Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 5.10.2016.

IzudinB

Recommended Posts

Nogomet u21

San Marino - Španjolska
TIP: OVER 4,5 GOLOVA
KOEF: 1,63 (1xbet)

Evo za sutra jedan zanimljivi par kojega cemo odigrati na fini ulog, mislio sam gol vise staviti, ali neka prode i ovo i bit ce dobro. Dakle Španjolska ima otvoren put do eura, ima zadnje dvije tekme san marino i estoniju, hrv mora pobijediti svedsku, ali o tom potom kad ce biti u ponudi, dakle prije nekog vremena, Španjolska je doma pobijedila San Marino 6-0, iako su imali 11 udaraca u okvir i 24 na gol, golman je spasavao cuda, inace ne gubi san marino nesto previse 3,4 razlike, ali sada mislim da je španjolska dosla u najjacem mogucem sastavu, nabrijana da idu na prvo mjesto, i ovdje bi morali zabiti barem 5,6 pogodaka da demonstriraju moć. San Marino ima gol razliku 1:27, sve ide u prilog gostima i igramo da ce biti barem 0:5 sto mislim da ne bi smio biti problem.

Izbornik Albert Celades nije se kockao sa sastavom i pod nacionalni je stijeg pozvao sve ono najbolje čime trenutno raspolaže (Kepa Arrizabalaga, Jose Gaya, Jonny Castro, Oliver Torres, Denis Suarez, Munir El Haddadi, Samu Castillejo...). Iznimka je tek odlično Atleticov Saul Niguez koji je ovog puta pozvan u A selekciju. Umjesto njega u mladoj se reprezentaciji našao Marcos Llorente iz Alavesa koji se ove sezone predstavio u jako dobrom svijetlu u Primeri.

Izbornik Celades zna što mu je danas činiti:
- Za nas nema nikakve prevelike filozofije, u oba susreta moramo ići po pobjede koje bi nam na kraju garantirale jedno od prva dva mjesta. Na papiru smo protiv San Marina veliki favoriti, ali moramo ozbiljno odraditi susret i spriječiti bilo kakva iznenađenja.

SINGLE

Cibona - Hermes Analitica

TIP: +36 (H2)

KOEF: 1,64 (1xbet)

Cibona je jucer navecer odigrala jednu tesku tekmu koju su dobli u zadnjim sekundama u aba ligi..a sad niti 24 sata nakon ..igraju tekmu u domacoj ligi...protivnik nije prejak....u pripremnoj utakmici pobijedili su ih 20 razlike...danas igraju sa rezervama i juniorima jer vec u petak igrajus partizanom...ovaj hendikep je lud po meni za momcad koja je prije par sati igrala tesku utakmicu....hermes je nista posebno...ali opet bi morao pruziti neki otpor i izgubiti do 25 razlike...a kamoli 36

18 razlike WINNNNNNNNNN

SINGLE

Cibona - Hermes Analitica
TIP: +36 (H2)
KOEF: 1,64 (1xbet)

Cibona je jucer navecer odigrala jednu tesku tekmu koju su dobli u zadnjim sekundama u aba ligi..a sad niti 24 sata nakon ..igraju tekmu u domacoj ligi...protivnik nije prejak....u pripremnoj utakmici pobijedili su ih 20 razlike...danas igraju sa rezervama i juniorima jer vec u petak igrajus partizanom...ovaj hendikep je lud po meni za momcad koja je prije par sati igrala tesku utakmicu....hermes je nista posebno...ali opet bi morao pruziti neki otpor i izgubiti do 25 razlike...a kamoli 36

Zar se ne igra ovo u subotu?

Barys Astana – Barovi Kazan | KHL – Hokej

Jedna od najzanimljivijih utakmica u ovom kolu je svakako susret Barysa i Kazana. Nakon lošeg starta, ekipe Barysa nedavno je poboljšala svoju igru i oni više nisu na dnu tabele. Kazan je igrao dobro ove godine, a oni su trenutno na trećem mjestu u istočnoj konferenciji. Oni će pokušati nastaviti svoju pozitivnu seriju od tri pobjede u nizu i sada Astana dolazi na red. No, to neće biti lako, jer domaćini su u prošlosti pokazali da imaju potrebnu kvalitetu i da se mogu nositi sa bilo kojim timom u ligi.

Barys je trenutno u seriji od tri uzastopne pobjede kod kuće. Najnoviji poraz u svojoj dvorani dogodio se sredinom prošlog mjeseca. Tada su izgubili od SKA St. Petersburga sa 3:5. Iako su poraženi, oni su igrali prilično dobro u toj utakmici. Kladionice daju malu prednost Kazanu u ovoj utakmici, ali ja bi dao prednost Barysu ovaj put i oni su mnogo bolji tim, otkako je stigao novi trener.

TIP: Dupla šansa Barys Astana

Ferenerbahce – Anadolu Efes | Turski Superkup – Košarka

Super kup (predsjednički kup), koji će se igrati u Ankari između dvije istanbulske momčadi, prvak Fenerbahce i prošlogodišnji pobjednik kupa Anadolu Efes, službena je utakmica nove košarkaške sezone u Turskoj.

Ovo je pravi duel titana, gdje je turska liga definitivno najjača u Europi ove sezone. Ove dvije ekipe su odigrale čak deset međusobnih susreta prošle sezone u turskim i europskim natjecanjima, a Fenerbahce je bio bolji sedam puta. Međutim ovaj put moj izbor je Efes, jer su igrali bolje u pripremnom razdoblju, unatoč porazu od Darusafaka prošlog tjedna 70-79. Bit će zanimljivo vidjeti koji tim će se bolje nositi sa FIBA pravilima koja regulira domaća natjecanja u Turskoj.

TIP: Efes +5,5

Murray vs Kuznetsov 19,5 manje 1.80 @bet365

Andy Murray je otvorio turnir u Kini pobjedom protiv Seppija u dva seta. Za Murraya bio je to prvi mec nakon izgubljena meca u Davis Cupu od Del Potra. Ovaj mec je u vecernjem terminu i tu predvidam da u odlicnim uvjetima za tenis projuri u iduce kolo. Suparnik je Rus Kuznetsov 46. na ATP listi. 2014. Kuznetsov mu je uzeo set na US Openu. Kravchuk je bio laka prepreka sa 6-1 6-4 izborio je drugi mec sa Murrayem. Andy je najavio uoci turnira kako mu je cilj biti 1. na ATP listi. Ovakve meceve britanac uglavnom rjesava bez vecih problema. Naviknuo se na podlogu i mislim da bude li Murray bio agresivan na servisu Kuznetsova da ovdje necemo vidjeti vise od 19 gemova. Kuzentsov je dobar tenisac no nije klasa koja se moze nositi sa tenisacem kao sto je Murray, posebno ako on pruza dobru partiju a dojma sam da ce iz meca u mec Murray samo rasti jer u Aziji vec dugi niz godina uglavnom pruza odlicne rezultate.

20:30 KSV Roeselare - Lommel Utd 1 - 1,98 wwin

Ako je 1 belgijska liga cudna sa svojim sustavom takmicenja, sta reci onda za 2 ligu, stvarno nemam pojma vise kako i sta igraju, ali sigurno je da 1 mjesto ove prve faze natjecanja donosi 1 ligu.

KSV Roeselare zauzima 2 mjesto sa 14 bodova iz 8 utakmica.Imaju skor 4--2 uz gol razliku 13:12.Kuci na svom Schierveldeu odigrali su 4 utakmice i upisali skor 2-2-0 uz gol razliku 8:6.U prva 4 kola imali su 2 poraza i 2 remija, ali sada su u seriji od 4 uzastopne pobjede, Lommel 2:1, Cercle Brugge 2:1, St.Gilloise 2:1 i Lierse 2:0 u proslom kolu.Trener  Arnauld Mercier  za danasnji mec pozvao je sledece igrace:

Biebouw, Bochet, Brouwers, Coppens, Cornet, Damman, Godwin, Ibou, Jakolis, Kehli, Lecomte, Lépicier, Kis, Raes, Schmisser, Van Acker, Van Eenoo, Zolotic.

U momcadi nedostaju Grisez (odbrana,5/0) i Sawaneh (napadac,5/0).

Lommel nakon 8 kola zauzima 5 mjesto sa 9 bodova.Imaju skor 2-3-3 uz gol razliku 12:13.Kao gosti odigrali su 4 utakmice i upisali skor 2-1-1 uz gol razliku 8:5.Oni su dosta dobro krenuli, imali su 4 utakmice bez poraza, 2 pobjede i 2 remija, ali onda je uslijedila serija od  3 poraza, Roselare 2:1, St.Gilloise 3:1, Lierse 3:0, a u proslom kolu su remizirali u gostima sa Leuven 2:2 a izjednacili su u 92 minutu.Trener Karel Fraeye za danasnji mec pozvao je sledece igrace:

Adesanya, Berben, Bertjens, Bertrams, Cauwenberg, De Bruyn, Deferm, Gaethofs, Gielen, Gueroui, Lenaerts, Maletic, Mbarki, Maus, Neven, Schils, Valcke, van Heertum.

U momcadi nedostaju Wouter Scheelen (sredina,7/1) i Bart Goossens (odbrana,8/0).

Ova dva tima igrali su prosli mjesec svoj prvi međusobni mec i Roselare je slavio kao gost sa 2:1.Odlucio sam se za keca u danasnjem mecu.Nekako mi se cini da je Roselare nesto bolja ekipa.Imaju u svom sastavu dosta internacionalaca, dok su gosti uglavnom sastavljeni od domacih igraca.Uz to i forma gostiju je veoma losa, imali su 3 vezana poraza koja su prekinuli remijem u proslom kolu ali su izjednacili u 92 minutu.Ako pogledamo H2H ovih momcadi moze se vidjeti da uglavnom domaci pobjeđuju.

19:00 Smyczek - McDonald 1 - 1,72 wwin

Ajde da probam i sa tenisom.Uzeo sam mec sa challengera u americkom Stocktonu koji se igra na betonu.

Tim Smyczek dolazi iz Amerike, ima 28 godina i trenutno je 134 na ATP listi, a najbolji ranking za njega je 68 mjesto.Ove sezone je na skoru 29/26 od cega je 22/15 hard na kojem kroz karijeru ima skor 286/204.Kao sto se moze i vidjeti kroz sam skor on preferira turnire na betonu, mada ima solidan skor i na ostalim podlogama.Od rezultata vrijednih spomena iz ove sezone ajde recimo da je Majami i 3 kolo gdje ispada od Kyrgiosa, ali prethodno izbacio Isnera.Nije bas bio u nekoj formi, ali prosli mjesec dosao je do polufinala challengera Tiburon gdje je ispao od Mmoha sa 2:1 u setovima sto je bilo iznenađenje obzirom da je dobio 1 set, a 3 set je izgubio u tb.Na ovom turniru poceo je protiv Zemlje i dobio je sa 2:1 u setovima, po gemovima 64,36,61.Imao je 8 as udaraca, 4 duple servis greske, imao je i 52% 1 servisa na koji je osvojio fantasticnih 37/41 poen (90%), dok je na 2 servis osvojio 18/38 poena (47%), protivniku je dopustio 4 brejk sanse od toga je spasio 3.

McDonald Mackenzie također dolazi iz Amerike, ima 21 godinu i trenutno je 371 na ATP listi  sto mu je najbolji ranking karijere.Inace radi se o igracu koji je u 6 mjesecu ove godine usao u profi tenis nakon sto je osvojio singl i dubl titule u NCAA tj. koledž titule.Ove sezone je na skoru 16/12 od cega je 16/11 hard, na kojem kroz dosadasnju karijeru ima 62/46.Osvojio je on ove sezone i neki turnir Futures serije na domacem tlu, a dobar rezultat upisao je prosli mjesec kada je na challengeru Tiburon dosao do 1/2 finala.Na tom turniru izbacio je Polansky, Caruso, Tiafoe, a onda ispao od Darian Kinga u 3 seta.U Stocktonu je poceo protiv holanđanina Sem Verbeek koji je dosao sa propusnicom na ovaj turnir, i lagano je dobio sa 2:0, 62,62.Imao je 2 as udarca i 2 duple servis greske, na 1 servis osvojio je 27/36 poena (75%), na 2 servis osvojio je 8/13 poena (62%), a protivniku je dopustio svega 1 break sansu i nju je spasio.

H2H kaze da McDonald vodi u međusobnim mecevima 1:0.Isti je igran prosle sezone na challengeru Sacramento (hard) i McDonald je dobio sa 61,75.Imao je strasan 1 servis na tom mecu, uz 8 as udaraca, na 1 servis osvojio je 26/30 poena, na drugi 9/19, a dopustio je 2 break sanse od cega je 1 spasio.Smyczek je na ovom turniru postavljen za 2 nosioca, a nije dosad nastupao na istom.Odlucio sam se na njegovu pobjedu, mada Tim zna ponekad odigrati neshvatljivo lose.Pisao sam vec da nije bio u nekoj formi, ali eto prosle sedmice kao i McDonald imao je polufinale Tiburona, sada je imao tezi mec od njegovog protvnika u 1 kolu, i nadam se da ce mu to pomoci a ne odmoci u danasnjem mecu.

18:20 Lindell - Sorgi 1 - 1,68 wwin

Prvo kolo challengera u brazilskom Campinasu koji se igra na sljaci, a ja sam za analizu uzeo mec između doamceg plejera Sorgia i sveđanina Lindella.

Christian Lindell dolazi iz Svedske, ima 24 godine i trenutno je 400 igrac na ATP listi, a najbolji ranking za njega je 177 mjesto.Ove sezone je na skoru 25/25 od cega je 21/23 clay, na kojem kroz karijeru ima 286/190.Uglavnom igra ovu podlogu, te stavrno rijetko ga mozemo vidjeti na drugim terenima.Neki od najboljih rezultata za njega ove sezone jeste polufinale Sao Paulo, a imao je jos nekoliko zapazenijih rezultata ali na Futuresima pa da ne pisem sve to sad.Uglavnom u zadnje vrijeme nije bas u nekoj formi.Prebacio se u Brazil jos u 8 mjesecu ali je ispao u 1 kolu Curitibe, bas kao i Santosa.Pokusao je u Kolumbiji na turniru u Medellinu gdje je ispao u 1 kolu od Zampieria.

Joao Pedro Sorgi doalzi iz Brazila, ima 22 godine i trenutno je 558 igrac na ATP listi, dok mu je najbolji ranking 455 mjesto.Ove sezone je na skoru 32/18 od cega je 27/16 clay, na kojem kroz karijeru ima skor 185/150.I on ima zapazenijih rezultata ali na Futuresima, dok malo bolji i jaci turnir truba.Njegov prethodni turnir bio je challenger Santos gdje je ispao u 2 kolu od Dutra Da Silva sa 2:0.U Campinasu je poceo kroz kvale i u 1 kolu dobio je Marcondesa sa 2:1, 36,75,76.U 2 kolu kvala mec mu je predao Neis, nakon sto je Sorgi dobio 1 set sa 62.

E sad, H2H je 5:1 za Lindella, i cak 5 meceva su igrali na brazilskom tlu.Inace i Lindell je rođen u Brazilu, njegova majka je brazilka, ali on je odlucio nastupati pod zastavom Svedske, mada je i njegovo mjesto boravka Rio de Janeiro.Od ovih međusobnih meceva treba reci da je Sorgi jedinu pobjedu upisao jos 2013 godine, a ove sezone igrali su 2 meca.Prvi na Futuresu u Americi i Lindell je slavio sa 76,63.Nakon toga igrali su 1 kolo Sao Paulo i opet je dobio Lindell ovaj put 61,62.Dakle moze se reci da mu Sorgi lezi, jer je dobio zadnjih 5 meceva protiv ovog tenisera.Iako je Lindell u nesto losijoj formi obzirom da ima 3 vezana poraza, odlucio sam se za njegovu pobjedu, jer prema onome koliko ja pratim tenis on je nesto bolji igrac u ovom duelu.

KIF Kolding - Sjern 1x 1.40

Fenerbahce - Anadolu Efes 1x 1.40

KIF je ne tako davno dominirao danskom ligom ali je u meduvremenu pao i sada ne moze rec da je prvi favorit za titulu ili da ce se prosetat do nje. Prosle sezone su osvojili 4.mjesto u play offu za titulu, izgubili su u polufinalu i borbi za 3.mjesto. Imaju dobro momcad Igropulo, Bo Spellerberg, Hvidt na golu, španjolac A. Garcia i brazilca Chiuffa, izgleda da ne mogu pronac pravu formu i uvjek kiksaju kada ne treba. Zadnju utamicu doma odigrali 27:27 iako su imali +5 na HT i bili su veliki favoriti pobjeda na njih se kretala oko 1.15,1.20 na kladionicama. Ove sezone ne igraju nikakva europska natjecanja i mislim da hoce sigurno opet vratit naslov u svoje vitrine. O gostima ne znam puno, vidim da su jako neugodna ekipa, u sjajnoj su formi u posljednje vrijeme pobjedili su u zadnjih 6 od 7 utakmica. Skjern nije pobjedio od 2005g do prosle sezone u gostima Kolding, tada su pobjedili sa 1 razlike 20:21, tako da mislim da se ova serija Koldinga nastavlja u svakom slucaju ocekujem barem bod za domacina ako vec nece bit pobjeda.

Fenerbahče ima odličnu sezonu iza sebe. Ono za čim Obradović i ekipa mogu žaliti jest izgubljeno finale Eurolige. U vitrine su spremili tursku ligu i kup, a vjerojatno će isto pokušati ponoviti i ove, uz mogućnost odlaska na vrh Europe. U to ime je iz Avellina doveden krilni igrač James Nunnally, najbolji strijelac prošlosezonskog izdanja talijanske Serije A. Nova pojačanja su talentirani centar Duverioglu, koji je stigao upravo iz Efesa te 17-godišnji Bugar Minchev. Ostali su bez Rickya Hickmana i perspektivnog Yurtsevena, koji je sveučilište North Carolinu odabrao kao sljedeći korak karijere.

Obradović je svoje momke u natjecateljski dio poveo sredinom rujna, a u španjolskoj avanturi ostvarili su dvije pobjede i jedan poraz. Svladali su Unicaju i Real, dok su od najslabijeg protivnika Joventuta upisali poraz. Nakon toga su sudjelovali na zadarskom Doguš turniru. U skupini su svladali Kuban i Cedevitu, ali su u finalu izgubili od ovogodišnjeg glavnog rivala Darussafake. Za kraj priprema odigrali su prijateljski susret s Rabotničkim u čast 70 godina postojanja makedonskog kluba, a Obradović nije imao milosti te je zabilježio pobjedu od +32.

Fenerbahče je solidno odradio pripreme, ali nije to ni približna igra koja ih je krasila prošle sezone. Mjesta za napredak ima, ali puno toga i Obradović krije, proučava koliko mlađi mogu. Rezultati mu nisu bili toliko bitni. Momčad je praktički ista, uz dodatak Nunnallya, koji se pokazao odličnim.

Velimir Perasović preuzeo je kormilo Efesa, a tamo ga čeka asistent Tomica Mijatović, kojeg je u prošlom mandatu doveo sa sobom. Turski viceprvaci promijenili su sastav za novu sezonu. Šarić je otišao u NBA, a Diebler, Tyus, Batuk više nisu članovi Efesa. Nova pojačanja su slovenski centar Alen Omič, koji dolazi iz Gran Canarije. Krilne pozicije popunit će DeShaun Thomas, koji je prošlu sezonu proveo u razvojnoj ligi NBA-a, Tyler Honeycutt iz Khimkija te Samet Geyik iz Darussafake. 

Pomoć Heurtelu i Grangeru pružat će Bryce Cotton, koji dolazi iz NBA lige, ali se tamo baš i nije naigrao. Perasović osim spomenutog bekovskog dvojca i novih igrača može računati i na dvojac visokih Brown - Dunston, te na mlade i vrlo talentirane Korkmaza te Osmana, koji su se odlučili na ostanak u momčadi. Tu je i kapetan Doguš Balbay. Odigrali su devet pripremnih utakmica, od čega su sedam pobijedili.

Prve tri su odradili uspješno. AEK, Banvit i Istanbul su im bile prve žrtve, nakon čega ih je iznenadio neugodni Tofaš. Uslijedile su još četiri pobjede (Bešiktaš, UNICS, Hapoel, Olympiacos), a Darussafaka ih je u posljednjoj pripremi pred Superkup spustila na zemlju. Uz ovo sve nabrojano mislim da je Fener blizi pobjedi, a i Zac sigurno zeli osvojit i trofejem zapocet jos jednu sezonu u turskom velikanu.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use