Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 26.09.2016.


Goksim

Recommended Posts

Premier liga

 

Burnley - Watford (21:00)

Referee: Mike Jones (2.00)

Prosjek ekipe 1: 1.60

Prosjek ekipe 2: 3.20

0uDK7jS.png

 

Primera

 

Alavés - Granada (20:45)

Referee: Jose Luis González González (4.33)

Prosjek ekipe 1: 2.20

Prosjek ekipe 2: 2.00

QX4LTYO.png

 

Serie A

 

FC Crotone - Atalanta (19:00)

Sudac: Gianluca Rocchi (3.00)

Prosjek ekipe 1: 1.50

Prosjek ekipe 2: 2.33

rawavMB.png

 

Cagliari - Sampdoria (21:00)

Sudac: Claudio Gavillucci (2.00)

Prosjek ekipe 1: 2.80

Prosjek ekipe 2: 2.40

XYEQEHW.png

Link to comment
Share on other sites

Union Berlin - St. Pauli | 2. Bundesliga

 

U prethodna tri kola, ova dva tima nisu bila poražena, ali postoje značajne razlike između njih. Union Berlin je pobijedio sva tri susreta, dok je St. Pauli pobijedio jednom i remizirao dva puta. Razlike su prisutne od početka sezone u kojoj je Union Berlin poražen samo jednom u prvom kolu, uključujući i kup, oni su bez poraza u posljednjih šest utakmica. St. Pauli nije ostvario pobjedu u prva tri kola ili točnije izgubili su tri puta, ali nakon toga dolazi niz pozitivnih rezultata, a također su i dalje konkurenti u kupu. Oba tima su pobijedila po pet puta u međusobnim odnosima u drugoj ligi Njemačke, dok su prošlu sezonu njihovi mečevi završili neriješeno.

 

Oba tima su u prilično dobroj formi, ali Union Berlin je bolji, jer imaju pobjednički niz, dok je St. Pauli sa jednom pobjedom i dva remija. Ono što karakterizira oba tima je da lagano postižu golove, dok je njihova obrana malo slabija i mogli bi vidjeti nekoliko golova na ovoj utakmici.

 

TIP: Više od 2.5 gola

 

Alaves - Granada | Primera

 

Oba tima se nalaze u donjem dijelu porezka, što nije bilo neočekivano, jer Granada stalno vodi borbu kako bi izbjegla ispadanje u posljednjih nekoliko sezona, a Alaves, kao novi član La Lige, teško je očekivati da i oni budu u gornjem dijelu tabele. Međutim, Alaves je tim koji je porazio Barcelonu na Nou Campu, a zanimljivo je da je to njihova jedina pobjeda do sada. Oni su remizirali tri puta i samo jednom poraženi i to u prošlom kolu. S druge strane, Granada nije pobijedila do sada, a sve što su učinili jesu dva remija, tako da ne čudi zašto se nalaze u zoni ispadanja. Zanimljivo je da se ove dvije ekipe nisu prije susretale.

 

TIP: Oba tima daju gol

 

Burnley - Watford | Premier liga

 

Posljednji susret u šestom kolu engleskog Premiershipa donosi nam dvoboj između 16-og Burnleya i devetog Watforda, koji u ovom trenutku ima tri boda više. Osim toga, gosti iz Londona su u daleko boljoj formi, jer su uspjeli zabilježiti dvije pobjede, dok je tim Burnleya s druge strane u seriji od tri poraza i jednim remijem. Dodajmo da je njihov posljednji međusobni susret bio prije godinu dana u Championshipu i tada su igrali oba puta neriješeno.

 

Gosti iz Londona dana su bolje rangirani na tabeli, i oni u ovaj susret ulaze nakon dvije pobjede, ali s druge strane, isto tako moramo znati da je Burnley većinu bodova osvojio kod kuće ove sezone, pa je sasvim realno da očekujemo da će oni sada barem izvući neriješen rezultat iz ove utakmice.

 

TIP: Azijski hendikep +0.5 Burnley

Link to comment
Share on other sites


De Schepper-Gojowczyk over 22,5 1.80 bet365/Wwin



 



Danas počinje jako zanimljiv challenger u Orleasnu. Ima dosta poznatih imena, počevši od spomenute dvojice gore pa do: Marchenka, Darcisa, Stakhovskog, Brandsa, Istomina, Mathieua, Janowicza, Robreda, Herberta, Struffa, Browna, Benneteaua, Vasselina itd. Čeka nas zanimljiv tjedan a atraktivnih mečeva ima već i danas. De Schepper nikada nije dostigao ono što se od njega očekivalo. Sada većinom igra po challengerima i ima povremene izlete na ATP razini. Voli brže uvjete jer posjeduje jako dobar servis, a ovakvi uvjeti (čitaj dovorana + domaća publika) mu najviše odgovaraju. Ove sezone odigrao je pet dvorasnkih turnira i svih pet odigrao je u Francuskoj. U Montpelliereu prolazi kvalifikacije preko Lamasinea i Coppejansa, u prvom kolu dobija Basilashvillija, a u osmini finala gubi od Berrera ; u Marseilleu također prolazi kvale, ovaj put preko Fucsovicsa i Gojowczyka, a u prvom kolu gubi od Gulbisa u tri jako teška seta ; na challengeru u Cherbourgu je odigrao pristojan turnir i došao do polufinala koje gubi od Pavlaseka, a nakon toga u Quimperu ispada u prvom kolu od Dustova. Dvorani se vratio prošli tjedan u Metzu, u prvom kolu kvalifikacija dobio je Olivettija 6:3 7:5, a u drugom gubi od Barrere 6:4 3:6 6:3. Na ovom turniru brani polufinale od prošle sezone. Gojowczyku također odgovaraju ovi uvjeti. On je ove sezone odigrao tri dvoranska turnira, na challengeru u Bergamu dobio Bhambria i Kudryavtseva, a četvrtfinale izgubio od Herberta u tri seta ; u Marseilleu u prvom kolu kvalifikacija dobio Brandsa pa izgubio od De Scheppera ; prošli tjedan u Metzu je odigrao fin turnir, prošao kvalifikacije preko Dubaila i Fabbiana, u prvom kolu pravi iznenađenje pobjedivši Almagra, a u osmini finala nije mogao preko Thiema od kojega gubi 7:5 7:6. H2H 2:1 za De Scheppera. Prva dva meča su sa zemlje (2012.) i iz dvorane (2013.) a posljednji su odigrali uprvao ove sezone što sam gore spominjao u kvalifikacijama za Marseille i tada je slavio Šleper 7:6 4:6 6:4. Meni je ovdje najizgledniji over. Susreću se slični tipovi tenisača, fini servisi, ne tako dobri returni. Igrali su tri puta, sva tri puta su prešli ovu granicu i mislim da bi trebali i danas.

Link to comment
Share on other sites

MLB: Miami - N.Y. Mets: N. Y. Mets over  3,5 poena   1,70

 

Američki sportski svijet, posebice onaj bejzbolski, jučer je doživio ogromni tragediju
kada je velika zvijezda Miamija, bacač J. Fernandes, poginuo u nesreći na moru.

Nevjerovatan šok bio je i za mene jer je dečko stvarno bio fantastičan i zasigurno među top 5 bacača lige i kamen temeljac kluba.

 

Miami je jučer odgodio svoju utakmicu i danas će ipak igrati iako je jasno da je u njihovim glavama sezona jučer završila.

Danas je Fernandes trebao imati zadnji nastup sezone i za očekivati je veoma emotivnu utakmicu, a posebice uvod.

 

Ne znam koliko je "moralno" s moje strane odigrati na ovu utakmicu, ali ja se uvijek vodim razumom kod klađenja

pa ako se često kladim protiv domaćih klubova/repki, naravno da ovo nisam propustio.

Metsi ulaze u zadnji tjedan grčevite borbe za playoff i treba im svaka pobjeda.
Jučer su napokon "otvorili ventil" s pobjedom od 17:0 i vjerujem da danas, s obzirom na situaciju kod MIamija, mogu barem do 4.

 

Naravno da je moguće da Miami, u čast svog preminulog suigrača, odigra fantastičnu utakmicu, ali ja vjerujem u suprotan scenarij.

Link to comment
Share on other sites

 

19:00 Falkenberg - Hammarby 2 - 1,58 wwin

 

Falkenbergs zauzima posljednje mjesto tabele i sa 9 osvojenih bodova u 23 utakmice cini se da za njih nema spasa.Proslu sezonu su opstali kroz play out, sada im ta pozicija bjezi 13 bodova tako da je tesko ocekivati da urade nesto vise nego da ispadnu iz lige ove sezone.Imaju skor 2-3-18 uz gol razliku 21:59.Kao domacini odigrali su 11 utakmica i upisali skor 1-1-9 uz gol razliku 11:27.Vec 10 kola su bez pobjede, od toga su 2 puta upisali remi i 8 poraza, a u seriji du od 4 vezana poraza, Orebro 3:2, Djurgarden 2:1, Elfsborg 5:0 i Kalmar 3:0.Trener Hasse Eklund za danasnji mec pozvao je sledece igrace:

 

Otto Martler, Alexander Lundin, Rasmus Sjöstedt, David Svensson, Johannes Vall, Christoffer Carlsson, Per Karlsson, Stefan Rodevåg, Jesper Karlsson, Hakeem Araba, Amin Nazari, Thomas Juel-Nielsen, Enock Kwakwa, Felipe Carvalho, Zlatan Krizanovic, Kamal Mustafa, Thomas Drage.

 

U momcadi nedostaju Daniel Johansson (odbrana,2/0), Tibor Joza (odbrana,16/0), Tobias Karlsson (odbrana,5/0) te jos neki igraci koji nisu ni igrali ove sezone.

 

Hammarby zauzima 10 mjesto tabele sa 29 bodova iz 23 utakmice.Imaju skor 7-8-8 uz gol razliku 36:37.Kao gosti odigrali su 11 utakmica i upisali skor 3-3-5 uz gol razliku 14:18.Nakon 7 utakmica bez poraza, u proslom kolu kuci ih je savladao Hacken sa 3:2.Trener Nanne Bergstrand u danasnjem mecu nece moci racunati na suspendovanog Johan Persson (sredina,20/0), a povrijeđen je Lars Sætra (odbrana,15/1).Moguci pocetni sastav izgleda ovako:

 

Ömmi-Birkir, Aidoo, Boowi, Solheim- Smara, Kennedy, Israelsson, Haglund- Dibba, Alex

 

Odlucio sam se za dvicu.Gosti jos uvijek nisu sigurni kad je opstanak u pitanju.Ima jos 7 kola da se igra a oni su od play out udaljeni 7 bodova sto i nije previse, a u zadnja dva kola imaju prve dvije ekipe sa tabele, stoga treba se osigurati prije toga.Domaci su ispali, mada i oni imaju matematicke sanse za opstanak, ali njihova forma govori da bi to bilo pravo cudo.Prvi ovosezonski duel ovih momcadi zavrsen je 3:3, sada se kladim na dvicu.

 

 

19:00 Norrköping - Djurgården 1 - 1,60 wwin

 

Norrkoping zauzima 2 mjesto tabele sa 53 boda iz 23 utakmice.Veceras imaju sansu da se 3 boda zauzmu 1 mjesto tabele.Skor ovog tima je 16-5-2 uz gol razliku 50:21.Kao domacini na svom Östgötaporten odigrali su 11 utakmica i upisali skor 9-2-0 uz gol razliku 33:10.Sto se tice forme, ona je odlicna kada je liga u pitanju obzirom da su vec 18 utakmica bez poraza.Imaju 4 vezane pobjede Kalmar 1:0, Jonkopings 5:1, Helsingborg 2:1, a u proslom kolu su kao gosti savladali Ostersunds 2:0.Trener Jens Gustafsson za danasnji mec pozvao je sledece igrace:

 

Andreas Vaikla, Henrik Castegren, Andreas Johansson, Linus Wahlqvist, Nicklas Bärkroth, David Moberg Karlsson, Christopher Telo, Eric Smith, Marcus Falk Olander, Kalle Holmberg, Sebastian Andersson, Daniel Sjölund, Andreas Hadenius, Niclas Eliasson, Filip Dagerstål, Adin Bukva, Tesfaldet Tekie, Michael Langer.

 

U momcadi nedostaju David Mitov Nilsson (golman,5/0), Nikola Tkalcic (odbrana,10/3), Jón Gudni Fjóluson (odbrana,14/1) i Andreas Blomqvist (sredina,18/3).

 

Djurgården zauzima 11 mjesto tabele sa 28 bodova iz 23 utakmice.Imaju skor 9-1-13 uz gol razliku 32:35.Kao gosti odigrali su 11 utakmica i upisali skor 3-0-8 uz gol razliku 9:17.Oni su 3 vezane pobjede, ukljucujuci  i onu nad Malmo 3:1, prekinuli u proslom kolu kada ih je AIK dobio sa 3:0 kao gost.Trener Mark Dempsey za danasnji mec pozvao je sledece igrace:

 

Andreas Isaksson, Kenneth Höie, Kebba Ceesay, Niklas Gunnarsson, Elliot Käck, Jacob Une Larsson, Wilhelm Loeper, Daniel Berntsen, Othman El Kabir, Magnus Eriksson, Alexander Faltsetas, Jesper Karlström, Besard Sabovic, Kevin Walker, Amadou Jawo, Tino Kadewere, Mihlali Mayambela, Michael Olunga.

 

U momcadi nedostaju  Mathias Ranégie (napadac,21/5), Tim Björkström (odbrana,21/0), Marcus Hansson (sredina,17/0), Seon-Min Moon (sredina,10/1), Haris Radetinac (sredina,2/0).

 

Prvi ovosezonski mec ovih ekipa zavrsen je pobjedom Norrkopinga 1:0.Ocekujem da domaci pobijede i danas.Obje ekipe imaju određenih izostanaka, ali mislim da su domaci ipak kvalitetnija momcad i da bi zbog odlicne forme na svoj konto danas mogli upisati 3 boda.
Link to comment
Share on other sites

Poštovanje svima, za danas jedan par koji mislim da je vrijedan pokušaja 

 

klaja Marathon: SLAVIA PRAG - MOST  broj golova domaćina 4,5   OVER   2,05

klaja unibet: SLAVIA PRAG - MOST broj golova domaćina 3,5   OVER  1,54

 

Slavia već treću godinu provodi u drugoj ligi. Prošle godine bili su vrlo blizu plasmana u viši rang, no u završnoj skupini dogiravanja ostali su kratkih rukava. Zbog toga ove godine su sve podredili tome cilju. Trenutno im jako dobro ide i mogu od ove sezone očekivati dosta. Nakon 7 odigranih kola, imaju 5 pobjeda i 2 poraza. Jedan je od Trebica u posljednjem kolu gdje su bili nadigrani, dok je drugi od trenutno prvoplasirane i dosta jake ekipe Kladnog, koja im bježi 1 bod. Sve u svemu porazi na kojima im se ne može previše prigovoriti. Ostale utakmice odradili su pak manje-više sigurno, a posebno su raspoloženi na svome terenu gdje u 4 susreta imaju maksimalnih 12 bodova. Vjerujem i mislim da će se taj niz nastaviti i danas protiv relativno slabe ekipe Mosta. Gosti kao i mnogo sezona unazad su jedna od lošijih ekipa lige, i kao takvi bi trebali predstavljati lak zadatak za domaćina. Ove sezone imaju 1 pobjedu iz 7 susreta i čak 6 poraza. Posebno im teško padaju gostujuće utakmice gdje su izgubili 3/3 utakmice i pri tome primili čak 16 pogodaka. Pobjeda domaćina mi ovdje izgleda kao sigurna oklada, no kvota i nije nešto.  Svakako vjerujem da će domaćin predvođen Dragounom i Šafranekom biti prejak za goste i da im je ovo idealna prilika da povećaju osobni konto bodova (golovi + asisti), ali i da se ekipa vrati na pobjedničke staze. Ja ću pokušati sa parom iz Marathona, iako je granica za gol višlja nego u Unibetu (gotovo sam siguran da će tu granicu od 3,5 gola prebaciti), čisto iz razloga što Slavia to definitivno može pokriti, a kvota je dosta dobra.

 

jako loša tekma Slavie i gadan promašaj

Link to comment
Share on other sites

zadnja 3 dana 3/3 danas nadam se i nastavak niza:

 

derby u23- reading u23     x2  1,66

fulham u23- norwich u23   1x  1,25

ukupno 2,08 bet365 ( ovo je za jači ulog, a za manji sam odigro i čiste pobjede uk.koef. 4,83)

 

reading puno bolja momčad,  6 na tablici s 9 bodova dok je derby zadnji sa 0 bodova, reading se pojačao i trenutno najbolje partije pružaju rinomhota,fosu i novaković koji su udarne igle u ovoj sezoni i predviđa im se blistava karijera, koliko sam uspio istražiti svi glavni igrači su na raspolaganju treneru Kuhlu...derby užasan jedini koji nešto valja u toj močadi je polušpica vernam ali nemože on zabit kolko obrana i golman mogu primit te od svake momčadi dobivaju po 2-3 gola i glavni su kandidati da ispadnu iz lige....

 

fulham je jedna od ozbiljnijih momčadi lige koja ozbiljno konkurira za prvo mjesto, trenutno 4 na tablici ali s tim da neki važniji igrači poput eduna,de la torea i adenirana su propustili 2 utakmice što je svakako bio velik udarac za njihov igrački kadar te da su oni igrali imali bi vjerovatno sve pobjede...s druge strane očajni norwich koji je bez boda i koji je apsolutno neefikasan pošto su zabili samo 1 gol u 5 utakmica. u ameterskom nogometu u kojem obrana nije jača strana inače je kiša golova a oni ko sivonjić promašuju zicere te im to  organizirani  fulham neće propustiti iskoristiti u svoju korist ....

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use