Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 1.10.2016.

Goksim

Recommended Posts

Premier liga

Swansea City - Liverpool (13:30)

Sudac: Michael Oliver (4.80)

Prosjek ekipe 1: 1.67

Prosjek ekipe 2: 1.83

UZFdiVS.png

Hull City - Chelsea (16:00)

Sudac: Anthony Taylor (3.17)

Prosjek ekipe 1: 1.00

Prosjek ekipe 2: 2.83

pcsZ0Xb.png

Sunderland - West Bromwich Albion (16:00)

Sudac: Stuart Attwell (3.33)

Prosjek ekipe 1: 1.83

Prosjek ekipe 2: 2.50

8IQD83k.png

Watford - AFC Bournemouth (16:00)

Sudac: Mike Dean (4.80)

Prosjek ekipe 1: 3.17

Prosjek ekipe 2: 1.17

P52usmg.png

West Ham - Middlesbrough (16:00)

Sudac: Neil Swarbrick (4.00)

Prosjek ekipe 1: 2.67

Prosjek ekipe 2: 1.83

g41J9oY.png

Primera

Granada - Leganés (13:00)

Sudac: Santiago Jaime Latre (4.00)

Prosjek ekipe 1: 2.17

Prosjek ekipe 2: 2.67

VaM65iE.png

Sevilla - Alavés (16:15)

Prosjek ekipe 2: 2.33

NauN5fd.png

Osasuna - Las Palmas (18:30)

Sudac: Inacio Iglesias Villanueva (4.67)

Prosjek ekipe 2: 3.33

wexZ0Ud.png

Deportivo La Coruña - Sporting Gijón (20:45)

Sudac: Ricardo de Burgos Bengoetxea (4.00)

Prosjek ekipe 1: 2.33

Prosjek ekipe 2: 1.67

1taoMSF.png

Serie A

Pescara - Chievo (18:00)

Sudac: Gianluca Manganiello (4.88)

Prosjek ekipe 1: 2.33

Prosjek ekipe 2: 2.50

1wmPYE9.png

Udinese - Lazio (20:45)

Sudac: Carmine Russo (3.50)

Prosjek ekipe 2: 2.67

AxM2GKo.png

Drugari zna li neko bilo sto u vezi utakmice Olimpic-Siroki Brijeg kvota je trenutno preko 2 na Siroki,domacin je u rasulu zasto tako velik koeficijent,bilo kakav info dobrodosao ??

Prije svega teren je jako loš, zatim jedan od najboljih igrača Širokog, Ivan Sesar, dobio je crveni karton u utakmici protiv Radnika te je dobio 3 utakmice zabrane. Ostali igrači su spremni za sutrašnji meč i ne znam zašto kladionica daje baš toliku kvotu, Olimpic se dobro brani, to su pokazali i protiv Viteza, ali mislim da je to poklon kvota u svakom slučaju. Široki je imao teška gostovanja, samo 3 boda je donio iz gostiju i mislim da je red da počnu da dobijaju i u gostima, a dobili su idealnog protivnika da prekinu crni niz.

14:00 Duisburg - Chemnitzer 1 - 1,90 wwin

Duisburg nakon ispadanja kroz play out prosle sezone, ove zeli ekspresan povratak u 2 razred njemackog fudbala.Zasad im ide dosta dobro obzirom da su nakon 9 kola na 1 mjestu tabele.Imaju skor 5-3-1 uz gol razliku 11:6.Na svom Schauinsland-Reisen-Arena  odigrali su 4 utakmice i upisali skor 3-1-0 uz gol razliku 6:0.Poraz od Wehena u gostima 3:0 dobro ih je uzdramao, pa su posle tog rezultata upisali 0:0 kuci sa Holstein Kiel.Ipak u proslom kolu vratili su se na pobjednicke staze tako sto su dobili Erfurt u gostima sa 1:0.Trener Ilia Gruev u danasnjem mecu moze racunati na sve igrace.Povrijeđen je tek Poggenberg (odbrana) ali on ove sezone jos uvijek nije upisao nastup tako da se ne radi o ozbiljnom izostanku.

Chemnitzer je proslu sezonu zavrsio u gornjem dijelu tabele, ali evo sad su vec malo spali.Nakon 9 kola zauzimaju 13 poziciju sa 12 bodova.Imaju skor 3-3-3 uz gol razliku 11:10.Kao gosti odigrali su 4 utakmice i upisali skor 0-2-2 uz gol razliku 5:8.Poceli su sezonu dosta dobro, i prva 4 kola bili su bez poraza.Ipak u zadnjih 5 utakmica imaju poraze od Lotte 1:0, Fortuna Koln 1:0 i Paderborn 4:2, i pobjede nad Zwickau 1:0, te Osnabruck 3:0 u proslom kolu.Trener Sven Köhler u danasnjem mecu nece moci racunati na Hansch (napadac,7/1), Cincotta (odbrana,4/0), Endres (odbrana,9/0) i Frahn (napadac,9/1), dok je upitan Conrad (odbrana,9/0).

Za mene kec na ovom mecu.Duisburg igra odlicno kuci, jos uvijek nisu primili gol, uz to danas nemaju nekih bitnih izostanaka.Chemnitzer se trznuo u proslom kolu kada su dobili jaki Osnabruck, ali danas obzirom da imaju kadrovskih problema, mislim da gube mec.Vec sam rekao da domaci zele ekspresan povratak u visi rang, odlicno su poceli seozonu, a trijumf u danasnjem mecu dodatno bi ih ucvrstio na 1 mjestu.

14:00 Saarbrucken - Eintracht Trier 1 - 1,83 wwin

Saarbrucken nakon 10 kola zauzima 2 mjesto tabele sa 20 bodova sto im je trenutno garant za visi rang.Imaju skor 6-2-2 uz gol razliku 16:10.Kao domacini na Hermann-Neuberger-Stadion odigrali su 5 utakmica i upisali skor 3-2-0 uz gol razliku 9:4.Seriju od 3 vezane pobjede prekinuli su domacim remijem protiv Pirmasens 1:1 sto je bilo iznenađenje, a onda su izgubili na gostovanju kod Watzenborn 2:1, opet iznenađenje.Ipak u proslom kolu vratili su se pobjedama kada su kuci dobili Nottingen 4:2 mada svega je bilo na tom mecu.Prvo su gubili na poluvremenu, da bi u 79 minutu poveli 2:1, pa u 81 primili gol za 2:2, a onda u 85 i sa penala u 92 konacno dosli do 4:2.Trener Dirk Lottner u danasnjem mecu nema puno briga oko sastava, cak stavise.U momcad se vracaju David Salfeld (golman,8/0) i  Peter Chrappan (odbrana,8/1).

Eintracht Trier ove sezone igra lose, a prosle su bili u samom vrhu.Sad trenutno su posljednja momcad lige sa 8 bodova iz 11 kola.Imaju skor 2-2-7 uz gol razliku 11:17.Kao gosti odigrali su 5 utakmica i upisali skor 0-1-4 uz gol razliku 3:10.Zbog ovako losih rezultata otpustili su Peter Rubecka a na njegovo mjesto dosao je pomocni trener i nekada trener U19 momcadi, Rudi Thömmes.Ta promjena uticala je dosta pozitivno na igrace Triera koji su imali niz od 6 utakmica bez pobjede, od toga 5 poraza, a u proslom kolu dobili su Walldorf sa 4:0 kao domacini.U danasnjem mecu Thömmes nece moci racunati na Simon Maurer (odbrana,9/0) i kapiten Michael Dingels (odbrana,9/0).

Ova utakmica inace je derbi ove njihove regije (jugozapad), a zadnje dvije sezone nema domace pobjede, uglavnom su gosti uspjesniji.Mislim da je vrijeme da Saarbrucken prekine tu tradiciju i upise domacu pobjedu.Nemaju nekih izostanaka, cak im se vraca i prvi golman kao i vazan igrac u odbrani, dok gosti pored novog trenera dolaze bez dva centralna defanzivca i to bi mogao biti problem u danasnjem mecu.

16:00 Hull - Chelsea 2 - 1,53 wwin

Nerado igram ovaj tip ali ajde nema veze.Hull me oborio jos u prvom kolu kada su dobili Leicester 2:1, vec tada su svi pisali kako su losa ekipa, kako su glavni kandidati za ispadanje, te im otisli igraci a nisu doveli adekvatne zamjene, te otisao trener.Kako god, posle tog meca Hull dobija i Swansea u gostima 2:0.Ko zna sta bi bilo da nisu u 3 kolu naletili na Man.Utd. od kojeg su izgubili samo 1:0 i to golom Rashforda u 92 minutu.Potom opet dobar rezultat protiv Burnley u gostima kada su izvukli 1:1 u 95 minutu.Ipak da stvari budu jasne potrudio se Arsenal sa 4:1, a onda i Liverpool u proslom kolu 5:1.Ekipa Mike Phelana, koji je dobio trajni ugovor, uzela je 7 bodova iz 6 utakmica i sigurno da mogu biti zadovoljni ako pogledaju tabalu.Sada cekaju Chelsea, a Phelan u danasnjem mecu nece moci racunati na nekolicinu igraca ali tesko da su oni neki ozbiljni izostanci ako dosad nisu upisali niti jedan mec u sezoni.Ajde da spomenem da nedostaju Dawson, Lenihan, Luer, Odubajo, Bruce, McGregor, i niko od njih nije nastupao ove sezone.Jedini bitan izostanak je suspendovani Elmohamady (sredina,6/0) koji zbog crvenog kartona pauzira ovaj mec.Moguci pocetni sastav izgleda ovako:

Marshall- Weir, Livermore, Davies, Robertson- Meyler, Huddlestone, Mason- Sodgrass, Hernandez, Henriksen

Chelsea nakon odlicnog ulaska u sezonu vec sad kaslje.Problem je to za momcad koja ove sezone nema nastupa u evropskim takmicenjima, a obzirom na to o kakvom se klubu radi, ista su pod moranje za sledecu sezonu.Poceli su sa 3 pobjede, a onda ih je unazadio Swansea kada su remizirali 2:2 iako su vodili na poluvremenu, do kraja su spasavali bod.Nakon toga uslijedio je poraz kuci od Liverpool 2:1, a u proslom kolu tesko su stradali od Arsenala 3:0 i to vec do 40 minuta.Conte svakako ne moze da bude zadovoljan, prije svega igrom u odbrani a i samim Curtoisom na golu.U danasnjem mecu dodatni problem je neigranje Terrya, tako da ce centralni defanzivci biti Luiz i Cahill prema najavama.Pored njega jos nedostaju Zouma, Mikel i Van Ginkel.Moguci pocetni sastav izgleda ovako:

Courtois- Alonso, Luiz, Cahill, Azpilicueta- Kante- Matic, Oscar, Willian, Hazard- Costa

Odlucio sam se za dvicu, opet kazem nerado ali ajde neka bude.Chelsea ako ne dobije ovaj mec, a prethodnih sezona uglavnom su dobijali Hull, moze se pricati o krizi rezultata.Rekao sam da nemaju evropske obaveze ali to bi im trebalo biti i olaksavajuca okolnost donekle, no ova dva poraza pokazali su da jos puno toga ne stima u igri ovog tima.Uglavnom su to isti igraci, Luiz je povratnik, jedino novo lice je Kante i upravo bi on mogao svojim trckaranjem i duelima da prevagne na stranu plavaca u ovom mecu.

OSIJEK-INTER 1 1.45

Kao sto imamo priliku vidjeti Osijek je vjerojatno najugodnije iznenadjenje ove sezone Hnl-a,prekinuli su Dinamov 6 godina dug niz, bore se cak za prvo mjesto a jucerasnjom pobjedom Rijeka se odvojila na +6 pa bi bilo steta da Osijek sada posustane.

Inter vidljivo slabiji nego prosle sezone, posebno u napadu gdje im fali as Ilija Nestorovski koji je presao u Palermo i jos neki vazni igraci iz prosle sezone, uglavnom nije to vise onaj Inter koji je bio u borbi za gornji dio ljestvice, sada ih vjerojatno ceka borba za opstanak. Sve u svemu, dosta dobra kvota i treba iskoristiti, uvjeren sam u pobjedu Osijek koji je svladao Inter vec i u gostima (0-2).

SPLIT-LOKOMOTIVA 2 2.00

U drugom susretu Hnl-a imamo najneugodnije iznenadjene ove sezone, Rnk Split koji je jos prije 2 godine bio u borbi za Europa ligu, sad je u potpunom rasulu, bez pobjede, samo u jednoj utakmici u prvih 10 kola su uspjeli zazresti mrezu, igraci ne primaju place itd..

Lokomotiva je lose krenula u sezonu, no kad su ispali iz Europa lige gdje su bili sjajni, poceli su igrati na nivou koji im prilici i u domacem prvenstvu. Kod kuce su sa Splitom odigrali 0-0 i sada imaju pravu priliku nastaviti penjati se ljestvicom sa po meni najgorom ekipom Hnl-a trenutno,koju su napustili svi nositelji igre.

INGOLSTADT-HOFFENHEIM X2i2+ 2.10

Vrlo zanimljiv tip dolazi nam iz Bundeslige, Ingolstadt nakon 5 kola nezna za pobjedu, imaju tek 1 bod na kontu. Svih 5 kola igrali su over 1.5. S druge strane Hoffenheim je neporazen, ima 1 pobjedu i cak 4 remija, u 4/5 kola isli si over 1.5, u 5 kola na njihovim utakmicama palo je 17 golova, sto je veliki prosjek od cak 3.4 pogotka po utakmici. Sve u svemu, kombinacija X2i0-2 cini se idealna kombinacija po lijepoj kvoti u Germaniasport kladionici.

Evo nakon nekoliko mjeseci i mene sa prijedlogom...

Nitko nije uočio ovo a nadam se da neće ispast "patka".

Watford dobija 3.17 kartona u prosjeku i jako su gruba ekipa, utakmicu sudi solidni Dean, sa peosjekom nešto ispod 5 kartona. Uglavnom da skratim moj tip je watford over 1.5 kartona po kvoti 2.10 u bet365

Mislim da ovo ima debeli value tim više što su sve utakmice ove sezone u ligi išli barem na 2 žuta... Sretno ko prati

Evo nakon nekoliko mjeseci i mene sa prijedlogom...

Nitko nije uočio ovo a nadam se da neće ispast "patka".

Watford dobija 3.17 kartona u prosjeku i jako su gruba ekipa, utakmicu sudi solidni Dean, sa peosjekom nešto ispod 5 kartona. Uglavnom da skratim moj tip je watford over 1.5 kartona po kvoti 2.10 u bet365

Mislim da ovo ima debeli value tim više što su sve utakmice ove sezone u ligi išli barem na 2 žuta... Sretno ko prati

Ili su vec srusili kvotu ili si ti krivo vidia, na over 1.5 kartona Watforda je 1.53.

Inace slazem se, dobar tip definitivno.

Metalleghe-Zrinjski 2 1.91 Wwin

Mislim da su se kladionice malo zaletile sa kvotom ovdje, ja bi realno dao max 1.55. Metalleghe je novopečeni prvoligaš. Nakon 10 odigranih kola nalaze se na 10. mjestu sa 8 bodova i omjerom 2-2-6. U nekoliko navrata pokazali su se kao nezgodna ekipa, dobili Sarajeva u gostima, odigrali x sa Slobodom kući.. Nakon te pobjede protiv Sarajeva, prije mjesec ipo dana, upali su u loš niz. Čak ni taj x protiv Slobode nije neka stvar jer se tad Sloboda počela raspadat. Odigrali neriješeno kući sa najslabijom ekipom lige, Olimpicom, izgubili od Želje, Širokog.. i u kupu izgubili od najslabije ekipe svemira, Veleža. Mogu oni izgovore praviti kakve hoće, da su igrali sa juniorima, ovo im ne smije biti izgovor. Velež je već neko vrijeme pred gašenjem, jedva su opstali (pitanje je do kada), nisu imali pobjedu godinu dana i onda dobiju njih u gostima 2:1 i još fule penal. Zrinjski nastavlja sa maltretiranjem lige a to će i nastaviti sljedećih sezona. Trenutno su na prvom mjestu sa 23 boda iz 10 kola. Izgubili su jedino protiv Sarajeva na gostovanju, neriješili protiv Širokog i Krupe a ostalo sve dobili. U zadnjem kolu je bila jako teška utakmica protiv Mladosti koja do tada nije imala poraza, i s tom pobjedom igrači su se samo dodatno potkovali samopouzdanjem. Zrinja je sačuvao kostur ekipe na okupu, jedino Graovca nisu uspjeli sačuvati, a čudilo bi me i da jesu jer je ipak klasa za ovu ligu. Na osnovu svega prikazanoga, Zrinjski je pofin favorit ovdje, a imat će i pristojnu podršku jer odavde kreće oko 150 navijača. Metalleghe zna odigrati pristojnu utakmicu, tko zna možda odigraju takvu i danas, ali ja moram Zrinju uzeti po ovoj kvoti. Najkvalitetnija su ekipa u ligi, imaju 5 bodova više od Radnika koji igra protiv Želje i Mladosti koja je jučer igrala svoju utakmicu i danas imaju priliku još podebljati svoju prednost, a vjerujem da će to i učiniti.

Hertha - HSV

Po meni najbolja kvota dana. 2,05 na Herthu. Inace su poznati da su tvrd orah kod kuce te se to i nastavilo ove sezone sa 2 pobjede kod kuce protiv Freiburga i Schalkea. (2-1, 2-0) U gostima su pobjedili Ingolstada (0-2) te izgubili od Bayerna (3-0) i remizirili sa Frankfurton (3-3) u gostima. Primili su gol u 92' minuti. Predvodi ih odlicni napadac Vedad Ibisevic. HSV katastrofa 4 utakmice 4 poraza. Zadnju su namucili Bayerna samo zahvaljujuci golmanu HVSa. Primili su 9 golova u 4 utakmice. Zadnja 3 susreta kod Herthe Hertha je dobila. (1-0, 3-0, 3-0) Smatran da bi tribali nastavit svoj odlican niz pobjeda kod kuce pogotovo na ovoliku kvotu te losu formu HSVa steta je ne ispratit.

Tip: Pobjeda Hertha

Osijek - Inter Zapresic

Vec je netko napisa analizu i u svemu se slazen te cu samo nadodat. Ovo je savrsena prilika Osijeku da se zadrzi na 2. mistu jer se sutra igra derbi izmedu Dinama i Hajduka di necu nista prognozirat al svakako jedan od to dvoje ce izgubit bodove sta svejedno pase Osijeku. Zadnju se remizirali sa Istron samo zbog lose intervencije golmana u 91' minuti te sad moraju dobit protiv slabasnog Intera. Istra je dobila Intera 4-1... Ne vidin kako bi Inter moga izvuc bod u Gradskom vrtu.

Tip: Pobjeda Osijek

Heerenveen - PSV

Heerenveen je bolji nego prosle sezone. Zaredali su 5 pobjeda u nizu nakon 2 remija i jednog poraza. U svakoj od zadnjih 8 utakmica prvnestva zabili su minimalno 1 gol. Imaju odlican rekord kod kuce sa PSVon u zadnja 4 susreta 3 pobjede i 1 remi. Prosle sezone nisi bili tako dobri kao ove te ne vidin razloga zasto ne bi mogli dobit ili izvuc x kod kuce jer PSV dolazi sa teskog gostovanja kod Rostova. (2-2)  Umor ce vjerovatno ucinit svoje te s obizron na dobar rekord kod kuce s njima i trenutno formu smatran da ce Heerenveen dat bar 1 gol. Za hrabre kvota 4+ je na Heerenveen, a 1x oko 2 pa mozda u singlu na manji ulog.

Tip: Heerenveen daje gol

Ingolstadt - Hoffenhain

Velika kvota na Hoffenhain s obziron na trenutno formu njih i Ingolstadta. Sa 4 poraza u nizu i primljenih 9 golova te zabijenih 1 docekuju Hoffenhain koji je jos ne porazen. Dali su 7 golova iz 4 tekme te primili 6. (Hoffenhain) Razlog toga je 4-4 sa Mainzon u gostima. Unatoc tome Hoffenhain posjeduje kvalitetu u napadu sa Kramaricen koji je izgleda u dobroj formi di asistira i zabija te uz Utha mogu opasno prijetit. Pogotovo kad pogledamo formu Ingolstadta smatran da ce primit bar jedan gol ako ne i vise. Takoder visoka kvota na Hoffenhain ko oce nek proba u singlu.

Tip: Hoffenhain daje gol

Swansea - Liverpool | Premier liga

Dvije ekipe koje se u ovom trenutku nalaze u potpuno drugačijoj formi, suočit će se u svojoj prvoj međusobnoj utakmici ove sezone u sedmom kolu Premier lige. Od posljednjih pet utakmica Swasea je izgubio četiri i izvukao jedan remi, dok su gosti iz Liverpoola u isto vrijeme pobijedili četiri i odigrali jedan remi. Baš zbog toga Redsi zauzimaju visoko četvrto mjesto na tabeli, dok velški klub sjedi na 17-oj poziciji i imaju čak devet bodova manje. Ono što daje nadu domaćem timu uoči ove utakmice je činjenica da su prošle godine dobili Liverpoola sa 3-1 kod kuće, s kojim su u isto vrijeme završili neugodan niz od pet poraza u njihovim međusobnim susretima.

Iako svi očekuju još jednu zvučnu pobjedu Redsa iz ove utakmice, vjerujemo da će velški klub, baš kao i Chelsea i Manchester United, igrati hrabro i napadački, a time smo odlučili odigrati da će na utakmici biti više golova.

TIP: Više od 2.5 gola

Hull - Chelsea | Premier liga

Druga utakmica je između dva neravnopravna tima u sedmom kolu engleske Premier lige. Povratnik u Premier ligu, Hull City će se suočiti sa favoritom u ovoj utakmici Chelseajem, koji je imao vrlo lošu sezonu i sada pokušava da se vrati u staru formu. Osim toga, Plavci iz Londona su izgubili dvije prethodne utakmice, što je dovelo do njihove propasti na tabeli, gdje se sada nalaze na osmom mjestu, dok je s druge strane Hull se preselio na 14. mjesto nakon što je imao niz od tri poraza i jednog remija, a trenutno ima tri boda manje od Chelseaja. Ono što ide na ruku gostima iz Londona je činjenica da su oni iz posljednjih šest međusobnih susreta oni su pobijedili čak pet susreta i remizirali samo jedan.

Bez obzira na to da su ove dvije ekipe razdvojene samo tri boda, odlučio sam igrati na Chelseajevu pobjedu, s obzirom da ozbiljno zaostaju za Manchester Cityjem i da će se taj zaostatak povećati ako izgube treći put za redom.

TIP: Pobjeda Chelseaja

Udinese - Lazio | Serie A

U talijaskoj Seriji A ovog vikenda je na rasporedu utakmica sedmog kola između Udinesea i Lazia. Danas je nešto skraćeniji program u Seriji A, samo dvije utakmice se igraju, mi smo vam izdvojili vrlo zanimljivu utakmicu između dva stara suparnika. U ovom trenutku su gostima iz Rima bolje pozicionirani u poretku, što je šesto mjesto, dok su njihovi protivnici iz Udina samo 14., ali imaju samo tri boda manje. Što se tiče međusobnih susreta ova dva tima iz prethodne sezone, Lazio je pobijedio dva puta kod kuće, jednom u Seriji A ijednom u kupu, a njihov prvenstveni meč na Friuliju završio je bez golova.

S obzirom da obje ekipe igraju puno bolje kod kuće nego u gostima od početka sezone, logično je dati malu prednost domaćem timu u ovom susretu.

TIP: Azijski hendikep +0,5 Udinese

UFC Portland

Singl:

L.Smolka-B.Moreno under 1,5 2,40

Smolka vjerojatno najveći potencijal unutar flyweighta, vjerujem da je svega 2-3 pobjede je od borbe za naslov. Za ovaj meč se spremao za S.Pettisa koji je otkazao zbog povrede svega 10ak dana prije eventa i šansu su pružili Morenu. Dakle, Smolka u ovom meču moze puno izgubiti porazom i mislim da to nikako nece dozvoliti, iako flyweight ne obilježavaju završavanja borbe prije odluke, mislim da je ovdje razlika u kvaliteti jednostavno prevelika plus Moreno nije imao pun kamp plus Smolka ce htjeti ostavit snažan utisak da dokaze da je spreman za top 5 borca, a nakon njega i title shot. Stoga mislim da Moreno nece doživjeti treću rundu i ova kvota mi je value.

Double:

H. Da Silva- J.Christensen 1 1,80
L.Smolka-B.Moreno 1 1,22

Za Smolku sam se objasnio u singlu, sto se tiče meča Da Silve i Danca iskreno me iznenadila kvota na Brazilca, 1,8 na borca koji ima 11-0, koji je djelovao zaista impresivno dosad u brazilskom Tufu i Ufcu i očekivao sam 1,4 maksimalno, Danac je na 13-3 po manjim organizacijama i ovo mu je debi u UFCu, dosad po recordu ne vidim da se borio s kalibrom borca kao sto je Da Silva koji je riješio solidna imena poput Alcantare i Wilsona i pritom je zaista djelovao impresivno, udara brutalno jako i jako je agresivan i ne vjerujem da to Danac moze izdržati.

Ukupna kvota:2,196(b365)

Metalleghe-Zrinjski 2 1.91 Wwin

Mislim da su se kladionice malo zaletile sa kvotom ovdje, ja bi realno dao max 1.55. Metalleghe je novopečeni prvoligaš. Nakon 10 odigranih kola nalaze se na 10. mjestu sa 8 bodova i omjerom 2-2-6. U nekoliko navrata pokazali su se kao nezgodna ekipa, dobili Sarajeva u gostima, odigrali x sa Slobodom kući.. Nakon te pobjede protiv Sarajeva, prije mjesec ipo dana, upali su u loš niz. Čak ni taj x protiv Slobode nije neka stvar jer se tad Sloboda počela raspadat. Odigrali neriješeno kući sa najslabijom ekipom lige, Olimpicom, izgubili od Želje, Širokog.. i u kupu izgubili od najslabije ekipe svemira, Veleža. Mogu oni izgovore praviti kakve hoće, da su igrali sa juniorima, ovo im ne smije biti izgovor. Velež je već neko vrijeme pred gašenjem, jedva su opstali (pitanje je do kada), nisu imali pobjedu godinu dana i onda dobiju njih u gostima 2:1 i još fule penal. Zrinjski nastavlja sa maltretiranjem lige a to će i nastaviti sljedećih sezona. Trenutno su na prvom mjestu sa 23 boda iz 10 kola. Izgubili su jedino protiv Sarajeva na gostovanju, neriješili protiv Širokog i Krupe a ostalo sve dobili. U zadnjem kolu je bila jako teška utakmica protiv Mladosti koja do tada nije imala poraza, i s tom pobjedom igrači su se samo dodatno potkovali samopouzdanjem. Zrinja je sačuvao kostur ekipe na okupu, jedino Graovca nisu uspjeli sačuvati, a čudilo bi me i da jesu jer je ipak klasa za ovu ligu. Na osnovu svega prikazanoga, Zrinjski je pofin favorit ovdje, a imat će i pristojnu podršku jer odavde kreće oko 150 navijača. Metalleghe zna odigrati pristojnu utakmicu, tko zna možda odigraju takvu i danas, ali ja moram Zrinju uzeti po ovoj kvoti. Najkvalitetnija su ekipa u ligi, imaju 5 bodova više od Radnika koji igra protiv Želje i Mladosti koja je jučer igrala svoju utakmicu i danas imaju priliku još podebljati svoju prednost, a vjerujem da će to i učiniti.

Nemoj da te iznenadi ako bi utakmica završila neriješeno, jer je cijela liga prodata i namještena. Ovdje je najrealnije da kvota bude ispod 1,5, jer svi vide kako igra Zrinjski i da su jedina ekipa koja drugu godinu zaredom ne ulazi ni u kakvu krizu...

Jedan statisticki za danas:

Stavanger - Kongsvinger
over 6,5@1,76  pinnacle

Susret najbolje i najgore ekipe u ligi.
Kongsvinger nastavlja i ove sezone u istom ritmu kao i prosle sezone - porazima, i to uvjerljivim uglavnom.
U prvih sest susreta, samo protiv Mangleruda su uspjeli doci bar do produzetaka(i tako izgubili), sve ostale su izgubili, s hendikepom.
4ujg2p.jpg

Stavanger je i ove sezone jedan od foavorita za naslov, tako su i krenuli u sezonu. U prvom kolu su na gostovanju kod Friska pobjedili nakon OT, iducih pet utakmica su sve pobjedili uvjerljivo.
103icfs.jpg

Prosle sezone je Stavanger u tri domace utakmice slavio sa 5:0,12:3 i 13:0 :rofl:
Odlican napad protiv propusen, tj. nikakve obrane...mora rezultirati laganim overom.

Nekako sam mišljenja da će ovaj vikend biti loš po favorite, pa rekoh da probam naći koji će to biti.

Nacional Mad. - Porto:  Nacional daje gol  2,00

Razlozi za ovaj tip:

a) Porto je u tri utakmice domaće lige, nakon europskog susreta, odigrao loše s omjerom 1-1-1

b ) Nacional je nakon lošeg ulaza u sezonu vezao dvije pobjede u kojima su zabili 5 golova i zasigurno ulaze samouvjereno u današnju utakmicu

c) U zadnje četiri sezone/utakmice kod Nacionala, Porto je teško uzimao bodove i uvijek je primio barem jedan gol (1:2, 1:1, 2:1, 1:3)

Nadam se nastavku tradicije.

Od mora parova danas, probirem par prijedloga od vas ekipa... i dodam još ponešto za neki listić napadački... pa evo jedan moj prijedlog sa zgodnim tečajem:

- Ruska 1. liga
18:30h Terek Groznij - Orenburg 1 @1.85

Tipujem na domaćina iz razloga što su u pravilu uvijek neugodni na svom terenu, pa čak za jače ekipe. Imali su ove sezone i poraz kod kuće do sada, ali i pobjedu protiv Rostova. S druge strane Orenburg je novopridošla ekipa u prvu ligu, i u prvih 8 kola upisali su 4 remija i 4 poraza, s time da su samo 2 gola postigli. Sa tom realizacijom mislim da će teško danas izboriti bod, jer mislim da će protiv Tereka biti potrebno zabiti da bi se spasili poraza danas.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use