Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 10.10.2016.


IzudinB

Recommended Posts

08:30 | Alexander Zverev - John Isner 1 1,75 @ unibet

 

Mladi i talentirani Nijemac s razlogom je favorit protiv visokog Amerikanca. Koliko je dominantan na zalasku sezone dovoljni govori činjenica da je osvojio naslov u St. Petersburgu te njegovo prošlotjedno četvrtfinale u Pekingu. Nakon Pekinga imao je nekoliko dana odmora te smatram da je u potpunosti odmoran i spreman za nove izazove. Obzirom da je Zverev nedavno dobivao odlične servere poput Berdycha, Wawrinke i Socka, ne vidim zašto bi imao problema s Isnerom. Jedini minus koji vidim jest to što Amerikanac nerijetko zna čekati tiebreak i u njemu slomiti suparnike, a Zverev je mlad i nekada s tim samopouzdanjem nakon izgubljenog tiebreaka zna imati problema. 

 

No, Isner nije igrao od US Opena, gdje je izgubio od Edmunda. Ne znam ima li kakvih problema, no cijelo ljeto se priča kako Isner nije psihički nije na najvišoj razini. Mjesec dana nema službenog meča te smatram kako mu to ovdje ne može donijeti ništa dobroga, posebice obzirom da se zna da na Azijskoj turneji ne igra svoj najbolji tenis. 
Link to comment
Share on other sites

Latvia - Madjarska 2 @2.00 bet365

 

Postavljam ovo veceras, kvota ce verovatno pasti na 1.80-1.85 do pocetka meca. Raspad sistema kod Latvije, deluju ocajno a i sama cinjenica da su kod kuce izgubili od Farskih Ostrva 0:2 govori dosta o stanju ekipe. Govori se da je atmosfera u svlacionici jako losa a i realno nisu imala skoro nikakve sanse za prolaz u grupi jer pored Portugala, Svice i Madjarske je dosta tesko. Madjari ovde imaju idealnu priliku za 3 boda, imaju iskusnu ekipu koja zna odigrati tvrdo ali i efektivno u napadu. Svajcarskoj su zabili 2 komada, mislim da ce sutra Latviji najmanje 2 i ocekujem pobedu Madjara bez nekih vecih problema. Za neki manji ulog vredi probati i pobedu gostiju sa hendikepom.

Link to comment
Share on other sites

Švedska - Bugarska | Svjetsko prvenstvo - Kvalifikacije

 

Treće kolo u skupini A kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2018 donosi nam čak dva derbija, gdje je prvi između Švedske i Bugarske u kojem bi mogli dobiti odgovor na pitanje, koja od ove dvije reprezentacije će biti eliminirana u utrci za Rusiju. Francuska i Nizozemska su sa njima u skupini i teško je vjerovati da Švedska i Bugarska mogu doći do prve pozicije i izravnog kvalificiranja na Svjetsko prvenstvo, što nas dovodi do drugog mjesta i tog baraža. Nakon dva kola, Šveđani imaju četiri boda, jedan više od Bugara, dijelom zahvaljujući činjenici da se svaki od njih već suočio sa autsajderom Luksemburgom. Dodajmo da su Šveđani pobijedili svaki od prethodnih međusobnih susreta ove dvije ekipe.

 

Vjerujemo da će mnogi igrati na zvučnu pobjedu Švedske, osobito nakon debakla Bugarske u Francuskoj, ali vjerujemo da će gostujući tim, za razliku od prethodne dvije utakmice, igrati još defanzivnije, što je razlog zašto sam odlučio odigrati utakmicu sa manje golova.

 

TIP: Manje od 2.5 gola

 

Nizozemska - Francuska | Svjetsko prvenstvo - Kvalifikacije

 

Ovo je definitivno najatraktivnija utakmica trećeg kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2018, budući da su u skupini dva velikana svjetskog i europskog nogometa, Nizozemska i Francuska. Ipak, Nizozemska je izgubila prethodni EURO zbog svojih problema sa smjenom generacija, onaj koji se dogodio u Francuskoj, gdje je domaćin igrao u finalu, ali su poraženi od strane Portugala. Inače, obje ove ekipe su nakon dva kola osvojile po četiri boda, isto kao i Švedska koja je na trećem mjestu, a uz to što su obje pobijedile sa 4-1 u utakmicama prije tri dana, nakon što su obje odigrale neriješeno u gostujućim utakmicama u prvom kolu. Također treba dodati da je u ožujku 2016. godine na ovom istom stadionu u Amsterdamu, francuski tim bio bolji od nizozemskog u prijateljskoj utakmici u kojoj su pobijedili sa 3-2, a prije dvije godine u Parizu su slavili sa 2-0.

 

Bez obzira na to što je Nizozemska zabilježila uvjerljivu pobjedu od 4-1 prije tri dana, ja sam odlučio dati prednost francuskom timu u ovoj utakmici, jer su u ovom trenutku jednostavno mnogo bolji i uigraniji tim od svojih glavnih konkurenata za prvu poziciju u skupini A.

 

TIP: Dupla šansa - Neriješeno ili pobjeda Francuske

Link to comment
Share on other sites

Kvalifikacije za SP
Grupa B
Andora - Švicarska 20h45
Hendikep 3:0 - 2 (1.90 Tipico)
Dakle Švicarska pobjeda s 4 i više razlike.
U prošlom kolu današnji domaćin, Andora, doživila je težak poraz u Portugalu sa 6-0 , što je još za današnji susret interesantno, dobili su 2 isključenja. Jedan direktno a drugi je dva puta požutio. Mislim da su totalni autsajder s gol razlikom 0-7.
S druge strane Švicarska se bori za prvo mjesto u grupi s Portugalom ili eventualno s Mađarskaom. Današnji suparnik je idealan za napraviti gol razliku i, to je bez sumnje, upisati nova 3 boda.
S dva igrača manje iz početne postave mislim da Andora će primiti 4-5 komada.
Sretno svima.

Link to comment
Share on other sites

Kvalifikacije za SP

Grupa B

Andora - Švicarska 20h45

Hendikep 3:0 - 2 (1.90 Tipico)

Dakle Švicarska pobjeda s 3 i više razlike.

U prošlom kolu današnji domaćin, Andora, doživila je težak poraz u Portugalu sa 6-0 , što je još za današnji susret interesantno, dobili su 2 isključenja. Jedan direktno a drugi je dva puta požutio. Mislim da su totalni autsajder s gol razlikom 0-7.

S druge strane Švicarska se bori za prvo mjesto u grupi s Portugalom ili eventualno s Mađarskaom. Današnji suparnik je idealan za napraviti gol razliku i, to je bez sumnje, upisati nova 3 boda.

S dva igrača manje iz početne postave mislim da Andora će primiti 4-5 komada.

Sretno svima.

Igrao si okladu da će Švicarska dobit 4 i više razlike,a ne 3 i više razlike..

Link to comment
Share on other sites

12:00 | Ivo Karlović - Vasek Pospisil

Tip 1: točan rezultat 2-0 2,15 @ unibet
Tip 2: više od 24,5 gemova 1,85 @ William Hill

Ivo Karlović igra najbolji tenis u svojoj karijeri. Njegov servis je i dalje njegovo ubojito oružje, po setu zna ispaliti 10-15 aseva neovisno o tome tko stoji s druge strane terena. Čak je i protiv Gaela Monfilsa igrao 2 tiebreaka, a i ako je izgubio oba igrao je odlično te je u drugom setu čak i uspio brejkati Monfilsa.

Vasek Pospisil je katastrofalan igrač, koji nema ništa osim servisa. Karlovića je pobijedio tri puta, dvaput 2013. godine te jednom na početku tekuće godine kada Karlović nije bio u pravoj formi. Mogao je i izgubiti nedavni meč protiv Cervantesa da je Španjolac imao više koncentracije. Anderson je s lakoćom savladao Kanađanina, a Karlović je sličan igrač kao i Anderson. Jedina je razlika u tome što Anderson ima bolji bekhend i može igrati odlično na dugim izmjenama.

Postotak 1. servisa će biti veoma važan u ovom meču, no očekujem kako će Karlovićevo iskustvo te njegova mirnoća presuditi te će pokazati Vaseku tko je najbolji serviser na Touru.

Link to comment
Share on other sites

Pozdrav drustvo evo i mene nakon malo duze pauze ...


Bosna-Cipar over 3,5 zuti kartoni kV.1,75 SuperS

Nekom Begije Bosna docekuje Cipar na Bilinom polju. Nakon prikazane igre u proslom kolu nece biti lako danas protiv Cipra a neizvjesna utakmica je pola posla za par zutih kartona.Ciprani igraju dosta neoprezno kontra Grka su sami napravili 4 kartona.Bosna ide na pobjedu tako da ocekujem dosta prekrsaja na obe strane. Ista situacija protiv Belgije 4 zuta. Mec sudi Estrada spanjolac ...

Sretno svima...ako ima koja stamparska greska ...izvinjavam se

Link to comment
Share on other sites

BiH - Kipar @ 1 --> 1,30

 

BiH nakon teskog poraza protiv Belgije jednostavno mora dobiti danasnji mec u Zenici ako misle da nastave borbu za sami vrh tabele.

 

Estonija - Grcka (Oba tima daju gol i dupla sansa) @ Ne/X2 --> 2,00 wwin

 

Estonci poznati po tvrdoj igri, malo daju, ali malo i primaju golova. Statistika pokazuje da su u posljednjih 11 utakmica, 10 zavrsili bez da su oba tima postigla gol. Mislim da ce to i danas biti slucaj, da bi Grcka trebala, ako nista barem uzeti bod u gostima, ali da nece primit gol, jer Estonci imaju uzasan napad.

 

Bjelorusija - Luksemburg (Konacan ishod 1x2/Oba tima daju gol) @ 1/Da --> 3,60

 

Luksemburg iz godine u godinu sve neugodniji i neugodniji. Bjelorusi jednostavno nikako da prokinu na svom stadionu, veliki broj utakmica su odigrali 0:0. Mislim da je vrijeme da odigraju neku utakmicu sa 3 i vise gola, ali isto tako mislim da bi Luksemburg mogao da zabije u gostima veceras, Bugarima su u gostima dali 3 gola.

Link to comment
Share on other sites

Perry over 11,5 1.70 Wwin


 


Kendrick Perry je play Karpoš Sokolija. Igrač koji provodi najviše vremena na terenu (dva puta po 35 minuta i jednom 38 minuta) a potroši i dosta lopti. U prvoj utakmici protiv Krke ostao je u underu, zabio je 7 poena, ali nije ni uzeo puno lopti, 1-4 za dva, 0-2 za tri i 5-6 slobodna bacanja ; protiv Igokee je zabio 18 poena, 5-9 za dva, 2-4 za tri i 2-2 slobodna bacanja ; i u posljednjoj utakmici protiv Mornara ostao je točno na granici (11), 4-9 za dva, 0-5 za tri i 3-4 slobodna bacanja. Ono što je također bitno ovdje je to da je Karpoš jučer otpustio Amera Lamont Macka jer nisu bili zadovoljni njegovim izvedbama. Vrkić će imati danas više prostora u reketu, ali sam ipak uzeo Parrya jer je Partizan obrambeno i više nego solidan u reketu, dok na playu štekaju. Mislim da će Perry i danas forsirati, uzima dosta šuteva, uz solidan postotak šuta i koje slobodno bacanje i uz sve navedeno gore, valjda bi trebao završiti na barem 12 poena.


Link to comment
Share on other sites

Poštovanje svima, jedan par iz Marathona koji ću pokušati i mislim da je kvota vrijedna pokušaja

 

 

ANDORA - ŠVICARSKA  rezultat od 1. do 15. min  VODSTVO ŠVICARSKE  2,5

 

Susret u kojem je pobjednik i prijeg samog početka poznat. Domaćini su u svim ciklusima kvala bilo za EURO ili SP samo statisti i mnoge ekipe na njima nabijaju gol razliku. Slično smo vidjeli i protiv Portugala gdje su izgubili sa 6:0, no s obzirom na njihovu kvalitetu i rezultate to i ne čudi. Već otprije slaboj ekipi danas će nedostajati 2 standardna prvotimca Rubio i Rebes, što će biti veliki hendikep za njih. Švicarci pak u ovu utakmicu ulaze nakon 2 velika slavlja. U prvome su kolu iskoristili izostanak C-a u ekipi Portugala i savladali ih na domaćem terenu sa 2:0, dok su u drugom kolu u gostima u ludoj utakmici svladali Mađare sa 3:2. S obzirom da im još preostaju Farski Otoci, Latvija i Andora, možemo reči da su svladali 2 najveća protivnika za odlazak na SP. Danas samo trebaju naplatiti tih 6 bodova. Tu problema nikako ne bi trebalo biti, no kvota nije nikako isplativa. Stoga ću ja pokušati sa meni jednim zanimljivim parom, a to je da će Švicarci u prvih 15. min steći rezultatsku prednost. Iako Švicarci i nisu ekipa koja nešto pretjerano razbija svoje protivnike, Andora je preslaba i kako očekujem napade gostiju od samog starta, mislim da već do 15. min mogu postići barem 1 pogodak. Portugal je za usporedbu u istom periodu imao prednost od 2 zgoditka.

Link to comment
Share on other sites

St.Petersburg-Dinamo Minsk 1 @ 1,40 6-2

1.TREĆINA/KRAJ 1/1 @ 1,80 (4:0),6-2

Hendikep -1,5 1 @ 1,70 6-2

Zbroj golova domaćina više od 2,5 2 @ 1,50 6-2

Dvoboj diva iz St.Petersburga i "malog" Dinama iz Minska. Trenutno vodeća momčad zapadne konferencije igra protiv četvrte momčadi. Dajem ogromnu prednost domaćinima bez obzira na dobru formu gostiju. Današnji domaćin u 13 odigranih susreta kod kuće ima 33 boda uz gol razliku 57:18. Šta je po meni fenomenalno. Mislim da je sastav kompletan. Nisam uspio nać nikakav info. Šta se tiče gostiju ni oni nišu loši u gostima trenutno zauzimaju 2.mjesto iz 8 utakmica imaju 18bodova uz gol razliku 26:19. I imaju 4 vezane gostujuće pobjede i mislim da 5tu neće ostvariti. Također nemam nikakav info za njih. Dosta pratim taj KHL i zna biti čudnih rezultata pogotovo kad St.Petersbourg igra kući. Često prvi prime gol i onda koda polude, pojačaju tempo i melju. Nešto slično očekujem i večeras. Stoga moj tip je St.Petersbourg. Jedinicu sam odigrao single za jaki ulog pošto je to moj stil igre i nije mi bitno koliko ću dobiti već mi je najvažniji + na kraju dana od tih 2,3 para koja igram.

Sretno svima!

Link to comment
Share on other sites

Za danas Mađari više od jednog gola + Portugal....

Portugal vec kiksao,izgubio tekmu,nema prava na pogresku kod,nazovimo,malih repki. Bitnih problema sa sastavom nemaju,pucački trening odrađen prije 3 dana.

Mađarima zadnji vlak nakom poraza i X sa Farskik. Ti Fatski su tukli Zelene sa 2-0,tekma bila skroz otvorena. Mađari problema nemaju,Litva ima i to dosta šta se i vidi. Najblji igrač,napadač Rundavis ne igra,stoperi su im nižerazredni igrači ,jedan bez kluba,a igrao je u Kijevu 2. Dakle,od tamo je otpušten. Jučer me naši koštali,imao sam ovakav tip,nadam se da ce danas proci,a koef je danas 2.3. Pa ako su mogli Farski zabit 2,nadam se da mogu i mađari.Na prvenstvu igrali dobro,ekipa je gotovo ista,nema Gabora na golu.
Jedino,cijeli svijet danas igra Mađare,brrr

Isprike na imenima nogometasa,na mobu sam ne.da mi se kopirat i trazit

Link to comment
Share on other sites

Još jedan tiket iz Marathona,   kv.  2,17

 

 

SZCZECIN - START LUBLIN   1/4 hendikep -3.5   1    1,86

 

Szczecin danas otvara novu sezonu poljske košarkaške lige utakmicom protiv Start Lublina. Tom utakmicom popuniti će se prvo kolo. Domaćin je vrlo dobra ekipa, koja je po informacijama koje sam uspio pronaći zadržala kostur prošlogodišnje ekipe, te se dodatno osnažila, a sve to sa klupe vodi Mihailo Uvalin, koji ima iskustvo osvajanja titula u Belgiji i Poljskoj, a dva puta je proglašen i trenerom sezone u Poljskoj. Ne treba sumnjati da će domaćini igrati bitnu ulogu u prvenstvu ove godine. Gosti pak s druge strane prošle sezone je uspio ostvariti samo 4 pobjede u 32 utakmice, ali je iz nekog razloga iz lige ispao Slask, dok su oni ostali. Informacije za njihovu ekipu nisu dobre i teško da mogu nešto bolje očekivati od ove sezone. Možda koje slavlje više, ali uglavnom će biti u dnu tablice. Domaćini igraju brzu košarku i pitanje je kako će gosti odgovoriti na to, jer obrana im je prošle godine bila 2. najgora u cijeloj ligi. Također u oko upada i utakmica iz prošle sezone gdje je Szczecin slavio 51 razlike na domaćem terenu, a prvu četvrtinu je dobio čak 17 razlike. Kako je odnos snaga bio podjednak kao i danas, ja ću pokušati s okladom u kojoj domaćin dobija sa barem 4 razlike 1/4.

 

 

ANDORA - ŠVICARSKA  Švicarska daje u 1.pol    1,166

 

O ovoj utakmici i odnosu snaga sam pisao već gore iako je zapravo sve jasno. Kako očekujem laganu pobjedu Švicaraca, ovdje ću kvotu zaokružiti okladom u kojoj Švicarci zabijaju barem 1 gol u 1. pol. Treba naplatiti velike pobjede protiv Portugala i Mađara i mislim da će ova utakmica vrlo brzo biti riješena.

Link to comment
Share on other sites

Izašle postave za Medvjede,KHL.
Protiv jedne od najboljih momčadi igrat će sa 2 pune petorke i u trećoj 4 igrača. Četvrte nema. Stvarno ne znam kako ce izdrzati tako utakmicu,da igraju EBEL bilo bi problema.
Na golu finac....

Sve ukazuje na pobjedu Dynama koji problema nema.

EDIT: Ubačen dodatno igrač sa liste ozlijeđenih,pitanje u kakvom stanju. Imaju punu 3 postavu

Link to comment
Share on other sites

Izašle postave za Medvjede,KHL.

Protiv jedne od najboljih momčadi igrat će sa 2 pune petorke i u trećoj 4 igrača. Četvrte nema. Stvarno ne znam kako ce izdrzati tako utakmicu,da igraju EBEL bilo bi problema.

Na golu finac....

Sve ukazuje na pobjedu Dynama koji problema nema.

EDIT: Ubačen dodatno igrač sa liste ozlijeđenih,pitanje u kakvom stanju. Imaju punu 3 postavu

Znam da još nije kraj ali svaka čast za ovaj tip i puno hvala.
Link to comment
Share on other sites

St.Petersburg-Dinamo Minsk 1 @ 1,40

1.TREĆINA/KRAJ 1/1 @ 1,80

Hendikep -1,5 1 @ 1,70

Zbroj golova domaćina više od 2,5 2 @ 1,50

Dvoboj diva iz St.Petersburga i "malog" Dinama iz Minska. Trenutno vodeća momčad zapadne konferencije igra protiv četvrte momčadi. Dajem ogromnu prednost domaćinima bez obzira na dobru formu gostiju. Današnji domaćin u 13 odigranih susreta kod kuće ima 33 boda uz gol razliku 57:18. Šta je po meni fenomenalno. Mislim da je sastav kompletan. Nisam uspio nać nikakav info. Šta se tiče gostiju ni oni nišu loši u gostima trenutno zauzimaju 2.mjesto iz 8 utakmica imaju 18bodova uz gol razliku 26:19. I imaju 4 vezane gostujuće pobjede i mislim da 5tu neće ostvariti. Također nemam nikakav info za njih. Dosta pratim taj KHL i zna biti čudnih rezultata pogotovo kad St.Petersbourg igra kući. Često prvi prime gol i onda koda polude, pojačaju tempo i melju. Nešto slično očekujem i večeras. Stoga moj tip je St.Petersbourg. Jedinicu sam odigrao single za jaki ulog pošto je to moj stil igre i nije mi bitno koliko ću dobiti već mi je najvažniji + na kraju dana od tih 2,3 para koja igram.

Sretno svima!

I tebi isto kao gore navedeno. Svaka čast i puno hvala za ovaj tip.
Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use