Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 6.10.2016.


IzudinB

Recommended Posts

Turkey - Ukraine
Referee: Manuel Gräfe (GER)

Italy - Spain
Referee: Felix Brych (GER)

Republic of Ireland - Georgia
Referee: Tony Chapron (FRA)

 

Liechtenstein - Albania
Referee: Tamás Bognar (HUN)

 

Moldova - Serbia
Referee: Aleksey Kulbakou (BLR)

 

Austria - Wales
Referee: Cüneyt Çakır (TUR)

Iceland - Finland
Referee: Svein Oddvar Moen (NOR)

Kosovo - Croatia
Referee: David Fernández Borbalán (ESP)

 

FYR Macedonia - Israel
Referee: Andre Marriner (ENG)
 

Link to comment
Share on other sites

Evo za pocetak reprezentativnih akcija jedan par od mene

Kosovo - Hrvatska +1.5 @ 1.50 bet365

Kosovo - Hrvatska BTS @ 2.14 unibet

Na ovaj par sam se odlucio iz dva razloga. Prvi je taj sto, izostakom modrica i rakitica, htjeli mi to priznat ili ne, nece hrvatskoj biti tako lako zagospodariti sredinom terena. U sredinu ce najvjerovatnije badelj (koji bi igrao i da je spreman gore navedeni dvojac), te brozovic i kovacic. Kova i broz su dosta van forme jer broz je u nemilosti de boera odigrao 45min za inter ove sezone a kovacic ipak s razlogom malo igra (kross, isco, modric, james su ipak 1-2 razine vise). Reprezentacija kosova s druge strane nije toliko bezazlena. Ima tu igraca iz dosta kvalitetnih liga i klubova (npr. Obrana im igra vecinom u 2. Bundesligi, veznjaka ima od nizozemske preko njemacke, austrije pa do rusije, a najbolji strijelac (bunjaku) igra u st.galenu. Imaju cak i decka iz barcelone. Naravno da bi sve osim pobjede gosta bilo svojevrsno iznenadnenje ali mislim da ce kosovo biti tvrdi orah pogotovo jer se ocekuje u skradru oko 16000 ljudi, te noseni nacionalnim nabojem i saznanjem protiv koga igraju mogli bi biti tvrdi orah koji ce se tsko probiti. Ne smatram da je odigravanje utakmice u albaniji veliki problem i hendikep tako da mislim da ce hrvatskoj biti tesko i da pobjeda ako i bude nece biti rezultatski velika i da je moguce da bude sa minimalnih 1:0,2:1 i sl.. A s obzirom na izostanke 2 najbolja igraca hrvatkse, pitanje je kako ce to sve izgledati pa ocekujem da i kosovo dodje do svojih par sansi i mozda uvali gol pa mi se 2.14 kod unibet pa cini vrlo doborm opcijom, jer znala je hrvatska i kada je kompletna na gostovanjima primati golove od puno slabijim momcadi.

Sretno

Link to comment
Share on other sites

Wales - Austria

 

Bale (2.75) 3u unibet

 

Evo za početak jedna oklada iz kvala od mene. Gareth Bale je dobro poznat, zapravo svima poznat, alfa i omega reprezentacije Walesa i time u repki dolazi daleko više do izražaja nego što je slucaj u Realu iz Madrida. Izvadio sam fenomenalan podatak, u posljednjih 13 sluzbenih utakmica Walesa ima čak 10 golova. Da ne spominjem, da je prvi izvodjac penala i slobodnih udaraca za Wales, opasnost za Austrijance ce dolaziti najvise od njega, te ce imati teske muke. Mislio sam pricekati do sutra, racunajuci na slabu ponudu, te veliku navalu ljudi na Betfair gdje lako moguce je da tecaj poraste iznad ocekivanja na Bale-a, no svejedno ovih 2.75 meni predstavlja value i vjerujem da se isplati uplatiti. U opticaju mi je jos oklada da zabija izvan 16m, ali unibet takve oklade jos uvijek nije otvorio.

Link to comment
Share on other sites

Karlović-Tipsarević 1 @ 1.70

Dvoboj između Dr.Ive i susjeda Janka.
Ivo prošao prvo kolo u svom stilu kroz 3 tiebreaka protiv DelBonisa(7-6,6-7,7-6),dok je Janko imao domaćeg tenisača od kojeg se očekivalo puno više u tom dvoboju(6-2,6-4). Igram na Dr.Ivu iz više razloga,motiva mu sigurno ne nedostaje jer je ipak meč sa susjedima,drugo pozvan je opet u reprezentaciju od koje će se oprostit sa stilom kako mu i priliči. Svi znamo kakav servis ima. Igra nije baš bajna ali ako ga krene barem malo igra, onda mu nitko ništa nemože. S druge strane povratnik Janko. Nemam šta puno o njemu reć. Iskustva ima,ali mislim da protiv raspoloženog Dr.Ive neće imati šta puno tražiti. Mislim da podloga na kojoj se igra ide u veliku korist Dr.Ivi.
Sretno!


Dr.Ivo zvan Dr.Tie Break 7-6,7-6. :D

Link to comment
Share on other sites

Austrija - Vels | Svjetsko prvenstvo - Kvalifikacije

 

U ovoj skupini četiri momčadi mogu objektivno nadati se prolasku kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, ali nakon prvog kruga Austrija i Vels imaju tri boda i zauzimaju prva dva mjesta, tako da je ovo derbi. Druga pobjeda bi bila veliki korak ka Rusiji i bila bi posebno vrijedna za Vels, koji je rutinski pobijedio Moldaviju kod kuće u prvom krugu. Austrija je započela sa minimalnom pobjedom u gostima nad Gruzijom i sada žele još jedan trijumf. Trebamo reći da su obje reprezentacije igrale na Europskom prvenstvu u Francuskoj ove godine, a Austrijanci su eliminirani u skupinama, dok je Vels dosegao čak u četvrtfinale. Ove dvije ekipe igrale su prijateljsku utakmicu u 2013. godini i Vels je pobijedio sa 2-1, ali je Austrija dobila oba puta u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2006. godine.

 

Obje reprezentacije su počele kvalifikacije s pobjedama i imaju slične kvalitete kao što su i njihovi međusobni susreti prilično neizvjesni. Ja ću dati malu prednost Austrijancima zbog igranja kod kuće, iako svakako ne isključujem remi kao opciju.

 

TIP: Azijski hendikep 0 Austrija

 

Italija - Španjolska | Svjetsko prvenstvo - Kvalifikacije

 

Dakako derbi ovog drugog kruga čitavih kvalifikacija, ne samo da je ova skupina u kojoj su Italija i Španjolska apsolutni favoriti i ako postoje neka neočekivana iznenađenja, biti prvi na ljestvici i osvojiti plasman, pa čak i cijeli Mundial, a onaj koji bude drugi će vjerovatno osigurati baraž. Međutim, to je važno. U prvom kolu Italija je rutinski slavila u Izraelu, dok je Španjolska pobijedila Lihtenštajna. Njihov posljednji susret imali su upravo na ovogodišnjem EP 2016, a zatim je Italija nadigrala Španjolsku i pobijedila sa 2-0 u osmini finala, samo da bi ispali u četvrtfinalu. Oni su također igrali prijateljsku utakmicu ove godine, koja je završila bez pobjednika.

 

Duel između ova dva rivala, koji su igrali za vrijeme EP ove godine, u potpunosti je pripadao Italiji, ali u međuvremenu, obje ekipe su promijenile svoje trenere i izgleda da je Španjolska sada malo bolja. Ni talijani nisu loši i sve što znamo dovodi do remija, ali ja ću dati malu prednost za domaći tim.

 

TIP: Azijski hendikep 0 Italija

Link to comment
Share on other sites

Island-Finska 1 1,67

Island je jos uvijek u naletu od Eura, cijela zemlja je bila u euforiji i ovo im je prva utakmica doma nakon toga i mislim da ce Island ovo dobiti bez većih problema. Protivnik Finska je idealan, Finci vec godinama vise sudjeluju u kvalifikacijama nego sto su blizu prolaska na natjecanje, u 2 međusobna susreta 2 pobjede Islanđana, jedna je cak bila u ovoj godini u prvom mjesecu. Domaći teren, nalet, kvaliteta, sve je na strani Islanda ovdje.

Italija-Španjolska over 3,5 kartona 1,66

Ovakve klasike uvijek uzimam na ovu marginu, očekujem tvrdu i tešku utakmicu kakve su uvijek između ova 2 suparnika, smatram da kadrom Talijani ne mogu parirati Španjolcima i da ce morati igrati agresivnije i oštrije sto ce rezultirati s par kartona, također i D.Costa je vraćen u reprezentaciju, prgav kakav je i temperamentni Talijani lako bi se mogli "pogurat" i osigurat da ovdje prodje u over. Zadnji put kad su igrali u Italiji u 3.em mjesecu u prijateljskoj su otišli preko tako da ne sumnjam da ce i sad kad su ulozi puno veći.


Sretno!

Link to comment
Share on other sites

Kosovo-Hrvatska over 3,5 kartona 1.75 Premier


 


Večeras nas od 20:45 u Albaniji čeka zanimljiva utakmica drugog kola kvalifikacija za SP 2018. između Kosova i Hrvatske. Kosovo je novitet u svijetu nogometa, ovo su im prve kvalifikacije i već su u prvoj utakmici iznenadili Finsku odigravši s njima 1:1 u gostima. Sa druge strane, Hrvatska je u prvom kolu napravila kiks odigravši 1:1 sa Turskom u Zagrebu. Hrvatska u Skadar dolazi oslabljena pa tako neće biti Modrića, Rakitića, Lovrena i Pjace. Mislim da će biti zanimljiva utakmica, kvote govore da bi Hrvatska trebala dobiti bez nekih povećih problema ali ja mislim da bi moglo biti suprotno, a kao glavni tip ovdje izabrao sam over kartona. Kosovo je u prvom kolu imalo 2 žuta, a Hrvatska nijedan. Danas će utakmicu suditi španjolski sudac David Fernandez. Kao i svaki Španjolac, jak je na kartonima. Na prosjeku je od 5.72 žutih i 0.29 crvenih po utakmici. Nekoliko njegovih zadnjih utakmica što je sudio reprezentacijama: 1 žuti, 9 žutih i 2 crvena, 7 žutih i crveni, 6, 0, 4, 4, 7. Ove dvije utakmice u kojima je dao 1 i nijedan karton su bile prijateljske. Granica nije velika, mislim da se isplati odigrati over. Iako Kosovo ne igra u svojoj državi nego u Albaniji, stadion će biti pun njihovih navijača. Hrvatska je kiksala prvo kolo, ovdje si to ne smije dopustiti, a neće joj biti lako i mislim da ima dosta uvjeta za over.



 


 


Italija-Španjolska over 3,5 kartona 1.65 Premier


 


Vjerojatno najzanimljiviju utakmicu danas odigrat će Italija i Španjolska. Ove dvije ekipe nalaze se u ne baš jakoj grupi sa Makedonijom, Albanijom, Izraelom i Lihtenštajnom tako da je sasvim sigurno da će se oni boriti za prvo mjesto u grupi. Italija je u prvom kolu slavila sa 3:1 na gostovanju kod Izraela, dok je Španjolska demolirala Lihtenštajn sa 8:0. Kod Tala je Chiellini dobio dva žuta odnosno crveni, a Španjolska nije imala kartona što je i logično jer su demolirali 8:0. Utakmicu sudi njemački sudac Felix Brych. Iskusan sudac, a i pogodan za kartone. Na prosjeku je od 4.29 žutih i 0.25 crvenih po utakmici. U solidnoj je formi što se kartona tiče: 3, 5, 6, 1, 6, 4, 7 žutih i crveni, 5... a što se reprezentacija tiče tu je li la u zadnje vrijeme: 5, 4, 1, 1, 0, 7, 2, 3.. Slično kao i u utakmici iznad, i u ovoj mi je najizgledniji over kartona. Sudac solidan, bit će teška utakmica, i jedna i druga ekipa imaju svojih mesara (šteta što kod Tala nema Chiellinija, to je sigura žuti). Njihove međusobne utakmice odlučivat će o prvom mjestu i izravnom plasmanu što je i dodatni motiv. Ove godine susreli su se dva puta, na Euru je bilo 6 žutih a čak su i na prijateljskoj otišli u over, tada smo vidjeli 4 žuta.


Link to comment
Share on other sites

Struff-Chiudinelli over 22,5 1.90 bet365/Marathon


 


U jednom od susreta osmine finala challengera u Monsu svoje snage odmjerit će Struff i Chiudinelli. Struff je trenutno 109. tenisač. Dvorana mu odgovara iako ove sezone nije imao baš nekog uspjeha u njoj. U Montpelliereu je u prvom kolu iznenadio Mahuta, ali je onda Bemelmans iznenadio njega ; u Rotterdamu u prvom kolu kvala dobio Stakhovskog pa izgubio od Dodiga ; dva puta je gubio od Kamkea u osmini finala Quimpera i Saint Brieuca ; u Wroclawu ispao u prvom kolu od Hernycha ; u Jonkopingu dobio Erikssona, Zoppa, Lamasinea, a polufinale gubi od Khachanova 1:6 7:6 7:6. Nakon US Opena osvojio je dobar challenger u Alphenu, zatim je dobio i oba meča u Davis Cupu, a nakon DC-a vratio se u dvoranu, u Metz, dobio Robreda prvo kolo 7:6 7:5, a nakon toga izgubio od Goffina 6:4 6:2. Prošli tjedan je razočarao u Orleansu, branio je titulu a ispao je u prvom kolu od Medvedeva 6:4 6:2 što je rezultiralo ispadanjem iz društva 100 najboljih. Ovdje brani polufinale od prošle sezone a u obranu bodova krenuo je pobjedom protiv Barrere 6:3 3:6 6:2. Marco Chiudinelli trenutno drži 124. poziciju. Dvorana mu odgovara i na njoj ima finih rezultata ove sezone. U Bergamu iznenadio Kravchuka i Halysa, pa izgubio od Moriye ; u Wroclawu je odigrao odličan turnir koji je na kraju i osvojio, a padali su: Evans, Bašić, Kurdyavtsev, Kravchuk i Hernych ; u Cherbourgu ispao u prvom kolu od Ramanathana ; u Taipeiu dobio Wua pa ispao od Itoa.. u dvoranu se vratio prošli tjedan u Orleansu, odigrao je dva odlična meča protiv dva domaća tenisača Vasselina i Mathieua koje je dobio identičnim rezultatom 6:1 6:4, a četvrtfinale gubi od Rubleva 3:6 6:2 6:3. Ovdje je u prvom kolu bio bolji od Darcisa 6:3 6:4. Mislim da Struffu neće biti lako, Chiudinelli je u finoj formi. Probao bi čak na Švicarca ali ipak sam se odlučio za over jer će teško Sturff ponoviti onako lošu igru od prošlog tjedna. Tada sam također igrao over i govorio da ga Struff neće lako dobiti, na kraju njega Medvedev prebio. Nadam se da danas neće biti tako, sve u svemu po meni ovo ide u barem jedan produženi set i nadam se overu.


Link to comment
Share on other sites

 Chekhovskiye Medvedi - Metalurg Skopje 1 @ 1,55

Jedna utakmica lige prvaka između Ruskih medveda i Makedonskog Metalurga, domaćin u prva dva kola ima dva X iz dvije utakmice,dok Metalurg ima 1 pobjedu(kući),te 1 poraz(gosti). Medvedi su imali dosta teško gostovanje kod Elveruma gdje su sretno i spretno uzeli 1 bod u zadnjem napadu,dok je Metalurg glatko poražen kod Presova (27-22) prvo poluvrijeme su imali +1,dok u drugom je Presov pojacao tempo i glatko dobio 6 razlike,dosta čudna utakmica je bila,prvo poluvrijeme kao da je neka druga momčad igrala. Uglavnom igram na domaćina koji je po meni domaćinska momčad stastavljena samo od Rusa i koji će se sigurno u svojoj ligi boriti za 1.mjesto. Metalurg iza Vardara najbolja makedonska momčad,koja puno bolje igra u Makedoniji nego vani. Nekih većih izostanak nemaju ni jedni ni drugi,smatram da je put u Slovačku prije par dana ostavio dosta traga na njima,zatim iz Slovačke su otputovali odmah u Rusiju i mislim da će to biti presudan faktor za njih. Plus šta su Medvedi izrazito domaćinska momčad.

A. Higginson - J. Trump 2 @ 1,30
Drugi par sam se odlučio igrati snooker. 1/8finala sastaju se dva Engleza. Trump u 1/16 sretno i spretno prošao,ali mislim da je dosta podcijenio Woollastona i da je zato rezultat bio 3-4,jer je Trump bolji za 2 koplja. Higginson u 1/16 dobio glatko Fu M. 4-0. Pokazao je zavidnu igru i tako došao do 4-0. Dajem prednost Trumpu jer smatram da je veliki talnet nakon Ronnia koji je Bog snookera. U prilog tome ide h2h gdje je skor zadnjih 7 mečeva 7-0 za Trumpa.

Sretno! :D

Link to comment
Share on other sites

Wales - Austria

Bale (2.75) 3u unibet

Evo za početak jedna oklada iz kvala od mene. Gareth Bale je dobro poznat, zapravo svima poznat, alfa i omega reprezentacije Walesa i time u repki dolazi daleko više do izražaja nego što je slucaj u Realu iz Madrida. Izvadio sam fenomenalan podatak, u posljednjih 13 sluzbenih utakmica Walesa ima čak 10 golova. Da ne spominjem, da je prvi izvodjac penala i slobodnih udaraca za Wales, opasnost za Austrijance ce dolaziti najvise od njega, te ce imati teske muke. Mislio sam pricekati do sutra, racunajuci na slabu ponudu, te veliku navalu ljudi na Betfair gdje lako moguce je da tecaj poraste iznad ocekivanja na Bale-a, no svejedno ovih 2.75 meni predstavlja value i vjerujem da se isplati uplatiti. U opticaju mi je jos oklada da zabija izvan 16m, ali unibet takve oklade jos uvijek nije otvorio.

Bale u betfairu skocio na 2.92 ranije nego sam ocekivao. Ukoliko se takav trend nastavi sigurno dodajem jos koji unit ovisno koliko naraste

Link to comment
Share on other sites

Nobelova nagrada za mir:  White Helmets  to win

Mislim da ovo nema puno kladionica u ponudi, ali ko uspije pronaći zasigurno vrijedi pokušati za nešto sitno.

Proglašenje pobjednika je sutra prijepodne ako se ne varam.

 

"Bijele kacige" su sirijski volonteri koji pomažu stradalom civilnom stanovništvu na području koje kontroliraju ""pobunjenici"".

To je sve što trebate znati što se tiče naših i zapadanih medija.

Ako vjerujete u to i što nam mediji govore o Siriji onda se naivni ko francuska sobarica :lol:

Nobelova nagrada za mir je oduvijek bila politički, u najmanju ruku, pristrana i vrlo je moguće da će i ovaj put.

Vjerovalo se da će Kolumbijci odnijeti ove godine, ali su se izbacili iz utrke odbijanjem sporazuma.

Zbog toga sam mišljenja da bi nagradu mogao odnijeti netko vezan za situaciju u Siriji kako bi mu se pojačao kredibilitet.

 

Jučer je čak i Coldplay izrazio podršku "Bijelim kacigama" u nadi da će osvojiti nagradu.

Budale... ne znaju da ovi za slušanje njihove glazbe ljude kažnjavaju, najmanje, s bičevanjem...
 

Ako je Obama mogao osvojiti, Hitler biti nominiran, ne znam zašto i teroristi ne bi mogli osvojiti.

Po meni, vrijedi probati ako je koef iznad 3,00.

Link to comment
Share on other sites

Cedevita vs MZT Skopje h(-13,5) 1 1,83@bet365

Cedevita i MZT Skopje odigrati će dvoboj 3.kola ABA lige. Sudar je to ekipa koje su izgubile prva dva meča. Cedevita izneđujuće od Budućnosti kod kuće i zatim očekivano kod Zvezde. MZT je ekipa koja je izgubila uvjerljivo i od Zvezde i Partizana i očito je da se radi o limitiranoj ekipi. Nemalo izneđanje bio je poraz kod kuće od Budućnosti i danas domaća momčad mora ozbiljnije ući u ovu utakmicu. Hendikep je velik 13,5 no kada vidimo rezultate Skopja u prva dva kola ipak nije razlika koju Cedevita ne može prebaciti. Ne vjerujem da može Cedevita opet podbaciti doma kao protiv Budućnosti i ovdje očekujem laganu pobjedu sa možda i 20 koševa razlike.

Link to comment
Share on other sites

Poštovanje svima, danas jedan tiket iz Marathona,  kv. 2,026

 

BELGIJA u19 - KAZAHSTAN u19   p/k     1/1   1,24

 

Početak je kvalifikacija za Europsko prvenstvo do 19 godina. Belgija će na domaćem terenu ugostiti skupinu A. Uz njih i njihovog današnjeg protivnika, tu su još Rusi i Finci. Jasno da je ovo za domaćina najlakša utakmica u ovim kvalama i da se očekuje slavlje. Uspio sam negdje pročitati da je ova generacija Belgije iznimno talentirana i da posjeduje veliki potencijal. Između ostaloga bili su 3. na EURU u Bugarskoj za igrače do 17 godina (održanom 2015.). O ekipi Kazahstana stvarno ne znam puno, ali njihovi rezultati ne govore da se radi o dobrim igračima. Belgija definitivno u prvoj, ujedno i najlakšoj utakmici želi doći do pobjede i na pravi način otvoriti kvale na svom terenu. Vjerujem da prednost mogu steći već u prvom poluvremenu i onda ju mirno zadržati do kraja utakmice. 

 

 

ESTONIJA u21 - ŠVEDSKA u21   2   1,12

 

Švedi imaju jasan cilj ovdje, a to je osvajanje 3 boda, koja ih uz odgovarajući uspjeh na domaćem terenu protiv Hrvatske u zadnjem kolu (pobjeda) sigurno vodi na EURO s prve pozicije. Estonci ovdje nemaju posebnog motiva s obzirom da će kvale završiti tek ispred superlošeg San Marina, kojeg na njihovu žalost nisu uspjeli poraziti na domaćem terenu. Švedski izbornik je izjavio da je motivacija velika i da neozbiljnosti neće biti, tako da ovdje ne vidim niti jedan drugi ishod osim pobjede Skandinavaca.

 

 

MOLDAVIJA - SRBIJA  2    1,39

 

Drugo kolo kvala donosi utakmicu u kojoj Srbi mogu i moraju tražiti priliku za svoju premijernu pobjedu u ovome ciklusu. U prvom kolu su ugostili Irsku i odigrali 2:2, dok je Moldavija stradala kod Walesa sa čak 4:0. Danas će domaćinima nedostajati krilni napadač Antoniuc i veznjak Ionita, koji bi svojom iskustvom mogli pomoći. Srbima pak s druge strane nedostaju veznjak Matić te braniči Rajković i Maksimović. Sve u svemu Srbi imaju daleko kvalitetniji sastav koji bi čak i na ovim potencijalno neugodnim gostovanjima na istoku Europe, morao slaviti danas i početi skupljati pobjede koje ga mogu odvesti na SP.

 

 

SAN MARINO u19 - NORVEŠKA u19  2   1,05

 

Ovo je par koji je tu kako bi se zaokružila kvota. Ekipa San Marina do 19 godina je jednako loša kao i sve druge selekcije malene države. Pozitivni rezultati koje oni uspiju ostvariti su izuzetno rijetki i mišljenja sam da im ta statistička kolona ni nakon današnje utakmice neće biti punija. Susret se igra u Nizozemskoj, gdje se uz domaćina i današnji par nalazi još i Rumunjska. Očito je da je ovo daleko najlakši zadatak za Norvežane, koji ovdje moraju slaviti. Sadašnje u19 generacije ovih ekipa susrele su se 2015. u sklopu kvala za u17 EURO i tada je Norveška lako slavila sa 4:0. Nešto slično očekujem i danas. 

Link to comment
Share on other sites

OK,ne razumijem zašto toliko skepsi na naše danas.

Moj tip je pobjeda....

 

OK,sve mi jasno,Kosovo ovo i ono.....Ali Kosovo se tek oformilo kao reprezentacija,poimenice to nije ništa posebno.Također,igra se pred punim stadiončićem.....Big deal...... Pa naši igraju u dosta jakim klubovima,svaki drugi tjedan idraju pred punim stadionima i ne znam šta i zašto je to neka "prednost".

Jedini ,po meni,nedostatak,je Mandžo u napadu...Ali dobro....

 

Naši su protiv Turaka igrali dobro,3 puta gađali okvir,nesretno primili gol,ali dominirali....... Zašto se bojati Kosova ...... 

 

Moj tip Hrvatska.....

 

Na nju dodajem Zvezdu protiv Zadra.

 

Zvezda je u Budućnost,pretendent za naslov,i nakon rotacija i dalje imaju jak roster,barem kada se pogleda Zadar,koji osim prve petorke,nema neku rotaciju....Budućnost ih pregazila,mislim da će i Zvezda (i ako sada igraju doma).

 

Sviđa mi se i Srbija i Albanija,ali to su mi repke tako tako i po 1,25 ih neću igrati....Ne u gostima

Link to comment
Share on other sites

Makedonija - Izrael..tip Goran Pandev daje koef 3,9

 

Dobro vecer svima na ovom forumu...posle nekih 5-6 godina eto i ja vracam sa na forum sa jedan tip (iako sam dosad forum uvek pratio OBAVEZNO).

Moj tip danas ja kao Makedonac (necu da kazem navijacki) je da danas Goran Pandev clan Genove daje GOL.

Zasto sam se na to odlucio... U sastavu Makedonije Goran je bez dvoumice najbolji igrac, kapiten..izvodzac penale, poneki slobodnjak i u reprezentaciju Makedonije ima puno slobode.. Reprezentacija Makedonija tone sve dublje na liste fifa uefa, najslaba plasirana reprezentacija od svih poranesnih SFRJ republike (nadam se da kosovo nece biti ispred odmah :) ) Pandev nije zabio za Makedoniju jos od 2008 kada je zabio Nizozemskoj od penal u utakmicu koja je Makedonija izgubila 1-2. To je jedan dugi post i mislim da ce veceras protiv ekipe Izraela koja je sa kvalitetom malo bolja od Makedonije , da ce taj post biti prekinut.. Za Genovu u oficijalno utakmici jos nije zabio dosad, u pripremi je redovito zabivao ali u Genovi nema sloboda kao  reprezentaciju. Druga cinjenica je da je Ibraimi ozljeden i tu ce Pandev da ima jos sloboda (jer ponekat je i Ibraimi izvodzac jedenasterce i slobodnakje), a u napadu kao partner Pandev ce danas da ima Najbolji strelac prosle sezone u HNL , Ilija Nestororvski clan Palermo i strelac na 3 gola u dosadasni tek prvenstvo Italije, a na levom sredinu imace velika pomoc od Alijovski najdobri strelac svicarskog Lugana, (ne znam dali je u momentu najbolji strelac i Svicarskoj ..nisam proverio) koj je strelau u prvoj utakmici protiv Albanaca u utakmicu koja je Makedonija nesretno izgubila sa 2-1 nakon sto se utakmica doigravala 2 dana zbog lose vreme.

Statisticki gledano, Nestorovski i Aliovski bi trebalo da bude u prednos za postizanje golovoa, ali smatrajuci da je Goran ipak klasa za njih i da nema Ibraimija, mislim da ako Makedonija postigne gol a nadam se da ce, to ce da bude Grande Pandev. Kvota nije losa, mada na Nestorovski je manja 3,8 .

Sretno ko ce ovo da izigra..

 

A moglo se sve zavrsiti za 12 minuta kada je Pandev imao 2 100% sanse a nije iskoristio..jos 10 minuta ali Pandev je napustio igru.a na negovo mesto je usao Jahovic koj je u 94 min promasio penal koji ga je trebao Pandev sutirati kad bi bio jos u igru...a jbg

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use