vijest za domaće je povratak John Terrya njegov izostanak u obrani osjetio se, iako je već "veteran" njegova prisutnost u zadnjoj liniji ipak daje sigurnost cijeloj momčadi, loša vijest je neigranje Williana. U ovome susretu Chelsea mi djeluje kao momčad koja je bliža pobjedi i mislim da će do nje i doći. 

Tip:1 1.53 

Arsenal-Swansea 

Arsenal nakon 8 kola stoji odlično, zaostaju tek dva boda za vodećim Cityem. Momčad Arsene Wengera izgubila je u 1.kolu od Liverpoola i nakon toga je upisala remi kod "Lisica" i čak 5 pobjeda u nizu. Swansea je nakon 8 kola skupio tek 4 boda. Loš ulazak u sezonu poslom je platio Francesco Guidolin, a na klupi će debitirati amerikanac Bob Bradley. Zanimljivo kako je Arsenal u zadnjih pet utakmica protiv Swansea upisao tek jednu pobjedu. Labudovi su "crna mačka" za Arsene Wengera no vrijeme je da Wengerova družina prekine tu lošu seriju, a prilika je stvarno idealna za to. Velšani ne djeluju dobro Bradley će biti šok terpija za momčad no na Emiratesu se teško vaditi. Arsenal je u odličnoj seriji i oni ovdje nastavljaju svoj lov na City. Giroud i Ramsey su "out" kod domaćih, dok kod gostiju su upitni Llorente i Montero a Dyer definitivno neće nastupati.

tip: H(0-1) 1 1.72 
Pobjeda Arsenala bez primljena gola  2.05

Manchester City- Everton

Derbi utakmica u terminu od 16 sati dvoboj je na Etihadu. Manchester City vodeći na tablici dočekuje Everton. "Karamele" pod vodstvom Koemana igraju dobar nogomet obrana je tvrda u 8 kola primili su tek pet golova. Odličan start pokvarila su ispadanje od Norwicha u kupu te poraz kod Bournomoutha. U zadnjem kolu na svome terenu nisu uspjeli obraniti vodstvo kontra Palacea pa su na ovu stanku otišli sa gorkim okusom. Sa druge strane Pep Guardiola uživa na klupi Citya. Prvi kiks dogodio se u zadnjem kolu kod Spursa no sve drugo bilo je bez prigovara. City igra nogomet kakav preferira Pep Guardiola u 8 kola uz Liverpool su najefikasnija momčad sa čak 18 golova. Everton će ovdje teško do bodova no obrana Citya djeluje ranjivo i mislim da Lukaku i društvo mogu ovdje postići barem gol. De Bruyne se vraća u momčad kod domaćih dok god gostiju Ronalda Koemana veseli povratak u kadar Bainesa i Jagielke.

Tip: 1 1.50
Oba daju gol i pobjeda Citya DA 2.75

Stoke-Sunderland

Derbi začelja gledati ćemo na Britania stadionu gdje će 19. Stoke igrati sa 20. Sunderlandom. Stoke je na ovu stanku otišao bodom sa Old Trafforda i tako ostvario drugi remi u zadnja dva kola. David Moyes i dalje muku muči sa izostancima nedostaje mu "pola momčadi" i iz kola u kolo Sunderland djeluje kao momčad koja će najvjerojtanije napustiti premierligaško društvo. Tko god pobjedi gurnuo bi u još veću provaliju suparnika makar je sezona u ranoj fazi. Sunderlandu bi tri boda ovdje došla kao naručena no jednostavno je broj izostanaka sa kojima se bori Moyes prevelik. Cattermole, Piennar, Januzaj, Borini ... igrači su koji bi uvelike povećale šanse za pozitivan rezultat na ovome gostovanju bez njih očekujem novi poraz Sunderlanda. 

TIP 1 1.95 
2,5 zbroj golova Under 1.80

WBA-Tottenham 

Zadnja utakmica u 16 sati igra se između WBA i Tottenhama. WBA ovaj susret doečkuje na devetome mjestu sa 9 bodova. Tottenham je pobjedio u zadnjem kolu Manchester City i tako smanjio zaostatak za momčadi Guardiole samo na jedan bod (18-17). U ovome susretu momčad Mauricio Pochettina je favorit unatoč tome što u sastavu neće biti Harry Kanea. Spursi igraju dobru sezonu i nakon što su prošle godine završili treći i ove sezone djeluju kao momčad koja se može boriti za naslov prvaka. WBA će na raspolaganju imati Rondona i on će biti prijetnja gostujućoj obrani. Tony Pulis radi dobar posao u WBA ekipa mu igra dobro no Spursi nakon 8 kola ne znaju za poraz. Biti će to dobra utakmica no ipak je prednost na strani gostiju koji su bliži pobjedi i ja vjerujem da će na kraju slaviti.

TIP 2 1.72

Crystal Palace- West Ham 

Možda gledamo posljednju utakmicu Slavena Bilića na klupi "Čekičara". Prošle sezone West Ham je bio hit prvenstva no ove sezone nikako da ih krene. Ova stanka dala je vremena da Bilić pronađe izgubljenu strast u njegovim igračima. Dimitri Payet stvara razliku ali i on ne može sam bez pomoći suigrača. Cresswell Nordtveit i Calleri vratili su se trenizima no Bilić ne može računati na Ayewa, Carrolla, Masaukua i Sakha. Palace nakon 8 kola ima 11 bodova i nalaze se na 8.mjestu. Za Bilića najveća opasnost je Benteke. Padrew je dao velike novce za njega i belgijac mu polako to vraća. Benteke se sredinom tjedna "iživio" na Giblataru i još malo napumpao samopuzdanje. Povratak Cresswella malo će učvrstiti zadnju liniju  koja je najslabiji dio momčadi i West Ham će ovdje teško do pozitivnog rezultata. "Čekičari" se jednostavno ne mogu pouzdati u obranu i za očekivati je barem gol sa svake strane. Navijam za Bilića pa neću ovdje tipovati na jedinicu iako mislim da je Palace bliži pobjedi. 

TIP: Oba daju gol 1.61
2,5 zbroj golova over 1.75 

Napoli-Roma, Roma over 3.5 corners @1.78 marathonbet

Romu igram ove sezone na vise kornera redovno i svaki put su me ispostovali. Zajedno sa Interom su jedni od retkih koji igraju na dosta kornera u ovoj sezoni, ako uzmemo prosek videcemo da je Roma prva po broju kornera i ima 8.14 kornera po tekmi dok je Inter drugi sa 8.00 a Napoli treci sa 7.43. Prosle sezone Roma je takodje bila u samom vrhu sto se kornera tice i imali su preko 6.5 kornera po tekmi. 

Ovaj mec sa Napolijem ce biti sansa za Romu za jos jedno iznenadjenje posle pobede nad Interom. Napoli ne samo sto je izgubio od Atalante i prekinuo onaj pobednicki niz nego su i ostali bez Milika - njihovog pa verovatno trenutno najboljeg igraca pa mislim da bi napad mogao biti nesto manje efikasan jer su uskraceni za jako bitnog igraca. Roma nema novih izostanaka, u solidnoj su formi i verujem da mogu otkinuti koji bod ovde. Roma ima jako dobar napad, imaju Salaha na krilu a on je ko stvoren za probijanje po strani i redovno iznudi 2-3 kornera. Pored ovog proseka gde su nekim timovima nabijali 10+ kornera, moram odigrati Romu vise kornera na ovoj smesnoj granici koja je postavljena samo zato sto Napoli dozvoljava 3.29 kornera po tekmi ove sezone, ali to su bili timovi tipa Chievo, Genoa, Bologna, Palermo a to nije isti napadacki potencijal koji ima Roma. Ubedjen sam u 4+ kornera gostiju.

Atawo/Spears - Groenefeld/Peschke, Atawo/Spears @1.65 marathonbet

Atawo/Spears imaju ovde dobar turnir zasada i dve pobede bez izgubljenog seta. Izgleda da su se dobro pripremile i maximalno ozbiljno shvatile ovaj turnir jer brane titulu iz prosle godine i dosta bodova. Groenefeld/Peschke su osvajacice ovog turnira davne 2012 ali u poslednje vreme im titule bas i ne idu od ruke.  Na ovom turniru su prekinuli niz od 4 poraza i 4 turnira bez uspeha, mada u poslednjem mecu protiv Golubic/Melichar su dobili na guzove. Gledao sam drugi i treci set i bilo je dosta gresaka od strane protivnica.

H2H je apsolutno na strani para Atawo/Spears gde imaju 4 pobede u 4 meca protiv Groenefeld/Peschke, 2 od tih duela ove sezone. Atawo/Spears ne da su samo iskusniji dubl (takodje i prvi nosioci na ovom turniru) nego su i u boljoj formi, ovde su pokazali dominaciju u oba meca i dobili prvi sa 6:3 6:1, pa onda drugo kolo sa 6:1 6:1. Mislim da su danas blizi prolasku u finale gde ih cekaju Bertens/Larsson. 

Pozzzz ekipa

Arsenal-Swansea over 2,5 zuta
1,70 SuperS.

Vec se pisalo o ovoj utakmici pa necu na dugo i siroko. Mec sudi Jontahan Moss odlican po meni kod kojeg nema puno razgovora. Prosjek od 5,8 kartona sve govori.Kako ocekujem dosta brzu igru danas ovu granicu moram uzet . Uzevsi u obzir i nova pravila kod sudjenje 3 kartona su ocekivana dana
s.

Stoke-Sunderland / Stok 1
2,00 SuperS

Cisto u glavu pobjeda domacina sobzirom na formu gosta .Stok je domacinska ekipa koja neprosipa bodove kod kuce
.

Arnautovic 1+dajegol 5,00

Ovo moram ispratit radi kV na neki lagani ulog . U strasnoj formi trenutno ,uvijek u polu sansi neka bude golijada.

SRETNO SVIMA

Opet analiza s istog izvora od neki dan:

01:00 Pittsburgh Penguins - Anaheim Ducks 1 2,20

U svojoj PPG Paints areni ce ekipa Pittsburgh-a ugostiti Anaheim Duckse.Branitelji naslova su u sezonu usli pobjedom i to nad jakim Washingtonom koji im je,treba spomenuti,prosle sezone bio uz bok,cak su se susreli u doigravanju.Naravno,kvaliteta je ipak na strani Penguinsa,ali ta utakmica je odlucena tek nakon penala.U novu sezonu su usli sa gotovo istim sastavom kao i prosle godine,radili su minimalne promjene oko pojacanja te se rijesili nekih igraca koji im vise nisu potrebni.Recimo u obranbenom dijelu vise nema Clendeninga,Scuderija te Lovejoy-a kao ni golmana Zatkoffa.Murray se vrhunsk istaknuo prosle sezone,vodio ekipu kad je bilo najpotrebnije ( u doigravanju ) branio vrhunski dok je Fleury bio ozljeden i logicno je bilo da ostane sa njima i dobije mjesto na kojem je do tada bio Zatkoff.U napadackom dijelu slicna situacija.Mislim da nikoga nisu doveli,a zasto i bi kad u ekipi imas Crosby-a i Malkina,dva ponajbolja igraca svijeta te Kessela,Kunitza i Hornqvista koji vec drugu sezonu zaredom nize pogodke kao na traci.Uz njih,tu je jos i Bonino,Cullen koji uvijek moze iznenaditi,Hagelin.Napad iz snova,tesko je zaista tu pronaci neku manu.Tokom prijasnjih godina su Penguinsi bili dobri,no uvijek je nesto falilo,regularni dio dobro odrade,u doigravanju se raspadnu i to je to...No moje misljenje je da falio jos koji kvalitetan branic kvalitetnim golmanom.To su prosle sezone i napravili,doveli su trenera sa ne pretjeranim iskustvom,no poslozio ih je samo tako,sredio sve,stisnuli su obranu,manje jurili u napad i rezultat je tu.Oni su ekipa koja sa napadom nece imati problema sigurno jos 5-6 sezona pa i vise,odnosno dok su Malkin,Crosby i ovi vrhunski igraci tu.Kad zapne,to ce rijesiti,no obrana je kod njih glavni faktor i ako uspiju odigrati kao i prosle sezone ( ne vidim zasto ne bi ) problema nece biti.Naravno da je sada cilj probati obraniti naslov.Znamo svi kako je to pokraj ovakve konkurencije,no s obzirom da su ostavili ekipu kao i prosle sezone i s obzirom da je to,usudio bi se reci ponajbolji roster NHL-a,svakako spadaju u najuzi krug ekipa koje su kandidati za osvajanje Stanleya.Nravno da se nako njedne utakmice ne moze nista reci,no jedan Washington,koji ima vrhunski napad im je opalio po golu cak 40 puta,ali samo su dva uspijeli zabiti.Zbog toga treba naravno i Fleurya pohvaliti.E sad,ni danas gotovo sigurno Crosby nece zaigrati.Nije ga bilo niti u prvoj,no vec sam gore pisao o kvaliteti napada koju Penguinsi posjeduju tako da se njegov izostanak nece previse osjetiti.Uz njega,na listi ozljeda je jos i Rust.

Sa druge strane imamo Duckse koji su regularni dio otvorili u gostima,protiv Dallasa te ju izgubili sa 4-2.Unatoc tomu da su uputili vise od 15 udaraca od protivnika,nisu uspjeli uzeti bodove na startu sezone.Gibson je branio u toj prvoj utakmici,on bi trebao biti ponovno broj jedan.Iz sezone u sezonu dobiva sve vise i vise utakmica pa se sad probio i do prvog golmana.Doveli su i Berniera koji ima kvalitetu ali je jednostavno u Lefasima propadao.Sad ce moci napokon pokazati sta zna sa kvalitetnom obranom ispred sebe.Obrana je ostala gotovo ista kao i prosle sezone,otisao im je Lindholm koji je za Duckse odigrao pune tri sezone.To je to sto se promjena u obrani tice.U napadackom dijelu su malo osakaceni.Nisu doveli nikoga,a otislo je par kvalitetnih igraca medu kojima bi najvise izdvojio odlazak Perrona kojega su jednostavno morali zadrzati pod svaku cijenu.Krenuo je vrhunski,zabio 8 golova i upisao 12 asistencija u 28 utakmica.Jednostavno je klasa od igraca i Ducksima bi dobro dosao,no eto presao je u redove Bluesa.Hagelin presao upravo u redove danasnjeg protivnika.Horcoff je takoder napustio Duckse,cak mislim i da je zavrsio karijeru.McGinn iza sebe ima dobru sezonu,igrao za Sabrese i Duckse,upisao ukupno 22 gola uz 17 asista.Sad igra sa Coyotese.Maroon zavrsio u Oilersima,Santorelli u Geneve-Serevtte-ama,Sekac se vratio u KHL tako da u napadu promjena ima.Nije to sad sve skupa previse strasno,no otislo ih je dosta,doveli nisu nikakvo zvucnije ime.Oni najbolji,najskuplji igraci su ostali...Prije svega mislim na Getzlafa i Perry-a,a zatim i Silferberga.To je trojac koji bi morao predvotiti napad.Prosle sezone su se trazili jako dugi,igrali prelose gotovo 30 prvih utakmica,a onda su se vratili kao preporodeni,odigrali odlicno do kraja,cak izborili doigravanje za kojeg su svi mislili,pa cak sigurno i navijaci da je u jednom dijelu neuhvatljivo.U prvom krugu namucili Predatorse,otisli u sedam utakmica,no to je bilo to,tu je za njih prica bila gotova.Dok za Pengunse vec sada mozemo tvrditi da ce se boriti za naslov,kod Ducksa je tesko vise bilo sta prognozirati.Imaju solidnu ekipu,to stoji,ali prosla sezona nije bas pretjerano bajna bila,a onda se rijesiti nekih igraca,ne dovesti pojacanja.Iskreno ne znam sta da mislim.Nekako vjerujem da mogu do doigravanja,no konkurencija je na zapadu pogotovo velika pa cu onda ostati samo na toj misli,barem za sada.Rekao sam vec da Penguinsi imaju mozda i najkvalitetniju ekipu lige,pa tako naravno bolju i od Ducksa.S obzirom da su u razlictim konferencijama,nemaju previse medusobnih utakmica po sezoni.Prosle su odigrali tek dvije,jednu Ducksi na domacem ledu,jednu Penguinsi.Svatko je uzeo po pobjedu,mada je ona Penguinsa na domacem ledu bila iteako uvjerljivija.Treba dodati jos da bi Rakell treba biti spreman za danasnju utakmicu,dok ce Thompson jos uvijek izostati sa rostera.Sve u svemu,ovdje definitivno vidim Penguinse kao pobjednike.Na domacem su ledu,ekipa perfekna,napad vrhunski,obrana stima...Ducksi ce sigurno imati problema i protiv ovakvih ekipa,a i vjerojatno u pocetku ove sezone opcenito.Uzimam pobjedu Pittsburgha bez ikakvog razmisljanja.

Olimpic - Sloboda Tuzla @ x2 --> 1,45

Jagodic preuzeo Slobodu, digao atmosferu u klubu, Olimpicu danas fali najbolji igrac, imaju problema u klubu, grcevito se bore za opstanak. Sa novim trenerom, mislim da Sloboda danas moze i po puni puni plijen u Sarajevo.

WBA - Totenhem (zbroj kornera 8,5) @ Vise --> 1,35

Totenhem sam igrao do sada sigurno 10+ puta kornere i ne sjecam se da sam ih i jednom pao, i danas cu da ih ispratim sa over pa nek ide zivot.

Augsburg - Schalke @ x2 --> 1,35

Augsburg jako los ove sezone, malo golova i kuci daju, a Schalke se polako pokrece, odlicno igraju zadnjih par tekmi i mislim da ne bi trebali izgubiti u danasnjem mecu, mislim da ce iskoristiti krizu domacina i nastaviti sa pozitivnim rezultatima.

Vozdovac - Partizan @ 2 --> 1,40

Gradski derbi, pun stadion na krovu, ocekujem jedan jako dobar mec ali i pobjedu Crno-belih jer su znatno kvalitetnija ekipa.

Betis - Real M. @ 2 --> 1,40

Real jednostavno ne smije vise da kiksa, poklpn kvota danas.

Nancy - PSG @ 2 --> 1,40

Nancy ocajno igra ove sezone, zadnje tri tekme nisu postigli gola, PSG mora dobiti ovaj mec ako misle stignuti odlicnu Nicu na vrhu tabele.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use