Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 29.09.2016.

Goksim

Recommended Posts

Genk - Sassuolo

Genk 0 (2.00) 5u pinnacle

Vidim da jos nitko nije dao rijec dvije o ovom mecu, pa budem ja. Ovo je oklada kontra Sassuolo koji ima ozbiljnih problema sa izostancima za vecerasnji mec protiv Genka. Naime lista je poveca: Berardi, Matri, Duncan, Antei, Gazzola, Cannavaro, Missiroli, Sensi. Bez obzira na navedene probleme uspjeli su uz ne bas lijep pristup utakmici dobiti Udinese, ali iskustva u Europi nemaju i umor se osjeti na igracima zbog ranih kvala za Europsku ligu. Ovaj vikend imaju vrlo tezak mec protiv Milana i trener je prenio da ce za ovaj susret staviti mnoge mlade igrace u sastav. Nije jos sluzbeno, ali vrlo vjerojatno lako moguc scenarij. Genk nema ozbiljnih izostanaka, ali niti im je zavidna igra, svejedno vjerujem da imaju prednost nad Talijanima ako uzmemo prethodne činjenice.

Ovo je okalda na azijski hendikep 0 ili po naški ishod bez neriješenog na Genk (povrat uloga u slučaju nerijesenog rezultata)

Schalke 04 - RB Salzburg | Europska liga

U ovoj utakmici, domaći tim je onaj koji već ima tri boda i osvojio ih je u gostujućoj utakmici u prvom kolu protiv Nice. Posjetitelji iz Salzburga su bez bodova nakon poraza kod kuće od Krasnodara i jasno je da su pod određenim imperativima u ovoj utakmici. Schalke je pod većim pritiskom i to ne zbog Europa lige, ali zbog Bundeslige u kojoj su izgubili svih pet utakmica i na posljednjem su mjestu na tabeli. Salzburg stoji bolje u austrijskom prvenstvu, ali oni nisu vođe kao što je očekivano i četiri boda su iza Sturma. Izvukli su samo remi prošlog vikenda protiv Altacha, dok je Schalke izgubio 2-1 u posjeti Hoffenhaimu. Do sada se ove dvije momčadi nikada nisu susrele u europskim natjecanjima.

Budući da Schalke nije dobar u Bundesligi, oni će još više željeti ovu pobjedu da se dokažu i vrate u formu, barem u Europa ligi, a ja vjerujem da će to i postići u dvoboju protiv Salzburga, koji također nije vrlo dobar ove sezone, te jasno je da nemaju tako dobre kvalitete kao što su to imali u prethodnim sezonama.

TIP: Pobjeda Schalkea

Fenerbahce - Feyenoord | Europska liga

Još jedan zanimljiv susret drugog kola Europske lige, dvije velike ekipe, jedna iz Turske i druga iz Nizozemske, suočiti će se u skupini A. S obzirom da dvije ekipe dijele skupinu sa slavnim Manchester Unitedom, sasvim je jasno da je svaki bod vrlo važan i ta utrka za drugo mjesto, što je posljednje mjesto koje vodi u fazu ispadanja. Istina, u prvom kolu Feyenoord je iznenadio Crvene vragove kada su ih porazili kod kuće sa 1-0, dok je s druge strane Fener odigrao 1-1 sa ukrajinskom Zoryom. Dodajmo da su se ove dvije momčadi susrele prije 14 godina u ranim fazama Lige prvaka, a zatim je Feyenoord otišao dalje, nakon što su pobijedili oba meča u to vrijeme.

Feyenoord je sjajan ove sezone, te ima niz od devet pobjeda, ali s druge strane Fener također igra dobro u posljednje vrijeme, tako da je možda najrealnije očekivati da će biti golova sa obje strane.

TIP: Oba tima daju gol

Saint-Etienne - RSC Anderlecht | Europska liga

Drugo kolo dovodi do grupe C i izravnog obračuna između glavnih favorita za fazu ispadanja, s obzirom da je prije 14 dana, Anderlecht poražen kod kuće od Azerbaijani Qabala, dok je francuski St. Etienne igrao vrlo dobro u remiju protiv njemačkog Mainza (1-1). Dodajmo da će ovo biti prvi međusobni susret ova dva tima u povijesti.

S obzirom da oba trenera imaju dosta problema s odsutnosti, odlučio sam dati prednost St. Etienneu, zato što su do sada igrali puno bolje kod kuće nego u gostima.

TIP: Pobjeda St. Etiennea

ČLANAK: http://www.svijetkladjenja.com/analize/cetvrtak-29-9-sto-odigrati-veceras-u-eurpskoj-ligi/

Anderlecht je dobio ,a nije porazen protiv qabale.

Sparta Praha - inter Milano

Icardi (2.85) 4u unibet

Inter nakon senzacionalnog poraza kuci protiv Hapoela mora traziti 3 boda u Pragu. Glavni adut im je tko drugi vec Mauro Icardi strijelac 6 gola u 5 zapocetih utakmica. Uz ofanzivan Inter vidim jako dobru priliku za mladog Icardia da se upise u strijelce. Teca predstavlja dobar value po meni. U slucaju da ne zapocne susret osigurali smo se povratom uloga.

Dodajem jos oklada na istu utakmicu:

Candreva 1x/izvan 16m (4.40/18) 3/2u

Dočkal izvan 16m (17) 2u

Gledajuci ovu sezonu mozda luda oklada, ali imam vjere u Candrevu. Jos uvijek ceka pogodak za Inter ove sezone, trudi se i pokusava, to ponajvise izvan 16m jer ima prosjecno vise od 1 udarca izvan 16m. Lani za Lazio cak 10 golova od cega samo jedan izvan 16m, sezonu prije 3 gola izvan 16m. Sumnjam da ce se Česi braniti, trebali bi gledati atraktivan nogomet, Inter mora loviti pobjedu, vjerujem da je pitanje utakmice kada ce se Candrevi otvoriti i postici pogodak. Njusim da bi to moglo biti cak veceras :)

Dockal lani 2 gola izvan 16m u Europskoj lizi oba izvan 16m. Izvodjac slobodnih za Čehe i to vrlo dobar. Ocekujem opasnost po Inter od njega sa slobodnih.

Kladionica: unibet

Hvala unibetu na onaj poklon od 3.5. Sada gledam i neke ostale predloge koji po meni imaju value:

Astana-Young Boys over 4.5 cards @2.00 unibet

I jedni i drugi ovde idu po prve bodove. Astana tradicionalno tvrda kod kuce, imace pun stadion i podrsku navijaca. PRe poslednjeg poraza od Almatyja imali su dug niz od 17 meceva bez poraza pred svojim navijacima (15-2-0). Izbacili su Bate Borisov i tako se nasli u grupnoj fazi LE. Inace, vaze za grubu ekipu i redovno se na njihovim mecevima vidi dosta kartona. U evropskim takmicenjima ove godine recimo je bilo protiv Zalgirisa u gostima 2 kartona, kod kuce 5; protiv CEltica kod kuce 4, u gostima 11 zuta i 2 crvena; protiv B. Borisova kod kuce 5 u gostima 7 zuta i crveni. U prvom kolu grupne faze  su gostovali APOEL-u i tu smo videli cak 9 kartona.

YOung Boys nesto korektrniji tim. Igraju kao i vecina Svajcaraca otvoren fudbal za gol vise. Danas su desetkovani povredama, izostace im dobar deo igraca i to ce se sigurno osetiti na terenu. Sto se kartona tice, imaju solidan prosek na evr. takmicenjima. U poslednjem mecu protiv  Olympiacosa bilo ukupno 4 zuta, ranije u dvoboju protiv M'Gladbacha 4 i 3 zuta, ali to i nije toliko merodavno jer je Gladbach maltene prosao posle prve pobede u gostima sa 1:3 a povratnu resio 6:1 pa nije bilo potreba za tenzijama i grubom igrom. Pre toga su imali Shakhtar za protivnika a tu smo videli bas dosta kartona: u prvom 4 zuta i crveni, onda u povratnom 6 zuta. 

Ovaj mec danas sudi
Lee Evans, sudija iz Velsa, meni nepoznat ali sa najvecim prosekom u LE od svih sudija danas (da, vise i od BEbeka). Ima prosek od 5.42 zuta u LE i mislim da je dobar izbor za ovaj mec i da cemo danas ponovo videti barem 5 kartona.

EDIT: upravo smanjili kvotu na 1.76 :)

Vezano za ovu utakmicu: Krasnodar - Nice  1,95 - 3,30 - 3,90 (PSK)

- Mozda neko zna ili je uoucen zasto je tako veliki koef. na Nicu?

Po meni je tu X2 @ 1,79 siguran bet. Naravno ako nije nesto drugo u pitanju?

Ne znam zašto je tecaj tako visok, ali se slazem da je lagani value na Francuze.

Krasnodar je promjenio trenera koji je vrlo dobro radio s ovom momcadi i donio neke vrlo dobre rezultate. Novi trener Shalimov je velika sumnja i upitno je hoce li opravdati ocekivanja zbog neiskustva za ovu razinu. Rusi ne igraju nista posebno u zadnje vrijeme i u problemima s izostancima: Podberyozkin, Pereira i Mamaev su friško ozlijedjeni, a Izmailov i Wanderson jos od prije koji mjesec. Nica igra odlicno, u prvenstvu prvi, nakon domaceg poraza protiv Schalkea ici ce na pobjedu ovdje. Tradicija je na strani Francuza, Rusi oduvijek imaju problema sa Francuskim ekipama. Jedina mana jest teren u Krasnodaru koji je prema zadnjim informacijama u vrlo losem stanju, sto pogoduje onima koji ce se braniti.

Schalke-Salzburg X2 (Salzburg or draw) @2.10 bwin

OVo moram uzeti s obzirom na problemima kod Schalkea. Klub ne pamti ovakvu sezonu, pa ko zna od kada. U Bundesligi imaju 0 bodova iz 5 meca sto je porazavajuce a igrali su protiv protivnika gde su morali uzeti bodove (Hoffenheim, Koln, Frankfurt). Pise se po netu da je veliki pritisak u redovima Schalkea i da je trener navodno na poraz od otkaza zbog losih rezultata. Posto Schalke nije previse izmenio tim od prosle sezone (jeste otisao Sane, ali su kupili Embola i Cokea), ali su rezultati neprepoznatljivi. Evidenti problemi i u odbrani koja ne funkcionise nikako. Postoji sansa da igraci bojkotuju trenera i "namerno" izgube ovaj mec ne bi li resili taj problem. Jesu dobili prvi mec Nice u gostima ali Salzburg je isto jako tezak protivnik u Evropi. Sto se forme Salzburga tice, tu su okej, u ligi nesto slabiji start ali su zajedno sa  Rapidom glavni konkurenti za osvajanje. U prvom kolu LE su izgubili kod kuce od Krasnodara i sada im hitno trebaju novi bodovi. Schalke vec ima 3, sto nije dovoljno ali mislim da je motivacija veca na strane gostiju a motivacija je kljucan faktor u ovakvim mecevima, pa cu probati sa dvoznak na goste po dobroj kvoti koja je bila 2.35 pre dan-dva a danas vec pala ali i dalje ima value imo.

Qabala - Mainz

Bagaliy Dabo (6.75) 3u unibet

Tecaj cak porastao sa 6.30 sto je vec bilo dovoljno dobro za odigrat, sada su pretjerali. Dabo napadač Qabale koji je u fenomenalnoj formi trenutno, U domacoj ligi ima 6 golova u samo 4 odigrana susreta, dok je u Europi u zadnjih 3 susreta 3 puta čak bio strijelac, jedna riječ zvijer od igrača trenutno. Po svim najavama trebao bi biti najistureniji igrač domaceg sastava u napadu. Mainz je u problemima s izostancima, te to nece biti toliko mocan sastav kao sto bi trebao. Jako lijepi value na ovako vruceg igraca koji moram ispratiti.

EDIT

Izašli sastavi sve kao sto je i najavljeno, Dabo nam sam u vrhu napada domacina :)

Qäbälä: Bezotosniy – Ricardinho, Rafael, Stankovic, Mirzabekov – Vernydub – Zenjov, Ozobic, Sadygov, Gurbanov - Dabo

Tecaj srusen odmah na 5.60 !

Celta-Panathinaikos over 4,5 kartona 1.75 Wwin

Upratio sam da ovaj tip na kartone rijetko tko spominje a meni izgleda jako fin. Celta, kao i većina Španjolaca, igra grub nogomet što rezultira sa dosta žutih kartona. Po utakmicama ove sezone to je izgledalo ovako: vs Espanyol 3 žuta, vs Gijon 2, vs Osasuna 1, vs Liege 4, vs Atletico Madrid 1,  vs Real Madrid 2, vs Leganes 4. U toj spomenutoj utakmici prvog kola protiv Liegea su skoro sami otišli u over. Panathinaikos je također solidna ekipa kada su kartoni u pitanju. Ove sezone: vs Panetolikos 2, vs Giannina 2, vs Ajax 7 žutih i 2 crvena (da, dobro ste pročitali), vs Levadiakos 0, vs Brondby u obe utakmice po 2 žuta, vs AIK 2 i 3. Ne znam šta se događalo u njihovoj utakmici prvog kola protiv Ajaxa, ali je golemo da jedna ekipa zaradi 7 žutih i dva crvena.. Utakmicu sudi Luca Banti. Dobar sudac za žute kartone, na prosjeku je od 4,81 žutih i 0,25 crvenih po meču. Nekoliko njegovih zadnjih utakmica: 2, 7 i 2 crvena, 4, 4, 11 i 2 crvena, 4, 9, 7 i crveni, 4... 

Ne znam zašto je tecaj tako visok, ali se slazem da je lagani value na Francuze.

Krasnodar je promjenio trenera koji je vrlo dobro radio s ovom momcadi i donio neke vrlo dobre rezultate. Novi trener Shalimov je velika sumnja i upitno je hoce li opravdati ocekivanja zbog neiskustva za ovu razinu. Rusi ne igraju nista posebno u zadnje vrijeme i u problemima s izostancima: Podberyozkin, Pereira i Mamaev su friško ozlijedjeni, a Izmailov i Wanderson jos od prije koji mjesec. Nica igra odlicno, u prvenstvu prvi, nakon domaceg poraza protiv Schalkea ici ce na pobjedu ovdje. Tradicija je na strani Francuza, Rusi oduvijek imaju problema sa Francuskim ekipama. Jedina mana jest teren u Krasnodaru koji je prema zadnjim informacijama u vrlo losem stanju, sto pogoduje onima koji ce se braniti.

Mozda onda odigrat manje golova s obzirom na teren ?

Olympiakos - Apoel: over 4,5 kartona   1,80

Tko se nije osladio u zadnja dva dana, najbolje da ne pokušava spasiti proračun na ovom natjecanju.

Očekivao sam da ću vidjeti da je netko primjetio ovaj par, ali vidim ništa.

Tehnički, ovdje imamo susret dviju grčkih momčadi i to je samo po sebi dobar znak.

Gledao sam par puta Olym i stvarno su loši. Očito je Tsiprasovo stezanje remena i njih gadno pogodilo.

Baš na silu igraju i zbog toga malo zabijaju, a jasno onda dolazi i do frustracija.

Vidim da obje momčadi u europskim natjecanjima dobivaju mnogo više kartona nego uobičajno.

Poljski sudac je tako-tako. U zadnje tri utakmice poljskog prvestva podijelio je 21 ž + 2 c.

U europskim natjecanjima je na prosjeku taman oko ove granice.

Ovo sam odigrao isključivo u nadi da će planuti ta istočno-mediteranska vatrenost.

19:00 Rögle - Linköpings  1 trećina zbroj golova -1,5+ over - 2,00 wwin

Rögle je prosle sezone ostao u ligi a nisu igrali niti play off niti play out, obzirom da su zauzeli 11 mjesto sa 62 boda.Ove sezone vjerovatno bi bili zadovoljni ako se plasiraju u 1/8 finala play off serije, sve osim borbe za opstanak za njih je ok.Zanimljivo nisu imali dosta transfera.Otislo im je nekoliko igraca, od kojih bi istakao Jordan Smotherman (F) koji je pojacao Iserlohn, Jens Hellgren (D) otisao je u AIK., Ivan Baranka (D) u Vitkovice.Nisu puno dovodili, a i ovo malo igraca sto je doslo uglavnom je iz Americkog hokeja. Dosao je Bryan Lerg (F) koji je prosle sezone imao 6 nastupa za San Jose Sharkse u NHL, ali on je pored toga igrao u AHL za filijalu San Jose Barracuda gdje je bio dosta dobar, i on bi mogao biti najvece pojacanje.Pored njega dosli su i Cade Fairchild (D) iz Metallurg Novokuznetsk, Matt Fraser (F) iz Rockford IceHogs, te Sebastian Collberg (F)  iz Bridgeport Sound Tigers.Na pocetku priprema igrali su dosta dobro, kasnije vec malo losije, tako da su neke utakmice i izgubili.Sezonu su poceli domacim porazom od Vaxjo 5:3, a u proslom kolu u gostima su dobili Orebro sa 4:3.Trener Anders Eldebrink u danasnjem mecu nece moci racunati na Timothy Liljegren (D),  Taylor Matson (C/RW),  Matt Fraser (RW/LW), Victor Laz (C/RW) i Viktor Lindgren (RW), ali oni ove sezone jos nisu ni igrali.

Linköpings je proslu sezonu zavrsio u 1/4 finalu, a ocekivanja su da se opet nađe u samom vrhu lige.Nisu dobro poceli ali duga je sezona i u hokeju svasta se moze izdesavati.Oni su bili daleko aktivniji na trzistu tako da je bilo dosta transfera u ovom klubu.Od vaznijih igraca koji su ih napustili spomenuo bi Chad Billins (D) otisao u Canuckse mada ce vjerovatno igrati u AHL, Carl Dahlström (D) otisao u Chicago, Daniel Rahimi (D) u Davos.Od dolazaka spomenuo bi Ken Andre Olimb (F) koji je dosao iz njemackog DEG i mogao bi biti pojacanje na centru, Niclas Bergfors (F) dosao iz Amur, te Mathis Olimb (F) dosao iz Kloten.

Zanimljivo prijateljske utakmice su uglavnom gubili, ali su u Ligi prvaka igrali odlicno i upisali 4 pobjede bez poraza, sve u regularnom toku.To im je donijelo nastavak takmicenja i duel protiv Davosa.SHL su dosta lose otvorili jer su u prvom mecu izgubili od Lulea 4:0.Nakon toga upisali su poraz od ljutog rivala HV71 kuci sa 3:1, a u proslom kolu dobio ih je i Farjestads sa 4:3 nakon produzetaka.Sto se tice danasnjeg meca, trener  Dan Tangnes nece moci racunati na Ken Andre Olimb (C/W) koji je povrijeđen, dok je Gustav Forsling (D) u NHL kampu.U momcad se vraca  Sebastian Karlsson (C/LW).

Statistika tesko da moze nesto pokazati obzirom da su obje ekipe na samom startu sezone.Rögle  u ova dva meca ima nestvarnih 60.00% powerplay sto je najbolje nakon 2 meca, dok im je penalty killing na 75.00% sto je solidno.Linköpings ima 16.67% PP dok je PK na 54.55%.

Ja sam se odlucio za tip da ce u 1/3 biti barem 2 gola.Prosle sezone na 3/4 međusobna meca tip je prosao.Za mene licno Linköpings je bolja ekipa od Rögle ali to moraju dokazati na ledu.

Poštovanje svima, jedan tiket iz Marathona kvote 2,24

CSKA - AMUR  konačni ishod 1

Dugo sam ovdje vagao uzeti ki ili čistog keca, ali sam se ipak odlučio za sigurniju opciju uz eventualne produžetke i raspucavanje. Još jednom imamo CSKA na domaćem terenu i protiv ekipa kao što je Amur, sve osim pobjede domaćina bilo bi iznenađenje. Takva situacija je i danas. O CSKA sam pisao prije dva dana i sve ostaje isto. Vrlo jaka domaćinska ekipa (uz to što su općenito jedna od jačih u KHL-u), centarska linija dodatno pojačana povratkom Telegina iz repke. Gosti su trenutno ispod  dijela ekipa koje idu u PO i vjerujem da će tu ostati i na kraju sezone. Njihova igra u gostima nije nešto što ih može obradovati pred današnji duel. U 7 susreta imaju 1 pobjedu nakon produžetaka i 6 poraza (1 nakon produžetaka), uglavnom od ekipa koje su lošije od CSKA. Jedino možemo izdvojiti SKA, koji se lako poigrao sa Amurom na domaćem terenu sa 4:1. Laganu pobjedu očekujem i danas, ali ipak se odlučujem za sigurniju opciju ki.

SKA - KUNLUN   broj golova domaćina OVER 3,5    1,59

Iako u duelu sa Admiralom SKA ovo nije ispoštovao, pokušati ću i danas sa istom okladom. Razlog za to je slaba igra Kunluna u gostima i slaba realizacija SKA u prošlome meču. MIslim da takav napad i takvi igrači koji se nalaze na rosteru SKA, ne mogu ponoviti 2 takve utakmice. Jednostavno ovo moram odigrati jer već sam pisao da su se i SKA vratili igrači koji su bili sa Rusijom na turniru u Kanadi, te će oni dati još veću širinu izuzetnom napadu domaćina. Uz još jednu utakmicu u kojoj će imati 35+ šuteva na gol protivnika, vjerujem da SKA može zabiti 4-5 golova danas.

MANCHESTER UNITED - ZORYA  broj golova domaćina 2+    1,21

Jose je rekao da u ovome duelu želi pobjedu, ali sastav je svejedno teško predvidjeti. Ipak mislim da tko god izađe u prvih 11 kluba iz Manchestera, ovdje ne bi trebalo imati problema upisati pobjedu uz barem 2 postignuta gola. Ono što je Jose sa sigurnošću potvrdio je to da Shaw i Mkhitaryan neće nastupiti, dok bi Ibra trebao početi (može se pokušati i sa tipom da Ibra daje barem 1 gol). Znam da je Engleze u EL ponekad riskantno igrati, ali ipak danas mi se ovo čini kao dosta sigurna oklada. Ne sumnjam da će Jose uspjeti doći do onoga što je poželio, jer prema njegovim riječima vaditi se u zadnje 4 utakmice (gdje bi mu u slučaju današnjeg kiksa trebale skoro pa i 4 pobjede) neće biti lako. Iz tog razloga danas ne bi trebalo biti prevelike nonšalantnosti. 

Sve u svemu dan za zaborav

Schalke - RB Salzburg zžk 3,5 više 1,65 SS

Ni jedni ni drugi nisu prešli ovu brojku već par tekmi...dapače sve nešto slabo, čak i jedna tekma bez ijednog kartona. Sudi Serdar Gozubuyuk kojem je prosjek 4,05 i mislim da bi preko 3 kartona moglo biti bez problema.

Ajax - Standard Liege zžk 3,5 više 1,70 SS

Ajax sve neki fini nogomet bez kartončića, onda EL...krš, lom kartona ko u priči...Standardu neki prosjek 2 kartona, tako da mislim da bi i ovo moglo bez problema. Sudi Paolo Mazzoleni kojem je prosjek 3,04, ali to zanemarujem jer mu je prosjek takav zbog prijateljskiutakmica na kojima je sudio...

Noćas se igra druga utakmica

Kanada - Europa 1 (1,25)

Kanada je, kao što sam i najavljivao, došla do finala Svjetskog prvenstva u hokeju koje se igra u Torontu. U polufinalu su totalno nadigrali Rusiju te slavili sa 5:3. Poveli su 1:0 u prvoj trećini da bi u drugoj trećini unatoč tome što su imali 15:4 omjer udaraca u njihovu korist primili dva gola te nekoliko minuta gubili sa 2:1. Nakon toga su pokazali karakter i kvalitetu, te brzinski utrpali čak četiri gola jakoj momčadi Rusije, koja je nekoliko sekundi prije kraja samo smanjila na 5:3.

Evo i kako je to izgledalo...

Kanada i Europa igrali su već u grupnoj fazi i Kanada je slavila sa 4:1. Tu utakmicu igrali su nakon pobjede nad SAD-om i osiguranog nastupa u polufinalu te sigurno nisu dali svoj maksimum u toj utakmici, međutim unatoč tome nadigrali su potpuno protivnika. Da je bio ozbiljniji pristup ili da im je nužno trebala pobjeda vjerujem da bi slavili i sa većom razlikom.

Europa je igrala dan kasnije, protiv Švedske u polufinalu pa samim tim ima i dan manje odmora. 

Ono što je također bitno spomenuti jest da se finale igra na način da je prvak onaj koji prvi dođe do dvije pobjede (best of 3). Dakle igraju se maksimalno tri utakmice, ili u slučaju da jedna momčad pobjedi prve dvije utakmice, treća se naravno nebi igrala.

Evo i rasporeda:

Tuesday

Final Game 1, 8 p.m., ESPN, CBC, TVA Sports

Odnosno u srijedu rano ujutro po CET

Thursday, Sept. 29

Final Game 2, 8 p.m., ESPN2, CBC, TVA, TVA Sports

U petak rano ujutro po CET

Saturday, Oct. 1

Final Game 3, 7 p.m. (if necessary), ESPN2, CBC, TVA, TVA Sports 

U nedjelju rano ujutro po CET

Dakle, imat ćemo se prilike kladiti na Kanadu barem dva puta, a nadam se da će Kanada to lagano riješiti u prve dvije utakmice  ;)

Prvu utakmicu Kanada je slavila s 3-1. Da budem iskren Kanada je odigrala loše, možda i najlošije od kada sam je gledao na turniru i sumnjam da takvu igru mogu ponoviti a ako su uz tako lošu igru slavili sa 3-1 što bi tek bilo da su ponovili predstavu kao protiv Rusije.

Vjerujem da će danas Kanada slaviti i sa 2-0 uzeti prvo mjesto. U slučaju senzacije i poraza igrala bi se treća utakmica za vikend.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use