Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1. Goksim

Goksim

2. Lolek222

Lolek222

• @mesrine i ostali Ono što mene zanima i utakmica na koju ja stavljam fokus jeste Velež - Zrinjski koja se igra u subotu i kvota na pobjedu Zrinjskog je 2.00 a detaljnije ću napisati kroz koji dan.
    • @mesrine Do kraja sezone Borac ima par veoma nezgodnih utakmica gdje će protivnici pružati sve od sebe jer igraju protiv sistema i protiv takvih ekipa je najteže igrati jer će dati svoj maksimum. Naravno, Borac je dosta kvalitetnija ekipa od narednih protivnika i plus će imati sudije ali nikad ne znaš, vidjeli smo to protiv Želje. Borac ima igrati protiv Širokog koji će zubima kidati zbog Zrinjskog, Veleža koji ih mrzi iz dna duše, Posušje koje se čupa od ispadanja i Igman koji će ginuti iako su ispali jer eto, igraju protiv sistema. Meni lično, ova utakmica nije interesantna zbog toga što Slogi ništa ne znači i pustiti će Borcu ali ko zna na koji način. Da li će to biti prelaz, da li će biti punjenje Sloge do vrha, to ne bih znao reći. Kvota 1.10 za Borac uz opciju Zlatnog gola je ok, proći će ali ništa više od toga ne bih mogao komentarisati.  Gubila je Sloga i 5:0 i 4:0 u zadnje 2 godine od Borca ali zaosta ne mogu biti pametan za ovu utakmicu.  Borcu treba, Borac mora ali mislim da gol razlika neće ništa predstavljati jer teško da će doći do istog broja bodova na kraju sezonu.  Zrinjski ima 70, Borac uz pobjedu ovdje doći će na 69 ali malo je vjerovatno da će Zrinjski izgubiti do kraja sezone a sve i da odigra nerješeno Borcu će trebati pobjeda te bi imali bod više u tom slučaju. Anyway, Borac mora pobjeđivati, ali im ništa to ne znači ako Zrinjski do kraja ne izgubi ili barem odigra nerješeno.
    • Kolega @furyshaa molim te podijeli i ti svoje misljenje po pitanju ove utakmice Borca, odnosno osvrni se na post i prijedlog kolege.
    • Veceras u 21:00 28. kolo WWin lige BiH zatvaraju Borac i Sloga. O Borcu se sve manje-vise zna, pa bih da skrenem paznju na golove kao igru u kojoj vidim velik value. Za ljubitelje manjih kvota, 1,22 je kvota na bar 2 gola na utakmici, 1,68 3+ a ja licno igram 2 gola vec u 1. poluvremenu po kvoti 2,37 u Lutriji BiH. Razlog sto su mi golovi interesantni je cinjenica da gol-razlika odlucuje prvaka u slucaju da budu bodovno poravnati, za sto realno nisu velike sanse ali ne bi me cudilo da se Borac i tu pokrije, pogotovo jer je Zrinjski u posljednja 3 kola napravio gol-razliku +10, dok Borac i kad pobjedjuje to nisu ubjedljive pobjede ni rezultatom, a kamoli igrom. U Banjoj Luci je prosli put bilo 4:0, sva 4 gola su pala u drugih 45 minuta ali kako napisah, licno value vidim u tom da zavrse mec cim prije, a za ostale su i ove kvote na golove za citavu utakmicu dosta dobre pa ako zelite odigrajte 😊
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use