Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 7.10.2016.

IzudinB

Recommended Posts

Hungary - Switzerland
Referee: Björn Kuipers (NED)

Luxembourg - Sweden
Referee:  Ivan Bebek (CRO)

Belgium - Bosnia and Herzegovina
Referee: Martin Atkinson (ENG)

Netherlands - Belarus
Referee: Craig Thomson (SCO)

Greece - Cyprus
Referee: Pavel Královec (CZE)

France - Bulgaria
Referee: Luca Banti (ITA)

Latvia - Faroe Islands
Referee: Serhiy Boyko (UKR)

Estonia - Gibraltar
Referee: Aleksei Eskov (RUS)

Portugal - Andorra
Referee: Oliver Drachta (AUT)

Luksemburg - Svedska over 3.5 cards @1.81 unibet 4/10; Home over 1.5 cards @1.52 unibet 6/10

Ovo se mora ispratiti bez ikakve sumnje. unibet je prvi (a mozda i bude jedini) izbacio granicu na ovom mecu, sudi Ivan Bebek i ponovo unibet potcenjuje standarde Bebeka izlazeci sa 3.5 sto je premala granica. Ocekujem pad kvote i menjanje granice do sutra, Luksemburg jeste underdog ali nisu oni tako naivni ko pre 3-4 godine, znaju pruziti otpor i jacima a inace u 90% utakmica dobijaju po 2 kartona. Bebek je u medjunarodnim susretima na fenomenalnom proseku i retko kad je pokazivao manje od 3 kartona, a posto unibet racuna i crveni kao 2 to je ovaj tip jos izgledniji.

Ko planira da uplati nek pozuri, ne bi me zacudilo da se nesto promeni u vezi kartona na ovom mecu!

02,30 NFL: SF49ers vs Arizona Cardinals. h(-3,5) 2 bet365 

5.kolo NFL-a zapocinje veceras "derbijem"  NFC West-a. Cardinalsi (1-3) dolaze u goste 49ersima (1-3). Arizona je momcad koja je po mnogima bila cak i favorit za osvajanje Superbowla. Papir je jedno, a igre na terenu sasvim drugo. Momcad iz Arizone ove sezone svladala je tek Tampu Bay. Utakmica kod San Francisa upravo je ono šo treba ovoj momcadi da se vrati na pobjednicke staze. 49ersi su iznedaujuce lako na otvaranju sezone razbili Ramse no nakon toga izgubili su  tri utakmice i to prosjekom od 15 poena. Napad koji vodi qb Blaine Gabbert ne funkcionira, a sada i ovako neuvjerljiva obrana biti ce još slabija jer je do kraja sezone "out" LB NaVorro Bowman. Sa druge strane Drew Santon bi mogao biti starni qb veceras. 2014-e bio je starni qb u 8 utakmica i ostvario je omjer 5-3. Cardinalsi sa Palmerom i nisu previše funkcionirali prvi mjesec sezone, možda ce ta promjena qb prodrmati malo ekipu koja je talentirana u napadu. Žele li Cardinalsi zadržati šanse za playoff ova utakmica je "must win" i kod ovako razbijenih 49ersa mislim da je to jako izgledno. Kladionice nude hendikep 3,5 i ja ovdje igram na pobjedu Cardinalsa sa tom razlikom. Vrijeme je da Arizona napokon pocne igrati u skladu sa kvalitetom koju imaju u rosteru. 

Karlović-Monfils over 23,5 1.88 pinnacle

Nemam vremena za neku veću analizu, a ovdje i ne treba puno pametovanja. Doktor Ivo ovdje prošao Delbonisa i Tipsarevića, ukupno odigrao pet setova i svih pet je otišlo u tb. Monfa zadnja dva mjeseca igra stvarno odlično, ovdje bez problema riješio Sugitu i Simona. Igrali su međusobno nedavno u finalu Washingtona kada je slavio Monfils 5:7 7:6 6:4. Dva dobra servera, očekujem zanimljiv meč sa dva produžena seta a jako je moguće da ode i u tri kao što je bilo u Washingtonu prije 2 mjeseca.

GranollM/MatkowM-CabalJS/Farah 2 @ 1.80

Nemam vremena za analizu(jurim na posao) ako stignem,stavim.

Samo nabrzinu igram 2 iz razloga šta je ovo tek 2 zajednički meč Gran. I Matk. Dok Cabal/Farah su svima poznati parovi imali su 3 vezana poraza do ovog turnira gdje su prvo kolo prosli glatko dok su u drugom izbacili murray/soares iako su izgubili prvi set 6-1 uspjeli su okrenut. Dajem im prednost zbog dužeg igranja zajedno i pošto su vezali 2 pobkede te tako digli samopouzdanje.

Belgija - BiH | Svjetsko prvenstvo - Kvalifikacije

U ovoj skupini objektivno, postoje tri kandidata za prvo mjesto koje vodi na Mundial izravno i netko bi trebao da bude zadovoljan baražom, a netko će biti jako razočaran na kraju. To je, naravno, pretpostavka, a Belgija i BiH su dvije selekcije koje su favoriti za ovu poziciju, pogotovo Belgija, koja je trenutno na drugoj poziciji FIFA-ine ljestvice. Belgijanci su također igrali ovog ljeta na Europskom prvenstvu i otišli sve do četrvtfinala, što za njih nije neki poseban uspjeh s obzirom na kakav tim imaju. Bosna i Hercegovina nije igrala na Euru 2016 u Francuskoj i to je bio neuspjeh za ovu selekciju. Na početku novih kvalifikacija obje momčadi su ostvarile vrlo sigurne pobjede. Belgija nad Kiprom, dok je BiH pobjedila Estoniju. Ova dva suparnika su se također sastali u prethodnim kvalifikacijama. U Briselu je rezultat bio 3-1 za Belgiju, a u Zenici 1-1.

Belgijanci su svakako pod mnogo većim pritiskom budući da imaju ulogu favorita, pogotovo jer oni igraju na domaćem terenu, a također imaju neke probleme sa ozljedama. S druge strane, BiH je skoro u punom sastavu i oni mogu igrati bez stresa s obzirom da ni ne računaju na bodove iz Brisela. Napadači posjetitelja su u vrlo dobroj formi i zbog toga sam odlučio igrati da će obje ekipe postići gol.

TIP: Oba tima daju gol

Francuska - Bugarska | Svjetsko prvenstvo - Kvalifikacije

Oko 20 godina ovo je bio veliki derbi, a može se reći da je Francuska uvijek bila favorit protiv Bugarske, što je i sada slučaj. Zlatna dob Bugarskog nogometa je davno daleko, a to je sada samo prosječaj tim, dok su Francuzi, nakon kratke krize sada aktuelni doprvaci Europe i naravno, žele napraviti dobar rezultat na Svjetskom prvenstvu. Međutim, Bugarska je zpaočela kvalifikacije sa tvrdo zarađenom pobjedom nad Luksemburgom , dok Francuzi nisu uspjeli slaviti i oni su osvojili samo jedan bod u Bjelorusiji. Njihov posljednji međusobni susret je završio pobjedom Francuske na Euru 1996. godine, a potom je bilo 3-1, ali također se sjećam pobjede Bugarske u Parizu 1993. godine, zbog čega Francuska nije nastupila na Svjetskom prvenstvu 1994. godine.

Sasvim je realno očekivati da Bugarska nema što tražiti  u ovoj utakmici, Francuzi su mnogo jači, a oni su i domaćini, dok su samo igrali neriješeno u prvom kolu, sada imaju dodatni motiv za pobjedu u ovoj utakmici. Bugari su se borili sa slabim Luksemburgom, zbog čega im ne dajem nikakve šanse u ovom dvoboju. Francuzi bi trebali da postignu barem 3 gola u ovoj utakmici.

TIP: Više od 2.5 gola

Hajduk Zrinski over 2.5 @1.85

Par baziran čisto na statistici, naime hajduk ove sezone kod kuće ima prosjek od 4.4 gola po utakmici?! S obzirom na to da je prijateljska utakmica ne očekuju se tvrde obrane pa bi ovo tribalo proći.. Ja san osobno upario sa Švedskom za solidno duplanje..

sviđa mi se ovaj tip, igrat će se opuštenije i otvorenije, ulaz slobodan, trebalo bi biti dosta publike (i sam idem najvjerojatnije), samo da kiša ne padne

Belgija - BiH | Svjetsko prvenstvo - Kvalifikacije

U ovoj skupini objektivno, postoje tri kandidata za prvo mjesto koje vodi na Mundial izravno i netko bi trebao da bude zadovoljan baražom, a netko će biti jako razočaran na kraju. To je, naravno, pretpostavka, a Belgija i BiH su dvije selekcije koje su favoriti za ovu poziciju, pogotovo Belgija, koja je trenutno na drugoj poziciji FIFA-ine ljestvice. Belgijanci su također igrali ovog ljeta na Europskom prvenstvu i otišli sve do četrvtfinala, što za njih nije neki poseban uspjeh s obzirom na kakav tim imaju. Bosna i Hercegovina nije igrala na Euru 2016 u Francuskoj i to je bio neuspjeh za ovu selekciju. Na početku novih kvalifikacija obje momčadi su ostvarile vrlo sigurne pobjede. Belgija nad Kiprom, dok je BiH pobjedila Estoniju. Ova dva suparnika su se također sastali u prethodnim kvalifikacijama. U Briselu je rezultat bio 3-1 za Belgiju, a u Zenici 1-1.

Belgijanci su svakako pod mnogo većim pritiskom budući da imaju ulogu favorita, pogotovo jer oni igraju na domaćem terenu, a također imaju neke probleme sa ozljedama. S druge strane, BiH je skoro u punom sastavu i oni mogu igrati bez stresa s obzirom da ni ne računaju na bodove iz Brisela. Napadači posjetitelja su u vrlo dobroj formi i zbog toga sam odlučio igrati da će obje ekipe postići gol.

TIP: Oba tima daju gol

Domaci izbornik Roberto Martinez nemoze racunati na:Vermaelen, Dembele, De Bruyne, Nainggolan, Kompany.Sto se tice sastava Bosne i Hercegovine,oni su kompletni...sretno nam

Reprezentativna je stanka, ali igrači Dinama koji se nisu našli ni na jednom reprezentativnom popisu, neće biti uskraćeni za natjecateljske utakmice. Naime, u današnjem ogledu 2.HNL, druga momčad Dinama (da ne bude zabune, ne radi se o Lokomotivi), biti će pojačana za čak sedmoricu prvotimaca Dinama, a to su Šemper, Machado, Hodžić, Olmo, Schildenfeld, Henriquez i Šitum. Svakako, težak zadatak očekuje domaću ekipu Gorice

Reprezentativna je stanka, ali igrači Dinama koji se nisu našli ni na jednom reprezentativnom popisu, neće biti uskraćeni za natjecateljske utakmice. Naime, u današnjem ogledu 2.HNL, druga momčad Dinama (da ne bude zabune, ne radi se o Lokomotivi), biti će pojačana za čak sedmoricu prvotimaca Dinama, a to su Šemper, Machado, Hodžić, Olmo, Schildenfeld, Henriquez i Šitum. Svakako, težak zadatak očekuje domaću ekipu Gorice

Znači zato raste koeficijent na Goricu   :rolleyes:

Hvala,mislio sam uvaljat 1x,ali odustajem

dblooder

Uzeti u obzir da je Belgiju preuzeo Roberto Martinez, fenomenalan trener koji je radio čuda u Evertonu. Istina bog nije isto vodit klub i repku al eto čisto podatak.

Roberto Martinez je zaista sjajan trener. Nije bas radio cuda jer su ga nakon prosle sezone najurili i doveli Kumana. Inace, Everton je po kvalitetu i prosle a i ove sezone zaista u gornjem delu engleskog prvenstva. Proslu sezonu su zavrsili na jedanaestom mestu, mada su veci deo bili iznad zone ispadanja, sto celnike kluba nije zadovoljilo.

UC Dablin - Shelbourne @ 1 --> 1,60

UC Dablin zadnje 3 tekme nije dobio kuci, izgubio je protiv izravnih protivnika za Evropu, imali su par povrijedjenih igraca koji su se vratili u tim proslo kolo u kojem su u gostima dobili rezultatom 1:8. Docekuju tima koji im odgovara na njihovom terenu, zadnje dvije tekme su ih rutinski dobili i mislim da bi taj crni niz domacih utakmica mogli danas prekinuti protivie ove ekipe.

Ballyclare - H&V Welders @ 3+ --> 1,70

Dvije ekipe koje najvise utakmica igraju over 2.5 gola zadnjih sezona. Vise puta su me ispostovale obje ekipe tako da cu nastaviti da ih igram preko 3 gola ili oba tima daju gol.

Luksemburg - Svedska @ 2 --> 1,30

Svedi bi morali dobiti ovu utakmicu, jer su kiksali u prvom kolu. Ovu utakmicu bi rutinski trebali dobiti.

Belgija - BIH both to score (GG) @1.80 bet365

Najinteresantniji duel vecerasnjeg dela kvala je upravo ovaj izmedju Belgije i Bosne i Hercegovine. Belgija favorit po misljenjima kladionica, realno imaju bolji tim na papiru, na svakoj poziciji imaju barem po 2 igraca svetske klase, ali veceras su oslabljeni mogu reci za dosta igraca, prvotimaca. Veceras za Belgiju nece nastupiti: De Bruyne, Kompany, Dembele, Nainggolan, Vermalen i Gilet. Sve su ovo igraci startne postave koji igraju u najjacim ligama Evrope. Siguran sam da je klupa Belgije dovoljno bogata da popuni ove praznine, ali igraci poput De Bruynea ili Nainggolana i nemaju adekvatnu zamenu tog kalibra. Osim toga, Roberto Martinez je preuzeo Belgiju posle EURA i videcemo kakve ce rezultate postici. Za razliku od Wilmotsa koji je gajio vise defanzivan stil igre (on je i sam bio defanzivac kao igrac pre puno godina, pa mozda otud i ova filozofija), Martinez ce verovatno forsirati nesto otvoreniju igru nego ranije. Belgija ima mocan napad, tu su Hazard, Carasco, De Bruyne, Mertens po krilima a Lukaku na poziciji spica je ubica za golove tako da tu ima puno vise potencijala nego je Wilmots recimo koristio na EURU po mom misljenju. U prvom kolu su dobili Kipar u gostima, videcemo kakvi ce biti veceras.

BIH je otvorila ove kvale velikom pobedom 5:0 protiv Estonije. Pobeda je tu bila ocekivana ali je 5 gola svakako bilo iznenadjenje i dobar nacin za sticanje samopouzdanja. Ova grupa jeste laksa za razliku od nekih drugih, ali bice tu borbe do samog kraja za prvo mesto izmedju BIH i Belgije. Grcka je takodje tu treci favorit, ali ne ocekujem od Grka neka iznenadjenja. BIH ima srecu da uvek igraju protiv Belgije u grupi. Igrali su prvo 2009/2010 u kvalama za SP, pa onda 2014/2015 u kvalama za EURO 2016. U sva ta 4 meca smo videli golove sa obe strane, cesto puta 3 i vise pogotka. Bosna je sigurno puno bolja u napadu, Ibisevic i Dzeko su bas dobro ustimali formu pred ovaj mec, Ibisevic je zasad ako se ne varam prvi strelac Bundeslige i najkorisniji igrac u dosadasnjem delu sezone sa Herthom. Uvek igra za repku punim srcem i gine na terenu. Dzeko je takodje pronasao formu u Romi, dobija sve vecu minutazu i dosta cesto postize golove. Bosna je i kompletnija veceras od Belgijanaca, Besic je jedini protimac koji nece biti tu zbog povrede koju ima vec neko vreme, ostali su tu. 

Siguran sam da nas ocekuje interesantan duel za gledanje. Meni je ovo pored Luksemburga vise 1.5 karton glavni pick, siguran sam da ce biti puno sansi na obe strane, bodovi iz ovog meca ce biti presudni za direktan plasman na SP u Rusiji a Bosna je znala iznenaditi u ovakvim mecevima pa me ne bi cudilo ukoliko bi iscupali koji bod veceras. Sve u svemu, po jedan gol na obe strane ne bi smeo izostati.

Poštovanje svima, jedan tiket iz Marathona, kv. 2,05

FRANCUSKA - BUGARSKA   A. Griezmann daje gol  1,64

Francuzi danas traže prva tri boda, nakon što nisu uspjeli naplatiti dominaciju u Bjelorusiji. Bugari pak s druge strane dolaze nakon dramatične 4:3 pobjede nad nejakim Luksemburgom. Ono što može i treba zabrinuti Bugare pred današnji susret su 3 gola koja su primili kao domaćini od Luksemburga. Također uspio sam pročitati na pojedinim stranicama kako bugarski narod i nema pretjeranu vjeru u ovaj sastav, te kažu da je također jedan od lošijih u zadnje vrijeme. S obzirom na te riječi i svima znanu snagu Francuske, uopće ne dvojim o pobjedniku ovoga susreta. No ipak kvota je mala, pa ću pokušati pogoditi makar jednog strijelca. Iskreno mislim da bi Franci mogli i morali poentirati barem 2-3 puta i da će jednom to učiniti Griezmann. Zasad je u 36 nastupa postigao 13 golova, od čega 7 u tekućoj 2016. godini. 6 od tih 7 je došlo na Euru, a jedan je bio na prijateljskoj prije Eura. Kako već mislim da Franci neće imati težak zadatak večeras i da će postići malo više pogodaka, nema razloga ne pokušati sa njihovom prvom napadačkom opcijom, za koju se nadam da će nastaviti dobru formu sa Eura.

NIZOZEMSKA - BJELORUSIJA   1    1,25

Isto kao i Francuzi, Nizozemci će također u prvom domaćem susretu tražiti prvu pobjedu u ovome ciklusu. Prva utakmica za njih je završila remijem u Švedskoj i moram priznati da su tu prikazali bolju igru od domaćina koja je i razlog današnjeg tipa. Gosti pak, malo iznenađujuće izvukli x u prvoj utakmici, no mislim da se danas ne mogu spasiti poraza. Nizozemcima će danas nedostajati napadači de Jong i Berghuis, te krilni napadač Robben. Bjelorusima pak nedostaje branič Šitov. Iako Nizozemci nisu bili na prošlom Euru i dosta ljudi se slaže da je njihov reprezentativni nogomet u maloj krizi, ja se nadam da ova pomlađena ekipa ima dovoljnu kvalitetu za slaviti u ovome susretu. 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use