Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 10.10.2016.

IzudinB

Recommended Posts

Večeras u sklopu predsezone igraju Atlanta-Cleveland, kvota je dobro pala na domaćine (1.45) pa se ne isplati single, ali se može ubaciti u neku kombinaciju. Prvaci odmaraju čitavu prvu petorku. Kay Felder, Jordan McRae, Dahntay Jones, James Jones and Cory Jefferson will start vs. the Hawks on Monday.

Kod Atlante nema Millsapa, Splittera i Jacka, ali i dalje izgledaju dosta bolje. Dennis Schroder, Kyle Korver, Kent Bazemore, Mike Muscala and Dwight Howard will start vs. the Cavaliers on Monday.

Za danas Mađari više od jednog gola + Portugal....

Portugal vec kiksao,izgubio tekmu,nema prava na pogresku kod,nazovimo,malih repki. Bitnih problema sa sastavom nemaju,pucački trening odrađen prije 3 dana.

Mađarima zadnji vlak nakom poraza i X sa Farskik. Ti Fatski su tukli Zelene sa 2-0,tekma bila skroz otvorena. Mađari problema nemaju,Litva ima i to dosta šta se i vidi. Najblji igrač,napadač Rundavis ne igra,stoperi su im nižerazredni igrači ,jedan bez kluba,a igrao je u Kijevu 2. Dakle,od tamo je otpušten. Jučer me naši koštali,imao sam ovakav tip,nadam se da ce danas proci,a koef je danas 2.3. Pa ako su mogli Farski zabit 2,nadam se da mogu i mađari.Na prvenstvu igrali dobro,ekipa je gotovo ista,nema Gabora na golu.

Jedino,cijeli svijet danas igra Mađare,brrr

Isprike na imenima nogometasa,na mobu sam ne.da mi se kopirat i trazit

Ihaaaaaaaa

Večeras u sklopu predsezone igraju Atlanta-Cleveland, kvota je dobro pala na domaćine (1.45) pa se ne isplati single, ali se može ubaciti u neku kombinaciju. Prvaci odmaraju čitavu prvu petorku. Kay Felder, Jordan McRae, Dahntay Jones, James Jones and Cory Jefferson will start vs. the Hawks on Monday.

Kod Atlante nema Millsapa, Splittera i Jacka, ali i dalje izgledaju dosta bolje. Dennis Schroder, Kyle Korver, Kent Bazemore, Mike Muscala and Dwight Howard will start vs. the Cavaliers on Monday.

Slazem se, ali nazalost davno je otislo lijepih 1.75 i vise

Za 1.45 sam odustao ovo ispratiti

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use