Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 13.10.2016.

IzudinB

Recommended Posts

10:00 | Troicki - Bautista, više od 22,5 gemova 1,90 @ unibet / više od 9,5 gemova u 1. setu 1,70 @ unibet

Po mom mišljenju ovo će biti napet meč, a vrlo vjerojatno ćemo gledati i meč u tri seta, upravo zato mi je over gemova najbolja opcija jer over gemova može proći i u dva seta. Prije nekoliko tjedna ova dvojica tenisača međusobno su igrala također na tvrdoj podlozi, a nakon tri seta Španjolac je bio bolji. Očekujem sličan scenarij i u ovom meču. Troicki je u naletu - u dva seta pobijedio je i Rosola i Nadala i sada ima veliku dozu samopouzdanja. Nisam siguran koliko će taj nalet potrajati, no ova podloga najbolje pristaje njegovoj igri, baš kao i visokim tenisačima jakog servisa. Mislim da Srbin može do jednog seta, no Bautista je konzistentan već duži period i smatram kako bi na koncu on mogao upisati pobjedu. Obojici ova brza podloga odgovora, obojica odlično serviraju ovaj tjedan (još nisu ispustili svoj servis), tako da očekujem dug i neizvjestan meč. 

Pouille-Murray, Pouille +6.5 @1.45
Djokovic-Pospisil, Pospisil +6.5 @1.45

Bencic/Flipkens-Schuurs/Voracova 2 @2.04

4.29 @Wwin

Pouille ima dobru sezonu, pisao sam o njemu u ranijim analizama, danas je odradio rutinski jos jedan mec i dobio Almagra u 2 seta. Murray takodje u formi karijere ali sumnjam da ce se previse trositi ukoliko bude imao kontrolu u svojim rukama a to se realno ocekuje. Ovaj hendikep je value zato sto prolazi tacno da odigraju 2 kratka seta tipa 6:3 6:3 ili 6:4 6:2. Pouille moze uzeti 6 gema, u to sam poprilicno siguran.

Djokovic se vratio i polako ce dizati formu kako turnir odmice. Protiv Fogninija i nije bio najsjajniji posto se na momente malo mucio ali smo na kraju videli pobedu Novaka sa 6:3 6:3. Danas za protivnika ima Pospisila koji je raspolozen i ima 4 pobede zaredom. Na ovom turniru je vec izbacio Karlovica i Dimitrova, i jednog i drugog u po 2 seta. Ima dobar  servis koji ga zasad sluzi, ocekujem i od njega kao i kod Pouillea barem 6 gema. Igrali su medjusobno 3 puta, poslednja 2 puta je lagano pokrio hendikep, a jednom nije i izgubio 3:0 u Davis Cupu davne 2013-e. 

Schuurs/Voracova na kraju jer smatram ovo dobrim tipom. Prosta racunica, bolje su uigran par koji je fokusiran samo na dublove. Ovamo imamo Flipkens i Bencic, Flipkens je i dalje u igri u singlu dok je Bencic danas lagano ispala od Cibulkove. Bencic ne moze pronaci formu od povrede naovamo, dosta je nervozna na terenu i mislim da ce rizikovati dublove ne bi li se posvetila treninzima i bila sto spremnija za naredne turnire. Inace, K/B imaju samo 3 meca zajedno od toga 2 poraza i tek jednu pobedu a njihove protivnice puno bolje rezultate. Prosli mesec Schuurs/Voracova su igrale finale u Tashkentu, polufinale u Seoulu i drugo kolo u Tokiju. Retko ispadaju u prva nekoliko kola, a K/B su se jedva provukle u prvom kolu protiv Mertens i Menelle koje su skroz neiskusni dubl par.

Denis Istomin-Ivan Dodig ;  22,5 over ;  1,85 ; Supersport  / PSK,Germania 1,90

Denis Istomin i Ivan Dodig , chellenger Tashkent u Uzbekistanu! Denis Istomin domačin prošao Sakharova(285.) i Molchanova(492.) . Ivan Dodig kao kvalifikant(jer je kasnio s prijavom na turnir) prošao Setkića(210.) i Berankisa(76.) kao trećeg nositelja koji je kod 2:1 i servisa Dodiga predao meč!

Ovdje vidim jedan meč koji bi lako mogao otić u tri seta; Istomin solidan serviser, nešto tromiji s obzirom na svoje korpulentno tijelo, a Dodig pun elana, borben, tehnički dobar, koji želi napraviti nešto u singlu!

U međusobnim omjerima Dodig vodi 2:0 ( dva puta po 2:0 u setovima ) , doduše jednom na zemlji(2015.god.) i jednom na travi(2013.god.). Oba meča su išla u under!

S obzirom na ovu tvrdu podlogu, dobar servis i domačinstvo Istomina, te Dodigovu dobru formu, dobru igru i međusobni omjer, sve se svodi na tvrdi meč! Ne vjerujem da ide opet lako u 2:0.

Evo pronašao sam analizu na NHL prijedlozi na fb, cini se dosta opsežna, prošlu sezonu sam često ispratio tipove sa stranice i solidno je ulazilo pa ako se kome svidi ili ako se netko bolje kuži u NHL slobodno nek iskomentira.

01:00 Buffalo Sabres - Montreal Canadiens / over 5,5 / 2,11 / 3/10 / SuperSport

Nova sezona i nova nadanja za Sabrese da ce napokon nesto napraviti...Puno nisu mjenjali,to se odmah mora reci...Idu sa slicnim sastavom kao i prosle sezone.Doveli su u napadu Okposo-a,no otisao McGinn.To je to od nekih vecih promjena u napadackom dijelu...No,na papiru to izgleda sasvim ok,i to su pokazali i prosle godine...Popravili su se malo kada to gledamo,zabili 40 golova vise nego one prijasnje sezone,ali opet izostaju pobjede,a to je ono najbitnije...Svega 35 prosle sezone te naravno nedovoljno za doigravanje.Ove sezone ih je opet tesko staviti u neke konkurente za playoff s obzirom na konkurenciju koja je prejaka.Odradili su predsezonu dobro,ostvarili cetiri pobjede i tri poraza i iz toga se vidi da samo nastavljaju svoju igru od prosle sezone...Dakle,jako tijesne utakmice,poceli su paziti na obranu i to se mora priznati,dobro su radili,ali nekako imam dojam da onda napad pati...Kada bi jos njega uspjeli malo srediti,moglo bi se tu i na doigravanje racunati.No,sveukupno gledano,prosla sezona znatno bolja od one prije,ekipa ostaje uglavnom ista sto je isto bitna stvar.S druge strane imamo ekipu Montreala koji ce proslu sezonu pamtiti jako jako dugo...Usli u sezonu sa rekordom od najvise pobjeda u nizu na stratu,igrali prvi dio odlicno,a onda jedan teski pad u drugom dijelu pa sve do kraja sezone te su od gotovo sigurnog doigravanja zavrsili na tek 13.mjestu na istoku,sa svega 3 pobjede vise od danasnjeg proivnika,Sabresa.Ni oni nisu previse mjenjali,no iako nisu puno radili na tome tokom pauze,i ono malo promjena sta ima je itekako bitno...Subban je presao u Predatorse.Inace jedan od najboljih i najjacih obranbenih igraca...U tom trade-u oni su dali njega u Predatorse,a u zamjenu su dobili Shea-u Weber koji je takoder jako kvalitetan branic,pa cak ponajbolji u cijeloj ligi tako da ni jedni ni drugi tu ne gube rekao bih.To je to sto se obrane tice.Price i dalje broj jedan,Markov,Petry,Yemelin,Redmond i dalje tu...Imaju jednu od boljih obrana u ligi,ali opet kazem,na papiru...Treba to pokazati i na ledu.U napadackom dijelu su isto ostali uglavnom svi bitni,i svi koji su tu duze...Otisa je jedino Eller od onih koje bas treba istaknuti,a presao je u Capitalse...Nema vise niti Smith-Pellya,kao ni Weise-a.Doveli su Andrewa Shawa koji je u Blackhawskima protekle tri sezone bio na 15+ golova,covjek koji ima 2 NHL naslova ( oba sa Chicagom )...A tu je i Radulov koji je osvaja tokom karijere sve i svasta,svijetska prvenstva,KHL,zlata na SP-a u mladim danima,ma sve,ali nikad jos Stanleya nije osvojio,iako je bio vec u NHL-u prakticki na pocetku svoje karijere.Bio je u Nashville-u dvije sezone te ih odradio odlicno.Nakon toga je bio u KHL klubovima ( UFA i CSKA ) i tamo je trpa suparnike sam otako.Definitivno jedan odlican igrac.Nije mu dakle prvi put u NHL-u no treba vidjeti kako ce se snaci u Habsima.To je uglavnom to od bitnijih pojacanja...I jedni i drugi svega par promjena koje je vrijedlio istaknuti...Sto se predsezone kod Canadiensa tice,slicno je to kao i kod Sabresa,ostvarili takoder 4 pobjede te upisali 3 poraza...Dobili su Capitalse,vjecne rivale Senatorse,Leafse te Bruinse,no predsezona nije nikakav pokazatelj niti mjerilo.Dobro svi znamo da tada ekipe sa svakakvim sastavima igraju,no eto,nije na odmet spomenuti.Sto se tice medusobnih susreta,tu je protekle dvije sezone li-la,malo jedni malo drugi.Prosle sezone 5 njihovih utakmica te tri pobjede Canadiensa.Dvije utakmice su na ledu Sabresa otisle u debeli over ( 9 , 10 ),da bi u onoj njihovoj zadnjoj utakmici u sezoni tjesno dobio Montreal.Da je sredine sezone,vjerojatno ne bih bas dirao golove,no prva je utakmice pa mi se to cini kao dobra opcija,a i ekipe su sigurno opustenije.Vdijeli smo odmah u prvom danu hrpu golova,a s obzirom na napad kakav posjeduje Montreal te Buffalo koji svakoga moze iznenaditi ovo moze vrl olako zavrsiti u overu...Naravno da je tesko ocekivati hrpu golova,no nikad ne reci nikad.Po meni je ovo jedan od boljih pick-ova danas,no pocetak je,idemo lagano.

Galatasaray - CSKA Moskva | Euroliga - Košarka

Početak Eurolige donosi nam sukob između aktualnog prvaka ovog natjecanja, ruskog SCKA, a prošlogodišnji pobjednik Euro kupa, turski Galatasaray. Domaćin je turska momčad, ali gosti su nesumljivo favoriti, gdje imaju prednost u međusobnim duelima u Euroligi, a vode sa 3-1. Međutim, nikada nije lako igrati u dvorani Abdi Ipekci.

Galata, na pu tu da osvoji titulu Euro kupa, prošle godine kod kuće u fazi ispadanja kompenzirala je taj zaostatak iz prve utakmice protiv tri ekipe iz Euro lige, Karsiyaka, Bayern i u finalu protiv Strasbourga. To pokazuje i to da oni nemaju poštovanja prema protivnicima. Protiv CSKA u Euroligi, igrali su četiri utakmice, od kojih su pobijedili samo jednu. Prije dvije sezone su izgubili u Istanbulu (71:74), dok se u Moskvi čak igrao i produžetak i izgubili su za jedan bod razlike. Prošle godine su pobijedili CSKA sa 68: 63 u prijateljskoj utakmici, a to je razlog zbog koje ću predložiti hendikep na domaćina.

TIP: Galatasaray +7,0

Crvena Zvezda Telekom - Darussafaka Dogus | Euroliga - Košarka

Crvena zvezda iz Beograda počinje svoju novu sezonu kao pobjednik ABA i Srpske lige, a njihovi protivnici u prvom kolu su Darussafaka iz Turske, koji ih je pobijedio oba puta prošle sezone. Te dvije utakmice su bile jedine koje su se igrale između ova dva tima u Euroligi otkako je ona osnovana. Nekoliko vrlo dobrih igrača iz prethodne sezone su napustili Crvenu Zvezdu, dok su Turci formirali prilično jaku ekipu i doveli iskusnog trenera, koji je također proveo neko vrijeme u NBA.

Svaka ekipa iz Beograda, Crvena Zvezda ili ponekad Partizan su favoriti kada igraju kod kuće, uglavnom zbog svojih navijača i zbog atmosfere koju prave. Međutim, turski timovi su navikli da igraju pod pritiskom, tako da će ova utakmica biti vrlo zanimljiva i neizvjesna.

TIP:Crvena Zvezda +4,0

Evo pronašao sam analizu na NHL prijedlozi na fb, cini se dosta opsežna, prošlu sezonu sam često ispratio tipove sa stranice i solidno je ulazilo pa ako se kome svidi ili ako se netko bolje kuži u NHL slobodno nek iskomentira.

01:00 Buffalo Sabres - Montreal Canadiens / over 5,5 / 2,11 / 3/10 / SuperSport

Mnogo je ozljeda pogodilo Buffalo u predsezoni, a jučer su im se na treningu ozljedili 2/3 prve linije.

Okposo je out na kraće vrijeme, a najbolji igrač Eichel na mnogo duže.

Centar druge linije O'Reilly je isto bio ozljeđen, ali je spreman.

U obrani također par upitnika. Prvi branički par - Kulikov (ozljeda leđa),

Ristolainen tek jučer potpisao novi ugovor (nedovoljno spreman za početak sezone).

Uz to da su zadnjih nekoliko sezona završili na dnu što se tiče zabijenih golova, poprilično je jasna situacija.

S obzirom na situaciju, meni je pobjeda Montreala bolji izbor ili čak što ću ja odigrati Montreal over 2,5 golova 1,87.

Izgledali su jako dobro u zadnjim pripremnim utakmicama s najboljom postavom i sada idu ranjenom Buffalu.

Recimo ja očekujem rez oko 1:4, ali postoji olakotna okolnost zašto bi i tih 5,5 moglo proći.

Price - golman Montreala i najbolji na svijetu neće igrati zbog gripe.

E sad, hoće li to biti dovoljno da Buffalo zabije više...

S obzirom na situaciju, meni je pobjeda Montreala bolji izbor ili čak što ću ja odigrati Montreal over 2,5 golova 1,87.

Izgledali su jako dobro u zadnjim pripremnim utakmicama s najboljom postavom i sada idu ranjenom Buffalu.

Recimo ja očekujem rez oko 1:4, ali postoji olakotna okolnost zašto bi i tih 5,5 moglo proći.

Ispratit cu jedno i drugo u singlu, hvala na komentaru. Eto ja mogu stavljat onda od tih analiza pa vidim posto pratis NHL da ti iskomentiras i potvrdis ako moze da smo sigurniji.

Crvena Zvezda - Darussafaka

Milko Bjelica manje od 10,5 (1.85) 3u Betfair

Vecerasnji Euroligaski mec gdje ne ocekujem puno koseva, sto je cest slucaj u Zvezdinim utakmicama kod kuce. Bitna stvar za ovu okladu jest da Bjelica nije prva opcija, Kuzmic je igrac od kojeg se ocekuje vise minutaze osim ako udje u probleme sa osobnim, dok Bjelica dobiva tek nesto vise od 18min u prosjeku. Uspio je proci ovu granicu dva puta u ABA lizi ali oba puta u lakim utakmicama za Zvezdu di su zabili 90+ koseva sto ovdje nece biti slucaj jer ako pogledamo posljednje medjusobne oglede mozemo vidjeti da utakmice zavrsavaju sa malim brojem koseva. Sve ove navedene stvari su vise nego dovoljne za uzeti ovu okladu.

Crvena Zvezda - Darussafaka

Milko Bjelica manje od 10,5 (1.85) 3u Betfair

Vecerasnji Euroligaski mec gdje ne ocekujem puno koseva, sto je cest slucaj u Zvezdinim utakmicama kod kuce. Bitna stvar za ovu okladu jest da Bjelica nije prva opcija, Kuzmic je igrac od kojeg se ocekuje vise minutaze osim ako udje u probleme sa osobnim, dok Bjelica dobiva tek nesto vise od 18min u prosjeku. Uspio je proci ovu granicu dva puta u ABA lizi ali oba puta u lakim utakmicama za Zvezdu di su zabili 90+ koseva sto ovdje nece biti slucaj jer ako pogledamo posljednje medjusobne oglede mozemo vidjeti da utakmice zavrsavaju sa malim brojem koseva. Sve ove navedene stvari su vise nego dovoljne za uzeti ovu okladu.

11,5 po 1,75 u wwin.com je bolje ;)

Escobedo - Groth

Vise od 2,5 seta (2.18) 3u marathonbet

Opet pratim ovu okladu, samo je linija malo visa za ovaj mec i ovaj put igram na setove, tko nije popratio rijec je o challenger turniru u Monterreyu. Oba tenisaca se pouzdaju na svoj servis, koji je daleko iznad prosjeka toura, te su obojica vrlo slaba u returnovima sto nam daje naslutiti na poduzi mec te vrlo lako moguce mec na 3 seta. Ako pogledamo malo kroz njihovu povijest, mozemo vidjeti da dosta obojica odigraju mec od 3 seta. Na ovom turniru Groth nije niti jednom ispustio svoj servis, Escobedo je 2 puta. Vjerujem da su sanse za ovaj mec da ode u 3 seta daleko vece nego sto je tecaj postavljen kakav je. 1.80 je mislim daleko relniji tecaj na ovu okladu, ako ne i nize.

Galatasaray - CSKA Moscow

Smith manje od 3,5 asista (1.83) 3u betfair

Hines manje od 10,5 kosa (1.85) 3u williamhill

Russ Smith trenutno u Galatasarayu ima vrlo veliku konkurenciju na svojoj poziciji, jer naime Guner i Dentmon su njegova konkurencija. Primjerice u prvoj utakmici prvenstva Smith je uspio dobiti svega 7 minuta i naravno niti jednu jedinu asistenciju nije imao i to u uvjetima di rezerva Korkmaz je cak imao vecu minutazu od njega zbog izostanka Dentmona.

Kyle Hines je u problemima s ozljedom ruke, te se ocekivalo da ce propustiti pocetak sezone, no nasao se na parketu u prve dvije utakmice i biti ce dostupan za CSKA veceras. Prosle sezone s prosjekom 9,5 koseva i to ponajvise zahvaljujuci manjoj konkurenciji na njegovoj poziciji i ozljede dobar dio sezone Freelanda. Ove sezone ne vjerujem da ce dobivati puno minutaze, prosjek oko 20min je realno, te ce biti puno teze prolaziti ovu liniju. Prve dvije utakmice odigrao je po 14 i 16min zabivsi 4 odnosno 9 koseva. Vjerujem da ce se takve brojke nastaviti i veceras te jos jednu utakmicu njegovu sa 10 ili manje kosa.

Milano - Maccabi

Hickman manje od 10,5 kosa (1.80) 3u unibet

Seeley manje od 3,5 asista (1.85) 5u Betfair

Vrlo tesko je za ocekivati Ricky Hickamna da prodje ovu granicu. Naime ove sezone Armani Milano sa igracima poput Kalnietisa, Cinciarinia, Dragica, Simona i Gentilea izgleda mocno, te jedan Hickman ce dobivati vrlo malo minutaze znaci vrlo malo koseva. Prosle sezone je imao daleko manji prosjek koseva nego sto je granica postavljena, i minutaza je ispod 20min po utakmici bila, sto ocekujem i ove sezone. U dvije odigrane utakmice i to bez Gentilea i Kalnietisa nije prosao ovu granicu, sada ce biti jos teze.

D.J. Seeley je jos jedna vrhunska oklada po meni veceras na manje asista. Maccabi ima vrhunske igrace i konkurencija je ogromna, Seeley ce biti igrac koji ce vjerojatno uskociti u nekim kriznim situacijama. Prosle sezone za Gran Canariu imao prosjek od 1.8 asista presavsi ovu granicu u samo 3 od 42 odigranih utakmica. U Europi nikada ni blizu prosjeka od 3 asista. Prvu utakmicu za Maccabi odigrao je cak 35 min zbog produzetaka, gdje je dodao jednu jedinu asistenciju. Cvrsto vjerujem da ce ici ispod ove granice veceras. 

Glupost,malih kvota ima, i previše. Primjer, igrati pobjedu Barcelone protiv najlošijih klubova lige po 1,10 kvoti? Naravno da smo svi to odigrali, ja, a i vjv drugi su puno puta pali na tom tipu,a za što, 10kn večega dobitka? To je pre mala kvota, zato što vrijednost dobitka nije vrijedna rizika cijelog tiketa. Da ne spominjem to da je bilo xx puta da su takvi klubovi gubili ili igrali x a mi fulali 1,10 koef, vecinom puta zadnji par na finom tiketu.. Tako da se treba ostaviti "glupih teorija", čak i igranje po unitima mi je dosta glupo i nepotrebno.. Ipak igraš sve na osječaj, odabrao si neki tip jer imaš neki broj informacija ili viđenje utakmice i onda ces također na vlastiti osječaj odabrati ulog, ulagati "2%" banke mi je skroz glupo, ne znam koliko imam na žiro računu a kamoli još da određujem neku kladioničarsku banku, skroz nepotrebno po meni. Vidim koliko mi je stanje računa na 2-3 glavne klade na koje se kladim a s obzirom da znam koliko sam imao prije 1 i prije 5 dana i po tome znam dali gubim ili dobivam.

edit: odgovor mirdi555: ja ću uvijek odigrati bolju granicu po nešto manjoj kvoti nego riskirati da padnem za 1 koš/gol..ipak je ovo posao na duge staze, zato mi tih 0,10-20 ne znaći ništa..bolje najmanja granica pa dodati još 1 "zicer" nego gađati neku srednju granicu po super kvoti jer je to realna granica..nitko od nas ovdje nije bolji u ovome ili pametniji od tipova koji rade u bet365 i postavljati granice i kvote.

U nekim stvarima se mogu sloziti, u nekima ne. Margina uvijek povoljnija, taman i da je koef 1.6-1.70. Dodavanje 1.10 koef ne, iako znam i sam dodati, ali dugorocno mislim da nije isplativo.

Uniti da. Mozda ih se ne strogo drzati ali nisam pobornik da se sve igra za isti ulog. Neke oklade su samo valuebetovi i to je samo za probati, a na neke se ide jace. To se onda regulira unitima.

Vise od 2 % ili max 5 % banke na okladu nebi trebalo. Jer ako se stavlja 20 % i padne 2-3 puta onda najcesce ide vadenje i to je put u propast.

A najmanje se slazem da nitko nije pametniji od bookieja. Ne kazem da sam ja pametniji, ali dovoljno je da jako dobro pratis neku ligu i mogu se naci ogromne greske. Na primjer imam pretplatu od izraelca gdje igra samo izraelske niže nogometne lige. Cim posalje par, za 2 minute koef nije 3.10 nego 1.80. Ok, zbog uplata takoder pada koef, ali da je koef bio dobro postavljen nebi koef 3.10 tako lagano prosao. Odlicno prolazi, na 200 oklada je Roi oko 60 % a sve iznad 10 % je zadovoljavajuce. Slicno sam dozivio stotinu puta s nasim ili srpskim rukometom, kosarkom. Naravno da ce bookie dobro postaviti margine na LP ili kosarkaskoj euroligi ali na divljim ligama jako puno grijese. Zato sam i pobornik igranja takvih stvari a ne public betova.

Glupost,malih kvota ima, i previše. Primjer, igrati pobjedu Barcelone protiv najlošijih klubova lige po 1,10 kvoti? Naravno da smo svi to odigrali, ja, a i vjv drugi su puno puta pali na tom tipu,a za što, 10kn večega dobitka? To je pre mala kvota, zato što vrijednost dobitka nije vrijedna rizika cijelog tiketa. Da ne spominjem to da je bilo xx puta da su takvi klubovi gubili ili igrali x a mi fulali 1,10 koef, vecinom puta zadnji par na finom tiketu.. Tako da se treba ostaviti "glupih teorija", čak i igranje po unitima mi je dosta glupo i nepotrebno.. Ipak igraš sve na osječaj, odabrao si neki tip jer imaš neki broj informacija ili viđenje utakmice i onda ces također na vlastiti osječaj odabrati ulog, ulagati "2%" banke mi je skroz glupo, ne znam koliko imam na žiro računu a kamoli još da određujem neku kladioničarsku banku, skroz nepotrebno po meni. Vidim koliko mi je stanje računa na 2-3 glavne klade na koje se kladim a s obzirom da znam koliko sam imao prije 1 i prije 5 dana i po tome znam dali gubim ili dobivam.

edit: odgovor mirdi555: ja ću uvijek odigrati bolju granicu po nešto manjoj kvoti nego riskirati da padnem za 1 koš/gol..ipak je ovo posao na duge staze, zato mi tih 0,10-20 ne znaći ništa..bolje najmanja granica pa dodati još 1 "zicer" nego gađati neku srednju granicu po super kvoti jer je to realna granica..nitko od nas ovdje nije bolji u ovome ili pametniji od tipova koji rade u bet365 i postavljati granice i kvote.

Mnogo je ozljeda pogodilo Buffalo u predsezoni, a jučer su im se na treningu ozljedili 2/3 prve linije.

Okposo je out na kraće vrijeme, a najbolji igrač Eichel na mnogo duže.

Centar druge linije O'Reilly je isto bio ozljeđen, ali je spreman.

U obrani također par upitnika. Prvi branički par - Kulikov (ozljeda leđa),

Ristolainen tek jučer potpisao novi ugovor (nedovoljno spreman za početak sezone).

Uz to da su zadnjih nekoliko sezona završili na dnu što se tiče zabijenih golova, poprilično je jasna situacija.

U SS-u granica na 4.5 za koef. 1.60

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use