Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 1.10.2016.

Goksim

Recommended Posts

FK Sarajevo - FK Sloboda Tuzla @ 1 --> 1,51 

FK Sarajevo je bilo u jednoj manjoj krizi, promjena trenera, par loših rezultata i danas dočekuju jednog od najljućih rivala, tuzlansku Slobodu, koja je trenutno u jednoj jako velikoj krizi. Napustio ih je trener, direktor kluba, predsjednik kluba, tri igrača su suspendovana jer nisu dolazili na treninge nakon te situacije, u Sarajevo dolaze oslabljeni, tri igrača su kartonirana, a jasno je da Sloboda u Sarajevu skoro nikada nije uzela bodove, pa čak i kada su bili u najboljoj formi, 15 utakmica bez poraza proše sezone. Tada su ih bukvalno pokrali, namlatili na terenu i uzeli puni plijen. O čemu govorim možete pogledati na ovom klipu: 

. Pogledajte kakvo suđenje ima Sloboda u PL BiH i sve će vam biti jasno da je ovo poklon kvota danas u Sarajevu.

Olimpic Sarajevo - NK Široki Brijeg @ 2 --> 2,20

Olimpic jedna od najlošijih ekipa u ligi, Imaju dosta problema u klubu. Široki imao jako težak raspored na gostovanjima, do sada samo 3 boda donije iz gostiju i mislim da je red da danas donesu puni plijen iz Sarajeva.

Rabotnički - Bregalnica @ 1 --> 1,40

Rabotnički vezao tri poraza, imao malo teži raspored, Vardar, Shkendija, Pobeda... Danas dočekuju ekipu Bregalnice, jednu od najlošijih ekipa u ligi koja u Skoplju u posljednjih 7 mečeva nije postigla gol. Idealna utakmica da Rabotnički prekine niz od 3 poraza i vrati se u borbu za Evropu ove sezone.

Pozdrav, novi sam ovdje pa evo i moji prvi tipovi. 

1.)
OSASUNA - LAS PALMAS (TIP: LAS PALMAS POBJEDA)

Iako je velika kvota, očekujem pobjedu gostiju. Odlična forma u ligi, a i tvrdi su protiv jačih protivnika, Real Madrid bi znao ;) Dok, Osasuna u zadnjih 10 susreta ima čak 7 izgubljenih, te 3 remija. Također, domaćin ima podužu listu ozlijeđenih, čak 4 igrača - a na popisu je i prvi golman (Fernandez). Gosti nemaju većih problema što se toga tiče, jedino je upitan Viera ali postoji velika šansa da bude u početnom sastavu.

2.)

HERTHA - HSV (TIP: HERTHA POBJEDA)
Domaćin je, očekivano, favorit u ovoj utakmici. Hertha je trenutno na 7. mjestu na ljestvici, dok je HSV tek 17. Nadodajte na to da je Hertha u zadnjih 5 susreta ostvarila čak 4 pobjede, dok je HSV u posljednjih 5 susreta pobjedio samo jednom a gubio je čak 4 puta. Gol razlika Herthe u domaćim utakmicama je 4:1, dok je HSV u gostima ostvario gol razliku od 1:4. Sasvim je normalno očekivati pobjedu Herthe.

3.) 

ROTHERHAM - NEWCASLTE (NEWCASTLE HENDIKEP POBJEDA)

Newcaslte debeli favorit. Nakon pobjede nad Norwichom od 4:3, ovdje će tražiti 3 boda i šansu za preuzimanje prvog mjesta na ljestvici (Huddersfield danas očekuje teška utakmica protiv tvrdog Ipswicha). Rotherham je posljednji na ljestvici, te je u 10 susreta osvojio samo 6 bodova. Newcastle je u gostima puno uvjerljiviji nego kod kuće (gostujuća gol razlika 10:2). Rotherham je u minusu čak 13 golova (11:24). 

4.)
SHEFFIELD WED. - BRIGHTON (TIP: MANJE OD 2.5)

Brighton ima prednost od jednog boda na tablici. U njihovih posljednjih 5 susreta su "pala" svega 4 gola (čak 3 susreta su završila 0:0). Nijedna momčad neće preuzeti rizik i igrati potpuno otvoreno s obzirom da se bore za vrh i play-off. Bit će to "alibi" igra. 

To su moja top 4 tipa danas. Imam ih još na tiketu, al' nažalost počela su 2 para (Dusseldorf - Karluher TIP: Dusseldorf pobjeda) i Swansea - Liverpool (Swansea zabija gol - da) pa ih nema smisla pisati. Slobodno dajte svoje mišljenje, zato smo tu. Sretno danas.

Nakon jucerasnjeg dobrog dana evo i od mene danas nesto.

16:00 Bury - Scunthorpe

Scunthorpe - Bury, 2:1, 19.04.2016, League One 2015 2016

Bury - Scunthorpe, 1:2, 24.11.2015, League One 2015 2016

Scunthorpe - Bury, 2:2, 12.04.2014, League Two 2013 2014

Bury - Scunthorpe, 2:2, 26.12.2013, League Two 2013 2014

Bury - Scunthorpe, 2:1, 16.04.2013, League One 2012 2013

Scunthorpe - Bury, 1:2, 20.11.2012, League One 2012 2013

Prema statistici se vidi da i jedni i drugi zabijaju tako da moj prijedlog za danas je:

Oba daju gol: da

Pozdrav ljudovi...

Danas nema smajlića na mojem postu jer su mi jučer pala oba prijedloga i oba listića...
ali evo jedan prijedlog za danas...

WEST HAM - MIDLESBOROUGH
Zbroj žutih kartona 3,5 - VIŠE....

Ovo je za Slavena Bilića vjerojatno utakmica BITI ili NE BITI....
A o klubu da i ne govorim, ako ne žele biti u zoni ispadanja vrijeme je da se počnu boriti kao lavovi...
Zato mislim da bi ova granica mogla biti pređena...
NAPOMENA: ova granica je u bet365 dok je u unibet-u 4,5 pa zato mislim da je bolje odigrati u betu jer nekad i jedan karton sruši listić...

SRETNO...!!!!!

EDIT: prošli su i granicu 4,5 kartona ....  

Metalleghe - Zrinjski 2 @ 1.80 Supersport

Metalleghe i Zrinjski će danas na Piroti odmjeriti snage uoči 11. kola BHP lige stoga ne možemo govoriti o prednosti domaćeg terena bilo koga od njih i pored toga što je momčad iz Jajca nominalno prvonavedena. Oni su se nakon iznenađujućeg trijumfa na Koševu vrlo brzo izgubili dah pa osim solidnih remija sa Olimpicom i Slobodom nisu ništa značajnije uradili. Izgubili od Širokog i Željezničara u ligi te iznenađujuće od Veleža u kupu , a ništa im bolje ne predviđaju ni danas protiv aktulenog prvaka i vodeće momčadi Zrinjskog. Izabranici Vinka Marinovića su furiozno krenuli u obranu titule ove sezone , imaju pet bodova prednosti nad drugoplasiranim Radnikom i dobojskom Mladosti te bi nakon ovog kola mogli i podebljati tu prednosti s obzirom da Bijeljinci dočekuju Željezničar , a Mladost već odradila ligašku obvezu u ovom kolu pobjedivši jučer Čelik. Nakon jedinog poraza od Sarajeva prije više od dva mjeseca , Mostarci su u nizu od devet utakmica bez poraza uz sedam pobjeda i dva neodlučena ishoda , protiv Širokog na Pecari i Krupe podno Vrbasa. Nimalo iznenađujuće s obzirom na činjenicu da je hercegovački derbi uvijek bez favorita , povijesno gledano dok se novopečeni prvoligaš izrazito dobro drži u društvu najjačih , a sigurno da im pomaže i to što jedini ugošćuju svoje protivnike na terenu s umjetnom travom. Plemići su nakon toga prvo prošli banjalučki Borac u kupu s 5:0 , a zatim pobijedili i Mladost pod Bijelim Brijegom u izrazito tvrdoj utakmici gdje su gosti skupo prodali kožu i mogli uz malo sreće i do boda. Danas ih očekuje nešto lakši posao jer je Metalleghe totalno van forme te bi im i jedan primljen gol vrlo vjerojatno značio i poraz s obzirom na dosta neinspirisan napad u posljednje vrijeme. Napomenuo bih da će Plemići imati veliku podršku danas jer je dosta Ultrasa krenulo put Travnika pa bi na njihovim krilima uz neupitnu razliku u kvaliteti danas trebali do nove pobjede.

Bayern Munich - 1. FC Koln

Modeste (6.00) 2u bwin

Modeste glavom (18) 2u unibet

Mozda luda oklada, ali valja probati. Bayern docekuje Koln na svojem terenu nakon teske utakmice usred tjedna protiv Atletica. Kako god, cisti favorit i sve osim glatke pobjede bilo bi iznenadjenje. Koln takodjer ima svoje adute, najveci je njihov napadac Modeste, koji ove sezone ima vec 4 gola u svega 420 odigranih minuta, snazan u skoku (2 pogodka glavom) moze donijeti neugodnosti Bayernovoj obrani. 

Bayern XI vs. Köln: Neuer; Rafinha, Hummels, Martínez, Bernat; Alonso, Kimmich, Sanches;  Robben, Coman, Lewandowski.

Köln XI vs Bayern: Horn - Sörensen, Mavraj, Heintz, J. Hector - Höger, M. Lehmann  - Risse, Rausch - Osako, Modeste

Hteo bih da pohvalim aktivnost (a i prolaznost) na forumu danas, stvarno je lepo videti ovoliki broj predloga a ima tu i analiza od novih clanova sto je super! 

Leverkusen - Dortmund, Dortmund over 1.5 @1.71 Wwin; total over 2.5 @1.60

Meni je ovo glavni pick danas, mec kao stvoren za golove, pogotovo se ovo odnosi na goste. Gledao sam oba tima najmanje po 3 puta ove sezone, oba tima igraju izrazito napadacki fudbal.

Leverkusen ne moze biti zadovoljan startom ove sezone i dosadasnjim rezultatima jer se nalazi na sredini tabele a bilo je meceva protiv "laksih" protivnika gde su bodovi ispusteni. Nije Leverkusen tako los u napadu koliko u odbrani, Chicharito je i dalje tu a imaju strasan vezni red takodje ali odbrana ne funkcionise kako treba. Dortmund sa druge strane suprotno od LEverkusena i strasan start. Disu samo 3 boda iza Bayerna, a posto je Bayern odigrao 1:1 ukoliko Dortmund dobije idu na bod manje odmah iza njih. Trenutna forma strasna, u poslednjih 5 meceva imaju 4-1-0 a ta neresena je protiv Reala iz Madrida gde su ne samo uspeli odoliti velikanu nego su i bili blizi pobedi. Gol razlika u poslednja 5 meca je 22:4 sto dosta govori o napadackom potencijalu gostiju. Mislim da u ovoj formi nastavljaju i danas, kaznjavali su oni sa po 2 pogotka i bolje odbrane od Leverkusena a verujem da i Leverkusen nece ostati duzan pa bi i oni mogli do pogotka.

OCekujem jedan dobar mec prvenstveno za gledanje a onda i prolazak ova 2 tipa koja sam danas odigrao na jaci ulog i verujem u golove na ovom mecu. 

Sretno!

Jedan statisticki za danas:

Stavanger - Kongsvinger

over 6,5@1,76  pinnacle

Susret najbolje i najgore ekipe u ligi.

Kongsvinger nastavlja i ove sezone u istom ritmu kao i prosle sezone - porazima, i to uvjerljivim uglavnom.

U prvih sest susreta, samo protiv Mangleruda su uspjeli doci bar do produzetaka(i tako izgubili), sve ostale su izgubili, s hendikepom.

4ujg2p.jpg

Stavanger je i ove sezone jedan od foavorita za naslov, tako su i krenuli u sezonu. U prvom kolu su na gostovanju kod Friska pobjedili nakon OT, iducih pet utakmica su sve pobjedili uvjerljivo.

103icfs.jpg

Prosle sezone je Stavanger u tri domace utakmice slavio sa 5:0,12:3 i 13:0 :rofl:

Odlican napad protiv propusen, tj. nikakve obrane...mora rezultirati laganim overom.

nadam se da će tip proći.... ja sam na statistiku jučer postavio dva tip-a i oba pala.... :(

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Hvala što javio. Dvaput sam čitao sta ljudi igrali. Drugi kolega je igrao da Njemačka daje gol a ja over 0,5 pa nisam kužio da prekršaj. No,stavit ću drugu objavu.
    • Football - UEFA Nations League Saturday, 16 Nov 2024, 20:45 bet365 LP!
    • Njemačka vs BiH – Pobjeda Njemacke u oba poluvremena 1,72 bet365 Njemačka je u impresivnoj formi kod kuće, sa samo jednim porazom u posljednjih 10 domaćih utakmica u svim natjecanjima. Njihov napad je posebno učinkovit na domaćem terenu, s postignutih 15 golova u posljednjih pet domaćih utakmica. U ovoj sezoni Lige nacija Njemačka je briljirala s tri pobjede i jednim remijem u prva četiri kola, što ju je odvelo na vrh ljestvice Grupe 3.  Njemačka ima apsolutnu dominaciju u međusobnim susretima, neporažena je u sve tri dosadašnje utakmice protiv Bosne i Hercegovine. Prošli ogled završio je pobjedom Njemačke od 2-1 u gostima, dok je jedini susret na njemačkom terenu završen rezultatom 3-1 za domaćine. S druge strane, Bosna i Hercegovina ima ozbiljnih problema s formom. Već na otvaranju Lige nacija doživjeli su poraz, a taj trend nastavljen je i kasnije. Trenutno su bez pobjede u posljednjih 10 utakmica u svim natjecanjima, a obrana je naročito slaba – primili su 9 golova u posljednja četiri susreta. Bosna i Hercegovina se također muči u gostima – bez pobjede su u 13 od posljednjih 14 gostovanja, uz osam poraza. Iako su uspjeli postići golove protiv Njemačke i Nizozemske, ostali su bez pogotka u preostala dva nastupa u Ligi nacija. Ozljede i izostanci Napadač Stuttgarta Deniz Undav, koji je u listopadu dva puta bio strijelac protiv Bosne, zbog ozljede će propustiti susret. Njegov suigrač Angelo Stiller također je otpao iz sastava zbog mišićnih problema. Bayer Leverkusenov Florian Wirtz još uvijek se oporavlja, a izostanak suspendiranog Nica Schlotterbecka dodatno smanjuje Nagelsmannove opcije.  Međutim, u momčad je pozvan debitant, vratar Manchester Cityja Stefan Ortega, koji će se boriti za svoje mjesto među vratnicama s Oliverom Baumannom i Alexanderom Nubelom. S druge strane, Bosna i Hercegovina se također suočava s izazovima. Trener Sergej Barbarez neće moći računati na suspendiranog Nikolu Katića, dok je Atalantin Sead Kolašinac otpao zbog ozljede. U obrani bi ga trebali zamijeniti Nihad Mujakić ili Tarik Muharemović, koji trenutno igra na posudbi u Sassuolu iz Juventusa. Ipak, najveća prijetnja dolazi od legendarnog kapetana Edina Džeke, koji i sa svojih 38 godina igra u vrhunskoj formi. Napadač Fenerbahčea dolazi na okupljanje nakon što je postigao 11 golova u 19 utakmica ove sezone. Njemačka: Baumann; Kimmich, Tah, Rüdiger, Mittelstädt; Andrich, Groß; Gnabry, Musiala, Sané; Havertz Bosna i Hercegovina: Vasilj; Mujakić, Bičakčić, Barišić; Gazibegović, Tahirović, Hajradinović, Huseinbašić, Dedić; Džeko, Demirović Na temelju svih ovih statistika, očekuje se uvjerljiva pobjeda domaćina u prvom i drugom poluvremenu po kvoti od 1.72 u bet365 kladionici. (Koeficijenti 16.11. u 11:35 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Kolega, taj tip je vec odigran Pa mijenja dok je tema jos otvorena😀
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use