Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 11.10.2016.

IzudinB

Recommended Posts

Dok ne stigne vikend i prava ponuda da malo aktiviramo i tenis. Igra se Masters u Shangaju, turnir koji nosi dosta bodova pa i nije cudo da svi ucestvuju (osim Federera). 

Pouille-Verdasco 1 @1.55 marathonbet

Pouille ima predobru sezonu uzeci u obzir ranije 2-3 godine i njegov ucinak u njima. Vazio je za "samo" sljakasa, ali je ove godine priredio sjajne partije na travi i hardu. U septembru ima titulu na hardu u Metzu gde je izbacio prvo Herberta i Vasselina - 2 domaca tenisera pa onda i Goffina u 1/2 finalu  i Thiema u finalu. Prosle nedelje je igrao turnir ovde u Kini ali je vec u drugom kolu isao na Dimitrova koji ga je posle treceg seta izbacio. Verdasco sa druge strane u pravoj krizi, forma losa, uzme uvek po koji set ali na kraju ispusti pobedu. Protiv Cilica bi to bilo i oprostivo, ali oni porazi protiv Lajovica ili recimo Soede su stvarno downside. Sigurno je i on gladan nove pobede ali ne znam kako to planira izvesti ukoliko Pouille bude na svom nivou. Inace Pouille ima jako dobar ucinak protiv levorukih tenisera ove sezone. 

Kao alternativni pick probao bih Pouille i over 22.5 @2.87 koji nudi marathonbet.

Del Potro-Goffin over 9.5 first set @1.69 marathonbet

Interesantan duel, Goffin dolazi verovatno i pomalo umoran posle dugog turnira u Tokiju gde je igrao finale i 3 seta protiv Kyrgiosa. Bio je to naporan mec i bez obzira na poraz Goffin se dosta istrosio na tom turniru. Del Potro je uzeo pauzu od Davis Cupa i sigurno je bilo dosta vremena da se spremi za ovaj turnir. Del Potro je sada opasan protivnik po sve igrace, pocevsi od top 5 a pogotovo igrace poput Goffina. Iskustvo je ubedljivo na strani Argentinca a i fizicka spremnost u ovom momentu. Zbog ove pauze mislim da ce Delpo trebati koji gem da se privikne pa iz tog razloga idem sa 9.5+ gemova u prvom setu jer imamo 2 dobra servera na obe strane.

Kyrgios-Querrey 1 @1.33 marathonbet

Kyrgios je na turniru u Tokiju dodao jos jednu titulu u svoj ormar. Odigrao je realno dobar turnir a na putu do prvog mesta nisu bili laki protivnici: Harrison, Stepanek, Muller, Monfils, Goffin. Posebno me je iznenadila pobeda protiv Monfilsa koji je bio u sjajnoj formi ali je Kyrgios ovo resio u samo 2 seta. Dalo bi se pisati o verovatnom umoru Kyrgiosa kao i sigurnom slavlju posle titule jer je to sto Kyrgios inace radi i bez titula ali tu je njegov servis koji bi morao doneti dosta lakih poena. Querrey takodje vrhunski server ali ostali segmenti ga dosta slabo sluze u poslednjih mesec-dva. Nije igrao od US Opena pa onda ispao u prvom kolu u Pekingu od Gasqueta. Set je doduse isao u 3 seta ali je puno brejk lopti dozvolio Querrey za jednog takvog servera. Trazi se ocajno ta pobeda da prekine crni niz, ali da li je to uopste moguce protiv ovako raspolozenog Kyrgiosa? Ne znam, zaista, meni je Kyrgios ovde favorit i sve osim njegove pobede bi bilo iznenadjenje.

Simon-Carreno-Busta over 22 @1.76 marathonbet

Ukratko, 2 velika borca koji ce juriti za svakim poenom i kod takvih igraca mi nije zao odigrati vise gemova. Veliki broj meceva u zadnjih nekoliko nedelja na hardu je islo u 3 seta, slicni su po stilu igre i ocekujem jedan balansiran mec i sto da ne 3 seta na kraju krajeva. No, 22+ je ipak sigurnija varijanta

Dimitrov-Gasquet over 22.5 @1.77 marathonbet; Dimitrov i over 22.5 @3.15 marathonbet

I jedan i drugi nastavljaju Kinesku turneju i posle Pekinga dolaze u Shangaj. Dimitrov je vec duze vreme na meti kriticara zbog losih partija no od Cincinatija naovamo i nije tako los. Njegova nesreca je sto je uvek isao na Murraya protiv kojeg nikako ne moze izvuci pobedu pa je tako na US Openu bio izbacen od strane njega a i u Pekingu ga je cekala ista sudbina. Zadnji turnir je odradio fenomenalno, to mu moram priznati. Imao je ekstremno teske protivnike za hard: Johnson, Pouille, Nadal, Raonic pa onda Murray u finalu. Dosta tih meceva smo gledali u po 3 seta sto za Grigora nije neko cudo. Uglavnom je bio solidan na servisu kao i u dugim razmenama. Gasquet je na istom turniru ispao vec  u drugom kolu od Buste. Gledao sam taj mec, imao je Gasquet sve u svojim rukama ali jednostavno je u kljucnom trenutku posustao i onda je radilica kakav je Busta to kaznio i na kraju preokrenuo sve to u svoju korist. Pre Pekinga je u Shenzhenu igrao finale pa izgubio od Berdycha sa 2:1. U mecevima gde ima "egal" protivnike obicno to ide u vise gemova. Gasquet ima kvalitet da drzi mec u neizvesnosti ali mu u poslednje vrmee fali "ono malo" da to zavrsi u svoju korist.

Tomic-Bautista 2 @1.56 marathonbet

Ukratko, dvojka na Aguta bez razmisljanja. Tomic mi je na listi neozbiljnih igraca a na takve se nikad ne kladim. Bez ozbiljnijih je rezultata vec duze vreme a ispadao je od puno slabijih i manje iskusnijih nego sto je Bautista. Bautista je igrac za ovakve turnire, on ima problema sa top 10 igracima a protiv protivnika kao sto je Tomic obicno izvuce bolji kraj. Jeste nije toliko dominantan u poslednje vrmee kao sto zna biti ali ovo mu je idealna prilika za prolazak dalje.

Monfils-Anderson 1 @1.32 marathonbet ; over 9.5 first set @1.60 marathonbet

Kao sto sam pisao Monfils me je iznenadio ispadanjem od Kyrgiosa pre neki dan. Igrao sam tu na njega ali je prosto bio nemocan i nije nikako mogao do brejka. Anderson moze kostati glave svakog igraca, nezgodan je zbog svog ubitacnog servisa ali prosto ne mislim da moze ni do seta protiv Monfilsa u ovakvom elementu. Osim toga, Monfils je takodje veoma dobar returner, u poslednje vreme i maximalno ozbiljno shvata meceva (ko prati tenis duze zna da ranije to nije bio slucaj) tako da ce biti problema sigurno po Andersona. Prosle nedelje je ispao od Veselyja u Tokiju, Vesely ga je razbio, Anderson je samo onaj prvi set odradio kako treba a onda je samo nemocno gledao svoj poraz. Glavni pick je pobeda Monfilsa koji ponovo moze stici daleko na ovom turniru a uzdam se u servis Andersona koji obicno prvi bira da servira pa i u slucaju jednog brejka imali bi 10 gemova u prvom setu

Zverev-Cilic over 22.5 @1.78 marathonbet

Najtezi mec za prognozirati pobednika. Duel mladosti i iskustva, i Cilic i Zverev u dobroj formi, moze tu biti svega. Zverev je izbacivao sve redom prolse nedelje ali je valjda iskustvo Ferrera zaustavilo mladog talenta. Cilic ce isto biti veliki zalogaj za mladog Zvereva ali i sam Cilic je sklon padovima u igri pa ako su Paire ili Verdacso prosle nedelje uzimali set onda to verovatno moze i Zverev. Sve u svemu, najbolji pick po meni vise gemova i uzivati u mecu.

Dimitrov-Gasquet over 22,5 1.85 pinnacle

Jedan od zanimljivijih mečeva u drugom danu Šangaja, trebali bi odigrati Dimitrov i Gasquet. Dimitrov je napokon proigrao i od ovoga tjedna je ponovno u top 20, točnije na 18. mjestu. Nakon što je u Cincinnatiju odigrao pristojan turnir doguravši do polufinala (padali Simon, Lopez, Johnson i Wawrinka) koje je izgubio od Čilića u tri seta, preselio je u New York na posljednji GS sezone gdje je očekivano dobio Cervantesa, Chardya i Sousu, ali preko Murraya nije mogao ; u Chengduu dobio Lajovića i Schwartzmana, a polufinale gubi od Ramos Vinolasa u tri seta, poraz je bio neočekivan ali Ramos je odigrao jako dobar turnir i prije njega iznenadio je i Lua i Thiema.Prošli tjedan Dimitrov je odigrao fin turnir u Pekingu, u prvom kolu dobija Johnsona 7:5 6:7 6:4, u osmini finala Pouillea 6:7 7:6 6:4, u četvrtfinalu Nadala 6:2 6:4, polufinale prolazi bez borbe jer je Raonić predao prije početka, a finale gubi od Murraya 4:6 6:7. Gasquet je na rankingu jedno mjesto ispred Dimitrova. On se ne može baš pohvaliti drugim dijelom sezone, u Cincinnatiju nenadano ispao u drugom kolu od Andersona, u Winston Salemu u četvrtfinalu od Millmana, na US Openu u prvom kolu ispada od Edmunda, u DC-u dobija Ćorića a gubi od Čilića. E, nakon DC-a je napokon odigrao dobar turnir u Shenzhenu, dobija Whittingtona 6:1 6:0, starijeg Zvereva 7:6 7:6, Tipsarević mu predaje kod 6:2 4:1, a u finalu gubi od Berdycha u jednom teškom i dobrom meču 6:7 7:6 3:6. Prošli tjedan u Pekingu dobio Querreya pa ispao od Buste u tri seta. H2H je visokih 5:0 za Gasqueta, nisu igrali do Wimbledona 2015. Po meni je ovo dobar meč za over. Ne mogu odigrati ni keca ni dvicu, Dimitrov uhvatio formu ali imao težak prošli tjedan i pitanje je ima li malo i umora, Gasquet je napkon proigrao ali i dalje tu ima oscilacija, a i h2h je na njegovoj strani. Mislim da ćemo vidjeti barem jedan produženi set, a bez problema bi moglo otići i u tri seta.

14:00 | Hong Kong - Singapur 1 2,15 @ bet365

Hong Kong dočekuje Singapur u prijateljskoj utakmici koja će se odigrati na Mong Kok stadionu. Hong Kong je 142. reprezentacija na FIFA-inoj ljestvici, dok je Singapur 155. Osim što je domaćin bolje rangiran, oni su i u boljoj formi. Za Hong Kong to će biti posljednja pripremna utakmica uoči početka kvalifikacija za Azijski kup koje počinju sljedeći mjesec. Hong Kong proteklih je godina pokazao odličnu igru kod kuće te je na domaćem terenu izgubio samo od Katara, a u posljednjih devet utakmica kod kuće pobijedili su u njih šest. Između ostaloga, prije nekoliko mjeseci pobijedili su Kambodžu te današnjeg suparnika Singapur.

Hong Kong ima čak četiri igrača iz Brazila, tri iz Engleske, dva iz Nigerije te jednog iz Gane. Najveća opasnost dolazi od Jaimesa McKeeja, koji će zajedno sa Sandrom i Paulinhom praviti veliki probleme u obrani Singapura.

Singapur od ljeta ima novog trenera. Sa novim trenerom upisali su pobjedu protiv Mianmara, no potom su upisali čak tri uzastopna poraza, gubili su redom od Vijetnama, Kambodže te Bahraina, a kod kuće su još upisali i 0-0 remi protiv Malezije. Singapur je poražen u šest od posljednjih sedam gostujućih utakmica. 

Singapur je jedna od najslabijih reprezentacija u Aziji te će im trebati dugo vremena kako bi došlo do nekih značajnijih promjena. Oni su nešto poput Indije. Njihovi rezultati su uistinu loši već duže vrijeme te ne vidim kako bi oni mogli uzeti bod u ovoj utakmici. 

Na Mong Kok stadionu Hong Kong je pobijedio u pet od posljednjih sedam utakmica te je imao veliku dominaciju protiv Singapura. Hong Kong je pobijedio u protekle tri utakmice protiv Singapura koje je igrao na domaćem terenu. 

Zverev - Cilic

Tie break u 1. setu (3.50) 2u

Tie break u 2. setu (3.50) 2u

Prikljucujem se s ostalima na ovotjednom turniru u Shanghaiu i dvobojem izmedju dvojice izrazito visokih i dobrih servisera. Obojica imaju prosjek osvajanja svojega servisa daleko od prosjeka i ako pogledamo njihove zadnje setove medjusobno odigrane 75 76 76 76 vidimo da ce ovo biti vjerojatno dosta izjednacen mec gdje ce tesko bilo tko doci do breaka. Vrlo vazna informacija jest da ovaj turnir u Shanghaiu ima jednu od najbrzih podloga uopce, jer je postotak zadrzanih servisa daleko iznad nego sto je u ostalim turnirima slucaj sa istom podlogom. Uzeo sam okladu da ce past jos koji tie break izmedju njih dvojice bilo to u prvom ili drugom setu i ovakav tecaj kakav se nudi predstavlja dobar value. bet365 za 3.40 nudi ovu opciju isto, ali samo za prvi set. Oklada se nalazi pod "total games" za pojedinacni set za one koji me prate.

Kladionica: 10bet

Macedonia - Scotland 1 1.5. (U21)

Macedonia - Scotland 1-1 2.3. (U21)

Iako vcerasnite rezultatite na vcerasnite natprevaro ne odat bo prilog na Makedonija(najverojatno nema da bide vo 4te najdobro plasirani reprezentacii koi igraat baraz), tie se maksimalno motivirani da pokazat deka ne slucajno se fudbalska reprezentacija so najgolem uspeh. Povreden e Bardi, koj najverojatno ke igra.

Kaj Scotland za razlika od prviot natprevar 8 novi mladi igraci, ne voigrani so misli prema sledniot kvalifikaciski ciklus.

Ocekuvam sigurna pobeda.

Slovačka - Škotska | Svjetsko prvenstvo - Kvalifikacije

Slovačka i Škotska će se sastati u trećem pretkolu za Svjetsko prvenstvo 2018. godine u skupini F. Dvije ekipe zajedno sa Slovenijom će se boriti za drugu poziciju koja vodi u baraž, s obzirom da je Engleska veliki favorit za osvajanje prvog mjesta i izravnog kvalificiranja na Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Nakon dva kola Engleska je jedina momčad sa savršenim rezultatom u skupini, a iza njih su Škotska i Irska, koje imaju po četiri boda. Slovačka je najlošije započela kvalifikacije, gdje su izgubili obje utakmice koje su do sada igrali i u ovom trenutku ispred njih je Litva koja ima dva boda. Dodajmo da će ovo biti prvi međusobni susret između Slovačke i Škotske u povijesti.

S obzirom da Slovaci nisu osvojili niti jedan bod  u prve dvije utakmice, očekujem od njih da počnu maksimalno agresivno protiv Škota, koji su pokazali na utakmici protiv Litvanaca da njihov tim ima ograničenja.

TIP: Pobjeda Slovačke

Slovenija - Engleska | Svjetsko prvenstvo - Kvalifikacije

Derbi trećeg kola u skupini F donosi nam dvoboj između dvije ekipe koje još uvijek nisu poražene, iako Slovenci imaju jedan remi, dok Englezi imaju maksimalan učinak u prva dva kola. Oba tima su pobijedili Slovačku, a Engleska je pobijedila autsajdera Maltu kod kuće, dok je Slovenija remizirala protiv Litve. 

Imajući u vidu toliko odsutnih standardnih igrača, sasvim je realno da će Engleska igrati sa više opreza nego inače protiv sve boljih Slovenaca, što je razlog zašto sam odlučio odigrati manje golova.

TIP: Manje od 2.5 gola

Slovenija - Engleska | Svjetsko prvenstvo - Kvalifikacije

Derbi trećeg kola u skupini F donosi nam dvoboj između dvije ekipe koje još uvijek nisu poražene, iako Slovenci imaju jedan remi, dok Englezi imaju maksimalan učinak u prva dva kola. Oba tima su pobijedili Slovačku, a Engleska je pobijedila autsajdera Maltu kod kuće, dok je Slovenija remizirala protiv Litve.

Imajući u vidu toliko odsutnih standardnih igrača, sasvim je realno da će Engleska igrati sa više opreza nego inače protiv sve boljih Slovenaca, što je razlog zašto sam odlučio odigrati manje golova.

TIP: Manje od 2.5 gola

Pa po meni memaju englezi bas neke prebitne izostanke, iz razloga sto imaju stvarno siroku klupu ali nikako da se posloze. U obrani fale jagielka i clyne ali pitanje bi li igrali jer su walker i stones u solidnoj formi tako da to i nije neki hendikep. U vezi ce u alia i hendersona vjerojatno krenuti dier sada kad su maknuli rooneya, a u napadu sturridge i walcott te je to mozda ljevo krill problem gdje nema sterlings ali to po potrebi moze i pokrit i vardy. Tako da bi ja saceko postave, pa ako izadju wallcot-sturridge-vardy te alii iza njih, omda bi mogli sami prebacit ovu granicu, jer napokon imaju 3 vezna igraca a ne 2 i rooneya. Ali mislim da ce ipak ovdje obje ekipe dati gol jer slovenici su stvarno dobri. Uz to odigrali su 4 utakmice do sada (2 u proslim kvalama za EP, 3:1 u engeskoj, 2:3 u sloveniji). Prije par godina su odigrali prijateljsku i zavrsila je 2:1 za emgleze te jedina koja je isla under 2.5 je bila na SP 2010. i bilo je 1:0 za engleze.

Ja bi tu dakle radje igro:

BTS @ 2.25

over2.5 @ 2.35

GG3+ @ 3.1

Zlatko Horvat 3,5 vise 1,75 HL

Zlatka bi uvijek igrao na ovu marginu, izvodac sesmeraca kod Zagreba, velika minutaza, kontra mu nije strana, dosta efikasan, Vujovic ga voli koristiti i u kombinaciji na desnom vanjskom, dobro utrcava na pivota!

Vujovic u danasnjem SN-u

"Danas je Metalurg?

- Červar je trener koji ima disciplinu, igra obranu, namučili su sve u Ligi prvaka dosad, dobili Elverum, koji je dobio Montpellier. Dakle, respekt. Mi ćemo neke poput Miklavčiča, Cingesara i Tončija Valčića pokušati sačuvati, nekima koji su igrali manje dati priliku da se pokažu."

Kakva je situacija s Osijek - Cibona? Na domacine naveliko pada koef i kontrahendikep ...opet ce vjerojatno cuvati najjace, ali to je cibona i 1.70 na njih je mostruzno

Ante Zizic u SN-u

Zadnji dio je bitan

Do tada će Ante Žižić nastaviti raditi. Tiho i polako. I boriti se s Cibonom.

- Presretan sam kako je krenula Cibonina sezona. Imamo tri pobjede u četiri kola, malo je nedostajalo da skinemo i Partizan u Beogradu. OK, imali smo i sreće protiv Mornara i MZT-a, ali treba imati i to, no ja sam super zadovoljan s obzirom na ovaj luđački ritam.

On će, kao i ostali nositelji, propustiti ogled u Osijeku u sklopu PH-a u utorak, bit će na parketu u subotu kad pod Toranj stižu Karpoš Sokoli, a onda i u srijedu kad kreće Liga prvaka s domaćinstvom Tenerifima.

Evo i od mene tri prijedloga za danas:

Iran - south Korea manje od 3 gola 1.45 kvota

Nema se sta tu previse govoriti vidi se po statistici da igraju tvrd nogomet.

Iran - South Korea, 1:0, 18.11.2014, Friendly International 2014

South Korea - Iran, 0:1, 18.06.2013, World Cup 2014

Iran - South Korea, 1:0, 16.10.2012, World Cup 2014

Iran - South Korea, 0:0, 22.01.2011, Asian Cup 2011

South Korea - Iran, 0:1, 07.09.2010, Friendly International 2010

South Korea - Iran, 1:1, 17.06.2009, World Cup 2010

Iran - South Korea, 1:1, 11.02.2009, World Cup 2010

Drugi par je makedonija(21) - škotska(21) tip: 1 1.45 kv

Nema se sta tu dodati previse nego da makedonija mora loviti pobjedu i cekati kiks islanda da bude prva i plasira se na evropsko prvenstvo a za vratom im puse francuska koja zaostaje 1 bod

Treci par je island(21) - Ukraina(21) tip: 1 1.55 kv

Ova dva zadnja para sam uzeo iz razloga sto island i makedonija drze prvo i drugo mjesto u skupini sa po 18 bodova a treca je francuska sa 17 bodova i igra se zadnje kolo. Island i makedonija sa pobjedom idu dalje island kao prvi a makedonija kao druga. Sretno tko prati

Slovenija-Engleska 2 1,65@ bet365

Englezi u 3.kolu gostuju kod Slovenije. U 2.kolu Englezi su na Wembleyu upisali pobjedu protiv Malte sa 2-0. Iako su bili dominatni i uputili čak 11 udaraca u okvir gola, mrežu su zatresli tek dva puta. Maltežani su došli sa naumom da upišu što manji poraz i u tome su uspjeli. Slovenija je pak na domaćem terenu upisala važnu pobjedu protiv Slovačke sa 1-0. Ta pobjeda im znači puno jer je došla protiv prakitički izravnog suparnika u skupini. Englezi su uvjerljiv favorit skupine, igrali su u prošlim kvalifikacijama i Englezi su upisali pobjede u obje utakmice. Ova utakmica će biti "lakša" za Engleze jer se Slovenci neće igrati bunker kao što je to igrala Malta pa bi talent koji je na strani momčadi "tri lava" trebao doći više do izražaja. Očekujem novu pobjedu Engleske u sudaru sa Slovenijom i potvrdu Engleske kao najjače momčadi ove skupine.

22:00 | Bolivija - Ekvador 2 2,05 @ William Hill

Bolivija dočekuje Ekvador u La Pazu u 10. kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. Bolivija je deveta sa sedam bodova, dok je Ekvador treći sa 16 bodova. Bolivija se više ne može plasirati na Svjetsko prvenstvo, dok je Ekvador pobjedom nad Čileom skočio na treće mjesto. Problem je što Kolumbija i Argentina imaju 16 bodova te će petoplasirani morati u play-off za plasman na Svjetsko prvenstvo. Snaga Bolivije jest što igraju na visokoj nadmorskoj visini te mnoge momčadi posrnu na tom gostovanju, no Ekvadoru to neće biti problem jer su oni naviknuti igrati na terenima s visokom nadmorskom visinom. Boliviju su u proteklih 12 susreta dobili čak 10 puta. Na gostovanjima kod Bolivije pobijedili su u pet od posljednjih šest utakmica. Posljednji puta Bolivija je pobijedila na Copa Americi rezultatom 3-2, no od tada se mnogo stvari promijenilo. 

Domaćinu će za ovu utakmicu nedostajati Chumacero, Gutierez te Bejarano. Ekvador je po pitanju izostanaka u nešto goroj situaciji jer moraju igrati bez Arroya, Caiceda, Montera i Quinoneza. Caicedo je najbolji napadač Ekvadora što je za njih važan izostanak, no unatoč tome trebali bi pobijediti Boliviju. Bolivija je demolirana od strane Brazila te nije pokazala ništa prema naprijed. Veliki plus za Ekvador je što je njihov trener Quinteros dvije godine trenirao Boliviju te vrlo dobro poznaje njihovu momčad.

18:30 |Spartak Moskva - Avangard Omsk 2 2,05 @ bet365 / konačni ishod 2 1,65 @ bet365 

Kao što većina vas zna (oni koji prate hokej), Avangard Omsk ima snažnu obranu. Momčad je poznata kao "under" ekipa, koja nikada ne dopušta protivnicima da im postignu više od gola-dva. Primili su 36 golova u 19 utakmica što je oko 1,8 po utakmici.

Danas dolaze u goste jednom od najlošijih napada u ligi (između ostaloga i jednoj od najslabijih momčadi u KHL-u). Neka vas ne zavaravaju utakmice kao što su Vladivostok - Spartak 6-3, Spartak - Astana 5-4 ili Loko - Spartak 6-3, gdje je momčad iz Moskve postigli popriličan broj zgoditaka jer danas se sastaju sa jakim Omskom, koji je prije dva dana savladao CSKA Moskvu nakon produžetaka. 

Macedonia - Scotland 1 1.5. (U21)

Macedonia - Scotland 1-1 2.3. (U21)

Iako vcerasnite rezultatite na vcerasnite natprevaro ne odat bo prilog na Makedonija(najverojatno nema da bide vo 4te najdobro plasirani reprezentacii koi igraat baraz), tie se maksimalno motivirani da pokazat deka ne slucajno se fudbalska reprezentacija so najgolem uspeh. Povreden e Bardi, koj najverojatno ke igra.

Kaj Scotland za razlika od prviot natprevar 8 novi mladi igraci, ne voigrani so misli prema sledniot kvalifikaciski ciklus.

Ocekuvam sigurna pobeda.

moze prevod?

Slovacka - Skotska  -    Slovacka vise od 5,5 kornera 1,82 unibet

Slovacka je mozemo reci lose zapocela ovogodisnji ciklus kvalifikacija sa dva poraza u prve dvije utakmice, ali nije imala ni malo lagane protivnike. Prvo je porazena od Engleske kod kuce, ali su dobili gol u 95 minuti utakmice, totalna nesreca. Zatim su imali nezgodno gostovanje u Sloveniji gdje su takodjer izgubili 1-0, isto golom pred kraj utakmice. Dok su Skoti u prvom kolu pobijedili Maltu u gostima sa 5-1, a zatim odigrali SAMO nerijeseno protiv Litve kod kuce. Razlog zasto sam se odlucio ovo odigrati je jednostavan, Slovaci vise nemaju bas previse prava na kikseve, ocekujem da od samog pocetka krenu agresivno i napadacki, a samim time ocekujem da bi trebali dosta lagano prebaciti ovu granicu. Toliko od mene i sretno ;) .

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use